Kelly met zwangerschapsverlof, hoe en wat?

zwverlof

Nu dit artikel online komt ben ik ruim 36 weken zwanger, wat een mijlpaal zeg! Dat betekent dat ik wel toe ben aan zwangerschapsverlof. Jullie lazen een weekje geleden al mijn tips met dingen die je kan doen tijdens zwangerschapsverlof, nog voor je kindje geboren is. Als zelfstandig ondernemer heb je ook recht op zwangerschapsverlof, maar het is voor mij wel anders dan wanneer je tegen je baas bij een werkgever kunt zeggen, ‘Doei tot over 16 weken;. Mijn blog is mijn werk en mijn online kindje en dat draait eigenlijk 24/7 door. Hoe ga ik dan met zwangerschapsverlof en wat kunnen jullie op Kellycaresse.nl verwachten? Er staat veel leuks op het programma voor jullie!

Kelly, hoe ga je dat dan doen met je blog enzo?
Achter de schermen ben ik de afgelopen maanden bezig geweest met het voorwerken voor mijn zwangerschapsverlof. Dat betekent dat ik bezig was met het bereiden en uitwerken van recepten, lifestyle artikelen en leuke lijstjes-artikelen, allerlei personal updates die niets met zwanger zijn te maken hebben, mommy mondays, humoristische artikelen, het opnemen van video’s enzovoorts. Gewoon de artikelen en video’s die jullie van Kellycaresse.nl gewend zijn, maar dan dusdanig dat er lekker veel variatie is zodat de leesbaarheid ook leuk en actueel blijft. Doordat ik al die weken vooruit geschreven heb, kan ik ongeveer 8 weken met verlof. Die gaan in bij 36 weken zwangerschap, tot een X aantal weken na de geboorte van onze tweede dochter. Ik weet natuurlijk nog niet wanneer ze geboren wordt dus daarin kan ik nog wat schuiven. Misschien als ze wat langer op zich laat wachten dat ik toch wat meer werk doe zodat ik daarna wat langer verlof met haar erbij heb. Ik heb in ieder geval vanaf nu alle focus op de geboorte van ons kindje liggen en de zorg voor mijn meisje Lana, waar ik ook heel erg van geniet.

Wat kunnen jullie de komende tijd verwachten op Kellycaresse.nl?
Ik ga niet 100% met verlof, naast dat ik mijn werk veel te leuk vind (voelt echt als een veel te leuke hobby!) is mijn werk ook het delen van mijn persoonlijke leven en dat gaat gewoon lekker door.
Zoals jullie gewend zijn, zal er de komende tijd gewoon iedere dag minimaal 1 artikel op mijn blog verschijnen en wekelijks minimaal 1 video. Soms heb ik misschien ineens zin om extra te vloggen of heb ik zoveel zin om wat te typen dat er extra artikelen verschijnen. Maar ik kan de dag van geboorte niet plannen, dus wie weet ben ik zomaar een paar dagen offline.

Ik heb de afgelopen maanden hard gebroed op (een baby haha) allerlei leuke artikelen. Leuke humoristische lijstjes, opvoedingsvraagstukken. persoonlijke artikelen over mij maar ook een heleboel video’s opgenomen. Ik deel jullie het geboortepakje, na de geboorte deel ik de naam van ons tweede kindje en waarom we voor deze naam kozen, hoe we om zullen gaan met de privacy van beide kids online, de inhoud mijn vluchtkoffer, de inhoud van de commode, wat ervaringen die ik heb met bloggen en eventuele tips rondom bloggen enzovoorts. Er zullen lekkere recepten voorbij komen en een aantal hele mooie en ontroerende gastblogs. Daarnaast is mijn streven om wekelijks een complete KC Photodiary te delen met kiekjes tijdens mijn zwangerschapsverlof, kraamweek en de tijd erna en tot ik bevallen ben zal er wekelijks een zwangerschapsupdate komen. Die typ ik natuurlijk kort vooraf dus daarvoor blijf ik aan het werk. Wel allemaal onder voorbehoud, want een baby laat zich niet plannen. Het kan dus zomaar zijn dat ik af en toe wat dagen offline ben, dat betekent ook niet gelijk dat ik aan het bevallen ben ;).


Ik ben dus ongeveer voor 80% met verlof, maar ik zal ook gewoon op social media actief zijn (wanneer ik daar behoefte aan heb) en de bovengenoemde artikelen zoals zwangerschapsupdates en photodiaries gewoon delen. Dit vind ik zelf erg leuk om te doen dus dat voelt voor mij heel fijn. Het geeft me al enorm veel rust dat het allemaal op een laag pitje kan. Zodra de baby geboren is, zal ik jullie daar op social media van op de hoogte houden zodra ik daar aan toe ben. Dit deel ik pas online nadat we familie op de hoogte gebracht hebben en wanneer het voor ons goed voelt om het te delen. Wie weet ben ik hartstikke ziek, en kom ik wat later met het nieuws.  Uiteindelijk wil ik graag mijn bevallingsverhaal in videovorm aan jullie vertellen, maar pas wanneer dit voor mij goed voelt, dat kan dus een tijdje op zich laten wachten.

En zodra ik ‘terug’ ben van mijn verlof en mama ben van twee meiden dan heb ik ook een heleboel leuke rubrieken in petto om te gaan delen!  Zo wil ik natuurlijk weer back in shape komen ivm. de zogenaamde zwangerschapskilo’s dus de rubriek ‘healthy lifestyle’ wordt weer op actief gesteld en ik ga al mijn ervaringen delen met de overgang van 1 naar 2 kinderen. Life with two girls! To be continued 😉

Zo zien de komende weken er voor mij en voor jullie uit. Ik heb veel leuke artikelen en video’s in petto en houd jullie gewoon up-to-date achter de schermen van Kellycaresse. Ik heb enorm veel zin in de aankomende periode, hopelijk jullie ook! Bedankt alvast voor jullie begrip wanneer er een dag geen blog online zal komen of wanneer ik besluit een paar dagen offline te blijven.  Jullie zijn de liefste bezoekers en ik blijf ook gewoon iedere dag vol plezier jullie reacties lezen <3 Daar word ik altijd weer heel blij van en ben ik enorm dankbaar voor.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

67 reacties

 • Simpel, met een snufje liefde
  29 januari 2016

  Ik kijk uit naar alle artikelen. En ik kan het niet vaak genoeg zeggen, geniet van je verlof en natuurlijk van je leuke gezinnetje!
  Simpel, met een snufje liefde onlangs geplaatst…Ik ben een gefaalde moeder…..My Profile

 • MamaOnderneemt
  29 januari 2016

  Hoi Kelly, wat zal jij extra hard gewerkt hebben nu je voor maar liefst 8 weken vooruit hebt geschreven. Nu even lekker bijkomen maar en vooral genieten van je zwangerschapsverlof! Ik ben benieuwd naar al je artikelen! Fijne dag vandaag!
  MamaOnderneemt onlangs geplaatst…Een gitzwarte dag…My Profile

 • Channa
  29 januari 2016

  Heel leuk Kelly! En als je een keer een paar dagen offline bent dan zal iedereen dat begrijpen! Pak je rust en straks lekker genieten van je twee meiden!
  Channa onlangs geplaatst…Hoe overleef je als ouders de slapeloze nachten? #tipsMy Profile

 • MamaOnderneemt
  29 januari 2016

  Wij zullen trouwens stiekem toch wel een beetje zenuwachtig worden wanneer je een dag offline bent hoor. Wanneer ben je ook alweer uitgerekend, haha?!??
  MamaOnderneemt onlangs geplaatst…Een gitzwarte dag…My Profile

 • Josan
  29 januari 2016

  Leuk dat we de komende tijd zoveel variatie in artikelen krijgen. Ik ben benieuwd! Hoop dat alles goed blijft gaan. Tot aan de bevalling en er na.
  Josan onlangs geplaatst…Daten als alleenstaande moederMy Profile

 • Nicole
  29 januari 2016

  Wat ben je toch een topvrouw! Goed bezig geweest dus, vind het echt heel knap hoor. Ik ben niet eens zwanger, maar doe het je niet na! Worden spannende weken, ook voor ons 😉
  Nicole onlangs geplaatst…Welk bed kies je voor je peuter?My Profile

 • Alicia
  29 januari 2016

  Knap dat je dat allemaal zo goed vooruit hebt gepland en geschreven/opgenomen! Ben ook benieuwd naar de artikelen en natuurlijk de tijd ernaar. Ik verwacht over 6 weken ons tweede kindje, lees dus graag mee hoe jij de komst van wen tweede ervaart 🙂
  Alicia onlangs geplaatst…My biggest mistakes when traveling with baby #1My Profile

 • Myrthe
  29 januari 2016

  Wat een hoop dingen moet je regelen! Toch wel lastig! Geniet maar heel veel van je verlof!

 • Dorien
  29 januari 2016

  Groot gelijk! Lekker genieten! Super dat je al zoveel vooruit hebt gewerkt!
  Dorien onlangs geplaatst…10X SHOPTIPS VOOR HET WEEKEND: SPORTY SPICEMy Profile

 • Kelly
  29 januari 2016

  Ik kijk uit naar alle artikelen! Geniet jij maar lekker van je verlof ! Ben benieuwd naar je leven als mama van 2 meisjes 🙂
  Kelly onlangs geplaatst…Tasty Wednesday| Griekse yoghurt met ?My Profile

 • Marlotte
  29 januari 2016

  Jeetje, wat heb je hard gewerkt als je 8 weken met verlof kunt. Wat knap! Geniet van je verlof! 🙂
  Marlotte onlangs geplaatst…Hoe vind ik mijn passie?My Profile

 • Sophie
  29 januari 2016

  Wat een mooie en fijne plannen! Nog heeel eventjes en dan kan je dr vasthouden! Broed ze hahaha!
  Sophie onlangs geplaatst…Mooie herinneringen, trots en gelukskriebelsMy Profile

 • Charlotte
  29 januari 2016

  Geniet lekker van je verlof! En van je meisje(s)!
  Charlotte onlangs geplaatst…Douchen als moeder versus douchen als niet moederMy Profile

 • Tamara
  29 januari 2016

  Wat knap dat je zo vooruitgewerkt hebt! Gebiet van je verlif! Dat loslaten van je blog is moeilijk he ?
  Tamara onlangs geplaatst…Is mijn dochter de ‘Teen Mom’ van de toekomst?My Profile

 • Marloes
  29 januari 2016

  Geniet lekker van je welverdiende verlof en heel veel succes met de laatste loodjes!
  Marloes onlangs geplaatst…Haar Trends 2016 + What to do!My Profile

 • Mieke
  29 januari 2016

  Je hebt hard gewerkt zeg, super knap. Geniet van je verlof, en vooral van je gezin!
  Mieke onlangs geplaatst…Een opgeruimd huis, hoe dan?My Profile

 • Nicole
  29 januari 2016

  Ik was benieuwd hoe je dat zou gaan doen. Knap dat je zo ver vooruit hebt gewerkt! Rustig aan hè meis!
  Nicole onlangs geplaatst…De combinatietest: ja of nee?My Profile

 • Milou
  29 januari 2016

  Lekker genieten Kel! Je hebt het verdient!
  Milou onlangs geplaatst…Friday SnapsMy Profile

 • doortjesblog
  29 januari 2016

  Wat veel werk heb je gedaan! Ik moest deze week een hele week vooruit werken en zat echt te zwoegen 😉 geniet van je verlof! En we wachten (een beetje on)geduldig af 😉
  doortjesblog onlangs geplaatst…Food Friday; gasten te eten!My Profile

 • Marieke
  29 januari 2016

  Echt petje af dat jij zo goed voorruit hebt gewerkt. Ik ben benieuwd naar alle artikeken die de komende tijd gaan komen. Maar het meest nieuwsgierig ben ik naar de naam van jullie tweede dochter ? nog even geduld.
  Marieke onlangs geplaatst…Social Media Lie TagMy Profile

 • Kirsten
  29 januari 2016

  Goh, 8 weken vooruit werken is niet niks! Knap van je!
  Geniet nu maar gewoon van je welverdiende zwangerschapsverlof & eerlijk, diegenen die niet begrijpen dat je eens een tijdje offline bent, daar moet je je niets van aantrekken!
  Kirsten onlangs geplaatst…Boeken van BumbaMy Profile

 • saskia
  29 januari 2016

  Super dat je zoveel voorruit hebt kunnen werken, dat geeft ook best een beetje rust denk ik. En nu lekker gaan genieten van je verlof! 🙂

 • Lisanne
  29 januari 2016

  Knap hoor dat je zo ver vooruit heb gewerkt. Ik begrijp het volkomen als ie een paar dagen offien bent dat is ook heel logisch. Het maakt voor ons al bezoeker wel extra spannend wanner je meisje dan nou komt haha. Heel veel plezier deze komende periode en geniet lekker van je verlof liefs lisanne
  Lisanne onlangs geplaatst…Spam je blog!My Profile

 • Miranda
  29 januari 2016

  Wat knap dat je zo ver vooruit gewerkt hebt. Ik wens je een heel fijn verlof toe! Nog even lekker genieten met Lana:)
  Miranda onlangs geplaatst…Home sweet homeMy Profile

 • Femke
  29 januari 2016

  Geniet van je ‘verlof’, die niet 100% verlof is hihi. Hopelijk kun je nog even lekker genieten en rusten voordat de kleine meid komt!
  Femke onlangs geplaatst…Mijn Netflix serieverslaving #1My Profile

 • Inge
  29 januari 2016

  Wat leuk om te lezen wat je allemaal in petto hebt voor ons.wij, als gewone werknemers, trekken savonds gewoon de deur dicht van kantoor maar dat kan jij niet. Respect hoor meid!

 • Manon
  29 januari 2016

  Wat goed dat je vooruit hebt gewerkt! Geniet ook lekker van je vrije tijd en van de laatste loodjes, ook al zijn ze zwaar!
  Manon onlangs geplaatst…Weight Watchers update #4: Samen sta je sterk?!My Profile

 • Dita
  29 januari 2016

  Maar lekker genieten Kelly!
  Dita onlangs geplaatst…Mijn favoriete winter nagellak kleurenMy Profile

 • Joyce
  29 januari 2016

  Wat heb je goed vooruit kunnen werken zeg als je 8 weken met “verlof” kunt. Goed bezig! En niet meer dan logisch wanneer je een aantal dagen offline bent. Je kinderen gaan straks voor alles 🙂
  Joyce onlangs geplaatst…De Nationale VoorleesdagenMy Profile

 • Drie
  29 januari 2016

  En nu maar lekker genieten van je verlof! Ik zou het super leuk vinden om na de geboorte ook je diary’s alweer te zien maar ik kan me voorstellen dat je daar vlak na de geboorte echt geen zin in hebt… Dus eerst maar genieten dan! Wij blijven wel komen, ook na een week stilte op je blog.
  Drie onlangs geplaatst…Hooked on InstagramMy Profile

 • Lonneke
  29 januari 2016

  Jeetje, waar haal jij toch zoveel inspiratie vandaan? Iedere dag een of twee artikelen en dan ook nog zoveel voorruit werken!!
  Fijn dat je nu alles wat rustiger aan kunt doen.. Ik hoop zo dat je normaal kunt bevallen voor je.
  Lonneke onlangs geplaatst…Huh, we zijn James kwijt?! #vlog14 – LonnekefilmtMy Profile

 • Sandra
  29 januari 2016

  Lieve Kelly, geniet jij nou maar van je verlof! En met je blog komt het echt wel goed. Je trouwe volgers snappen echt wel dat wanneer je een paar dagen niet online bent dat je dan wat minder zin hebt of misschien wel aan het bevallen bent. Mast zo te lezen heb je een hoop werk verzet de laatste weken. Respect hoor! Geniet van je verlof, je gezin en natuurlijk Patrick! ?

 • Kim | Kimsbloglife
  29 januari 2016

  Heel fijn dat je blog gewoon doorgaat en dat je ook op social media nog wel wat actief blijft 🙂 Super dat je zo goed vooruit gewerkt hebt en zo te zien had je heel veel leuke inspiratie! Ik ben al heel benieuwd naar wat er allemaal gaat komen, ik heb er zin in!! 🙂 Voor de rest: geniet lekker van je verlof!
  Kim | Kimsbloglife onlangs geplaatst…Veertien Vragen op Vrijdag #1My Profile

 • Annemijn
  29 januari 2016

  Geniet lekker van je verlof Kelly! Wij zullen vast nog steeds genieten van je leuke artikelen!
  Annemijn onlangs geplaatst…Tijd voor een Q&A. Stel je vragen!My Profile

 • Lifesabout
  29 januari 2016

  Nogmaals heel knap hoe je zo vooruit hebt kunnen werken! Ik wens je een heel fijn verlof toe en oke…voor 80% lekker helemaal niks doen!
  Lifesabout onlangs geplaatst…Bloggen wordt steeds moeilijker.My Profile

 • Angela - Mama met passie
  29 januari 2016

  Wauw topvrouw! Knap hoor zo ver vooruit werken. Geniet van je verlof en natuurlijk alle begrip als je een paar dagen niet online bent. X
  Angela – Mama met passie onlangs geplaatst…Roomtour door Naomi’s kamerMy Profile

 • Ilse
  29 januari 2016

  Wauw, wat moet je het de afgelopen weken druk gehad hebben dan!
  Geniet van je verlof!
  Ilse onlangs geplaatst…Prachtig lied: Een zee vol dromenMy Profile

 • Leonie
  29 januari 2016

  Kelly! Respect hoeveel werk je al hebt gedaan, jeetje!
  Ik hoop toch dat je nu lekker kan genieten en niet teveel met deze hobby nog doet, haha.
  X
  Leonie onlangs geplaatst…Zwangerschapsupdate #3; Week 6 t/m 9My Profile

 • Wilma
  29 januari 2016

  Ik kan niet wachten op alle leuke blogs over je nieuwe meisje, ik ben zo benieuwd 🙂
  Wilma onlangs geplaatst…Schuldig! Ik ben chaotischMy Profile

 • Sheela
  29 januari 2016

  Wat knap dat je al zoveel werk heb verzet! Ik vindt het wel leuk dat je hier en daar nog wel wat actief blijft, ik wil je dan ook nog een hele fijne zwangerschap wensen en ik hoop echt zo dat je wens van een ‘gewone’ bevalling in vervulling gaat!
  Sheela onlangs geplaatst…Slaat de gezondheidsfreak door?My Profile

 • Malou
  29 januari 2016

  Leuk zeg, en knap dat je zo ver vooruit hebt gewerkt 🙂 Geniet van je verlof!
  Malou onlangs geplaatst…Favoriet: Sophie de GirafMy Profile

 • Rosanne
  29 januari 2016

  Wat knap dat je zoveel vooruit hebt gewerkt!
  Ik wens je een heel fijn verlof toe, geniet lekker van je gezinnetje<3
  Rosanne onlangs geplaatst…Challenge: gezonder levenMy Profile

 • Linda
  29 januari 2016

  Geniet vooral van de tijd die komen gaat, het lijkt mij heel bijzonder om naar een beneveling toe te leven. Te gaan bevallen en vanaf dat moment als moeder van twee door het leven te gaan. En jeetje wat heb je nog hard kunnen werken tijdens je zwangerschap, petje af hoor! Ik vind het wel erg leuk dat je updates blijft plaatsen, en hoop dat je een fijne laatste tijd van je zwangerschap mag hebben! Geniet van je vrije tijd en je quality time met Lana <3
  Linda onlangs geplaatst…7 tips om de road trip van je leven te plannenMy Profile

 • Linda
  29 januari 2016

  Ooh haha beneveling moet natuurlijk bevalling zijn! Ik heb duidelijk mijn lenzen nog niet in!
  Linda onlangs geplaatst…7 tips om de road trip van je leven te plannenMy Profile

 • Stephanie
  29 januari 2016

  knap dat je zoveel voor werk hebt gedaan. Succes met de laatste lootjes!

 • Yvonne
  29 januari 2016

  Geniet van je verlof en van je gezinnetje!
  Fijn dat je updates blijft plaatsen, ik ben benieuwd naar jullie meisje!

 • Jodi
  29 januari 2016

  Mooi plan, hard gewerkt en nu genieten.
  Jodi onlangs geplaatst…Wat kun je schrappen van je uitzetlijst…My Profile

 • Danielle
  29 januari 2016

  Wow 8 weken vooruit gewerkt! Geniet van de komende weken, ik hoop dat jullie een kerngezond kindje mogen krijgen 🙂

  Xoxo
  Danielle onlangs geplaatst…Deze app maakt een veilige kopie van je IDMy Profile

 • Michelle
  29 januari 2016

  Bizar dat je zo ver vooruit gewerkt hebt! Hoe druk moet jij ‘t gehad hebben.. Neem nu lekker je rust en doe vooral wat goed voelt; we begrijpen ‘t allemaal echt wel als er even een dagje niets online komt. Geniet van de komende weken!
  Michelle onlangs geplaatst…BIJNA-MAMADILEMMA: WIEGJE OF LEDIKANT?My Profile

 • Corine
  29 januari 2016

  Succes met de laatste loodjes en geniet van je verlof!
  Corine onlangs geplaatst…Wat wij doen op een regenachtige woensdagmiddagMy Profile

 • karlien
  29 januari 2016

  Geniet van je verlof en snap dat je je online kindje in de gaten houdt 🙂
  karlien onlangs geplaatst…Hotspot: Blue Amsterdam met kidsMy Profile

 • Marije
  29 januari 2016

  Wat heerlijk dat je nu verlof hebt! Geniet er lekker van en probeer ook lekker los te laten 🙂
  Marije onlangs geplaatst…Zwangerschapsupdate – het eerste trimesterMy Profile

 • Deborah
  29 januari 2016

  Je kan en mag met verlof! En dat verdien je ook. Ik kijk uit naar je artikelen maar wanneer het even stil is dan begrijp ik dat ook. Succes met de laatste loodjes.

 • Diana
  29 januari 2016

  Geniet ervan,…! ??

 • Roxanne
  29 januari 2016

  Succes met de laatste loodjes! Je hebt duidelijk hard gewerkt achter de schermen! Ik zeg geniet nog even de komende weken. En ik wens je veel sterkte voor de bevalling!!
  Roxanne onlangs geplaatst…Roxxy84 op FacebookMy Profile

 • kellyjayne
  29 januari 2016

  Lieve kelly,

  Geniet van je welverdiende zwangerschapsverlof en van de laatste periode dat je je kindje in je buik mag dragen, hoewel je vast niet kan wachten tot je haar vast mag houden! Ik kijk erg uit naar je terugkomst en ga tot die tijd heerlijk genieten van alle artikelen!

  veel liefs

  kelly

 • Elisabeth
  29 januari 2016

  Knap hoor, dat je het zo goed gepland en geregeld hebt allemaal! Ik weet niet of ik dat zo zou kunnen 🙂
  Elisabeth onlangs geplaatst…De hypospadiecorrectie (deel 2: de eerste dag en nacht)My Profile

 • Femke
  29 januari 2016

  Ik kijk uit naar al je artikelen! Spannend joh, ik ben de hele tijd benieuwd of je al aan het bevallen bent hihi. Zet ‘m op met de laatste loodjes! <3

 • Frédérique
  29 januari 2016

  Ik kijk uit naar alles wat er komt en de artikelen na het verlof. Neem vooral je rust en kijk uit naar je tweede wondertje! 🙂

 • Anouk
  29 januari 2016

  Blijf vooral aan je zelf denken. Succes met de laatste loodjes

 • Susanne
  29 januari 2016

  Wat knap dat je zover vooruit hebt kunnen werken! Ben benieuwd naar de artikelen die tijdens je verlof online komen, klinkt in ieder geval leuk! Nu lekker genieten van je verlof en logisch als je af en toe even lekker tijd voor jezelf bent en offline bent! Ik ben zo benieuwd naar je kleine meisje en hoe je het gaat ervaren met twee meiden! Maar nog even geduld, ze zit nu nog lekker warm bij haar mama 🙂
  Susanne onlangs geplaatst…Oei ik groei!My Profile

 • melissa
  29 januari 2016

  Geniet zeker met volle teugen van je zwangerschapsverlof! Ik ben alvast benieuwd naar de artikelen die gepland staan 🙂 x
  melissa onlangs geplaatst…Throwback Düsseldorf 2015My Profile

 • Tessa
  29 januari 2016

  Wat knap dat je zoveel vooruit hebt gewerkt! Geniet van je verlof en succes met de bevalling! Nog even die laatste loodjes…
  Tessa onlangs geplaatst…Wat de pot schaftMy Profile

 • Ingrid
  30 januari 2016

  Help wat moeten we zonder jou 😉
  Geniet van je bijzondere zwangerschap, elke dag langer is er 1 die je nooit meer vergeet..
  Doe waar jij gelukkig van wordt, dat is vast gezellig met Lana!
  Tot over een paar weekjes met je nieuwe meisje erbij xxx

 • Wendy
  30 januari 2016

  Wat knap dat je zo ver vooruit hebt gewerkt! Ga lekker van je verlof genieten, dat heb je verdient! Succes met de laatste loodjes. Straks genieten van jullie 2 meisjes!

 • Maike
  31 januari 2016

  Geniet maar lekker van de rust en succes met de bevalling!
  Maike onlangs geplaatst…Cheesecake als bruidstaartMy Profile

 • wendy
  31 januari 2016

  Wat goed zeg! Lekker genieten, wij blijven wel lezen en ik ben heeeel benieuwd naar de naam van jullie tweede meisje dus ik hou je in de gaten, haha 😉
  wendy onlangs geplaatst…Een tweede zwangerschapMy Profile

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.