Best gelezen artikelen van 2014 top 5

bestbekekenHet einde van 2014 is in zicht dus hoe cliché, we kijken terug op 2014. Het officiële jaaroverzicht waarop ik in zal gaan op allerlei mooie momenten en dieptepunten, emotionele gebeurtenissen en al dat soort herinneringen gaat later nog online komen maar vandaag richt ik mij even op het gebied van de blog zelf : de artikelen. Gisteren deelde ik een overzicht van de leukste mommy mondays die ik gedeeld heb op de site en vandaag deel ik de top 5 best gelezen artikelen van 2014. Ik dook de statistiek in en somde op welke het best bekeken zijn en waarom ik denk dat deze zo goed gescoord hebben. Bij sommige vind ik best verrassend en bij  andere artikelen weer heel voorspelbaar. Even met me mee terugblikken? Lees dan verder.

5: Waarom ik jong moeder wilde worden.
In dit  mommy monday artikel deelde ik met jullie waarom ik de ‘keuze’ maakte om jong voor het moederschap te gaan. Een keuze waar ik al heel erg lang, van jongs af aan, van droomde. Ik legde uit hoe ik eerst het normale ‘perfecte’ plaatje voor me zag van afstuderen, samenwonen in een koophuis, een vaste baan vinden, trouwen en dan een kindje krijgen. Echter was dit niet wat mijn hart graag wilde en ook niet hoe Yannick het wenste. Een kindje krijgen bleek voor ons veel belangrijker te zijn dan vooraf trouwen, een huis kopen en dat soort zaken. Tijdens mijn afstudeerjaar hebben we dan ook de stap gezet om voor een kindje te gaan. Meer hierover kun je teruglezen in dat artikel. Later maakten Yannick en ik ook een filmpje waarin we samen vertelden waarom we jong ouders zijn geworden.

4: De Surprise aankondiging na het huwelijksaanzoek : Ik ga trouwen!
De dag na het huwelijksaanzoek stond er al een video online waarop ik van hoor tot oor glunderde van blijdschap en jullie verteld heb dat Yannick mij ten huwelijk had gevraagd. Het officiële huwelijksaanzoek filmpje kwam een week erna pas online. Toch werd dit filmpje al onwijs veel bekeken en nog steeds veel teruggezocht. Terwijl ik dit typ staat er ook een grote glimlach op mijn gezicht, wat was dat een bijzondere week!

3: Recept voor een gezonde appeltaart (lactosevrij, glutenvrij en suikervrij)
Dit recept voor een heerlijke appeltaart staat dit jaar in de top 3 best bekeken artikelen van 2014. Een recept dat geschikt is voor mensen die lactosevrij en/of glutenvrij leven of heel bewust geen geraffineerde suikers willen nemen. Dit recept wordt ook via google nog erg veel gezocht en ik vind het ook echt een heerlijke variant op de normale appeltaart.

2. Bloggen en privacy, onder andere met de uitleg waarom ik Lana’s gezichtje niet herkenbaar in beeld laat komen
Ik vind het bijna bizar waarom dit artikel zo ontzettend goed bekeken wordt en waarom hier nog zo vaak op gezocht wordt. Yannick en ik maakten bewust te keuze om Lana zoveel mogelijk niet herkenbaar in beeld te laten komen op internet om haar online privacy te bewaken. Het voelt voor ons als ouders niet prettig dat Lana zelf geen zeggenschap heeft over haar aanwezigheid en bekendheid op internet en de gevolgen die dit kan hebben voor haar toekomst. Een keuze die velen van jullie respecteren en waar veel begrip voor is. Echter is dat begrip er niet bij iedereen en krijg ik de vraag nog bijna dagelijks gesteld. Ik ben dan ook blij dat ik dan kan verwijzen naar het desbetreffende artikel. Blijkbaar is het een onderwerp dat wat meer stof doet opwaaien.

1. Het huwelijksaanzoek van Yannick aan mij met Mascha van Beautygloss
Een terechte eerste plek is het artikel met de video van het huwelijksaanzoek van Yannick aan mij via Mascha. Wat was dat een bijzondere dag en wat was ik dankbaar dat zowel Yannick als mijn vader er aan dachten om dit allemaal te filmen zodat ik hier een uitgebreide vlog van kon maken. Als klein meisje droomde ik er al van om ten huwelijk gevraagd te worden en deze dag was voor mij dan ook ontzettend speciaal. Dit aanzoek heeft online voor veel bekendheid gezorgd en veel nieuwe bezoekers die mijn site zo hebben gevonden. Ik vind het heel bijzonder om jullie mee te kunnen nemen in de weg naar onze bruiloft en ik ben Yannick en Mascha dankbaar voor deze bijzondere dag. Dit artikel verdient terecht een eerste plek en is dan ook het best bekeken artikel in 2014.

Deze artikelen maken de top 10 best bekeken artikelen compleet:
6: Op nummer 6 het artikel waarin ik aankondigde dat ik fulltime zou gaan bloggen, wat zoveel geweldig lieve en aanmoedigende comments van jullie opleverde!
7: Boodschappen shoplog van mijn boodschappen bij de Lidl
8: Mijn recept voor suikervrije carrotcake
9. Review van Cien gezichtsverzorging van Lidl
10. Gezond ontbijt: Healthy cake in een mok

Ik hoop dat jullie het leuk vonden om dit overzicht te zien, wat was jouw favoriete artikel op Kellycaresse.nl afgelopen jaar? Hoelang volg je mijn site al? Ik ben benieuwd. Dankzij jullie heb ik het zo naar mijn zin om te werken aan deze site. Jullie bezoeken, reacties en berichtjes zijn zo leuk en lief! Ik ben benieuwd naar jullie favorieten. Laat het me weten in de comments.

 

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

42 reacties

 • Marion
  30 december 2014

  Leuk om te lezen. Ik vind het niet echt verrassend eigenlijk, want het waren ook goede artikelen en interessante onderwerpen. Het artikel over jong moeder worden vond ik heel leuk om te lezen. Ook omdat er veel interactie ontstond in de reacties. Oh gunst, mijn favoriete artikel van afgelopen jaar? Oh echt geen idee. Ik vond je vlogweek in Frankrijk heel erg tof!
  Marion onlangs geplaatst…De Blog Top 3 TagMy Profile

 • Sylvia
  30 december 2014

  Ik geef jullie helemaal gelijk wat betreft de privacy van Lana. Jullie lossen het ook prima op: ze is duidelijk op je blog aanwezig, maar niet herkenbaar. Waarschijnlijk zou ik het op dezelfde manier doen.
  Sylvia onlangs geplaatst…Ontdekte fijne blogs in 2014!My Profile

 • Ilse
  30 december 2014

  Het artikel met de video van je huwelijksaanzoek vond ik ook het leukste, denk ik. Toch wel een hoogtepunt. 🙂
  Ilse onlangs geplaatst…Welke bijpersonages verdienen hun eigen boek?My Profile

 • Esther Marieke
  30 december 2014

  Volgens mij volg ik je site sinds de Happychallenge en was het huwelijksaanzoek ongeveer de eerste video die ik van je bekeek. Ik leefde helemaal met je mee door de artikelen over het aanzoek haha. Ik zie ook hoe vaak er nog naar beelden van Lana wordt gevraagd en vind het dus heel goed dat je het gewoon in een artikel beschrijft. Je mag daar wel wat meer respect en begrip voor ontvangen hoor. Het is toch jou keuze! Ik denk zeker dat ik dat later precies hetzelfde zou doen.
  Esther Marieke onlangs geplaatst…Persoonlijk | Diary kerst 2014: SR, verjaardagen en verrassing!My Profile

 • Dita
  30 december 2014

  Erg leuk om te lezen! Ik vind het altijd erg fijn om je blog te bezoeken. Volgens mij volg ik je een jaar ofzo. Zo leuk die combi van mamapraat, huishoudelijke artikelen en meer. 🙂
  Dita onlangs geplaatst…Ooglook: It’s almost 2015! ★My Profile

 • Anouk
  30 december 2014

  Super leuk om zo’n overzicht te hebben! Mensen zijn erg in je geïnteresseerd blijkbaar en daarbij ook naar Lana. Best erg eigenlijk hoe nieuwsgierig de mens is!
  Anouk onlangs geplaatst…Hema – Iphone make over setMy Profile

 • Linda
  30 december 2014

  Dat zijn hele mooie blogjes om in je top tien te hebben staan. Zijn echt hele bijzondere momenten om te koesteren.
  Linda onlangs geplaatst…Blog terugblik 2014My Profile

 • simone
  30 december 2014

  Grappig om te zien! De eerste 5 zijn ook wel grote aankondigingen 🙂
  simone onlangs geplaatst…Mijn kerstcadeautjesMy Profile

 • oum feerozah
  30 december 2014

  Dat waren nog eens momenten op je blog! Erg leuk, had die artikelen eigenlijk ook verwacht toch een van de mooiste dagen uit je leven!

 • Saskia
  30 december 2014

  Super leuk om een overzichtje te zien!
  Saskia onlangs geplaatst…7 feitjes over mijMy Profile

 • Beautydagboek
  30 december 2014

  Leuk om te zien wat je bezoekers het liefste lezen! Zo zie je maar dat persoonlijke (mama)artikelen het heel goed doen. Op naar een mooi jaar met nog veel leuke artikelen Kelly!
  Beautydagboek onlangs geplaatst…Fashion | Zara sale favorieten voor meisjesMy Profile

 • beautifulday4makeup
  30 december 2014

  Je huwelijksaanzoek was dan ook heek special. Verder begrijp ik volledig dat je Lana’s privacy wil beschermen. Dat is toch niet meer dan normaal?
  beautifulday4makeup onlangs geplaatst…Yves Rocher zwarte vruchten handcrèmeMy Profile

 • Anita
  30 december 2014

  Ik volg je pas 5 maanden maar de meeste artikelen uit deze top 10 heb ik dan wel voorbij zien komen. Healthy recepten doen t ook goed zo te zien!
  Anita onlangs geplaatst…10x mindfulness spreuken #3My Profile

 • Lifesabout
  30 december 2014

  Ik had zeker wel verwacht dat je aanzoek heel hoog zou scoren, het is ook zo lief en bijzonder! Recepten doen het ook heel goed, omdat ze gezond en makkelijk zijn. Ga zo door Kelly! Ik wens je alvast een fijne jaarwisseling en een fantastisch 2015. Het jaar waarin je vrouw van wordt, whoehaaaa!
  Lifesabout onlangs geplaatst…Halfvol. De beste gesprekken heb je in een ziekenhuisbed.My Profile

 • Patricia Schmitz-Heres
  30 december 2014

  Leuk om te lezen!!! En inderdaad, een ieder maakt zijn of haar eigen keuzes wat betreft privacy en dergelijke. Blijf dat daarom ook lekker doen!!!
  Patricia Schmitz-Heres onlangs geplaatst…2014: een jaaroverzichtMy Profile

 • Eline
  30 december 2014

  Leuk overzichtje zo 🙂 Ik vind vooral de tubriek van 9 tot 5 heel leuk 🙂 En je photo diary 🙂
  Eline onlangs geplaatst…Anti kater smoothieMy Profile

 • Kim | Kimsbloglife
  30 december 2014

  Hihi, grappig om te zien wat het vaakst gelezen wordt eigenlijk he! De vlog van het aanzoek moest natuurlijk op 1 staan! Verder vond ik ook je tassenstash en de what’s in my bag met je nieuwe Michael Kors erg leuk om te zien! En natuurlijk nog vele andere!
  Kim | Kimsbloglife onlangs geplaatst…New in: Michael Kors lookalike!My Profile

 • beautydiarynl
  30 december 2014

  De top-artikelen zijn niet echt verrassend, vind ik haha!
  Leuk om te zien! 🙂
  beautydiarynl onlangs geplaatst…The Body Shop – Glazed AppleMy Profile

 • Marieke
  30 december 2014

  Leuk om te zien wat het meest gelezen wordt bij jou. Nr. 1 is inderdaad niet heel verrassend, maar daarom niet minder leuk! 😀
  Ik heb gisteren toevallig ook zo’n overzicht geplaatst. Leuk om te zien dat ik daar dan weer héél andere artikelen in heb staan.
  Marieke onlangs geplaatst…De meest gelezen blogs van 2014My Profile

 • Melanie
  30 december 2014

  Erg leuk om te zien wat je meest gelezen artikelen zijn! Ik vind het wel grappig dat het merendeel persoonlijke artikelen zijn die goed zijn gelezen. Goed bezig meid!
  Het triggert mij in ieder geval om meer artikelen van je te lezen.

  Fijne dinsdag en natuurlijk alvast een fijne jaarwisseling!
  Alle goeds voor 2015 gewenst.

  XoXo Melanie
  Melanie onlangs geplaatst…Winactie: HotelGift cadeaukaart t.w.v €30,-My Profile

 • Annemijn
  30 december 2014

  Ik vond het artikel waarin je schrijft waarom je jong moeder wilde worden erg interessant. Zelf zou ik dat ook best zien zitten. En je huwelijksaanzoek was super om te zien!
  Annemijn onlangs geplaatst…MEGA PLOG: Hoogtepuntjes van het jaar 2014!My Profile

 • Jennie from the Blog
  30 december 2014

  Super leuk om terug te zien! Ik herken ze allemaal 🙂
  Jennie from the Blog onlangs geplaatst…Mijn favoriete buitenlandse blogsMy Profile

 • marieke
  30 december 2014

  Leuk! En snap heel goed waarom deze artikelen het populairst waren 🙂 die appeltaart is trouwens ook echt tof!
  marieke onlangs geplaatst…Kerst cadeautjesMy Profile

 • Jessica
  30 december 2014

  Wat leuk om te lezen! En natuurlijk staat je aanzoek op 1, was natuurlijk ook een van de mooiste momenten van 2014! <3
  Jessica onlangs geplaatst…10 dingen die ik leerde in 2014My Profile

 • Jenn
  30 december 2014

  Leuk om te lezen!
  Jenn onlangs geplaatst…Waarom ik zin heb in 2015My Profile

 • angelique
  30 december 2014

  Leuk overzicht. Je huwelijks aanzoek was ook gewoon echt heel mooi
  angelique onlangs geplaatst…Persoonlijk | 2015My Profile

 • Elise | The Beauty Suitcase
  30 december 2014

  Je huwelijksaanzoek (via Mascha) was voor mij ook de eerste video die ik ooit van je keek! Heel veel succes in 2015 :D!
  Elise | The Beauty Suitcase onlangs geplaatst…Ugly Christmas Sweater PartyMy Profile

 • Petra
  30 december 2014

  Leuk! Mijn twee favorieten staan er ook tussen: waarom je jong moeder wilde worden en bloggen en privacy. Mijn derde favoriet staat bij jou op plek 6.
  Petra onlangs geplaatst…Mijn haat-liefdeverhouding met sneeuwMy Profile

 • Vanessa
  30 december 2014

  Jaaa, het huwelijksaanzoek! Dat is wat mij betreft het mooiste filmpje van 2014. Heb het zelf meerdere keren bekeken omdat ik het zo mooi en ontroerend vond. Verder vond ik het ook leuk om te lezen waarom je jong moeder wilde worden. En ja, boodschappen shoplogs zijn altijd tof!
  Vanessa onlangs geplaatst…Beauty swap met Bianca | http://www.pinkit.nlMy Profile

 • Nadia
  30 december 2014

  Ik heb echt geen idee wat mijn favoriete artikel is want ik volg je al best lang, vanaf dat je begon met bloggen zo’n beetje. Je bent echt heel erg gegroeid qua bloggen, leuk om te zien! Succes in 2015, en alle goeds! 🙂

 • jouvence
  30 december 2014

  wat een mooi overzicht ♥
  jouvence onlangs geplaatst…mijn kerst cadeausMy Profile

 • Eline
  30 december 2014

  Wauw het is natuurlijk geen verrassing wat op 1 staat 😉
  Ook leuk om te zien dat je recepten zo vaak bekeken worden, dan moeten ze dus lekker zijn! Ik ga zeker een keer een recept van je proberen nu 😀

 • Diana
  30 december 2014

  Ik wist dat het huwelijksaanzoek wel in de top 5 zou komen haha.
  Ik volg je nog maar een paar maanden en ik weet nu al dat ik in 2015 gewoon mee doorgaat 🙂
  Diana onlangs geplaatst…Tag: It’s Christmas timeMy Profile

 • Dhini
  30 december 2014

  Super leuk momenten heb je in 2014. Op naar 2015 mooi dingen komen
  Dhini onlangs geplaatst…Overzicht adventskalender nailpolish 2014My Profile

 • Fonghwa
  30 december 2014

  Ik vind de mommy monday vanuit lana ook heel leuk!!

 • Anneleen
  30 december 2014

  Ik vond je huwelijksaanzoek heel bijzonder om te zien! Ik wens jullie een heel mooie trouw toe met alles er op en er aan, in het nieuwe jaar 2015!
  Anneleen onlangs geplaatst…Babbelmomentje: school, kaarsjes en veel thee #4My Profile

 • Eilish
  30 december 2014

  Het huwelijksaanzoek is natuurlijk een hele mooie!
  Eilish onlangs geplaatst…De 10 meest gelezen artikelen! | 2014 ♥My Profile

 • Cindy
  30 december 2014

  Een terechte nummer 1, natuurlijk!! Wat grappig dat artikelen over Lidl en Lidlproducten het ook zo goed doen trouwens!
  Cindy onlangs geplaatst…Blogdoelen voor 2015My Profile

 • Els
  30 december 2014

  Ik kom nog niet zo lang op je blog. Ik zal ze eens snel gaan lezen. Zijn vast niet voor niets zoveel gelezen :-).
  Els onlangs geplaatst…Voorbeelden van de tutorial olifant van viltMy Profile

 • Miranda
  30 december 2014

  Leuk overzicht, ik vind de mama gerelateerde artikelen, de diary’s en de shoplogs het leukste om te lezen.
  Miranda onlangs geplaatst…Instadiary| 3My Profile

 • Kelly
  30 december 2014

  Wat een prachtige top 5! Natuurlijk staat het geweldige huwelijksaanzoek op nummer 1, dat had ik zeker verwacht! Ik wens je alvast een hele fijne jaarwisseling en een geweldig 2015, maar dat komt vast helemaal goed!
  Kelly onlangs geplaatst…Food | Groene pesto broodrolletjesMy Profile

 • Naomi
  31 december 2014

  Lieve Kelly, ik volg je al vanaf het begin.
  Ik wilde je even zeggen tot ik je een topwijf vind!
  Hoe je in het leven staat en met alles omgaat! Je leert mij ( en wellicht andere volgers) inzien tot het belangrijk is om te waarderen wat je hebt en niet te kijken wat je niet hebt.
  Je doet het super met je blog en ik hoop tot je nog vele successe met je blog zult halen, maar daar twijfel ik zelf niet aan.
  Ik wens jou Yannick en Lana de allerbeste wensen voor 2015 & en tot al je dromen mogen uitkomen!
  Veel liefs.

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.