Dia1

Inmiddels ben ik 6 maanden mama van twee kindjes en heb ik die prille babytijd voor de tweede keer mogen beleven. De tweede keer was ook weer anders dan de eerste keer en sta ik er anders en met meer ervaring in. In deze video ga ik je 5 musthaves laten zien die ik zeker zou aanraden aan andere (nieuwbakken) mama’s met dingen die ik wel had willen weten nog voor ik mama werd, kijk je mee?

Klik hier als je de video niet kunt zien
De 5 producten die ik in de video bespreek:
– Oball*
– Pampers Baby-Dry*
– Naïf Badolie (o.a gewoon verkrijgbaar bij Etos)
– Zeeman Boxpakjes
– De bibliotheek voor je allerkleinste (het ‘boekstart’ abonnement. Kinderen van 0-18 jaar kunnen gratis een abonnement afsluiten bij de bibliotheek en dit is erg goed voor hun (taal)ontwikkeling en ook leuk om samen met je kindje naar toe te gaan, boekjes te kiezen en te gaan (voor)lezen.

Ik heb al vaker geschreven over de luiers van Pampers en in deze video ga ik wat meer in op de Pampers baby-dry luiers die in een normale variant en de ‘Pampers Baby-Dry Pants’ verkrijgbaar zijn. Voor baby’s geef ik de voorkeur aan de normale Pampers Baby-Dry luiers die met name in de nacht fijn zijn om doorlekken te voorkomen. De pasvorm is comfortabel en erg zacht voor het huidje van je kindje.

Vanaf dat je bezig bent met zindelijkheidstraining kan het erg handig zijn om de Pampers Baby-Dry Pants (luierbroekjes) te gebruiken. Naast de vertrouwde Baby-Dry werking (waarmee je kindje tot 12 uur lang droog blijft, met name ideaal tijdens de nacht) heb je dan ook het voordeel van een broekje waardoor je tijdens toilettraining of het oefenen op een potje het luierbroekje nadien als een onderbroekje weer omhoog kan doen. Wanneer je de luier wel wilt vervangen dan scheur je gewoon de zijkanten open waardoor je deze makkelijk en snel kunt verwisselen.. Ik vind de Pampers Baby-Dry Pants pas echt fijn sinds Lana echt al regelmatig oefent op het toilet, het geeft namelijk al meer het ‘onderbroekje’ gevoel en hierdoor verschoon ik haar staand, wat de ontwikkeling naar zindelijk worden stimuleert ten opzichte van liggend verschonen.

Dit waren zo mijn 5 favoriete items voor baby’s en ik ben erg benieuwd welke producten jullie hebben. Welke luiers zijn jullie favoriet? Wat gebruik jij voor het wassen van je kindje? Welk speelgoedje vinden jullie echt een aanrader of wat voor kledingstuk? Ik ben benieuwd naar jullie reacties bij de comments.

Deze video is gemaakt in samenwerking met Pampers.
*Affiliatelink. Dat wil zeggen dat als je een van deze producten zou kopen, ik een klein percentage van dit bedrag krijg. 

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

34 gedachten over “5 Baby musthaves die ik je zou aanraden!”

 1. Zeker weten de luierbroekjes zijn onmisbaar. Ik gebruikte deze ook bij het zindelijk worden van mijn kinderen. En Boekstart is een echte aanrader. Zo hoef je niet zelf een hele collectie boeken aan te schaffen. Voor het badderen gebruikte ik voor de kinderen badolie van Zwitsel, nu ze ouder zijn en douchen, gebruik ik niets. Als speelgoed was houten speelgoed hier toch wel erg favoriet.
  Mama Lifestyle Blog onlangs geplaatst…Wennen op de basisschoolMy Profile

 2. Handige video! Ik ben maandag uitgerekend van mijn eerste kindje, dus dit soort video’s spreken mij enorm aan ?

  Liefs,
  Anne

 3. Leuk dat jij die pakjes van Zeeman ook zo handig vond. Ik heb er ook heel wat versleten en inderdaad ze zijn goedkoop. Ik gebruik ze ook veel als pyjama. Vind het alleen jammer dat ze maar tot maat 68 gaan. Ben nu overgestapt op die van de Primark omdat die we doorlopen tot maat 92.

  Pampers zijn gewoon the best. Heb altijd gedoe met andere luiers. Die paar euro die je bespaart, was ik er wel weer extra aan omdat het doorlekt. Ik koop ze altijd in een aanbieding dus dan zijn goedkopere luiers niet interessant.
  Josan onlangs geplaatst…Als baby niet in de box wil, stop ik haar in het konijnenhokMy Profile

 4. Ik was dol op de rompers van de HEMA. Zaten perfect en zelfs op 60 graden wassen bleven ze erg mooi. Ik gebruikte geen pampers maar gewoon huismerk luiers, beviel goed en stukken goedkoper!
  Marijke onlangs geplaatst…Vega naan pizzaMy Profile

 5. Ik heb nooit boxpakjes gehad voor onze dochter, leek me juist helemaal niet praktisch. En in het begin hadden we ook Pampers, nu niet meer.

 6. ik heb de video niet bekeken maar ik lees dat je schrijft dat de bibliotheek van 0-18 jaar gratis is. Dit is niet overal het geval. Hier is het bijvoorbeeld tot en met 14 jaar gratis en daarna betaal je een abonnement.

 7. Wij gebruiken ook pampers ik vond het ook prettig houd inderdaad lang droog
  Bij ons derde dochtertje die is nu 4 maandjes gebruiken wij ook pampers.
  En ik zelf vind het heel fijn om een speelkleed te hebben met van die dingetjes boven hun hoofdje om aan te raken maar te kijken.
  Jasmijn is nu 4 maandjes en ze pakt bijna alles uit mijn handen probeert ze 🙂
  Heel nieuwschierig is ze net als mijn oudste was . Alleen de middelste was wat minder van het onderzoeken en was vrij rustig wilden niet alles pakken dat rustig te duimen.
  Verder even iets heel anders Sorry als het niet bij dit onderwerp hoort maar ik zeg het toch even moeders zwangere vrouwen
  Laat je alsjeblieft ook in lezen over de negatieve gevolgen van het jong je kindje laten vaccineren.
  Er word te weinig informatie gegeven over de nadelen van het zo jong een baby al laten vaccineren. Exspres word alleen hun kant belicht. Wij hebben al onze drie kindjes
  Want nu met ons derde prinsesje weer
  Pas later laten vaccineren. Je hebt als ouders daar zelf een keuze in
  Die kun je kenbaar maken op het consultatieburau. Het is in de natuur nergens zo dat je drie ziektes tegelijk te verduren krijgt. Waarom dan wel jou kindje al vol spuiten met 2 of 3 ziektes tegelijk cocktail. Simpel omdat appart hun tijd en geld kost. Maar het kan anders
  Wij hebben dus bewust er voor gekozen om onze kindjes pas later te laten vaccineren
  En ook met minstens 5 weken tussen elke prik zodat het er niet gelijk 2 zijn .
  Maar dit moet idereen voor zichzelf uitmaken ik deel het alleen .

 8. Haha ‘Ho m’n haar zit nergens naar’ ?
  Leuke producten raad je aan! Ik vind de pakjes van de zeeman ook erg handig en leuk. Qua luiers vind ik Pampers echt wel duur dus gebruik ik die van de Kruidvat, werken tot nu toe helemaal prima. Ook ben ik erg nieuwsgierig naar de producten van Naïf maar -en nu ga ik echt als een krent klinken- ik vind het zo duur ? Maar als jij zegt dat je er zo lang mee doet dan is het het misschien wel waard.

  Mijn favorieten zijn op het moment de hydrofiele luiers, ik gebruik ze in de kinderwagen en in haar bedje onder haar hoofdje zodat als ze spuugt het op de hydrofiel komt en je het makkelijk kunt wassen en ik ben echt fan van de Difrax flessen + fleswarmer. De fleswarmer is super compact en kun je makkelijk overal mee naartoe nemen!
  Kelly onlangs geplaatst…4x ‘Dat gaat míj niet gebeuren’My Profile

 9. Wat een leuk ding, die Oball! Mijn zoontje speelt het liefst met zijn Lots of links, maar momenteel is de laminaatvloer het mooiste speelgoed. Om op achteruit te kruipen of om zijn nagels even over te halen. Ik vind pyjamapakjes erg lief. Maar ik was de eerste maanden zo moe dat ik hem liever een slobbroekje met romper aantrok als we thuisbleven.
  Nina onlangs geplaatst…30 Day Blog Challenge: Mijn eerste baantjeMy Profile

 10. De badolie van Naïf heb ik ook, wat een fijn spul! En inmiddels wil ik ook geen ander merk dan Pampers meer. Fons lekte op 1 dag 6 keer door met goedkopere luiers en toen was ik er he-le-maal klaar mee haha. Die Oball is trouwens wel erg duur bij Bol.com hoor…
  Marije onlangs geplaatst…Voordelig online shoppenMy Profile

 11. Wat een goed idee om je kindje aan te melden bij de bibliotheek. Ik heb wel een uitnodiging gehad, maar ik heb mijn zoontje nog niet aangemeld. Dat ga ik van de week gelijk doen.
  Ik gebruik ook alleen pampers. Ik heb bijna alle merken luiers geprobeerd, maar helaas lekten ze allemaal door.
  Ik vind de XXL hydrofiele doeken echt een musthave. Ik gebruik ze overal voor. Verder vind ik de boxpakjes van Z8 heel fijn. Deze zien er nog leuk uit ook. Wel zijn ze prijziger dan die van de zeeman. Dat speelgoedje heb ik als kraam cadeautje gekregen van iemand. Ik ga het straks meteen even opzoeken!

 12. Erg handige video! De Zeeman Boxpakjes hebben wij sinds een paar dagen ook en moet eerlijk toegeven dat ie er erg blij mee is. Thankss voor de tips <3

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.