Gelukkig nieuwjaar! 7x Best gelezen in 2017

Gelukkig nieuwjaar! Hopelijk hebben jullie allemaal een hele gezellige jaarwisseling gehad! Voor we echt met het nieuwe jaar starten, blikken we nog even terug op de top 7 best gelezen artikelen op Kellycaresse.nl van 2017! Wie weet heb je er nog een gemist,of wie weet vind je het ook leuk om nog even een van deze artikelen terug te lezen. Let’s start met de top 7!

7: Op de 7e plaats is het best gelezen: ‘Hoe komen we op de meisjesnaam Feline‘. In dat artikel legde ik uit wanneer we deze naam bedacht hadden, hoe we hem ontdekt hebben (een van jullie heeft ons mega geholpen!) en waarom we de naam vinden passen bij ons gezin. Het is zo leuk om bij namen en de afkomst ervan stil te staan.

6. Enorm geschrokken en opgesloten in mijn eigen huis.
Een artikel waarvan ik enorm twijfelde of ik het wel wilde delen, of ik me zo kwetsbaar op durfde te stellen. Of men het niet ‘mijn eigen domme schuld’ zou vinden. Toch heb ik het gedeeld, het verhaal hoe het me overkwam dat ik samen met Lana opgesloten zat in haar slaapkamer, we konden geen kant op en Feline en Aimy daar kon ik niet bij. Doodeng was het, gelukkig sloeg iemand te hulp. Wat een nachtmerrie vond ik dit. Jullie reacties waren zo lief, daar ben ik zo dankbaar voor. Ook kreeg ik van velen te horen dat het een goede les voor iedereen is, dat iedereen dit kan overkomen en dat het belangrijk is om hiervoor op je hoede te zijn.

5. Het derde kind dilemma, oftewel gaan we wel of niet voor een derde?
Een vooral vanuit de angst, wat als het een derde keer niet goed loopt met een zwangerschap? En zijn we niet al compleet en mogen we niet al blij zijn met wat we hebben? Twijfels vanuit onzekerheid die velen van jullie herkenden. Gelukkig hebben we die onzekerheid opzij gezet en mochten we diezelfde maand zwanger worden van Feline. Wat een bijzonder wonder!

4. De Gender reveal! Zwanger van een jongen of meisje?
Jullie waren massaal benieuwd of ik zwanger was van een jongetje of meisje. Na twee meiden was het spannend of we de ‘andere kant’ zouden gaan meemaken of verrijkt zouden worden met een zusje voor de grote zussen. Wat was het leuk om dit nieuws met jullie te mogen delen!

3. Mijn kraamtijd: Hoogzwanger, kraamweek in het ziekenhuis. 
Wat een heftige periode was dit. Opgenomen worden met 36,5 zwangerschap omdat het niet zo goed ging met mijn gezondheid, de bevalling die wat uurtjes eerder begon dan de toen geplande datum en de intens heftige periode in het ziekenhuis. Jullie leefden massaal met ons mee, zo lief! Dankjewel voor jullie medeleven, lieve berichtjes en steun!

2. Feline is geboren!
De geboortevideo waarin ik vertel dat Feline is geboren! En waarin ik de NoppiesXKellycaresse lijn eindelijk mag lanceren. Wat was dit een bijzondere video en wat kijk ik hier vol trots op terug. Zo blij dat Feline gezond geboren is na een best pittige zwangerschap. Zo dankbaar dat we drie gezonde dochters mochten krijgen. En wat vond ik het speciaal om een eigen babylijn met zo’n kwalitatief mooi merk mocht ontwerpen. Het was zo’n bijzondere tijd!

1: Op nummer 1 staat, hoe kan het ook anders, de zwangerschapsaankondiging van mijn derde zwangerschap. Wat was het leuk om deze met jullie te delen. Wat voelt het fijn na zo’n periode waarin je een geheim met je meedraagt, je eindelijk dit nieuws mag delen. Wat waren jullie reacties geweldig! Dankjewel daarvoor!

Heb jij deze artikelen allemaal gelezen? Welke staat je nog het meeste bij? Ik ben benieuwd naar jullie reacties bij de comments. Een prachtig 2018 gewenst voor jullie vol geluk, liefde en gezondheid!

BewarenBewaren

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

8 reacties

 • femketje
  2 januari 2018

  altijd leuk zo’n overzicht 😀

 • Romy
  2 januari 2018

  Wat een mooi lijstje met best gelezen artikelen! Ik kan me voorstellen dat vooral de artikelen met aankondigingen het goed deden. Stiekem wist ik ook niet hoe snel ik het artikel moest aanklikken toen ik eerst las dat je zwanger was en een paar maanden later dat Feline was geboren 🙂 Wat een mooi jaar hebben jullie achter de rug! Ik wens jou en je gezin een gelukkig 2018 toe met hopelijk veel mooie momenten en welverdiende blogsuccessen 🙂

 • Lisette
  2 januari 2018

  Leuk! Ziet er samen uit als een top jaar. De beste wensen voor 2018, en hopelijk wordt dit een nog mooier jaar!

 • rachel
  2 januari 2018

  leuk om te lezen meis 😀 mooie dingen meegemaakt jullie het afgelopen jaar!! en op naar nog een mooie dingen dit jaar 😀 xxx

 • Marianne - Groene stapjes
  2 januari 2018

  Het was denk ik heel fijn voor je dat ook dat moeilijke artikel zo veel is gelezen. Hopelijk moedigt het je aan om je vaker zo kwetsbaar op te stellen op je blog 🙂

 • Kelly Caresse
  2 januari 2018

  Dankjewel 🙂

 • Elouise
  2 januari 2018

  Wat hebben jullie mooie dingen meegemaakt afgelopen jaar! Hopelijk is jullie ook een prachtig 2018 gegund! 🙂

 • stien
  2 januari 2018

  Mooi overzicht, lijkt me een heerlijk jaar geweest te zijn 🙂 En ik had ze inderdaad nog niet allemaal gelezen! Gelukkig nieuwjaar, Kelly!

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.