VLOG 11: Hoe het nu gaat en Oud en Nieuw vieren

3 januari 2018

Welkom bij vlog 11. De vlog die helaas niet zo loopt als ik gehoopt had. We zijn al weken aan het ‘kwakkelen’ met onze gezondheid en op en af is er wel iemand ziek. Ik ben al een paar weken op en af ziek, Lana is wat meer ziek en ook Aimy heeft het even te pakken gehad. Ik hoopte dat het nu wel klaar zou zijn. Na hele fijne kerstdagen begint de vlog met een leuk dagje pannenkoekenhuis en speeltuin pret, doen we inkopen voor Oud & Nieuw, maar vervolgens gaat het even wat minder. We maken er alsnog het beste van en vieren vervolgens oud en nieuw een beetje aangepast. Kijk je gezellig mee naar de nieuwe vlog?


Klik hier als je de video niet kunt zien

Ik ben benieuwd wat jullie van deze vlog vonden. Hoe hebben jullie Oud en Nieuw gevierd? Of ben jij ook door de griep ‘gepakt’? Het heerst enorm hoor ik van velen.
Laat je reactie op deze vlog achter bij de comments hieronder, op Youtube of social media, ik ben benieuwd!

Vergeet je ook niet te abonneren op mijn kanaal als je de video leuk vond. Dat kan hieronder via de ‘abonneren’ knop hieronder. Dankjewel voor het abonneren, daar help je me heel erg mee.

abonneren

  Volg mij via Bloglovin' , Twitter , Instagram of Facebook of Youtube. 
Door femketje op 3 januari 2018 09:03

ik vind je vlogs altijd zo leuk om te kijken 😀

[antwoorden]


Door stien op 3 januari 2018 10:49

Leuke vlog om te bekijken! 🙂 Jammer van het ziek zijn, veel beterschap! Hopelijk op naar een gezond 2018 voor jou en je gezin!

[antwoorden]


Door rachel op 3 januari 2018 18:44

heb weer met plezier gekeken lieverd en ja kom maar op met een portie gezondheid zonder snotkoppen vind je niet 😀 xxx

[antwoorden]


Door Iris op 4 januari 2018 10:01

Hier ook ziek geworden precies op oudjaarsavond maar gelukkig nu weer beter. Lastig is dat eh als je ziek bent precies op zo’n feestdag als je juist fit wilt zijn! Heel veel beterschap en al het goeds voor een nieuw blog/vlog jaar met jouw mooie bedrijf! Stiekem erg jaloers op!

Liefs Iris

[antwoorden]


Door Anneleen op 13 januari 2018 18:33

Wat jammer dat jullie op het einde van het jaar nog zo ziekjes waren! Hopelijk ben je ondertussen terug helemaal opgeknapt qua gezondheid 🙂

[antwoorden]


Door Anneleen op 13 januari 2018 18:34

Jammer dat jullie op het einde van het jaar nog ziek waren! Hopelijk zijn jullie ondertussen helemaal opgeknapt qua gezondheid! 🙂

[antwoorden]


CommentLuv badge