Een van de leuke dingen tijdens een zwangerschap om over te fantaseren is de naam voor jullie kindje. Het is een belangrijk aspect, je kindje zal zijn/haar hele leven deze naam dragen. Je let er dan toch op of je de naam vindt passen bij jullie gezin, jullie achternaam, namen van eventueel andere kindjes enzovoorts. Na twee dochters vonden we het best moeilijk om weer een meisjesnaam te bedenken en ik had dan ook maar een paar namen die ik er echt uit vond springen. Ik krijg veel leuke verbaasde reacties op de naam ‘Feline’ en ook vragen hoe we deze meisjesnaam bedacht hebben, dus ik besloot er een blog over te maken.

Van veel mensen om ons heen horen we dat ze het een hele mooie naam vinden, maar ‘m niet verwacht hadden. Lana en Aimy zijn allebei namen met vier letters en twee lettergrepen. Ik hoor van velen dat ze dachten dat we in die ‘trend’ zouden doorgaan. We hebben daar ook over nagedacht, maar geen naam in die stijl sprong er dit keer voor ons uit.

Ik vond de naam ‘Feline’ al heel lang heel mooi, al wel jaren. Ik ben deze naam ooit tegengekomen tijdens mijn stage maar heb ‘m toen weer uit mijn hoofd gezet toen we bij Lana en Aimy vrij snel samen over hun namen uit waren. Ik deed weer een oproepje op mijn blog voor een mooie meisjesnaam en keeg meer dan duizend reacties van jullie. Ook de naam Feline stond hierbij en zo herinnerde ik mij die naam weer. We kwamen dit keer maar niet uit de naam en rond 21 weken zwangerschap had ik zoiets van, ik wil de naam graag besloten hebben. Laten we de knoop daarvoor doorhakken. Ik wilde kunnen praten over een meisjesnaam als ik tegen de buik praatte, en niet tegen ‘baby’. Yannick had er nog niet zoveel haast mee maar omdat ik die knoop wilde doorhakken, hebben we dit ook toen gedaan en bij de naam Feline waren we allebei enthousiast. We hebben met veel plezier al jullie mooie naamsuggesties doorgenomen.

Naambord op hout kregen we van HipenHout.

We vinden het een hele lieve naam, een bekende naam die we toch niet vaak om ons heen horen en een naam die ook weer anders klinkt als Lana en Aimy. Ik had graag nog een tweede naam mooi gevonden, net als dat Aimy dat heeft met ‘Aimy Maria’, maar Yannick wilde dat liever niet. Dus hebben we het zo gelaten.

We hebben dus geen speciale betekenis of vernoeming over haar naam. Maar nu we Feline hebben ontmoet, vinden we de naam ook helemaal bij haar passen.

Ik ben benieuwd hoe jullie de naam van jullie kindje(s) hebben bedacht. Wie van jullie de doorslag gaf, of je kindje naar iemand of iets vernoemd is enzovoorts. Klets erover mee bij de comments.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

50 gedachten over “Hoe komen we bij de meisjesnaam ‘Feline’”

 1. Ons zoontje noemt Mathis, enkele jaren voor hij geboren werd was er op tv een programma waarin een kindje die naam had. We keken toen naar elkaar en zeiden als we ooit een zoontje hebben zal hij zo gaan heten. Het ging zelfs “zo ver” dat we die avond al nadachten over de schrijfwijze en dat ik dit heb opgeschreven en verzegeld voor ooit…. ik denk 5 jaar later was ik zwanger en hoopte ik op een jongen, toen de echo uitwees dat het effectief een jongen was haalde ik het briefje van toen opnieuw boven en was het die avond al beklonken. Geen idee wat we hadden gedaan als het een meisje zou zijn, want in meisjesnamen komen we totaal niet overeen 🙂

 2. Onze dochter heet Maura Lynn.
  Hoe we aan de naam Maura zijn gekomen. Door 1 van mijn stages tijdens mijn opleiding onderwijsassistent. Een meisje uit mijn stage klas heet zo en het was echt een lief meisje die veel naar mij trok. De naam vind ik prachtig en hoor je heel weinig en dat wouden wij graag. Gelukkig was mijn man het er ook mee eens dat, als we een meisje zouden krijgen, ze Maura zou moeten heten.
  Als tweede naam hadden we in eerste instantie Jasmijn. Vinden we een mooie naam maar niet echt met een betekenis voor ons. 20 okt 2013 kregen we te horen dat ik de volgende dag(met 36 wkn) zou gaan bevallen. Die dag besloten we dat het Lynn moest worden, vernoemd naar haar tante Lindy. Nooit spijt van gehad. We krijgen nog altijd complimenten over haar mooie naam??

 3. Hele mooie naam! Ik heb de naam Féline in de reacties ook genoemd. Dit omdat mijn dochtertje zo heet. Vond het ook heel grappig om te lezen, dat jullie deze naam hebben gekozen☺️

 4. Ons zoontje heet Noud. Na de eerste zwangerschapstest hebben we een hele middag gezamenlijk op het balkon gezeten en lijstjes met namen voor een jongen of een meisje bedacht. Toen bij de 20 weken echo bleek dat het een jongen was, pasten al die namen niet. We hebben het toen helemaal los gelaten en op een avond kwam mijn man thuis met: hij gaat Wout heten. Daar nog even over gespard en we kwamen uit op Noud!

 5. Mijn oudste zoon noemt Keano. Stond al lang op mijn lijstje. Ons meisje noemt Kaylen. Deze naam had ik gehoord toen ik was gaan shoppen en ik had direct mijn vriend gebeld en hij vond die naam ook mooi. Ik was toen nog niet zwanger. Ons jongste zoon noemt mylo(mailo) uitgesproken. Vonden we iets speciaals hebben.

 6. Ik vind Feline een supermooie naam en had hem toen ook genoemd bij het artikel waarin jullie om naamsuggesties vroegen 🙂 Ik vind het een hele lieflijke en meisjesachtige naam, maar tegelijkertijd ook wel stoer. Zo leuk dat het deze naam uiteindelijk is geworden! Het is een naam die ik ook al jaren in mijn hoofd heb zitten voor misschien ooit als ik een meisje zou krijgen.

 7. Ik zou persoonlijk zelf nooit voor een 2e naam kiezen, ik als 3e kind van mijn ouders heeft als enige een 2e en zelfs 3e naam, nooit begrepen wat het nut daarvan was. Maar genoemd naar mijn opa’s dat is dan het enige ‘mooie’ eraan haha.
  Feline vind ik een hele mooie naam, ik ken alleen maar Eline’s!

 8. Ik kwam op mijn werk een geboortekaartje tegen met de naam Suus. Toen ik ‘m thuis vertelde (toen 15 weken zwanger), vonden we ‘m allebei helemaal leuk. En het is nooit meer iets anders geworden. Ook is Suus vernoemd met haar tweede naam naar een te jong overleden vriendin van mij.

 9. Nancy de Groot

  Door mijn beroep kom ik in aanraking met ontzettend veel kindernamen. Dit maakte de keuze ontzettend moeilijk. We waren er snel uit dat we een korte en niet veel voorkomende naam wilden. Een aantal jaar geleden mocht ik de juf zijn van Bendt. Deze naam is me altijd bijgebleven. Pas in februari (bevallen 5 mei) hebben we uiteindelijk definitief knoop doorgehakt. En wat zijn we hier nog iedere dag blij mee. De betekenis van Bendt is ‘gezegend’. Na het 2 jaar wachten op de zwangerschap, paste deze naam niet beter bij ons mannetje ♡

 10. Toen ik ongeveer drie maanden zwanger was kregen wij te horen dst mijn schoonvader ongeneeslijk ziek was en niet lang meer zou leven super heftig natuurlijk en hebben toen besloten om onze zoon naar hem te vernoemen. Zijn namen waren Jacobus Johannes, niet echt namen waar ik iets van kon maken. Toen kwam mijn vriend ineens met Jesse Jan. Jesse als roepnaam en Jan als tweede naam vernoemd naar mijn vader en opa. Zo Heeft hij de zelfde initialen als mijn schoonvader en ook nog naar mijn familie vernoemd.
  Mijn schoonvader hebben we als enigste de naam verteld vond hij super mooi helaas heeft hij de kleine nooit gezien:(

 11. ik had best wat moeite met het verzinnen van namen van mijn knullen. Beide namen zijn van internet geplukt. Bij de eerste had ik drie namen die ik leuk vond en mijn man heeft uiteindelijk, na lang wikken en wegen, voor Morris gekozen. Toen de tweede een knul bleek was ik bang dathet niet ging lukken een goede naam te vinden. Na de echo zaten we in het ziekenhuis een taartje te eten. Met de handen in het haar waren we internet door aan het spitten. Ik zag een leuke naam, maar dacht dat mijn man het niet leuk zou vinden. Toen hij vijf minuten later vroeg of ik Owen een leuke naam vond, was het duidelijk. We hebben beide de naam gevonden en hij past precies bij ons knulletje.

 12. Ik heb geen kinderen en ga op korte termijn ook geen kinderen krijgen maar ik fantaseer wel over namen, en dan prop ik er zo veel mogelijk namen in! Ik vind “Lydia Malia” heel mooi, het bekt zo lekker?

 13. Bij de oudste hadden mijn man en ik beide 3 namen opgeschreven en daaruit sprong vannessa uit… ik hou niet van vernoemen. Bij ons 2e kindje had mij man en naam en ik al een naam in ons hoofd… ze zou manuela gaan heten maar toch konden we niet aan de combinatie vannessa en manuela wennen en zij ik tegen mijn man van zullen we jouw naam doen want vannessa is ook al mijn naam ! Vond die meteen goed, toen was haar naam Rebecca en iedreen die de namen hoort vind het echt passen en sommige vroege of het opzet was hihi en nu zwanger van baby nummer 3 en ook weer een mooie meisjes naam voor in het rijtje…. ( verassing)

  Als de meiden jongens waren zoude ze
  Brian , Mitchell gaan heten.

  De jongens naam die we dit keer hebben gekozen is anders toch zijn de beide namen voor een jongen en meid van ons 3e iets denk ik wat ze niet verwachten!

 14. Al jaaaaren geleden hebben we het een keer over namen gehad. Samen keken we de serie Stargate Atlantis. Eén van de karakters uit de serie heet Ronon Dex. En zo kwamen wij op de naam Dex. Toen ik vorig jaar zwanger raakte, besloten we het geslacht niet te willen weten. We moesten dus een jongens- en meisjesnaam hebben. De meisjesnaam stond meteen als een paal boven water! We hebben toch nog wel lang getwijfeld over de naam Dex, maar toen hij eenmaal op m’n buik lag was dat de enige naam die terug kwam en goed voelde! En de meisjesnaam……die houden we geheim haha

 15. mijn zoontje heet Antonie, daar waren we het vrij snel over eens, hij is vernoemd naar mijn overleden vader Anton. wij vonden dit beide een mooie naam, het gekke was dat mijn man altijd die naam in zijn hoofd heeft gehad mocht hij ooit kinderen krijgen, extra bijzonder dus.

 16. Ik moest wel even wennen aan de naam feline omdat dit in het engels een woord is dat verwijst naar een kat of katachtige.
  Zelf hebben wij de naam amalia voor een meisje en alexander voor een jongen. Ik hoorde de naam amalia toen prinses amalia geboren werd en vond het zo een mooie naam dat ik altijd heb gezegd dat wil ik voor een meisje. Mijn man had hetzelfde met de naam alexander. Ik heb lang getwijfeld over deze naam combinatie. Ik wil niet dat mensen denken dat ik koningshuisgek ben. Gelukkig wonen we in het buitenland dus valt het niet zo op 🙂

 17. Wat leuk, dat heb ik ook gedaan omdat mijn dochter zo heet.
  Féline Sophie heet ze voluit en ik ben er nog elke dag zo blij mee?
  Leuk om de naam nu ook op Instagram zo vaak voorbij te zien komen haha

 18. Ons zoontje heet Ivan Noël met alleen Ivan als roepnaam. Ivan vonden we beide meteen een hele leuke naam, maar ik wou er graag een tweede naam bij. Toen kwamen we uit bij Noël, mijn vriend heet Leon en we hebben zijn naam gewoon omgedraaid. Mijn vriend en ik zijn best heel verschillend qua smaak als het om namen gaat, maar deze combinatie ‘klopte’ voor ons beide gewoon.

 19. Ons dochtertje heet Riley Skye. Ik vond deze naam altijd al heel mooi maar voor een jongen nooit aan gedacht deze aan een meisje te geven totdat er een bekende nba speler deze naam aan zijn dochtertje gaf en ik was meteen verliefd op de naam Riley voor een meisje. Skye omdat we de combinatie zo mooi vonden aangezien ze een amerikaanse achternaam heeft, Williams. Deze naam wisten we al voordat ik zwanger was.

 20. Ons dochtertje van 6 weken heet Esmee Stien. Toen we elkaar 4jaar geleden leerden kennen was er een meisje uit zijn vriendenkring van vroeger en haar zusje heette esmee. We zeiden toen beide dat we dat een mooie naam vonden en zijn daar nooit vanaf gegaan. Stien is de vernoeming naar mijn man zijn grootmoeder die ‘christina’ heette maar altijd ‘Stien’ genoemd werd.

  Feline vind ik ook een mooie naam!

  Liefs

 21. Mijn dochter heet Fae, gewoon een korte naam beetje stoer en je hoorde hem 8 jaar geleden erg weinig. Wel gekozen voor de ae want als je hem tegenkwam was het meestal met y dus Fay. Nu vindt ik hem iets aparter. Mijn zoontje heet Denn, ik wilde een korte naam en deze kwamen we tegen in de wachtkamer bij de pretecho voor de geslachtsbepaling. Vond hem stoer, past leuk bij Fae en je hoort hem nooit. Dus 2 stoere korte namen voor ons ??

 22. Toen ik eindelijk dat + je op de test zag had ik gelijk het gevoel dat het een jongentje was. wij hadden onze jongens naam ook al direct klaar.

  toch bleek er een spleetje tussen haar benen te zitten.. dus moesten wij gaan na denken over een meiden naam. Ik heb 8 jaar geleden toen wij elkaar net kende de naam Guusje al een geroepen voor in de toekomst en beide vonden we die naam geweldig. Het moment dat we dus de meiden naam uit moesten kiezen was best lastig. Mijn vriend wilde graag een naam als MArly of Romee. Dit vond ik totaal niet bij ons passen omdat wij beide best wel “stoer” zijn en dit best wel een klassieke ( wel hele mooie) meiden naam is.

  Toen wij samen een aantal keer die naam hadden uitgesproken hebben we toch gekozen voor de naam Guusje, uiteindelijk bij 36 weken!

  Nu is ze 18 maanden en is het ook een echte Guusje, ze is heel lief maar tegelijkertijd ook een echt doerak! een echte dochter van haar moeder hahahaha!

  Mocht ik ooit nog zwanger mogen worden en het blijkt een jongen te zijn hebben we nog steeds die naam op nummer 1 staan!
  dus wie weet mag i kdie naam nogeens gaan gebruiken.

 23. Hier een dochtertje Flore.
  De naam was voor ons super gemakkelijk om te kiezen. Een vriendin vond iets leuk op facebook van vrienden van haar en daar stond de naam Flore in. Ik zag het en was instant verliefd. Ook mijn vriend vond het de allermooiste naam ooit. Hier dus geen zoektocht, geen seconde twijfel, geen compromis, niks, nada, noppes! Heel bijzonder!
  Als ze een piemeltje had gehad, was ze trouwens nu (ze is 8 maanden) nog steeds naamloos volgens mij haha 😉

 24. Hoe wij bij de naam Norah voor onze eerste dochter kwamen mijn man zei een paar dagen voor de bevalling zo van Norah vind ik ook wel mooi, en toen herrinnerde ik mij dat ik die naam vroeger wel een had op geschreven omdat het mijn naam andersom is en dat vond ik wel geinig toen. En toen dacht ik als mijn man die naam zomaar bedenkt en ik hem vroeger al bedacht had dan moet dat het gewoon zijn. De naam van onze tweede dochter moest ook wel een beetje bij Norah passen alleen hadden we geen idee Watvoor naam maar gelukkig was Divorce op tv en toen vonden we Tamar allebei een erg leuke naam en het past ook goed bij haar en beide namen hoor je niet veel, Tamar word alleen vaak verkeerd uitgesproken namelijk als Tamaar of Taaamar echt met een lange A. Het gewoon Ta-mar of Tah-mar zolang de a niet te lang gemaakt word is het goed?

 25. Hele mooie namen voor jullie meisjes. Ons meisje heet Mila Loïs Zoey. Haar eerste en tweede naam hebben wij gekozen en haar derde naam is gekozen door haar (half)broer en (half)zus. De naam moest van hen met de z van zusje beginnen, zo leuk! Geen moment spijt van haar namen en Mila past ook echt bij haar. 🙂

 26. Zo leuk om te lezen. Die naam kiezen is toch een dingetje, dat vind ik zo’n serieuze taak en toch klopt het nu ook helemaal nu onze kleine man er is. Ik dacht Olivia bij jou, maar Feline zit wel beetje in dezelfde richting. Heel mooi

 27. Ons meisje van bijna 2 jaar heet ook Feline.
  Tijdens de 20 weken echo kregen wij te horen dat het een meisje werd. Eenmaal weer terug lopend naar de auto kregen mijn man en ik het over de naam. In een boekje hadden wij een aantal jongens en meisjes namen geschreven en daar stond de naam Feline ook bij. Al die namen hebben wij toen even hard op gezegd en mijn man zei gelijk, ze gaat Feline heten. Ik vond dat zo mooi dat hij dat zei, dat wij het op dat moment, net na de 20 weken echo, besloten hebben om haar Feline Anna Eliza te noemen. Anna is van beide oma’s en Eliza(beth) is mijn 2de naam en de naam van mijn overleden oma.

 28. Ik vind Feline een mooie naam! Wel doet het me herinneren aan het doodgeboren kindje van mijn schoonzus. Niet dat de naam dan niet mooi meer is!

 29. Feline vindt ik een hele mooie en lieve naam.
  en vindt het wel passen bij Lana en Aimy.

  wij hebben gewoon namen gekozen die we mooi vonden maar wel paste bij hun doopnamen en Kevin was met 5 letters en dat wilde we dus voor de volgende 2 ook. die heten Rowan en Milan.

  waar ik bij jou benieuwd naar ben is hoe je aan de naam Caresse bent gekomen ?

 30. Onze oudste dochter heet Novae. (spreek je uit als Novee)
  We wilden graag een naam die we nog nooit waren tegengekomen. En hoe we erop zijn gekomen… We kwamen de naam Nova tegen en nadat ik de betekenis hiervan opzocht, kwam ik erachter dat Novae het meervoud was. (sterren die tot uitbarsting komen)
  Onze tweede dochter heet Finola. Het verhaal hierachter… Nola vonden we al jaren een mooie naam, totdat deze in gtst verscheen 🙁
  We hebben daarna gezocht naar combinaties met deze naam en Finola is het geworden.

 31. Mijn neefje heet Nick, mijn vader heet Nico. bij mijn schoonzus in de familie is het ”gebruikelijk” om de vader van de vader te vernoemen. (indien jongen anders naam van moeder van de moeder).

  mij

 32. Ik vind Feline ook echt een hele mooi naam! Mijn dochters hebben allebei twee namen:
  Jasmijn Valerie en Esmée Olivia. Ik vind de namen nog steeds prachtig ❤️

 33. Ons dochtertje heet voluit Mia Jill.
  De naam Mia kwam ik tegen in de film If I Stay. Hele zielige film eigenlijk, naar de hoofdpersoon heet zo en vond het zo mooi klinken dat ik onthield.
  Toen wij bij de 20 weken echo ontdekte dat wij een meisje zouden krijgen, ik was verbaasd want ik had heel erg het gevoel dat het een jongetje was, vonden we het in eerste instantie heel moeilijk om een meisjesnaam te vinden. We zijn allerlei lijstjes afgegaan op het internet en uiteindelijk heeft mijn vriend een lijstje samengesteld met zijn voorkeuren. Ik kon niet kiezen dus keek ik in zijn lijstje. Tot mijn verbazing zag ik de naam Mia staan en was toen meteen overtuigd dat ze die naam moest krijgen! Mijn vriend was het er gelukkig ook snel mee eens.
  Omdat we zelf beiden een tweede naam hebben wilden we dat voor haar ook. En dat werd Jill, gewoon omdat we die mooi en leuk vonden/vinden. Verder geen specifieke reden. ?
  Haar roepnaam is overigens Mia.

 34. Wat leuk de naam Feline weer te zien. Bij ons is het Julie Feline geworden. Met als roepnaam dan wel echt Feline. Geen speciale betekenis, maar we vonden hem zo mooi en wilden graag 2 namen. Geniet van jullie mooie meisje ?

 35. Wat een mooie naam, Feline! Onze oudste dochter heet Florien. Mijn man en ik hebben de naam bedacht door in zulke babynamenboekjes te kijken. Uit die boekjes kwamen we tot de twee namen Fien, Ime en Floor. Deze namen vonden we te makkelijk en te bekend. We hebben de drie namen samen genomen, toen kwamen we tor de naam Florien. Nog steeds heel erg blij mee en trots op!

 36. Feline vindt ik een hele mooie en lieve naam.
  en vindt het wel passen bij Lana en Aimy.

  wij hebben gewoon namen gekozen die we mooi vonden maar wel paste bij hun doopnamen en Kevin was met 5 letters en dat wilde we dus voor de volgende 2 ook. die heten Rowan en Milan.

  waar ik bij jou benieuwd naar ben is hoe je aan de naam Caresse bent gekomen ?

 37. Ik ben 1 van de mensen die deze naam niet had verwacht. Maar Feline is er super mooie naam.

  Mijn oudste een jongen heet Odin. Ik wilde graag een originele naam die niet vaak voor komt maar wel stoer klinkt. Met 17 weken kwam me man thuis met de naam Odin en dat is het geworden toen we hoorde met 20 weken dat het een jongetje was.

  Voor me dochter hebben we echt heel lang gezocht. We wilde in de zelfde scandinavische richting zoeken. En alle meisje namen die we konden vinden afgegaan. We twijfelde heel erg over 2 maar het is Nissa geworden want vriendelijk elfje betekend dit vonden we wel heel leuk.

 38. Heel wat jaren terug nog voor Netflix keek ik de serie Dexter, ik vond de hoofdpersoon erg interesant en besloot als ik ooit zwanger was en een jongen zou krijgen dat hij Dex zou gaan heten. Jaren later eindelijk zwanger en gelijk vanaf het begin het gevoel dit wordt een jongen, en ja hoor, gelukkig vond mijn man de naam ook meteen mooi dus op 5-5-2015 is onze Dex geboren! Jammer genoeg is de naam nu wel bekender geworden maar van onze Dex blijft er toch maar één!

 39. Onze dochter heet Loriènn, ze is de enige in Nederland (voor zover ik nu weer) met haar naam op deze manier geschreven. Ik ben erop gekomen door de film Lord of the Rings, daarin word Lorien gezegd. We hebben er onze eigen draai aan gegeven <3 Haar tweede en derde naam zijn Elisabeth Adriana, naar mijn schoonmoeder en oma van mijn man. Hele sierlijke namen en heb er geen moment spijt van gehad. We zijn trouwens ook nog nooit uit een jongensnaam gekomen! 😉

 40. Mijn man verzon de naam ‘Esperansa’ voor de oudste. Een Spaanse naam waar ik meteen om door was. Ik verzon ‘Sanne’ voor de tweede, omdat ik dit ook al jaren zo’n mooie naam vond. De kapsalon waar ik vroeger werkte was een familiebedrijf, en het dochtertje van de baas heette zo.

 41. Nee hoor, in een post van lang geleden legt ze het uit. Ik geloof dat het van haar hond van vroeger komt.

 42. oh okeej, ik volg haar nog niet zo lang dus die heb ik dan gemist. wist in iedergeval wel zeker dat het niet haar achternaam was? bedankt voor je antwoord

 43. Lieve Kelly,

  Prachtige naam hebben jullie gekozen voor jullie lieve kleine meisje! Ik ben 9 mei bevallen van een dochertje, haar naam is Elif en als tweede naam hebben wij voor de naam Nur gekozen. Mijn man is Turks dus wij wilden graag een Turkse naam, maar ook een naam die goed uit te spreken is in het Nederlands. Ben ontzettend blij met de naam, en inderdaad wat jij zegt op het moment dat zij was geboren was het ook een echte Elif hihi!

  Groetjes Willemijn

 44. Mooie elegante, vrouwelijke naam. Ik was al zo benieuwd naar de betekenis erachter omdat de naam letterlijk ‘kat achtig ‘ betekent. En ik lees net op https://www.behindthename.com/name/felinus dat de naam ook een verwijzing bevat naar een legendairische heilige.
  Complimenten voor jou en je man voor het uitzoeken van zo’n bijzondere naam voor jullie jonste meisje.
  Heel veel geluk en gezondheid voor jullie prachtige gezin!

 45. Ons zoontje heet Alexander met z’n voornaam. Als 2de naam heet hij Timothy, de naam van z’n peter. En als 3de naam Rudy. Mijn vaders’ naam, die een maand voor Alexander geboren werd plots stierf..

  Nu verwachten we een meisje. En zij zal opnieuw zo’n betekenisvollen naam krijgen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.