Hoe ik inspiratie vind om over te bloggen

inspiratiebloggen

Hoe ik inspiratie vind om over te bloggen. Ik krijg best wel vaak mailtjes en berichtjes van meiden die willen beginnen met bloggen, of ik tips heb hoe ze een blog kunnen starten, wat de belangrijkste weetjes zijn over bloggen, hoe je veel volgers krijgt, waar ik al mijn bloginspiratie vandaan haal etc. Super leuk en lief dat ik deze mailtjes krijg, ik zie dit als een groot compliment. De reden dat ik geen zogenaamde ‘blogtips’ artikelen deel, is omdat ik mezelf geen blogexpert noem. Ik blog inmiddels ruim 3 jaar, ben onwijs dankbaar dat ik er mijn fulltime baan van heb kunnen maken, maar eerlijk? Ik doe eigenlijk ook maar wat. Ik volg mijn hart, doe wat ik leuk vind, maar voor goede kwaliteitsartikelen, literaire hoogstandjes, professionele fotografie of perfecte lay-outs moet je niet bij mij zijn. Ik ben gewoon Kelly en ik deel op mijn blog een kijkje in mijn leven en de dingen die ik leuk vind. Het is toevallig wel hetgeen waar ik het meest gelukkig van word. Waar ik wel antwoord op kan geven is waar ik mijn inspiratie vandaan haal. Hoe ik toch weer dagelijks een artikel of video weet te bedenken. Dat lees je in dit artikel!

Bron

 1. Plannen! Ik ben het type persoon die alles moet plannen, op die manier werk ik het meest productief en zo weet ik ook dat ik de meeste inspiratie heb. Artikelen schrijf ik meestal vooruit. Zo heb ik ook nog even de tijd om er nog eens over na te denken, kan ik altijd nog het een en ander aanvullen en heb ik wat speling voor als er onverwachts wat tussen komt. Zo kan ik mijn werk ook het beste combineren met mijn gezin. Doordat ik zo ver vooruit werk was het ook mogelijk om te genieten van mijn zwangerschapsverlof periode.
 2. Schema! Bij plannen hoort ook het maken van een schema. Ik ben een lijstjes muts haha! Zo is mijn blogplanning ook redelijk gestructureerd. Ik houd van duidelijkheid, ik wil weten waar ik aan toe ben en ik wil ook naar mijn bezoekers toe wat duidelijkheid geven van wat er komen gaat. Zo is mijn planning al best strak. Maandag is  mommy monday, woensdag was voorheen bijvoorbeeld wedding wednesday en later gevuld met de zwangerschapsupdates, en nu ook regelmatig de #lifewith2girls rubriek, donderdag deel ik mijn photodiary, vrijdag wil ik weer gebruiken voor de video’s en zondag is nu tijdens mijn fit-project de KellyGoesFit dag. Dit wisselt natuurlijk regelmatig maar zo houd ik wat structuur aan. Daar tussen komen dan de persoonlijke updates, receptjes, lijstjes artikelen of plogs, reviews en meer. Daar hanteer ik wat meer vrijheid in. Door dit schema heb ik ook altijd wel inspiratie.Dinsdag is momenteel mijn vaste werkdag omdat dit de dag is waarop Lana naar de gastouder gaat.  Op zaterdag fotografeer ik vaak producten die ik dan in artikelen op dinsdag kan uitwerken, en op dinsdag werk ik concepten uit, schrijf ik bijvoorbeeld de volgende mommy monday en ben ik het meest productief. Tijdens het koken bedenk ik recepten die ik dan later ga uitwerken. Doordat ik weet wanneer mijn ‘deadlines’ zijn, hoef ik ook niet te haasten voor het schrijven van artikelen. Zodra de inspiratie er is ga ik ermee aan de slag.
 3. Overal en nergens: Het dagelijkse leven geeft mij de meeste inspiratie. Als ik boodschappen doe bedenk ik bijvoorbeeld recepten, maar dan kan ik ook zo op een ‘lijstje artikel’ komen. Dan loop ik met mijn karretje door de winkel en dan denk ik ‘Zullen andere mensen dezelfde gedachten hebben tijdens het doe van de boodschappen?’ En vervolgens bedenk ik een artikel met ‘gedachten tijdens het doen van de boodschappen.‘.  Als ik bezig ben met het huishouden dan bedenk ik vaak ook de meeste artikelen. ‘Welke huishoudelijke taken ik vreselijk vind‘ bijvoorbeeld. Als mama lifestyle blogger is mijn dagelijkse leven dus mijn grootste inspiratiebron.
 4. Persberichten en samenwerkingen: Ik krijg heel veel leuke pakketjes toegestuurd, deze geven mij natuurlijk heel veel inspiratie. Ik vind het altijd weer een leuke uitdaging om hiermee aan de slag te gaan. Een voedingsmiddel kan ik verwerken in een recept, een pakketje met kleding gebruik ik in een outfit of the day en speelgoed is weer leuk om te verwerken in een review of mommy monday artikel. Ook ontvang ik in mijn mailbox veel persberichten die me op leuke ideetjes voor artikelen brengen.

Bron

5. De mensen om mij heen: Mijn ouders hebben leuke ideetjes, vriendinnen die me wijzen op een onderwerp ‘Heb je hier al eens over geschreven‘, Yannick die me inspiratie geeft en natuurlijk de inspiratie die ik haal uit het moederschap. Grappige uitspraken van Lana, situaties die we meemaken tijdens het opvoeden, zelfs het verschonen van een poepluier kan al een inspiratiebron zijn voor een artikel.
6. Mijn hoofd staat nooit stil: Ik vind schrijven, video’s maken, actief zijn op social media en alles wat bij mijn werk als blogger komt kijken zo ontzettend leuk, dat het me ook altijd bezighoudt. In de supermarkt, op de wc, voor het slapengaan, midden in de nacht wakker worden met een leuk idee, tijdens het televisie kijken, noem het maar op. En als er een idee in me opkomt schrijf ik dit op in mijn notitieboek of in de notities van mijn Iphone.  Passie en liefde voor wat je doet zorgt denk ik voor de meeste inspiratie.

En natuurlijk heb ook ik weleens een zogenaamde ‘writersblock’. Maar doordat ik vaker vooruit werk is die meestal wel voorbij zodra de ‘deadline’ eraan zit te komen.

Dit is in het kort omschreven hoe ik inspiratie vind om te bloggen. Misschien kan je er wat ideetjes of tips uithalen, en anders kan je dit artikel zien als een soort ‘behind the scenes’ artikel maar ik vond het leuk om eens op te schrijven hoe ik steeds weer mijn inspiratie vind. Ik ben benieuwd waar jij je inspiratie vandaan haalt voor je werk, voor het bloggen, creatieve projecten enzovoorts. Laat je reactie achter bij de comments.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

50 reacties

 • Mama Lifestyle Blog
  3 mei 2016

  Ik haal mijn inspiratie overal uit. De ideeën borrelen op de meest vreemde momenten bij mij op. Ik schrijf dan ook bijna elke dag. Vooruitplannen doe ik eigenlijk niet en met schema’s werk ik ook niet. Misschien omdat ik niet beroepsmatig, maar alleen voor de fun blog. Ik schrijf over alles wat ik meemaak (meestal met mijn kinderen) en wat ik voel of vind.
  Mama Lifestyle Blog onlangs geplaatst…Spam je blog of webshop!My Profile

 • Channa
  3 mei 2016

  Sinds ik blog zie ik overal wel een leuk verhaal in. Of het dan ook daadwerkelijk leuk is, daar kom je altijd later pas achter, maar het lijkt tot dusver goed te gaan. Ik wil niet zeggen dat het altijd komt ‘aanwaaien’ maar wat je zegt, plannen en met schema’s werken helpt!
  Channa onlangs geplaatst…Hippe regenlaarzen van Bergstein! + WINACTIEMy Profile

 • Lisanne
  3 mei 2016

  Leuk dat je dit is deelt. Ik probeer alles altijd zo dicht mogelijk bij mijzelf te houden gewoon puur wat ik leuk vind. Dat plannen herken ik wel terug grappig. Hier slingeren ook overal notitieblokken rond. Fijne dag liefs Lisanne
  Lisanne onlangs geplaatst…Diario week 17My Profile

 • Carlijn
  3 mei 2016

  Leuk om te lezen! Vind het juist goed dat je je hart volgt en zegt dat je maar wat doet, dat maakt jouw blog echt jouw blog. Zelf vind ik inspiratie een heel ongrijpbaar iets; dat is er gewoon (of het is er niet). Ik raak geïnspireerd van mijn twee dochters, en de meeste ideeën komen zo boven dwarrelen als ik juist geen moeite doe om na te denken waar ik over ga schrijven. ‘s Nachts bijvoorbeeld, als ik niet kan slapen.
  Carlijn onlangs geplaatst…Twins Tuesday: wel of geen derde kind na een tweelingMy Profile

 • Ellen
  3 mei 2016

  Als je doet wat je leuk vind, gaat het meestal (bijna) vanzelf! Mooi dat je van bloggen hè fulltime baan hebt gemaakt en hier zoveel plezier in hebt.
  Ellen onlangs geplaatst…Kijk in de week #8My Profile

 • Yneke
  3 mei 2016

  Inspiratie komt bij mij ook op ieder moment naar boven. Ik noteer ideeen vaak direct, zodat ik ze later kan uitwerken. Ik heb een boekje vol haha. Soms is het ook gewoon een kwestie van beginnen met schrijven en dan borrelt het vanzelf omhoog. Soms ook niet en dan is t inderdaad fijn als je wat vooruit hebt geschreven. Ik vind schrijven echt heerlijk en ik denk dat als je echt doet wat je leuk vindt en je hart volgt, dat de inspiratie blijft stromen. In mijn geval moet het in ieder geval niet als ‘moeten’ voelen. Dat werkt vaak averechts bij alles wat ik doe haha.
  Yneke onlangs geplaatst…Als je na de geboorte van je kindje (tijdelijk) niet meer aan het werk wilt #volgjehartMy Profile

 • Nicole
  3 mei 2016

  Oh wat georganiseerd! Ik wil zelf ook meer structuur en vooruitschuiven enzo maar ik houd het vaak heel up to date. Dus als ik nu bezig ben met Fay op het potje dan komt bij wijze morgen of overmorgen de blog online.. Dat vind ik dan soms wel lastig! Ik zou wel eens een heel weekend ofzo willen vooruitschrijven zodat ik genoeg heb voor een paar weken.
  Nicole onlangs geplaatst…Weight Watchers update #4 | snaaibuienMy Profile

 • Kelly Caresse
  3 mei 2016

  He Nicole 🙂 Die actualiteit vind ik ook heel belangrijk, als bijv. vandaag iets heel speciaals gebeurt dan kan het zo zijn dat men dit morgen of overmorgen al leest en dan verplaats ik de blogpost die eigenlijk al stond naar later om alles zo up to date te houden 🙂

 • Yvonne
  3 mei 2016

  Heerlijk dat je zo op ieder moment van de dag op ideeën komt om te bloggen. Een kind, of twee, is voor mij al een enorme inspiratiebron. Sinds kort hanteer ik ook een soort schema. Dan is het makkelijker om vooruit wat blogs te hebben klaar staan. Bloggen doe ik puur voor de lol dat wel.
  Yvonne onlangs geplaatst…Winnen en verliezen, hoe leer je je kind dat?My Profile

 • Jay & Jenn
  3 mei 2016

  Leuk om te lezen waar je inspiratie vandaan komt ! Bij mij komen de ideeën overal en nergens naar boven haha ! Op straat, in de supermarkt en tijdens het koken , overal denk ik wel daar kan ik over bloggen ! ? Ik probeer het wel te combineren met vooruit schrijven , maar ook actueel te zijn door te schrijven waar ik nu mee bezig ben of waar ik ben geweest bijvoorbeeld. Maar de beste ideeën komen altijd op de raarste momenten !

  Groetjes Jennifer

 • Astrid
  3 mei 2016

  Leuk! Ik zou ook veel meer structuur in het bloggen zelf aan moeten brengen. Vooruit schrijven lijkt me echt ideaal maar doe het nooit ? Ik blog nu lekker wanneer het me uitkomt. Als de zo’n schijnt ga ik met de kids naar buiten en lees je niks nieuws op de site. Maar mijn gezin blijft voor een goed artikel gaan.

  Mss dat als de beide kids op school zijn en de newborn een beetje een schema heeft dat het dan weer een structuur krijgt
  Astrid onlangs geplaatst…Juliana Toren’s nieuwe Safari Show – Travel ThursdayMy Profile

 • Kim | Kimsbloglife
  3 mei 2016

  Leuk om te lezen! Bij mij is het ongeveer hetzelfde, ik krijg ook inspiratie uit het dagelijks leven en op verschillende plaatsen en momenten, en werkte ook met een vast schema waarbij ik meestal op zondag het meeste voor mijn blog deed en dan de hele volgende week probeerde vol te krijgen, en tussendoor werkte ik nog wat dingen af. Helaas heb ik het nu nogal druk en heb ik al een maand niet geblogd…
  Kim | Kimsbloglife onlangs geplaatst…Weekendje weg: naar de Efteling en snowboarden in Landgraaf!My Profile

 • doortjesblog
  3 mei 2016

  Hier inderdaad ook hetzelfde, ik kan overal inspiratie uit halen, uit dingen die ik beleef, wat er gebeurt om mij heen of waar ik over lees of iets wat ik op internet zie. Ik zou wel graag wat meer vooruit willen werken, maar dat is met twee artikelen per dag nog best lastig, dus dat lukt niet altijd 😉
  doortjesblog onlangs geplaatst…Plog; Uitrusten, Ikea en wandelen!My Profile

 • Christa
  3 mei 2016

  Heel leuk om te lezen!
  Ik schrijf puur voor de fun omdat ik van me af schrijven fijn vindt, maar na het lezen van dit raak ik wel geïnspireerd om er meer mee te doen!
  Ik vind je blogs tof en je site echt leuk! Keep Up the good work!
  Christa onlangs geplaatst…Weekly Photodairy van Ryan&ChiaraMy Profile

 • Tamara
  3 mei 2016

  Handig artikel en leuk dat je ons een kijkje geeft in ‘joiw blogleven’ haha. Ik merk ook dat ik steeds vaker op de gekste momenten op onderwerpen kom, bijv tijdens een nachtvoeding ofzi.
  Tamara onlangs geplaatst…Mijn eerste jaar als moeder van 3.My Profile

 • Mary-Lou
  3 mei 2016

  Voor het bloggen haal ik ook inspiratie uit het dagelijks leven. Alleen vooruit werken is nog wel een dingetje. 😉
  Mary-Lou onlangs geplaatst…Laat de zomer maar komen, ik heb een tummy tuck!My Profile

 • Charlotte
  3 mei 2016

  Leuk om te zien waar jij jouw inspiratie vandaan haalt! Ik haal mijn inspiratie ook overal vandaan, maar ga een stuk minder georganiseerd te werk haha
  Charlotte onlangs geplaatst…Op zoek naar mijn trouwjurk #1My Profile

 • Simpel, met een snufje liefde
  3 mei 2016

  Ik haal ook mijn inspiratie uit alles en niks. Nu even wat minder door alles.
  Simpel, met een snufje liefde onlangs geplaatst…Week 17, met een snufje liefdeMy Profile

 • Diana
  3 mei 2016

  Wat een leuke blogpost en erg leuk om te zien waar jij je ideeën uithaald. Ik denk dat wanneer je iets leuk vind om te doen en haast vanzelf kan gaan..oké niet altijd dan. ? En je lijstjes, erg herkenbaar. Ik heb werkelijk overal lijstjes voor..onze vakantie (pas in september ?), Boodschappen, to do, oppaslijst en bloglijst..en zo kan ik nog wel even door gaan haha.
  Diana onlangs geplaatst…Wendy’s Diary #4My Profile

 • Saskia
  3 mei 2016

  Vooruit werken is echt the key. Bij mij werkt dit ook onwijs fijn en heb ik er heel veel aan. Verder heel eeg herkenbaar, zeker wat inspiratie betreft, dat komt gewoon overal vandaan haha 🙂
  Saskia onlangs geplaatst…Mijn ervaring met Mindfulness TherapieMy Profile

 • Dionne
  3 mei 2016

  Leuk om te lezen! Ik kan ook echt overal inspiratie vandaan halen. Ik kom onder de douche op de meeste leuke ideeen. :p
  Dionne onlangs geplaatst…New York, New York #1My Profile

 • Maike
  3 mei 2016

  Ik krijg zelf ook heel vaak de vraag waar ik de inspiratie vandaan haal om iedere dag weer iets online te zetten dat met bruiloften te maken heeft. Het grappige is dat ik dat een van de minst lastige dingen vind. Ik heb een hele lijst met onderwerpen waar ik uit kan kiezen als ik even niets weet, daar ben ik gewoon nog nooit aan toegekomen. Verder laat ik me vooral veel inspireren door persberichten, samenwerkingen met bedrijven en natuurlijk Pinterest of andere websites. Zodra ik één mooie foto zie, heb ik meteen een idee voor een nieuwe blog in mijn hoofd.
  Maike onlangs geplaatst…10 Manieren om champagne te schenkenMy Profile

 • Marijke
  3 mei 2016

  Leuk om te lezen. Ook heel herkenbaar, dat je hoofd nooit stil staat. Dat ‘geluk’ heb ik ook dus nooit gebrek aan blog inspiratie gelukkig!
  Marijke onlangs geplaatst…Menu van de week #6My Profile

 • Nicole
  3 mei 2016

  Leuk om te lezen! Knap hoor elke dag bloggen al zo lang!
  Nicole onlangs geplaatst…Waarom ik een klacht indiende bij de Nederlandse Voedsel- en WarenautoriteitMy Profile

 • Lieke
  3 mei 2016

  Leuk om te lezen. Hier komen ook ideeën op als ik er juist helemaal niet mee bezig ben, dus ik heb maar een lijstje aangemaakt met blog ideeën zodat ik ze niet weer vergeet en ze kan uitwerken wanneer ik tijd heb!
  Lieke onlangs geplaatst…WINACTIE! Leuke pandalamp | Winactie & KidsMy Profile

 • Vivienne
  3 mei 2016

  Leuk om te lezen. Voor mijn werk haal ik meestal inspiratie uit mooie (buitenlandse) magazines of sites. Voor het bloggen uit mijn dagelijkse bezigheden. Vooral nu mijn baby is geboren merk ik dat ik daar veel door geïnspireerd raak. Eigenlijk zie ik overal een verhaal in alleen maak ik de afweging past het bij mijn blog?
  Vivienne onlangs geplaatst…Wat als… je rijangst hebt?My Profile

 • Sophie
  3 mei 2016

  Ah zo knap dat jij zo goed kunt plannen. Dat vooruitwerken, daar ben ik echt nog een hoopje ellende mee!
  Sophie onlangs geplaatst…Lief dagboek #41 – Helemaal vergetenMy Profile

 • Elize| girlonthewhitebike
  3 mei 2016

  Heel herkenbaar, leuk♡
  Elize| girlonthewhitebike onlangs geplaatst…Beautygloss party 2016!My Profile

 • Marjon
  3 mei 2016

  Wat een leuke blogpost Kelly! Mooi dat je je inspiratie uit vanalles en niets kunt halen! xxx Marjon
  Marjon onlangs geplaatst…Top 5 spring fashion itemsMy Profile

 • Leonie
  3 mei 2016

  Super leuk om te lezen.. Ik schrijf ook meer vanuit mijn dagelijkse leven… Wat ik mee maak, schrijf ik op. Alles omtrent mijn zwangerschap en straks rondom het hebben van een kindje. Ik ben er dagelijks mee bezig, dus meestal komt er dan wel iets op papier!:)
  Leonie onlangs geplaatst…Mamashowt: Zwangerschapsoutfit #4 – Blote benen!My Profile

 • Dita
  3 mei 2016

  Leuk om te lezen! Ik haal mijn inspiratie ook overal uit.
  Dita onlangs geplaatst…Babyupdate – Mila 3 maandenMy Profile

 • marie-louise
  3 mei 2016

  Ook ik haal mijn inspiratie overal vandaan. Vooral uit het moederschap en nu ik zwanger ben is dat natuurlijk ook een groot inspiratiebron!
  marie-louise onlangs geplaatst…Zwanger week 35My Profile

 • Karlien
  3 mei 2016

  Goede tips! Ik plan ook ver vooruit en heb nu een kalender plug-in. Dan kan ik makkelijker overzien wat wanneer staat gepland.
  Karlien onlangs geplaatst…Zonvakantie Florida en AtlantaMy Profile

 • Janske
  3 mei 2016

  Leuk om te lezen! Ik schrijf helaas bijna nooit vooruit…het lukt me gewoon niet, maar ik blog helaas ook niet fulltime. Dat lijkt me echt heerlijk trouwens! Ik krijg ook op de vreemdste momenten inspiratie, als ik onder de douche sta bijvoorbeeld. Dan moet ik het alleen wel proberen te onthouden 😉
  Janske onlangs geplaatst…En de winnaars zijn…check snel of jij hebt gewonnen!My Profile

 • Desiree | Sweet Happinez
  3 mei 2016

  Leuk om te lezen waar jij overal je inspiratie vandaan haalt!
  Desiree | Sweet Happinez onlangs geplaatst…ZWANGERE BUIKTAART VOOR EEN BABYSHOWERMy Profile

 • Malou
  3 mei 2016

  Ik haal mijn inspiratie ook vaak uit van alles en nog wat.
  Malou onlangs geplaatst…Primark, H&M, Action, Hema en Zeeman shoplogMy Profile

 • rachel
  3 mei 2016

  ik ben serieus bep inspiratieloos hahah ja oke ik vlog en gooi er zo af en toe een receptje op of een fotologje maar verder kom ik niet, ik ga er maar eens verder over nadenken 🙂
  rachel onlangs geplaatst…#Vlog 1 mei 2016 #meetingMy Profile

 • Danique Krol
  3 mei 2016

  Wat een fijne tips! Ik vind het juist het leukst wanneer artikelen persoonlijk en spontaan zijn geschreven.
  Danique Krol onlangs geplaatst…Een kijkje in mijn leven #2 | Overnachting AmsterdamMy Profile

 • Manon
  3 mei 2016

  Herkenbaar! Wij hebben ook iets meer structuur aangebracht in onze blog, werkt toch fijner voor jezelf en heb je altijd iets om op terug te vallen. Rubrieken vind ik altijd leuk, niet voor een TE lange periode want dan wordt het zo uitgekauwd ofzo heb ik altijd het idee.
  Manon onlangs geplaatst…Zo doen wij dat: Tijd voor jezelfMy Profile

 • Lifesabout
  3 mei 2016

  Ik vind het zo knap dat jij vooruit kunt werken, het lukt mij echt niet. Het makkelijkste schrijf ik de avond ervoor, wanneer ik de rust heb om even te zitten. Ideeen poppen vaak op wanneer ik in bed lig (en dan vergeet ik ze dus de volgende dag), wanneer ik mensen op straat observeer, nieuwsberichten, emoties…eigenlijk overal en nergens dus!
  Lifesabout onlangs geplaatst…Een kindloze dag…een zinloze dag?My Profile

 • Eline
  3 mei 2016

  Heel erg fijn artikel en leuk om te lezen hoe je aan je dagelijkse inspiratie komt en tijd vind om te bloggen!
  Eline onlangs geplaatst…5 dingen die je niet meer draagt nu je mama bentMy Profile

 • femketje
  3 mei 2016

  bij mij komen er altijd random ideetjes in me op en die schrijf ik meteen op 😀
  femketje onlangs geplaatst…Look – Close.My Profile

 • Vanessa
  3 mei 2016

  Leuk om te lezen Kelly! Ik haal ook veel inspiratie uit het dagelijkse leven. En verder krijg ik ook persberichten en pakketjes opgestuurd en dat geeft natuurlijk ook veel inspiratie.
  Vanessa onlangs geplaatst…5 tips om energie te besparen binnenshuisMy Profile

 • MetMirjam
  3 mei 2016

  Wat leuk om te lezen! Ik herken me wel in sommige punten! Het vooruit werken is bij mij af en toe nog wel een aandachtspuntje.. Maar aan inspiratie in ieder geval (nog 😉 ) geen gebrek!
  MetMirjam onlangs geplaatst…Een week in foto’s: uit eten, Action en caravan pimpenMy Profile

 • Jessica
  3 mei 2016

  Wat een leuke blog! Ik ben zelf ook heel erg van het plannen. Toen ik op vakantie was naar Gran Canaria had ik twee weken vooruit geschreven, heerlijk en zo kon ik altijd nog een blog verschuiven. 🙂
  Jessica onlangs geplaatst…Boeken gelezen #2My Profile

 • Janneke | Crafty Time
  3 mei 2016

  Wat een leuk artikel om te lezen! Fijn dat je heel veel inspiratie hebt en een goede structuur in je blog! Ik maak soms een paar dagen van te voren het artikel maar soms ook wel de dag van te voren. Ik werk niet echt vooruit maar ik wil hier wel graag structuur in krijgen! Xx
  Janneke | Crafty Time onlangs geplaatst…MAY GoalsMy Profile

 • My Creative Life - Marìs
  3 mei 2016

  Ik haal mijn inspiratie ook voornamelijk uit het dagelijks leven en uit dingen die ik leuk vind of soms juist dingen die me irriteren.
  My Creative Life – Marìs onlangs geplaatst…My creative week 30My Profile

 • Mathilde
  3 mei 2016

  Startende mamablogger hier dus thanks voor deze post! Mijn mamaleven geeft mij heel veel inspiratie en daarnaast de dingen die ik leuk vind.
  Ik wil jou nog een compliment maken: juist doordat niet alles perfect is in foto’s e.d. zie je dat je echt bent! Heerlijk om te zien dat er soms nog was op de grond ligt of een verdwaalde schoen. Momlife!
  Succes met alles. Liefs mathilde

 • Kelly
  4 mei 2016

  Super handig om eens te lezen! Ik ben nog steeds op zoek naar een manier om te plannen, dat vind ik lastig
  Kelly onlangs geplaatst…Off to EngelandMy Profile

 • Daniëlle
  4 mei 2016

  Wat leuk om te lezen. Bij mij komt de inspiratie meestal als ik in bed lig, ik schrijf mijn ideeën dan gelijk op!
  Daniëlle onlangs geplaatst…Hotspot: Pizza & Pizza in EdeMy Profile

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.