KC Photodiary: Eerste hapjes, België en hotel

kcdiary

Vandaag ga ik je weer een kijkje geven in mijn week in foto’s, een rubriek die vaste prik is op donderdag. Afgelopen week was leuk, hectisch, gezellig en lekker veelzijdig. Zo ‘vierden’ we Aimy’s halve verjaardag en begonnen we met haar eerste hapjes, had ik wat leuke afspraken op het programma , waren we een nachtje naar België en ging ik voor een bijzonder event een nachtje slapen in een hotel, kijk je mee in mijn week?

We beginnen met een uurtje sportschool, ik deed een krachttraining circuit in de zaal, een beetje uit mijn comfort zone maar het beviel heel goed!

Ik maakte me klaar voor een dagje afspraken in Amsterdam. Mijn nieuwe haarroutine bevalt me goed, het is wat meer werk maar ik vind het een leuke andere touch geven.

Heerlijk lunchen bij Google en daar een workshop volgen. Ik zou iedere dag wel in zo’n mooie kantine met volop keuze willen lunchen, dat mis je toch wel als je thuis werkt 😉 Na deze meeting had ik nog een afspraak bij mijn mediabureau voor mijn Youtubekanaal.

Ik at onderweg in de trein en ging lekker voor een Turkse Pizza, zo lekker!

Vrijdagochtend even naar Tilburg om te shoppen. Bij Zara paste ik dit jasje en die moest mee, love it!

Mini shoplog: Voor Lana een jurkje en schoenen, voor mezelf een flared jeans en het jasje (allemaal Zara) en bij Triumph een sportbh die ik voor hen mag testen, ik ben benieuwd. Ik vind ‘m erg mooi en lekker zitten!

Lekker en makkelijk avondeten: Mijn zelfgemaakte broccolisoep (waar ik ook een wortel door pureerde), gebakken zalm en gepofte zoete aardappelen uit de oven, zo makkelijk te maken en ook erg smaakvol.

Ik luid het weekend in met een bodypump les, mijn favoriete workout.

Dan vertrekken we naar mijn ouders die hun vakantie vieren in België (in de buurt van Brussel, herinneren jullie deze vlog in datzelfde huis nog?). Het weer valt wat tegen maar toch hebben we even lekker kunnen zwemmen. Lana is dol op zwemmen dus dat is voor haar een groot feest.

We zijn voor Aimy begonnen aan de eerste hapjes en hier geeft mijn moeder haar een fruithapje. Ze vindt het heel lekker (maar moest in het begin even wennen).

Ultieme guilty pleasure: Croissant met brie. En echt guilty want mijn diabetes + croissants is een dikke no go, maar het ging niet eens heel slecht. Maar goed dat ik ze vrijwel nooit eet (helaas).

Lekker buiten eten! We beginnen met de zelfgemaakte Chinese tomatensoep van mijn vader, te lekker!

Met daarna een heerlijk Kip Terriyaki gerecht met Paksoi en rijst, lekker!

Yannick en ik kochten allerlei gekke chips smaken in de Belgische supermarkt en namen de chips challenge op, hilarisch! Binnenkort online.

Spelletjesavond mag natuurlijk niet ontbreken, altijd gezellig.

Lana is dol op dieren, hier staat ze bij twee ezels, ze vond ze zo leuk!

Lekker zwemmen in het zwembad. Zo leuk om te zien hoe Lana ervan geniet, een echte waterrat is ze.

Een lekkere lunch, mijn vader bakte heerlijke eitjes voor ons, altijd lekker.

Eenmaal thuis spelen Lana en ik dat we picknicken, en dan wel met echte picknick spullen, dat vindt ze zo leuk! Lana vindt dit soort ‘rollenspel’ spellen altijd heel leuk, net als ‘vadertje en moedertje’ spelen of ‘supermarktje’. En dat brengt bij mij ook weer veel jeugdsentiment boven waar ik dan lekker enthousiast aan mee doe.

En we gaan nog even lekker buiten fietsen, ik ben jaloers op Lana’s mooie lange krullen haha.

En dit moet ook kunnen. Een half uur daarvoor zei ik tegen Yannick: Zul je net zien, elke dag komt de ijsboer langsrijden als ik geen zin heb in een ijsje en nu heb ik er zin in, en komt hij niet. Maar het Ijsboerke (zo noemt hij zich) had mij blijkbaar gehoord 😉

Maandag stond een afspraak bij het consultatiebureau op de planning, Yannick en Lana gingen ook mee. Hoe leuk is dit outfitje van Aimy <3

Daarna deden we de weekboodschappen bij Lidl. Aimy lag heerlijk bij me in de doek, heerlijk. En ook ben ik jaloers op de krullen/slag van Aimy 😉

Yannick is vrij en in de middag werk ik achter mijn laptop terwijl hij de meiden mee op pad neemt. Ik edit mijn video’s sinds kort met Final Cut pro, even wennen maar biedt veel meer opties en dat vind ik heel leuk om allemaal te proberen. Ik snack tussendoor met een kopje Chinese tomatensoep, nog over van de afhaalchinees van de avond ervoor.

Super leuk en lief pakketje van Milou van Lifestylelou. In haar te leuke webshop verkoopt ze onder andere hele leuke kaarten, tof om in te lijsten voor bijvoorbeeld de baby/kinderkamer. Ik ga hier een mooie bestemming voor vinden op de kinderkamers!

Lekker en makkelijk eten: Gekruide krieltjes uit de Airfryer, kipdrumsticks en gekookte asperges met ham en ei, mmm.

Een paar uurtjes naar de Efteling met mijn meiden en een vriendin met haar zoontje. Ik laat gelijk mijn abonnement weer een jaar verlengen. Hier zie je Aimy gezellig bij me in de ringsling doek. Vriendin Vera die mee is, is draagconsulent dus kon me helemaal helpen, zo fijn!

Genieten van een kopje koffie en een stukje Tony chocolade en ondertussen met de kinderen in de speeltuin die zich goed vermaken. (En ik ben nog steeds verliefd op mijn Michael Kors tasje.)

Na een ochtendje Efteling kom ik rond lunchtijd thuis zodat Lana en Aimy daarna hun middagdutje kunnen doen. Tosti als lunch is altijd een goed idee.

In de namiddag komt er een vriendin langs met haar oppaskindje van 3, waar Lana met veel plezier mee speelt. En dan ziet daarna de woonkamer er zo uit, teken dat ze het lekker naar hun zin hebben gehad.

Woensdag op donderdag had ik een overnachting in het Element Hotel in Amsterdam voor het mooie merk Triumph. As we speak (donderdagochtend) krijg ik een lekker pittige workout om de nieuwe sport-bh van Triumph te testen met vervolgens een heerlijk ontbijtje. Super leuk! (Dit is een lift-selfie op weg naar mijn hotelkamer). In de weekvlog volgende week zullen jullie hier meer van zien 🙂

We kregen eerst een heerlijk diner met andere bloggers en de dames van Maison PR en Triumph, super gezellig. Dit was een van de gerechten, heerlijk met mozzarella en pesto en een lekker wijntje.

En dit toetje was ook ontzettend lekker! Boffen dat ik dit soort mooie dingen mag doen voor mijn werk, echt een kers op de taart :). Deze photodiary maak ik nog even af en dan ga ik lekker slapen in een heerlijk hotelbed.

Dit was de KC Photodiary voor deze week, hopelijk vonden jullie het leuk om weer met me mee te kijken in mijn week. Hoe is jullie week geweest? Ik ben benieuwd naar jullie reacties bij de comments.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

45 reacties

 • Nicole
  11 augustus 2016

  Dat ziet er uit als een geslaagde week! Vooral dat ijsje! Oh my!
  Nicole onlangs geplaatst…Weer borstvoeding geven, of toch maar niet?My Profile

 • Leonie van Mil
  11 augustus 2016

  Ziet er weer uit als een lekker weekje! En wat goed van het fruithapje. Toevallig mijn kleine gisteren
  Leonie van Mil onlangs geplaatst…The ice cream-tagMy Profile

 • Leonie van Mil
  11 augustus 2016

  Ziet er weer uit als een lekker weekje! En wat goed van het fruithapje. Toevallig mijn kleine gisteren voor het eerst een fruithapje gegeven. Ook even wennen, maar daarna kon hij er geen genoeg van krijgen
  Leonie van Mil onlangs geplaatst…The ice cream-tagMy Profile

 • Josan
  11 augustus 2016

  Dat jasje van Zara is mooi. Is die babyblauwe off shoulder top ook van hen? babyblauw is een kleur die jou ook altijd goed staat. Volgens mij had je vorig jaar toch zo’n jurkje van S.oliver er in?
  Josan onlangs geplaatst…Cattier Paris multifunctionele droge olieMy Profile

 • Mama Lifestyle Blog
  11 augustus 2016

  Wat een leuke en volle week Kelly! Het blauwe shirt (dagje Amsterdam) en je nieuwe jasje staan je erg goed. Net als dat het schattige pakje Aimy zo leuk staat. Leuk dat je moeder mocht meehelpen met de eerste hapjes van Aimy. Wat een heerlijk ijsje! Get ijsboerke mag hier ook wel eens langskomen! Hele fijne week gewenst Kelly!
  Mama Lifestyle Blog onlangs geplaatst…Shoplog: nieuwe HEMA kindercollectie voor najaar/winter 2016/2017 & zomerkledingMy Profile

 • Elisabeth
  11 augustus 2016

  Zo leuk dat eerste hapje! Een van mn favoriete momenten met jim. 🙂
  Elisabeth onlangs geplaatst…Jims dagmenu met 20 maandenMy Profile

 • 2momzs || Maria
  11 augustus 2016

  Jullie hebben een fijne week achter de rug! Het jasje van de Zara staat je erg goed, en die lieve outfit van Aimy is ook geweldig. Hier ben ik een weekje vrij, maar we zijn gewoon lekker thuis aan het genieten. Succes met je workout straks!
  2momzs || Maria onlangs geplaatst…Samen slapenMy Profile

 • Femke
  11 augustus 2016

  Ziet er weer uit als een hele fijne, gezellige week :-).
  Femke onlangs geplaatst…In the spotlight #12My Profile

 • Carlijn
  11 augustus 2016

  Topweek zeg!!! Heb genoten van al jullie leuke dingen, al klinkt dat vast een beetje raar haha. Het huis in Belgie ziet er geweldig uit, dat zwembad ook echt, wow. Ben nu al benieuwd naar de chips challenge 🙂
  Carlijn onlangs geplaatst…Mijn zeven eerste (bij)baantjesMy Profile

 • chucky1012
  11 augustus 2016

  Leuke en gezellige week had je 😉
  Mooie foto’s.
  Prachtige blazer die jij had geshopt.

  Xoxo

 • Marije
  11 augustus 2016

  Leuke diary weer. Ziet er uit als een gezellig weekje! En wat is je jasje van zara tof!
  Marije onlangs geplaatst…A man’s point of view: Ontdek jouw beloningMy Profile

 • Mama Lifestyle Blog
  11 augustus 2016

  Veel plezier en succes straks met de workout van Triumph!
  Mama Lifestyle Blog onlangs geplaatst…Shoplog: nieuwe HEMA kindercollectie voor najaar/winter 2016/2017 & zomerkledingMy Profile

 • Nicole
  11 augustus 2016

  Wat een lief jurkje zeg van Zara voor Lana en dat poezenbroekje van Aimy vind ik ook zo lief!
  Nicole onlangs geplaatst…Shoppen met kortingMy Profile

 • Sylvia
  11 augustus 2016

  Wat een superleuke week heb je weer achter de rug. Ik ben zo benieuwd naar de chips challenge.. ben gek op chipjes hmm. Fijne dag nog?
  Sylvia onlangs geplaatst…Daar ben ik dan, eindelijk online!My Profile

 • Fenna
  11 augustus 2016

  Dat jasje van de Zara is zo mooi! Het ziet er weer uit als een drukke week, gelukkig konden jullie even ontspannen in België 😉
  Fenna onlangs geplaatst…Gender reveal!My Profile

 • Stefanie
  11 augustus 2016

  Wat een leuke week weer! Leuk dat jurkje voor Lana!
  Stefanie onlangs geplaatst…Kamperen in het bos vs relaxweekendjeMy Profile

 • Dionne
  11 augustus 2016

  Wat een leuke week weer! Leuk die broek van de Zara en hotelbedden en ontbijtjes zijn the best!
  Dionne onlangs geplaatst…AirBnB’s om bij weg te dromenMy Profile

 • Leonie
  11 augustus 2016

  Oeh, dat ziet er uit als een hele leuke week! Dat jasje vd Zara vind ik echt tof.. Ik ga eens online kijken..
  Leonie onlangs geplaatst…Mamakraamt: Mijn bevallingMy Profile

 • Sophie
  11 augustus 2016

  Ah wat een heerlijke week weer! Wat fijn dat je zoveel leuke uitstapjes maakt in een week!
  Sophie onlangs geplaatst…Hoera, ik ben jarig vandaag!My Profile

 • Vanessa
  11 augustus 2016

  Leuke foto’s! De meeste dingen herken ik wel uit je weekvlog. Superleuk dat jullie naar België zijn geweest. Dan waren jullie dicht in de buurt. Ik ben alvast benieuwd naar de chips challenge! 🙂
  Vanessa onlangs geplaatst…Leitmotiv lampen voor een trendy interieurMy Profile

 • Marijke
  11 augustus 2016

  Ik ben heel benieuwd naar de chips challenge haha, vast heel grappig! Jasje van de Zara staat je goed!
  Marijke onlangs geplaatst…Hoe maak je een aangekoekte pan schoon?My Profile

 • Diana
  11 augustus 2016

  Dat ziet er uit als een geslaagde en leuke week! Dat lichtblauwe jurkje staat je prachtig!
  Diana onlangs geplaatst…Mijn favoriete bloggers + SPAM JE BLOGMy Profile

 • Charlotte
  11 augustus 2016

  Wat veel lekker eten haha. Een “lekker” weekje zo 😉
  Charlotte onlangs geplaatst…Is “dank je wel” teveel gevraagd?My Profile

 • Tamara
  11 augustus 2016

  Heerlijk altijd om naar je diary’s te kijken! En wat ziet de soep er goed uit, die ga ik zeker een keer proberen te maken. Ik ben gek op soep!
  Tamara onlangs geplaatst…‘Grillmaster’ in een handomdraai met Remia BBQMy Profile

 • Inge
  11 augustus 2016

  wat een leuke blog zeg, zo veel toffe dingen, en ja, die draagdoeken, echt super hé, lekker dicht tegen je!
  Inge onlangs geplaatst…Haken tijdens het verlof?My Profile

 • Dita
  11 augustus 2016

  Wat een leuke week! De kleren van Zara zijn leuk! Heb net gister besteld online.
  Dita onlangs geplaatst…Geshopt bij Loods 5 AmersfoortMy Profile

 • Janske
  11 augustus 2016

  Jouw weekverslagjes zijn niet goed voor zwangere vrouwen…ik krijg honnggeeeerrrr van al die eetfoto’s 😉 hihi.. mooi weekje weer!
  Janske onlangs geplaatst…Eindelijk! We hebben de babynaam gekozen!My Profile

 • Liset - Beautydagboek
  11 augustus 2016

  Je hebt goed verzorgde, zakelijke meetings gehad! Doe mij die ook maar ;). Lekker hoor! En wat zit je haar toch mooi, ik vind het heel geslaagd je ‘nieuwe’ look. En wat zijn jij en Yannick toch een leuk stel, die foto van de chipschallenge ziet er weer grappig uit!
  Liset – Beautydagboek onlangs geplaatst…Fashion | Hoe combineer je een oversized denim jacket?My Profile

 • -N | Mommies Life
  11 augustus 2016

  Al dat eten…! Ziet er heerlijk uit! Krijg er trouwens ook ideeën van, dus dat is fijn!
  Wat leuk dat je van Triumph wat uit mag proberen en ook nog eens in een hotel mag slapen! Ben benieuwd naar je verslagje volgende week!
  Leuk om te zien dat he zulke leuke foto’s maakt, maar de kids toch verborgen houdt!
  -N | Mommies Life onlangs geplaatst…Help! Ik loop nu al te hard van stapel!My Profile

 • Annemijn
  11 augustus 2016

  Ik hoop dat je lekker geslapen hebt in het hotel! Het ziet er weer uit als een gezellige week!
  Annemijn onlangs geplaatst…Mijn Blond-Amsterdam servies collectieMy Profile

 • Patricia Schmitz-Heres
  11 augustus 2016

  Wat weer een leuke en drukke week. Ik ben ook super benieuwd naar hoe je hotel overnachting geweest is!
  Patricia Schmitz-Heres onlangs geplaatst…Uit eten: Van der Valk HeerlenMy Profile

 • Lisanne
  11 augustus 2016

  Wat een gezellige fotoserie! Zo te zien heb je een leuke week gehad. Ik zou ook graag is naar de Efteling gaan met ons gezinnetje! Je foto’s zien er altijd weer zo leuk uit.

 • Nicole
  11 augustus 2016

  Wat een leuke (en lekkere) photodiary! 🙂 Mooi je nieuwe haar routine
  Nicole onlangs geplaatst…#7firstjobs – mijn baantjes en stages door de jaren heenMy Profile

 • Lifesabout
  11 augustus 2016

  Wat een super jasje van Zara! Goed geslaagd! En al dat lekkers weer….mmmm
  Lifesabout onlangs geplaatst…Mama haar tien gebodenMy Profile

 • Malou
  11 augustus 2016

  Wat heb je leuke dingen geshopt bij Zara!
  Malou onlangs geplaatst…Voor Nomi zorgen na de keizersneeMy Profile

 • Marije
  11 augustus 2016

  Leuke foto’s weer! Het lijkt me zo leuk om dicht bij de Efteling te wonen! Ik ben er nog nooit geweest (tsja, ik groeide op in een groot gezin in Friesland, een dagje Efteling was niet echt te doen haha), maar ben van plan om zodra Fons groot genoeg is lekker die kant op te gaan.
  Marije onlangs geplaatst…Ik stop met borstvoedingMy Profile

 • Lilian
  11 augustus 2016

  Wat een prachtige, gezellige en leuke foto’s weer! Turkse pizza is inderdaad zo lekker.
  Lilian onlangs geplaatst…DIY voor kinderen met een plantenspuitMy Profile

 • sandra
  11 augustus 2016

  Heerlijk, druk weekje met leuke dingen zo te lezen! Dat jasje is echt super gaaf. Leuk dat je een abonnement op de Efteling hebt, wij hebben er 1 op de Julianatoren en dat is zo fijn dat je zo even de auto in stapt om een ochtendje te spelen!
  sandra onlangs geplaatst…Boho veeroorbellenMy Profile

 • Maike
  11 augustus 2016

  Ik vind chips in het buitenland altijd zo leuk. Heerlijk om andere smaakjes uit te proberen dan in Nederland!
  Maike onlangs geplaatst…Is jouw lichaam geschikt voor een trouwjurk met lage rug?My Profile

 • rachel
  11 augustus 2016

  wat een leuke week weer 😀 en heerlijk die chips!!!
  rachel onlangs geplaatst…#Vlog 7 augustus ’16My Profile

 • Groceriesglossy
  11 augustus 2016

  Hi Kelly, een tijdje niet zo actief geweest met blogs bekijken maar was benieuwd hoe het met je gaat. Wat zie je er goed uit! Je kan zien dat het sporten je goed doet. En trouwens, wat een geweldig jurkje van de Zara voor Lana, Zara rocks!

  Liefs,
  Maaike
  Groceriesglossy onlangs geplaatst…Niet eetgestoord maar eetgeweldigMy Profile

 • Monique
  11 augustus 2016

  Jeetje als ik dat allemaal lees is het bijna niet voor te stellen dat je dat allemaal in één week hebt gedaan! Lekker weekje zo te zien 🙂 Ben benieuwd hoe de workout is gegaan!

 • Jessica
  11 augustus 2016

  Dat jasje, heel erg leuk! Wat fijn dat jullie heerlijke dagen hebben gehad in Belgie. Ben benieuwd naar jullie chips challenge!

  Zo leuk dat jullie ook zo van spelletjes houden. Heerlijke avonden/middagen zijn dat
  Jessica onlangs geplaatst…Review film – Bad MomsMy Profile

 • Lisanne
  11 augustus 2016

  Wat een leuke foto’s. Ik ben heel benieuwd naar de chips challenge! Ziet er lekker uit.

 • Cindy
  11 augustus 2016

  Een fijne week geweest zo te lezen. Zo leuk de eerste hapjes, ik kijk er naar uit om daar ook weer mee te gaan beginnen met mijn zoontje.
  Cindy onlangs geplaatst…5x Voorbereidingsboekjes voor de allereerste schooldagMy Profile

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.