10 Mooie babynamen die we niet gaan gebruiken

In deze video ga ik 10 babynamen delen die we heel erg mooi vinden, maar niet gaan gebruiken voor ons derde kindje. Om precies te zijn ga ik 10 favoriete meisjesnamen noemen en zo’n 8 favoriete jongensnamen, maar de jongensnamen zijn het logischerwijs niet geworden. De meisjesnamen zijn stuk voor stuk prachtig, maar of Yannick vond het niets, of het past niet bij Lana en Aimy, of het leek teveel op Lana en Aimy, paste niet bij onze achternaam of andere redenen waarom ze het net niet werden. Deze video geeft wel een goede indruk van onze smaak wat betreft babynamen weer 😉Klik hier als je de video niet kunt zien

 

Ik ben heel erg benieuwd wat jullie van de  video vonden. Welke meisjesnamen en jongensnamen uit het rijtje zijn jouw favoriet? En hoe zag dat lijstje met babynamen die het net niet werden er bij jullie uit?  Super leuk om van jullie te horen! Wij zijn definitief uit de babynaam voor ons derde meisje welke we na de geboorte gaan onthullen.

Benieuwd welke babynaam het gaat worden? In dit meisjesnamen artikel is deze naam bij de comments genoemd!

Vergeet je niet te abonneren op mijn kanaal als je de video leuk vond. Dat kan hieronder via de ‘abonneren’ knop hieronder. Dankjewel voor het abonneren, daar help je me heel erg mee.

abonneren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

48 reacties

 • Frank
  11 augustus 2017

  Dank je voor de inspiratie, er zitten leuke namen bij. We hebben op mijn blog net bekend gemaakt of het een jongen of meisje wordt dus om te zeggen welke namen het niet worden verraad ik het al. ?

 • Femke
  11 augustus 2017

  Mooie namen zitten erbij zeg.. Zoë vind ik ook zo leuk, grappig dat die wel op twee stond haha!

 • Aneta
  11 augustus 2017

  Leuke inspiratie! Olivia blijft toch mijn favoriet. Een prachtige naam vind ik het. Wie weet wordt dit de naam voor in de toekomst. Fijn weekend alvast!

 • Kirsten
  11 augustus 2017

  Leuk! Emily stond bij mij op nummer één, als het een meisje was geweest haha. Maar het is een jongen en we hebben nog steeds geen naam… Moeten echt even ervoor gaat zitten want ik begin nu toch wel een beetje de kriebels te krijgen…

 • Romy
  11 augustus 2017

  Superleuk om te horen welke namen jullie ook hebben overwogen. Dat geeft een beetje een idee van welke meisjesnaam jullie uiteindelijk hebben gekozen 🙂 Ik ben zo benieuwd! Ik vind Olivia en Emily ook supermooie namen. En Noah staat voor jongensnamen bij mij al jaren in de top 5 🙂 Ik gok op Sterre, Stella, Nora of Romy 😉

 • Eveline
  11 augustus 2017

  Ik bespeur een trend! Een naam eindigend op a, e, y, o of u of i misschien ook nog wel ? ik ben benieuwd!

 • Danielle | Mama Lifestyle Blog
  11 augustus 2017

  Leuk om alle namen te horen. Ik houd eigenlijk meer van een andere stijl voor namen ☺️Voor mijn dochter hadden we 1 meisjesnaam en die is het ook geworden en voor mijn zoontje konden we ook maar 1 leuke naam verzinnen. Korte, krachtige namen die niet exotisch zijn, maar toch amper voorkomen, internationaal zijn en waarbij mensen niet hoeven te vragen hoe je het schrijft. Ik noem hun namen hier niet, want op mijn blog houd ik hun namen namelijk ook geheim. Ik ben erg benieuwd hoe jullie derde dochtertje straks gaat heten.

 • Sophie
  11 augustus 2017

  Grappig dat jullie twee meisjes hebben met lieve en ook wel Nederlandse namen (Lana in ieder geval), terwijl jullie bij jongens op namen komen als Mayson, Jay en Jayden! Vind ik dan helemaal niet passen bij Lana en Aimy (terwijl jullie er wel aan denken en dat dus wel vinden). Haha

  En ik vind persoonlijk een (oer)hollandse achternaam in combinatie met een Engelse voornaam (bijvoorbeeld Jayden van de Berg) niet mooi. Maar ik weet natuurlijk niet hoe Yannick heet.

  Ik denk dat jullie meisje Sue gaat heten! 🙂

 • Evi
  11 augustus 2017

  Hoi Kelly! Ik volg je al een tijdje, maar ik reageer normaal gesproken nooit. Maar ik vind het leuk om mee te raden nu (inderdaad altijd leuk om mee te raden, ondanks dat jullie toch wel een andere smaak hebben).

  Zoë vind ik ook echt een leuke naam. Het grappige is dat ik meteen dacht: dan staat Noa op 1! Maar nu blijkt dat jullie Noah al bij de jongensnamen hadden… maar het kan alsnog, het is ook een leuke meisjesnaam!!

  Daarnaast vind ik Bente of Ilse ook wel bij de namen van je andere twee kinderen passen, maar ik merk dat dat niet jullie stijl is. “Faye” wel! Romy/Romee zou nog kunnen, Kyra, Chloë (lijkt op Zoë!), June, allemaal dat kort/klassiek/Britse waar jullie van houden.

  Ben benieuwd! (gek he, voor een naam!)
  Liefs

 • Curly Creative
  11 augustus 2017

  Leuk om te zien, spannend ook welke jullie gaan kiezen.
  Ik gok op Mila..

  x

 • Melanie
  11 augustus 2017

  Leuke namen Jake en Jean vind ik erg leuk voor een jongen. Emily stond bij ons op twee. Mijn nummer 1 vond mijn vriend meteen mooi. Lily-Rose omdat Lily al jaren mijn favo meisjes naar is. En Rose omdat mijn moeder Roos heet en mijn schoonmoeder Rosa. Mooie middenweg. Verder is ze vernoemd naar overgroot oma’s Hanna Michaela. Mijn zoons heten Jaymy en Ryan. Ik wilde Charley en Riley. Maar helaas heb je het niet alleen voor het zeggen.

 • Sylvia
  11 augustus 2017

  Ah jammer dat Zoë het niet is geworden? voor jongensnaam hadden wij ook Jayden.
  Oh ben zo benieuwd wat de naam uiteindelijk is geworden.

 • TravelBanana
  11 augustus 2017

  Ik vind Emily en Zoë erg leuke namen. Ben benieuwd waar jullie uiteindelijk voor gaan :)!

 • Kelly
  11 augustus 2017

  Mooie namen ! Ben erg benieuwd naar haar naam, maar ik wacht tot ze er is en ga geen comments terug lezen haha. Hou het op een verassing !

 • Iris
  11 augustus 2017

  Ik heb een heel sterk voorgevoel dat jullie je meisje Cloë gaan noemen, geen idee waarom haha! Prachtige namen hebben jullie bedacht, vind Emily ook mooi en Zoë ook!
  Geniet van je laatste weekjes

 • Veronique
  11 augustus 2017

  Mooie namen 🙂

 • Jennifer
  11 augustus 2017

  Leuk! En spannend dat het nu dichterbij komt. Ik gok op June of Julia. Zelfde stijl en met dj uitspraak zoals in je jongensnamen. Geniet nog van de laatste weekjes!

 • Petra
  11 augustus 2017

  Mijn favoriete namen voor een evt toekomstig kindje zijn Isabelle, Fay, Esmee en Noelle. Maar ik heb ook wel eens gehoord dat je dat heel anders kan bekijken als je eenmaal zwanger bent en dan ook soortvan ‘voelt’ wat voor naam bij het kindje past. Emily en Lilly vind ik trouwens ook geweldig nu ik ze zo van jou hoor!

 • Janske
  11 augustus 2017

  Leuk en moeilijk om dé naam te kiezen. Ik ben erg benieuwd wat het is geworden. Chloe misschien 🙂 Geniet nog even van jullie geheimpje 😉

 • Mellissa
  11 augustus 2017

  Wat een leuke namen! Onze dochter hebben we Lily genoemd. We hebben duidelijk dezelfde smaak wat namen betreft. Ik ben zo benieuwd naar de naam van jullie derde meisje. Veel succes met de laatste loodjes 😀

 • Sharleen
  11 augustus 2017

  Mooie namen! Echt onze smaak. Onze meiden heten Lana en Evi. ☺️
  Ik denk zelf dat het misschien Tessa of Kiki wordt.

 • Irene
  11 augustus 2017

  Mooie namen zitten erbij. Esmee vond ik zo leuk bij Lana en Aimy passen.

  Zelf denk ik dat jullie voor de naam Chloë gekozen hebben (lijkt beetje op Zoë).
  Hihi

 • Engelina
  11 augustus 2017

  Ik gok op Nienke of Kaylee .

  Zelf vond ik vroeger Jasmin en Jason altijd mooie namen

 • Maike
  11 augustus 2017

  Leuke video weer Kelly! Ben erg benieuwd nu hoor naar de naam van jullie 3e meisje! Tsja wat past bij Lana en Aimy… best veel! Dus ik zou het niet weten joh!
  De namen van onze kinderen luiden: Thije, Joppe, Yfke, Minthe en Lasse.
  Beetje Friese namen, maar heb verder eigenlijk niks met Friesland hoor haha! Ik vind namen eindigent op ‘e’ wel erg leuk en vrolijk.

  Nou… ik laat me verassen!

 • Marie L
  11 augustus 2017

  Superleuke namen! Ik gok op Chloë, vind ik ook heel mooi in jullie rijtje passen 🙂

 • Charlotte
  11 augustus 2017

  Izzy fay chloe

 • Saskia
  11 augustus 2017

  Wat een mooie namen! Ik gok op Mila, Nora of Nova.

 • Winnie
  11 augustus 2017

  Mooie namen! Ik gok op Chloë of Rosa.. ben benieuwd wat het wordt! Succes met de laatste loodjes!

 • Kim - Kimsbloglife
  11 augustus 2017

  Haha je maakt het wel heel spannend hoor! 😀 Zoë vind ik supermooi bij Lana en Aimy passen! Ik ben benieuwd wat het zal worden 🙂 Lijkt me zo moeilijk om een beslissing te maken! Ik ben totaal nog niet zwanger maar soms zit ik met m’n vriend voor de lol ook al namen te zoeken… Ik vrees dat ik nooit zal kunnen beslissen en de naam de dag voor de bevalling nog 3 keer verander 😀

 • Carmen
  11 augustus 2017

  Ik heb zelf maar 1 meisjesnaam op mijn lijst, en die heb ik tot nu toe nog nooit hoeven delen want we hebben 2 zoons. Voor hen heb ik wel meerdere namen overwogen :). Ben benieuwd naar de naam van jullie derde dochter, het is vast iets moois!

 • Natasja
  11 augustus 2017

  Heel leuk om te zien! Ik ken deze filmpjes ook van Amerikaanse YT’ers. Ik neem zo’n video nog niet op, want ben nog maar zwanger van de eerste. Wil toch nog mijn namen overhouden voor eventueel een tweede hahaha!
  Ik vind namen bedenken echt zó moeilijk. Is ineens zo’n belangrijke beslissing! Ze moet die naam toch haar hele leven dragen! We zijn er ondertussen gelukkig bijna uit.

 • Fleur
  12 augustus 2017

  Oooh helemaal mijn smaak jullie namen! Mijn dochtertje heet Jada Rose (spreekt uit als Djeeda), bewust gekozen zonder de Griekse Y tussen de a en d omdat we een stoere korte naam wilde en je t zo in t Engels ook schrijft :). Haar tweede naam Rose is vernoemd naar mijn zusje Roos. Roos vind ik erg mooi maar omdat jada een Engelse naam is vonden we Rose mooier bij haar naam passen.

  Verder stonden op mijn lijstje voor meisjes:

  Zenzi
  Noe
  Dani
  Fay
  Indy
  Liv

  Voor jongens:

  Dex
  Noud
  Stenn

 • Annemijn
  12 augustus 2017

  Mijn oudste dochter heet Olivia en heb net een tweede meisje gekregen, zij heet Chloé. Dus ik gok op Chloé 😉
  Ons sterrenmeisje heet Leah 🙂

 • stien
  12 augustus 2017

  Ik gok Milou! 🙂 Ben benieuwd! Leuke video!

 • Anneleen
  12 augustus 2017

  Heel benieuwd naar de naam van jullie meisje!! 🙂

 • Anneleen
  12 augustus 2017

  Heel benieuwd naar de naam van jullie meisje!! 🙂

 • Audrey
  12 augustus 2017

  Leuke video! Ik vind veel van jullie meisjesnamen ook leuk. Ipv Olivia vind ik Livia ook leuk. Bij jullie wordt het misschien wel Noé/Noë. Zoë meets Noah 😉

 • felicia
  12 augustus 2017

  leuke video
  ik vind de namen die je opnoemde wel mooi
  maar niet alles was mijn smaak
  onze meisjes heten yara lamyra en jasmijn
  en ons derde dochtertje van 1 heeft 2 namen
  en onze twee oudste dochtertjes van 8 en bijna 7 hebben 3 namen.
  ik ben op 25 augustus uitgerekend van een jongentje en het was echt ontzettend moeilijk om daar samen uit te komen
  wij liggen kwa jongens namen niet op een lijn helaas
  maar uiteindelijk zijn we er toch uit
  het is door hem gekozen mijn man. en ik dacht ag het is wel mooi als hij als vader de naam kiest 🙂
  mijn man wilde ons middelste meisje luna noemen. ik vond de naam niet slecht maar op de een of anderr manier niet mooi genoeg voor ons meisje ik wilde lamyra
  na veel door zeuren ging mijn man akkord
  maar zelfs bij ons derde meisje bleef de naam luna zijn favoriet
  ook nu weer helaas voelde de naam voor mij niet goed om ons dochtertje te geven
  het werd jasmijn vond en vind ik een erg lieve en mooie zachte naam.
  maar de namen die ik ook had staan op mijn lijstje voor jasmijn waren ilona sjemene shurly tessa catelyn
  maar vond mijn man helemaal geen mooie namen .
  hij wilde eigenlijk alleen luna
  maar gelukkig ging hij wel akkoord met jasmijn.

  niet gemakkelijk maar toch .

 • Ilse
  13 augustus 2017

  Hierboven zegt iemand Fay(e) en dat zou goed passen bij Lana en Aimy. Zelf zat ik ook te denken aan Joy, Katy of Stella 🙂

 • Fleur
  13 augustus 2017

  Ik heb hier boven al een reactie geplaatst maar nog niet gegokt wat jullie naam zal zijn.. ik gok op: Nova, Fay of Jayda

 • Janneke
  13 augustus 2017

  Misschien wel Kiki. Ik ben wel benieuwd wat de naam gaat worden!

 • Susanne
  14 augustus 2017

  Helemaal eens! Jayden is voor mij echt een hele andere categorie… heel lomp gezegd beetje ‘tokkie’ :$

 • D.
  15 augustus 2017

  Ik ga voor Ella, Romy of Tessa
  Je somt veel namen op die ik ook mooi vind! Benieuwd wat het geworden is!

 • Sophie
  15 augustus 2017

  Same here! Haha ☺️

 • felicia
  16 augustus 2017

  Kelly Fay past inderdaad wel mooi bij de namen van je dochtertjes en ook bij jullie als ouders vind ik 🙂
  Een hele lieve naam Fay uitgesproken als fee

 • Kirsten
  18 augustus 2017

  Leuk ik ben benieuwd! Ik gok op Isa 🙂

 • Jolijn
  20 augustus 2017

  Ik denk dat het yazz word
  Of Alexia

 • Lauren
  25 augustus 2017

  Ik denk dat het Mila gaat worden! Of Sophie, Emma of Tessa.

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.