Wat zit er in de luiertas voor 2 kinderen? Baby + Peuter

Dia1

Wat zit er allemaal in de luiertas voor 2 kinderen? Ik nam al vaker ‘What’s in my luiertas‘ video’s op. De eerste nam ik op toen Lana een baby was en later nam ik een tweede ‘wat zit er in de luiertas video‘ op. Vandaag dus weer een nieuwe editie met een nieuwe luiertas die groot genoeg is om alle benodigdheden in mee te nemen voor twee kindjes. Wat neem ik allemaal mee aan babyproducten voor Aimy en wat is van belang voor een peuter? Ik laat het je in deze video zien!

Video: Wat zit er in de luiertas voor 2 kinderen? Baby + peuter

Klik hier als je de video niet kunt zien

inhoud luiertas

Wat nemen jullie allemaal zoal mee in de luiertas voor je kindje? De ene moeder zweert bij de luiertas en een ander kiest al weer snel voor een normale tas waar alle producten voor het kindje of de kindjes in kunnen. Zelf blijf ik zo’n luiertas heel handig vinden om aan de kinderwagen te hangen en mee te nemen om zo alles voor de kids bij de hand te hebben. Ik weet zo zeker dat ik geen producten vergeet of zonder kom te zitten en ik vul de luiertas ook regelmatig weer aan. Zo’n luiertas is misschien niet zo heel fashionable, maar wel heel handig. Naast de luiertas neem ik dan voor mezelf wel nog een handtas mee voor wat kleine essentiele producten voor mezelf (Portemonnee, telefoon, sleutels etc.). Die is wat minder kleurrijk en schreeuwerig van print haha. 😉
Ik ben benieuwd wat jullie ervaringen hiermee zijn! Wat is voor jou onmisbaar om mee te nemen in een luiertas? En wat voor luiertas heb jij voor je kindje / kindjes?  Laat je reactie achter bij de comments. Ik ben heel benieuwd! Ook mag je verzoekjes voor nieuwe mama-video’s achterlaten!

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

38 reacties

 • Elisabeth
  2 mei 2016

  Eerlijk gezegd heb ik geen luiertas. Ik hou er niet zo van en heb m niet echt nodig. We hebben eigenlijk altijd de kinderwagen mee, dus daar gooi ik lekker alles in! 🙂
  Elisabeth onlangs geplaatst…Heb ik nou rammelende eierstokken of niet?! Ik weet het even niet meer…My Profile

 • Channa
  2 mei 2016

  Hier paste het altijd wel allemaal in de Lief luiertas. Eigenlijk zit er hier voornamelijk het volgende in: luiers, doekjes, schone kleding, zalf, zetpillen, thermometer en vaak wat te eten en drinken voor de kinderen.
  Channa onlangs geplaatst…Action shoplog – Wat vind je er niet?My Profile

 • Mama Lifestyle Blog
  2 mei 2016

  Ik had een heel mooie, grote luiertas can Lief. Eigenlijk heb ik de luiertas niet zo heel vaak gebruikt. Ik vond het toch onhandig zo’n groot ding. Onmisbare items waren uiteraard de luiers en een extra setje schone kleding voor het geval dat mijn kindje een “ongelukje” had.
  Mama Lifestyle Blog onlangs geplaatst…Ik vind het moederschap soms zwaar, uitputtend en een worstelingMy Profile

 • Lisanne
  2 mei 2016

  Zo wat een hoop gaat er in zo een luiertas. En wat is die doekjes houder leuk, van de week las ik in een artikel op Facebook dat er zoveel troep in billendoekjes zit, heb je dat wel is gelezen? Zo schattig ook dat je alles in klein en groot hebt hahaha zoals die sudocreme. Ik vond de video erg leuk en wat knap dat je di’t werk allemaal van het weekend heb verricht wat ik op Snapchat zag. Fijne dag liefs lisanne
  Lisanne onlangs geplaatst…Leren hoe doe ik dat?My Profile

 • Alicia
  2 mei 2016

  Hier ook geen luiertas, denk er wel over na om er een aan te schaffen want nu voor twee kinderen is het soms wat chaotisch en moeiljk alles snel te vinden als ik het gewoon in een linnen tas gooi zoals tot nu toe 😉
  Alicia onlangs geplaatst…Our Kingsday in AmsterdamMy Profile

 • Carlijn
  2 mei 2016

  Haha grappig om die luiers naast elkaar te zien: maatje maxi en maatje mini. Je sleept al gauw superveel spullen met je mee voor twee kindjes, ongemerkt. Zelf skip ik de luiertas vaak maar prop ik snel wat spullen in mijn handtas als ik op pad ga met mijn meiden. Ik neem luiers, billendoekjes, reserve rompers en wat te drinken mee, that’s it meestal.
  Carlijn onlangs geplaatst…Van Miss Sporty tot Chanel: mijn beauty firstsMy Profile

 • Yvonne
  2 mei 2016

  Voor 2 meisjes heb je een hoop om mee te nemen! Daarom vond ik de luiertas ook zo fijn. Er kan lekker veel in. Billendoekjes heb ik nog langer mee genomen ook nadat hij zindelijk werd. Makkelijk voor alles als je onderweg bent.
  Yvonne onlangs geplaatst…Geluksmomentjes #16: tandarts, voetbal, koningsdag en zijwielen.My Profile

 • Tamara
  2 mei 2016

  Luiers koekjes schone romper, doekjes uhm.. Volgens mijn was dat het wel haha. En dan heb ik gewoon genoeg ruimte over voor mijn spullen haha.
  Tamara onlangs geplaatst…Placenta voor of achter, wat is het verschil?My Profile

 • Nicole
  2 mei 2016

  Ik neem eigenlijk nooit de luiertas meer mee. Gewoon luiers doekjes en setje schone kleding in mijn eigen tas en klaar. Soms nog doosje rozijntjes ofzo maar meer niet.
  Nicole onlangs geplaatst…Nieuwe denimcollectie Lief! + winactieMy Profile

 • Dionne
  2 mei 2016

  Daar komt veel bij kijken! Leuke video weer!
  Dionne onlangs geplaatst…Happy Moments | In het Fashionista tijdschrift, Koningsdag & een bezoek aan ValkenburgMy Profile

 • Saskia
  2 mei 2016

  Ik neem helemaal geen luiertas meer mee 🙂 ik stop een luier en doekjes in mijn tas en dat is het.
  Saskia onlangs geplaatst…Persoonlijk: Welcome To My Life! Vakantie, Bagels & TandartsMy Profile

 • Marijke
  2 mei 2016

  Alleen als we echt op visite gingen namen we de hele luiertas mee maar anders alleen luiers, doekjes en een extra broekje!
  Marijke onlangs geplaatst…Menu van de week #6My Profile

 • Diana
  2 mei 2016

  Ideaal de luiertas. Ik heb hem altijd gebruikt en gebruik hem nog steeds. Ook makkelijk voor de oppas. Alles zit er in en ik blijf het altijd aanvullen. Soms, heel soms, doe ik een luier, billendoekjes en beker in mijn handtas wanneer ik geen zin heb die hele tas mee te sjouwen.

  Leuk filmpje weer! ?
  Diana onlangs geplaatst…Kiss Syndroom bij baby’sMy Profile

 • marie-louise
  2 mei 2016

  Ik zelf heb ooit ergens tijdens mijn eerste zwangerschap een luiertas gekocht. Toen maar 2x gebruikt…

  Gooi nu gewoon alles in mijn eigen tas of in de kinderwagen…haha! Misschien dat daar verandering in gaat komen als de tweede er is. Al heeft ons peutertje niet echt veel meer nodig voor onderweg.
  marie-louise onlangs geplaatst…Zwanger week 35My Profile

 • Leonie
  2 mei 2016

  Wat een hoop nemen jullie mee! Haha.
  Wij hebben een leren zwarte “luiertas” gekocht.. Mijn vriend wilde absoluut niet met zo’n vrolijke aan de kinderwagen lopen..
  Leonie onlangs geplaatst…Mamashowt: Zwangerschapsoutfit #4 – Blote benen!My Profile

 • Angela - Mama met passie
  2 mei 2016

  Ik heb een luiertas en die is ook nog fashionable! Ben er zo ontzettend blij mee, kan niet zonder dat ding. Leuk dat je er een video van hebt gemaakt 🙂
  Angela – Mama met passie onlangs geplaatst…Kletspraat met favoriete artikelen van de maand aprilMy Profile

 • Maria
  2 mei 2016

  Wat een gezellige video, leuk om te zien

 • Veronique
  2 mei 2016

  Ik ben nu 17 weken zwanger van de tweede, mijn eerste is 1,5 dus ook volop in de luiers. handig om te zien wat jij allemaal met je mee neemt

 • Joyce
  2 mei 2016

  Handig deze video! Ik heb een Lief! luiertas waar denk ik alles wel in past voor twee kinderen. Maar zo’n toilettas is wel echt handig voor alle verzorgingsproducten. Dat ik daar zelf niet op kom :’)
  Joyce onlangs geplaatst…15 weken zwangerMy Profile

 • Dita
  2 mei 2016

  Wat een leuke video! Ik heb zo nu en dan de luiertas mee. Ook in mijn eigen tas heb ik altijd luiers en doekjes.
  Dita onlangs geplaatst…New in: Lush productenMy Profile

 • Bibian
  2 mei 2016

  Ik gebruik ook nog steeds de luiertas, voor River doe ik er alleen wat luiers in en wat koekjes in een doosje. Verder alleen de spulletjes van Novelle. Liefs
  Bibian onlangs geplaatst…De kiekjes zijn terug van weggeweest! #1: Week van ManonMy Profile

 • Ilse
  2 mei 2016

  wat een leuke luiertas is dat, hebben ze die deze week nog bij Kruidvat ?

 • Manon
  2 mei 2016

  Ik heb na een half jaar ofzo de luiertas veranderd voor een grote “normale” tas. Die is nu wel weer aan vervanging toe haha. Leuk om te zien wat jij allemaal meezeult haha.
  Manon onlangs geplaatst…De kiekjes zijn terug van weggeweest! #1: Week van ManonMy Profile

 • Lisanne
  2 mei 2016

  Je weet dat die karvan cevitam pas vanaf 4 jaar gebruikt mag worden? Ik had m ook gekocht voor mijn dochter maar hoorde dat dat niet mag en staat er idd op! Ik heb m zelf opgedronken en gevuld met diksap. Werkt prima voor hergebruik na wat grof geweld om m open te krijgen ?

 • Lifesabout
  2 mei 2016

  Wat een onwijs leuke tas! Nu ik dit zie ben ik wel blij dat we van een luiertas af zijn. Ik was altijd alles kwijt en vergat de helft haha. We nemen nu gewoon het hoognodige mee in een klein rugtasje.
  Lifesabout onlangs geplaatst…Ik vind je niet snel een slechte moeder, maar dit….My Profile

 • Karlien
  2 mei 2016

  Overvolle tassen en in iedere tas zaten veel luiers. Inmiddels gewoon luiers en doekjes in m’n tas en gaan.
  Karlien onlangs geplaatst…Oranje Buiten, strandpaviljoen HoornMy Profile

 • MetMirjam
  2 mei 2016

  Als we echt op pad gaan, neem ik de luiertas mee en doe ik daar ook mijn spulletjes in, zodat ik niet met 2 tassen hoef te zeulen. Maar anders heb ik voor Fiene een rugzakje bij me met wat luiers, doekjes, snoetenpoetsers, kaakjes en water.
  MetMirjam onlangs geplaatst…Een week in foto’s: uit eten, Action en caravan pimpenMy Profile

 • Jodi - liefthuis
  2 mei 2016

  Wat een berg spullen voor 2 meiden en ik maar denken dat mijn tas met 1 kind al vol zit.
  Jodi – liefthuis onlangs geplaatst…Ik kan nergens meer tegen….Tranen met tuiten….My Profile

 • Jantine
  2 mei 2016

  Wat een leuke video Kel!

 • Anne-Marie
  2 mei 2016

  Ik ben nu zwanger van de derde, ben zo benieuwd . Mijn oudste is 4 dus daar heb ik geen tas meer voor nodig maar de 2e is nu net 1,5 dus dat wordt een volle tas haha

 • Thecla
  2 mei 2016

  Leuke video, heerlijk om een kijkje in je tas te krijgen. Maar jeetje wat neem jij veel mee zeg! Je tilt je vast een breuk haha. Ik heb een dochter van 2,5 ( zindelijk). Ik heb een mini etui met een schone broek. Thats it! Haha..water en eten kan ik altijd wel ergens kopen. Zetpillen en een thermometer…jij bent geen chaotisch typje denk ik 😉 haha

 • Marjon
  2 mei 2016

  Leuk om het verschil te zien hihi.. mini en maxi! Het is inderdaad handig om een luiertas te gebruiken. Alles is compleet en bij de hand. Ook als de kindjes naar de oppas of oma/opa gaan, geen gedoe! Veel liefs, Marjon
  Marjon onlangs geplaatst…Voorlezen versus de iPadMy Profile

 • Corina
  2 mei 2016

  Leuke vlog! Gebruik jij geen luierzakjes? Ook erg handig om kleding in op te bergen die bijvoorbeeld onder gespuugd/gepoept is.

 • lisa
  3 mei 2016

  Leuk om te zien! Ik had een vraagje, als je alleen met Lana op stap gaat en Amy niet mee is, neem je dan de hele luiertas mee of stop je de spulletjes voor Lana dan in je handtas? Ben ik heel benieuwd naar!

 • Elyse
  3 mei 2016

  Wow! Wat sjouw je veel mee! =O Wist niet dat je zoveel nodig had! Respect!
  Elyse onlangs geplaatst…Insmeren geblazen!My Profile

 • Shirley
  4 mei 2016

  Ik heb voor Skyler echt maar een paar dingetjes mee die ik onderin de kinderwagen gooi. Moet ook maar eens zo structureel gaan werken zoals jij 😉
  Shirley onlangs geplaatst…Geef spelen meer de ruimteMy Profile

 • Jolien
  2 juli 2016

  Wat een leuke video, heb ‘m nu pas gezien 😉 handig dat etui voor al die losse dingen, ga ik ook maar doen denk ik! en als ik jou een tip mag geven? de kruidvat heeft wegwerpslabbetjes, echt handig, je doet zo’n verpakking(ultra-dun zo’n zakje!) in de tas en je hoeft er niet aan te denken dat je altijd een schone slabber in je tas moet doen als de andere vies is geworden. Oja, en luierzakjes gebruik je die ook? die zag ik niet voorbij komen, of heb ik iets gemist? Ik gebruik luierzakjes zelf ook voor vieze/natte onderbroekjes/kleertjes zodat het niet zo los in je tas ligt.
  Groetjes!!!

 • Yentl
  13 januari 2019

  Hoi Kelly super leuk dat je dit soort vlogs maakt

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.