Wat zit er in de luiertas voor 2 kinderen? Baby + Peuter

Dia1

Wat zit er allemaal in de luiertas voor 2 kinderen? Ik nam al vaker ‘What’s in my luiertas‘ video’s op. De eerste nam ik op toen Lana een baby was en later nam ik een tweede ‘wat zit er in de luiertas video‘ op. Vandaag dus weer een nieuwe editie met een nieuwe luiertas die groot genoeg is om alle benodigdheden in mee te nemen voor twee kindjes. Wat neem ik allemaal mee aan babyproducten voor Aimy en wat is van belang voor een peuter? Ik laat het je in deze video zien!

Video: Wat zit er in de luiertas voor 2 kinderen? Baby + peuter

Klik hier als je de video niet kunt zien

inhoud luiertas

Wat nemen jullie allemaal zoal mee in de luiertas voor je kindje? De ene moeder zweert bij de luiertas en een ander kiest al weer snel voor een normale tas waar alle producten voor het kindje of de kindjes in kunnen. Zelf blijf ik zo’n luiertas heel handig vinden om aan de kinderwagen te hangen en mee te nemen om zo alles voor de kids bij de hand te hebben. Ik weet zo zeker dat ik geen producten vergeet of zonder kom te zitten en ik vul de luiertas ook regelmatig weer aan. Zo’n luiertas is misschien niet zo heel fashionable, maar wel heel handig. Naast de luiertas neem ik dan voor mezelf wel nog een handtas mee voor wat kleine essentiele producten voor mezelf (Portemonnee, telefoon, sleutels etc.). Die is wat minder kleurrijk en schreeuwerig van print haha. 😉
Ik ben benieuwd wat jullie ervaringen hiermee zijn! Wat is voor jou onmisbaar om mee te nemen in een luiertas? En wat voor luiertas heb jij voor je kindje / kindjes?  Laat je reactie achter bij de comments. Ik ben heel benieuwd! Ook mag je verzoekjes voor nieuwe mama-video’s achterlaten!

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

38 gedachten over “Wat zit er in de luiertas voor 2 kinderen? Baby + Peuter”

 1. Zo wat een hoop gaat er in zo een luiertas. En wat is die doekjes houder leuk, van de week las ik in een artikel op Facebook dat er zoveel troep in billendoekjes zit, heb je dat wel is gelezen? Zo schattig ook dat je alles in klein en groot hebt hahaha zoals die sudocreme. Ik vond de video erg leuk en wat knap dat je di’t werk allemaal van het weekend heb verricht wat ik op Snapchat zag. Fijne dag liefs lisanne
  Lisanne onlangs geplaatst…Leren hoe doe ik dat?My Profile

 2. Hier ook geen luiertas, denk er wel over na om er een aan te schaffen want nu voor twee kinderen is het soms wat chaotisch en moeiljk alles snel te vinden als ik het gewoon in een linnen tas gooi zoals tot nu toe 😉
  Alicia onlangs geplaatst…Our Kingsday in AmsterdamMy Profile

 3. Haha grappig om die luiers naast elkaar te zien: maatje maxi en maatje mini. Je sleept al gauw superveel spullen met je mee voor twee kindjes, ongemerkt. Zelf skip ik de luiertas vaak maar prop ik snel wat spullen in mijn handtas als ik op pad ga met mijn meiden. Ik neem luiers, billendoekjes, reserve rompers en wat te drinken mee, that’s it meestal.
  Carlijn onlangs geplaatst…Van Miss Sporty tot Chanel: mijn beauty firstsMy Profile

 4. Ideaal de luiertas. Ik heb hem altijd gebruikt en gebruik hem nog steeds. Ook makkelijk voor de oppas. Alles zit er in en ik blijf het altijd aanvullen. Soms, heel soms, doe ik een luier, billendoekjes en beker in mijn handtas wanneer ik geen zin heb die hele tas mee te sjouwen.

  Leuk filmpje weer! ?
  Diana onlangs geplaatst…Kiss Syndroom bij baby’sMy Profile

 5. Ik zelf heb ooit ergens tijdens mijn eerste zwangerschap een luiertas gekocht. Toen maar 2x gebruikt…

  Gooi nu gewoon alles in mijn eigen tas of in de kinderwagen…haha! Misschien dat daar verandering in gaat komen als de tweede er is. Al heeft ons peutertje niet echt veel meer nodig voor onderweg.
  marie-louise onlangs geplaatst…Zwanger week 35My Profile

 6. Ik ben nu 17 weken zwanger van de tweede, mijn eerste is 1,5 dus ook volop in de luiers. handig om te zien wat jij allemaal met je mee neemt

 7. Handig deze video! Ik heb een Lief! luiertas waar denk ik alles wel in past voor twee kinderen. Maar zo’n toilettas is wel echt handig voor alle verzorgingsproducten. Dat ik daar zelf niet op kom :’)
  Joyce onlangs geplaatst…15 weken zwangerMy Profile

 8. wat een leuke luiertas is dat, hebben ze die deze week nog bij Kruidvat ?

 9. Je weet dat die karvan cevitam pas vanaf 4 jaar gebruikt mag worden? Ik had m ook gekocht voor mijn dochter maar hoorde dat dat niet mag en staat er idd op! Ik heb m zelf opgedronken en gevuld met diksap. Werkt prima voor hergebruik na wat grof geweld om m open te krijgen ?

 10. Anne-Marie

  Ik ben nu zwanger van de derde, ben zo benieuwd . Mijn oudste is 4 dus daar heb ik geen tas meer voor nodig maar de 2e is nu net 1,5 dus dat wordt een volle tas haha

 11. Leuke video, heerlijk om een kijkje in je tas te krijgen. Maar jeetje wat neem jij veel mee zeg! Je tilt je vast een breuk haha. Ik heb een dochter van 2,5 ( zindelijk). Ik heb een mini etui met een schone broek. Thats it! Haha..water en eten kan ik altijd wel ergens kopen. Zetpillen en een thermometer…jij bent geen chaotisch typje denk ik 😉 haha

 12. Leuk om het verschil te zien hihi.. mini en maxi! Het is inderdaad handig om een luiertas te gebruiken. Alles is compleet en bij de hand. Ook als de kindjes naar de oppas of oma/opa gaan, geen gedoe! Veel liefs, Marjon
  Marjon onlangs geplaatst…Voorlezen versus de iPadMy Profile

 13. Leuke vlog! Gebruik jij geen luierzakjes? Ook erg handig om kleding in op te bergen die bijvoorbeeld onder gespuugd/gepoept is.

 14. Leuk om te zien! Ik had een vraagje, als je alleen met Lana op stap gaat en Amy niet mee is, neem je dan de hele luiertas mee of stop je de spulletjes voor Lana dan in je handtas? Ben ik heel benieuwd naar!

 15. Wat een leuke video, heb ‘m nu pas gezien 😉 handig dat etui voor al die losse dingen, ga ik ook maar doen denk ik! en als ik jou een tip mag geven? de kruidvat heeft wegwerpslabbetjes, echt handig, je doet zo’n verpakking(ultra-dun zo’n zakje!) in de tas en je hoeft er niet aan te denken dat je altijd een schone slabber in je tas moet doen als de andere vies is geworden. Oja, en luierzakjes gebruik je die ook? die zag ik niet voorbij komen, of heb ik iets gemist? Ik gebruik luierzakjes zelf ook voor vieze/natte onderbroekjes/kleertjes zodat het niet zo los in je tas ligt.
  Groetjes!!!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.