fulltime bloggen

Ik ga fulltime bloggen! Ik heb een flinke knoop doorgehakt kan ik wel zeggen. Na een ontzettend lange tijd wikken en wegen, twijfelen, nadenken en met veel mensen om me heen erover gepraat te hebben, heb ik een keuze gemaakt. Ik werk inmiddels al zo’n 7 jaar bij een hele mooie werkgever. Mijn horeca baan waar ik heel veel jaren een mooie tijd gehad heb. Waar ik op mijn 17e begon als naïeve tiener en inmiddels als 24 jarige moeder rondloop. Een plek waar ik zomaar ‘voor erbij’ zou gaan werken naast mijn Havo opleiding en later mijn HBO opleiding. De werkplek die me zekerheid boodt toen ik mijn bedrijfje Beautydream opzette. De plek waar ik ontzettend veel geleerd heb. Allerlei ups en downs van mijn leven heb meegemaakt en een heel warm gevoel krijg. Gisteren was de dag dat ik een knoop doorhakte, ik heb ontslag genomen. Vanaf nu zal ik fulltime gaan bloggen. Ik vind het belangrijk om dit met jullie te delen want dit is een belangrijke stap die in mijn leven hoort.

Iets waar ik al lang mee in mijn hoofd liep maar voor mezelf bleef ontkennen dat het misschien wel een hele slimme stap zou zijn. Ik heb daar een vast contract wat natuurlijk veel zekerheid geeft. Zekerheid die ik als blogger nooit zal hebben en zekerheid die in deze tijd van crisis goud waard is. Toch begon ik steeds meer te beseffen dat dit baantje bij mijn verleden hoort. Bij dat meisje dat naast haar studie dat baantje erbij deed. De ene Hbo afgestudeerde stopt met zijn bijbaantje om te gaan werken bij een werkgever en de andere in een eigen bedrijf. Dat mijn blog een serieus bedrijf zou worden had ik alleen maar kunnen dromen.  Toch durfde ik tot gisteren toe niet deze baan op te zeggen. Tot ik me ging beseffen dat het me niet meer gelukkig maakt, dat het niet meer past in mijn leven. Dat ik op zie tegen die werkdagen, dat ik op mijn werk de uren tel tot ik thuis weer lekker vol passie achter mijn computer kan kruipen om artikeltjes te typen en mijn dochter om me heen heb. Dat die zaterdag waarop ik werkte een hele waardevolle weekenddag is die ik als gezin niet wil missen. Ik heb er ook veel met Yannick over gesproken en als het aan hem lag was ik al veel eerder gestopt. Ook hij merkte aan mij dat ik er niet gelukkig was en dat ik blij mag zijn met het inkomen dat ik nu verdien met mijn eigen bedrijf. Hij is ontzettend trots op me en ik ben hem zo dankbaar dat hij me hier zo in steunt. Ik mag alleen maar heel trots zijn dat ik dit heb mogen bereiken. Ik was bang om mijn zekerheid op te geven maar waarom zou ik door angst iets blijven doen wat me niet meer gelukkig maakt? Die sprong in het diepe heb ik gisteren gewaagd door ontslag te nemen. Wat was ik daar zenuwachtig voor!

 fulltime blogger

Ik voel echt een loyaliteitsgevoel naar mijn werkgever en collega’s en ik wil dan ook geen woord verkeerd spreken over hen. Het is gewoon tijd om dat in het verleden te laten en me te richten op de toekomst. De toekomst waar ik ik vol kan gaan voor mijn bedrijf en de tijd met mijn gezin die dit oplevert.  En me ook te beseffen dat ik maar een keer leef en dat ik in dit leven mijn hart wil volgen en wil geloven in mijn dromen. Deze stap kon ik nooit wagen zonder jullie, mijn trouwe en lieve bezoekers. Zonder jullie had ik van mijn blog geen fulltime baan kunnen maken en zonder jullie bezoeken kon ik geen advertenties laten draaien waar ik mijn inkomen uit haal. Ik zou niet eens weten hoe ik jullie daarvoor kan bedanken. Ik besef me maar al te goed dat ik in mijn handjes mag klappen en dat dit een droom is voor velen die heeft mogen uitkomen.

van je hobby je baan maken

Ik maak nog netjes het opzegtermijn van 4 weken af en zal op zaterdag 11 oktober mijn laatste werkdag hebben. Vanaf dan kan ik mezelf fulltime blogger noemen en mijn eigen tijd indelen met mijn werk, gezin enzovoorts. De boodschap die ik hierin mee wil geven aan jullie is, volg je hart en volg je dromen. Ze zouden zomaar eens uit kunnen komen als je het maar heel graag wilt en blijft knokken om dit te bereiken. Of dit gaat om een baan die je heel graag wilt, een moeilijke studie die je graag wilt behalen, het droomhuis wat je zou willen kopen of die kinderwens waarvan je het spannend vind om daaraan te beginnen, volg je hart en volg je dromen. Hebben jullie ook zo’n aangrijpende ervaring? Je baan opzeggen, gaan voor een eigen bedrijf, fulltime bloggen, gaan voor een opleiding die misschien wel onmogelijk moeilijk lijkt of dat soort dingen, laat het me weten in de comments, dat vind ik heel inspirerend!

Een hele fijne zondag gewenst allemaal,

Liefs Kelly

 

Na 3 maanden schreef ik een update, hoe bevalt het fulltime bloggen?

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

94 gedachten over “Personal update: Ik ga fulltime bloggen”

 1. Wauw Kel! Grote stap!!! Wat spannend! Kan me voorstellen dat het een moeilijke beslissing was na 7 jaar! Dat geef je niet zomaar op. Maar inderdaad: volg je hart! Dit gaat je vast veel rust geven!

 2. Wat goed en knap dat je deze keuze hebt gemaakt! En heel tof natuurlijk, als je fulltime als blogger aan de slag kunt gaan. Ik heb op dit moment ook een soortgelijke keuze gemaakt en heb mijn baan opgezegd om een halfjaar te kunnen reizen en daarna als zelfstandige aan de slag te kunnen gaan. Heel spannend allemaal, maar het voelt ontzettend goed en ik kijk er heel erg naar uit!

  Fijne zondag!

 3. Wow! Mooie stap Kelly en wat fijn dat het goed voelt. En dat Yannick je erbij steunt is natuurlijk prachtig! Echte liefde! En nu, op naar nog meer bezoekers op je gezellige blog!

 4. Wat een dappere keuze! Het is ontzettend beangstigend om het “vaste” los te laten, maar je hebt je vooraf goed voorbereid zo te horen, alle voors en tegens bekeken en vooral je gevoel gevolgd. Nu kun je je voor de volle 100% inzetten voor je blog en je droom najagen!
  Diana onlangs geplaatst…Kan de echte Diana Carlton opstaan?My Profile

 5. Wat een dappere beslissing! Lijkt mij ook ontzettend moeilijk. Veel succes nog met de laatste weken en vooral met het afscheid nemen op je ‘oude’ werkplek!

 6. Liever gelukkig zijn met iets wat je misschien krijgt, dan ongelukkig zijn met iets wat je hebt. Inderdaad; follow your dreams and be happy! Komt vast en zeker helemaal goed.

 7. Heel erg stoer van je! Ik heb ook zulke keuzes gemaakt. Gestopt met werken om fulltime te fotograferen. Helaas werd dit een flop. Maar ook nu moet ik weer knopen doorhakken. Ik heb nu 3 bedrijven en kan het niet allemaal tegelijk. Maar vind het wel heel moeilijk. Ik ga mijn hart in elk geval volgen. Zoals ik al jaren doe en dat heeft altijd goed gevoeld 🙂
  Joyce onlangs geplaatst…De week in foto’s #21My Profile

 8. Wat goed dat je de knoop hebt door gehakt! Ik kan me heel goed voorstellen dat een vrije dag op zaterdag om samen te zijn heel belangrijk is. Geniet er van! 🙂
  Bente onlangs geplaatst…KletspraatjeMy Profile

 9. Wat een dappere beslissing heb je genomen! Het is beangstigend om het vertrouwde / vaste los te laten en een onzeker vakgebied te betreden. Maar het gaat je vast en zeker lukken Kelly! Dromen zijn er om na te jagen en dat doe je!
  Diana onlangs geplaatst…New York, New YorkMy Profile

 10. Ik kreeg een grote glimlach op mijn gezicht toen ik dit las. Ik ben heel erg trots op je, Kelly! Door je blog ”ken” ik je nu een beetje en ik kan me zo goed voorstellen dat dit moeilijk voor je geweest moet zijn. Je bent inderdaad iemand die heel trouw en loyaal is, dus je baan opzeggen bij zo’n fijne werkgever is dan niet niks. Toch zal niemand je dat daar kwalijk nemen. Zeker weten van niet. Wat je zegt dat je je handjes mag dichtknijpen, dat heb je aan jezelf te danken hoor, meid! Je werkt er hard voor en je hebt het verdiend. Volg je hart, volg je gevoel! Dan zit je altijd goed!
  Marion onlangs geplaatst…Loving Lazy Sundays ~ 8My Profile

 11. Ah lieve Marion wat zeg je dat mooi en lief. Ik ben dankbaar voor mijn bezoekers en sommigen daarvan kennen mij heel goed dan dat vind ik zo speciaal! Jij bent daar een van en dat vind ik zo bijzonder. Dankjewel! <3

 12. Ik begrijp hoe eng dit is (heb eerder dit jaar ook ontslag genomen om aan een lerarenopleiding te kunnen beginnen). Maar je hebt absoluut gelijk: je moet doen wat je gelukkig maakt!

  Het lijkt me zo leuk om te kunnen zeggen dat je fulltime blogger bent. Dat is iets waar ook ik ontzettend hard van droom! 🙂

  Geniet ervan meid!

 13. Van harte gefeliciteerd! Het is een heel grote stap en zo te lezen heb je ook echt een heel afgewogen beslissing genomen. Dan nog valt het niet mee om weg te gaan. Heel veel plezier in je laatste weken en vergeet vooral niet om echt van je laatste werkdag te genieten 🙂
  Loes onlangs geplaatst…Dol op sale: nieuwe tasMy Profile

 14. Hoi kelly,

  Jij gaat knallen met je blog.
  Ik zou het leuk vinden , om wat oma dingen te lezen / zien op je blog.
  Ik ben zelf een jonge oma .

  Liefs peet

 15. 1 Seconde dacht ik: het zal toch niet? Neeee dat kan écht niet. Gelukkig gaat het over het stoppen met je bijbaan en niet met je blog hihi. Ik vind het een knappe keuze die je hebt gemaakt maar ik vind het ook heel mooi dat jij je gevoel achterna gaat. Het leven is al kort genoeg en je moet proberen het zo fijn mogelijk te maken en dingen te doen waar jij gelukkig van wordt. En als je bijbaantje je niet (meer) gelukkig maakt, dan moet je inderdaad een keuze maken. Top!

 16. Jaaa, goede stap Kel :)! En als je nu het gevoel hebt dat er een enorme last van je schouders is gegaan, dan heb je een hele goede keuze gemaakt. Lekker van die vrije zaterdag met je gezinnetje genieten, dat is veel meer waard denk ik!
  Manon onlangs geplaatst…De wereld van geboortekaartjesMy Profile

 17. Een hele knappe beslissing! Het zal vast niet makkelijk zijn geweest. Maar deze stap gaat je vast nog gelukkiger maken. Doen waar je hart ligt en nog meer tijd met je gezinnetje. Wat klinkt dat heerlijk. Veel mensen zullen dit willen en jij hebt gewoon de stap genomen. You go girl.
  Petra onlangs geplaatst…ThuiskomenMy Profile

 18. Ik had het via twitter al gezegd maar je bent een topper! Ik vind het zo mooi om te zien hoe je het allemaal doet, je bedrijf, je gezin, leuke dingen blijven doen etc. Ik ben heel gelukkig met mijn baan in het onderwijs en in de kinderopvang. Alleen na bijna 7jaar 2 banen te hebben wil ik wel eens op 1 plek werken. Helaas liggen de banen in mijn sector niet voor het oprapen dus is het voor nu goed.
  Dita onlangs geplaatst…Recept: AppelkruimelcakeMy Profile

 19. Knap hoor! Fijn dat je nu toch de knoop hebt doorgehakt!
  Ik kan me voorstellen hoe moeilijk het voor je geweest moet zijn. Ik heb ook erg lang nagedacht of ik ontslag zou nemen bij de werkgever waar ik 3 jaar heb gewerkt naast mijn studie. Ik had er altijd een heerlijke tijd (het is gewoon een heel fijn bedrijf en ik had hele fijne collega’s), maar ik wilde ontzettend graag een 2-jarige onderzoeksmaster doen. En ik wist dat dit me 40 uur per week zou gaan kosten en het een flinke uitdaging zou zijn. Erbij werken zou gewoon te veel zijn. Ik baal ergens dat ik het nu een stuk zuiniger aan moet doen. Maar ik volg wel mijn hart en mijn droom en dat is goud waard!
  Elize onlangs geplaatst…PreischotelMy Profile

 20. Meis wat ben ik trots op je! Die stap die jij genomen hebt.. dat durft niet iedereen. Vind het enorm knap van je en vind het ook super om te horen dat Yannick zo achter je staat. Geweldig gewoon!
  Nicole onlangs geplaatst…Vakantie bucketlist FayMy Profile

 21. Je hebt een hele goede keuze gemaakt. Ik wist meteen dat je ontslag had genomen toen ik de titel las :p
  Je bent echt een voorbeeld voor me, ik wil heel graag kindjes op jonge leeftijd, en mijn droom daarbij is dat ik van thuis uit kan werken, gewoon omdat ik vind dat die momenten wanneer je kindje nog klein is, erg waardevol zijn. En als je buitenshuis werkt, mis je daar erg veel van. Ik denk ook dat het belangrijk is voor de opvoeding van je kindje om zo veel mogelijk bij hem/haam te blijven. Maar ook weer niet te veel, anders gaat die ook niet meer bij iemand op schoot enzo. Ik ben nog wel jong nu, maar ik denk er zo veel over na.
  Je hebt de juiste keuze gemaakt xx
  Sheela onlangs geplaatst…Wishlist Primark en H&MMy Profile

 22. Hee Kelly! Wat ben ik toch trots op je! Ik vind het zo mooi als mensen gaan voor hun dromen en daarin knopen doorhakken, dat vind ik zooo inspirerend! Ik wil ook graag mijn eigen bedrijf starten, maar ik ‘durf’ toch niet zo goed. Het is toch risicovol, wat als het niet lukt en ik het niet meer kan redden in mijn eentje? Hoe ga ik het aanpakken of ga ik toch nog een cursus/opleiding doen? Keuzes, keuzes en ook ik moet knopen doorhakken! Ik wens je heel veel succes en plezier met je blog en je bedrijf!
  Joyce onlangs geplaatst…Photo Peek 39: uit eten & productiviteitMy Profile

 23. Wauw wat goed! Echt trots op je dat je het hebt gedaan. Ik ken het al te goed, op zaterdag loop ik met een brok in me keel de deur uit, laat een huilend kind achter. Elke zaterdag weer, het doet me echt pijn. Helaas kan ik me baan niet opzeggen en lukt het solliciteren niet. Ben nu wel bezig met een projectje hoop dat het vordert. Zodat ik me eigen uren in kan delen en in het weekend van me gezin kan genieten. Jij hebt me weer geïnspireerd in ieder geval!
  Whitney onlangs geplaatst…Stilte..My Profile

 24. Wat een dappere en moedige beslissing! Kan me indenken dat het niet gemakkelijk is geweest om de keus te maken, zeker in deze tijden.

  Maar super dat je je droom achterna gaat en hem waar gaat maken.

  Over mijn droom en het najagen daarvan heb je onlangs alles kunnen lezen hier, dus ik kan het alleen maar met je eens zijn 🙂
  <3
  Yvon onlangs geplaatst…SnapShot Sunday: Key West of Cuba?My Profile

 25. Grote stap, je vaste (bij)baan opzeggen! Goede keuze denk ik wel. Nu kan je blog ook meer gaan groeien waardoor je inkomen zal stijgen. Plus je hebt je weekend vrij voor je gezin.

  Succes!!

 26. Hoi lieve Kelly,

  Ik volg je blog nu al een tijd. Leuk en inspirerend om te zien om het nu met je gaat. Ken je nog van de middelbare school, en per toeval kwam ik je naam tegen bij de comments van een andere beautyblog. Erg leuk 🙂 Dit artikel zette me er toe om nu eindelijk eens iets van me te laten horen bij de comments, namelijk omdat ik 2 weken terug precies dezelfde keus gemaakt hebt. Na 6 jaar met plezier bij mijn horecabaan te hebben gewerkt, heb ik nu toch ook de knoop doorgehakt, en ga ik over 2 weken stoppen. Ook ik moest toegeven aan het volwassenenleven hahah (bleh). Nu voelt het goed dat ik deze keus heb gemaakt, maar oh wat heb ik getwijfeld.
  Maar toch: goed van ons!! 🙂 X

 27. Hai kelly, wat een stoere beslissing! Je moet doen wat goed voelt
  Je hebt van je hobby je werk kunnen maken en daar mag je trots op zijn!
  Je blog is helemaal top en ik kijk tegen je op hoor dat je dat is gelukt 🙂
  Komt helemaal goed! Liefs x Laura

 28. Goede keus! Het is toch top dat je nu helemaal kan doen wat je het liefst wilt doen!
  Heel veel succes en geluk in de toekomst gewenst!
  Liefs Sanne

 29. Wat een moeilijke, maar ook dappere beslissing. Het is soms echt goed om je over je angsten heen te kunnen zetten. Ik vertel mezelf dan altijd: If you want something you never had, you have to do something you’ve never done. Ik vind dat een hele mooie quote om naar te leven.

  Het is super belangrijk om te geloven in je dromen. Want als je gelooft ik je dromen, dan kan je ze ook waarmaken! Daar ben ik heilig van overtuigd. Heel veel succes met het full time bloggen. Ik weet dat je het kan.
  Céline onlangs geplaatst…Het lekkerste Gezonde ijs dat je ooit gaat proevenMy Profile

 30. Wauw dat vind ik echt moedig van je Kelly! Ik wens je heel veel succes met je baan als fulltime blogger, je doet dat echt goed!
  Zelf zou ik ook graag mijn baan opzeggen en uitkijken naar iets anders maar omdat we binnenkort graag een kindje willen kan dat nu niet dus ik blijf nog even lekker waar ik zit en kijk hopelijk volgend jaar uit naar iets anders :).
  Sandra onlangs geplaatst…30-day squat challengeMy Profile

 31. Mooie post. Ik zag je link via The Bloggerslist bij Facebook en ik besloot om erop te klikken omdat ik geinteresseerd was naar hoe je je stap hebt ervaren. Ik ben namelijk ook een maand geleden gestopt bij mijn werkgever. Ik heb er 2 jaar gewerkt ondanks dat ik geweldige collega’s had waardoor er altijd een leuke werksfeer was. Maar ook ik besloot om ontslag te nemen en fulltime te werken aan mijn eigen bedrijf genaamd Styled by YOU!. Het was een enge en emotionele stap om te maken maar ik ben blij dat ik het heb gedaan!

  Succes met het bloggen xxx

 32. Wat goed van je dat je de knoop hebt durven doorhakken! Ik hoop ook nog ooit zoiets te doen. Misschien dan niet met bloggen, want ik weet van mezelf dat ik daar niet zo goed in ben, haha. Maar wel om ooit eens voor mezelf te beginnen. Ik wil je veel succes wensen, maar ik ben ervan overtuigd dat dat wel goed gaat komen! 🙂
  Eveline onlangs geplaatst…Ik ben een Apple meisjeMy Profile

 33. Wauw kelly! Ik vind het geweldig dat je fulltime gaat bloggen,kan begrijpen dat dit een moelijke beslissing was. Je gaat het geweldig doen zoals je nu ook al doet!je moet doen wat je gelukkig maakt! <3

 34. t Inspireert me dat je eigenlijk gewoon zegt: wil je dat? Nou, dan moet je zorgen dat dat lukt!! Go for it!
  Wij zijn 7 jaar geleden geemigreerd naar Canada met onze 3 kinders die toen 3,2 en 1 waren. Geen moment spijt van gehad. We hebben t erg goed hierzo.
  Ga zo door met je blog, je doet t super allemaal!!

 35. Bizar hé wat een gewoonte wezens wij mensen zijn haha. Wat een stap! Goed dat je hem hebt durven maken. Heel veel geluk met je gezinnetje en het extra bloggen. En vooral: Geniet van je vrije zaterdagen!

 36. Echt super dat je het aandurft. Het feit dat je baan je niet meer gelukkig maakt is een goede raadgever denk ik. Ik ga je volgen want van wat ik zo zie schrijf je leuk. Ook ben ik erg benieuwd hoe het je zal vergaan als fulltime blogger. Een inspiratie kan ik je wel noemen.

 37. Leuk, gefeliciteerd! Aan de andere kant is het ook weer niet zo’n grote stap aangezien je maar 1 dagje werkte toch.. Voor livelifegorgeous was het heel anders

 38. Dit is mijn eerste artikel wat ik van je lees, maar wat een sterke meid ben je! Ik vind het heel knap dat je de knoop hebt doorgehakt en je droom achterna gaat. Ik ben een type dat houdt van risico’s en graag in het diepe springt om me vervolgens op eigen handen eruit te laten klimmen. Zo ben ik vorig jaar gestopt met mijn studie, dat was geen makkelijke beslissing maar wel een goede. Ook heb ik op staande voet ontslag genomen bij mijn werkgever omdat ze daar op een onaangename manier met me omgingen. Of ik er spijt van heb gehad? Geen seconde. Mijn ouders en vriend waren zelfs trots op me. Zo heb ik geleerd dat ik nooit over mezelf laat heen lopen en ik uiteindelijk zal blijven vechten tot ik behaald heb wat ik wil behalen! Lang verhaal, maar door dit artikel heb je me direct (in één klap) weten over te halen om je blog te gaan volgen. Ik vind het heel fijn dat je zo persoonlijk met ons bent. Ik wens je heel veel succes in de toekomst! Maar dat gaat zeker goed komen!
  Jill onlangs geplaatst…Autumn inspiration!My Profile

 39. Wat knap dat je de knoop het doorgehakt. Lijkt me echt super lastig! Trots op je dat je voor jezelf en je gezin kiest en je dromen achterna gaat. Je blogt echt super goed. Gaat helemaal goed komen <3

 40. Wauw Jill, je raakt me in hele positieve zin met je lieve comment! Dankjewel! Wat mooi dat je zelf ook zo’n grote stap gewaagd hebt en je er zoveel van geleerd hebt! Bedankt voor het volgen van mijn blog, een prachtig compliment!

 41. Wauw wat een spannende maar fantastische stap! Horeca is vaak erg gezellig, je hebt een leuk team en het werk ís gewoon leuk. Het is wel herkenbaar dat je op een gegeven moment daar overheen groeit, en het is vaak moeilijk te stoppen juist omdat je loyaal bent naar je team en werkgever. Blijft altijd moeilijk om dan toch te stoppen, maar tof dat je je nu helemaal op je blog kan richten, die ik overigens steeds vaker lees. Je schrijft super leuk en je vlogs zijn ook tof. Heel erg succes gewenst.
  Anouk onlangs geplaatst…Detoxdag(en)My Profile

 42. Hele goede beslissing Kelly! Je hebt me echt geraakt. Ik voel me al een poosje niet gelukkig, ik vind het werk wat ik doe niet leuk. Ik ga er jammer genoeg met tegenzin naartoe. Ik loop er al een poosje mee maar vanmorgen heb ik het tegen mijn vriend durven zeggen. Het werk wat ik doe is in de thuiszorg, maar ik zou het liefst helemaal een andere kant op willen. Alleen een opleiding doen duurt meestal 2 of 3 jaar en dat zou betekenen dat ik tot die tijd nog het werk moet doen wat ik nu doe. Ik kan niet zomaar stoppen met werken omdat we natuurlijk een hypotheek enz hebben. Zo moeilijk 🙁

 43. Wat een mooie reactie, dankjewel Yvonne, het raakt mij om te lezen dat mijn verhaal je geraakt heeft. Ik hoop dat je je gevoel kunt voelen en je vrij voelt om te gaan voor jouw dromen! Er komt een weg voor jou vrij, dat geloof ik! 🙂 Veel liefs en succes

 44. Ik las vaak je tweets en ik als bezoekster vind dit een goede keuze.
  Mijn droom was jong mama worden, door mijn relatie breuk weet ik niet of dit mogelijk is, maar ik blijf dromen!

 45. Fantastisch Kelly! Ontzettend knap dat je deze stap hebt genomen. Het is inderdaad een onzeker bestaan, maar het gaat volgens mij erg goed met je site en die kan alleen maar groeien. Je dromen waarmaken en ze realiseren is zo’n fijn gevoel, daar kan niks tegenop. Heel veel plezier met je werk als fulltime blogger!
  Beautydagboek onlangs geplaatst…Flowstyle | 8 Tips voor een gelukkig levenMy Profile

 46. Wat geweldig Kelly! Ik weet nog dat we persoonlijk met elkaar mailde en jij me wat tips gaf voor mijn blog meer te laten groeien. Dat vond ik zo lief en ben er ook meteen mee aan de slag gegaan. Het is zo mooi te zien dat het jou is gelukt om een fulltime werk vanuit huis mama blogger ( zo, hele mond vol, hihi) te zijn.

  Voor mij ben je een voorbeeld en een bevestiging dat het voor ons jonge moeders mogelijk is. Zolang we maar vanuit onze passie voor onze blog en ons gezin blijven volgen en in ons zelf blijven geloven.

  Lieve Kelly, je hebt het meer dan verdiend en ik wens je ook een hele mooie blog cariere toe waarin al je verdere dromen nog mogen uitkomen! Veel liefs, Fara
  Fara Bellinga onlangs geplaatst…Wat Is Metabolisme? / Hoe Kan Ik Dit Verhogen?My Profile

 47. Good for you! Wens je veel succes in de toekomst 🙂
  Heb ooit ook een vaste job opgezegd, net alleen een huis gekocht, maar werkte 70 uur in de week, moest vreselijk ver reizen en had geen vrije tijd meer… Beste keuze ooit! Had kort daarna alweer een andere, nog leukere baan gevonden, dat scheelt wel 😉 Goed weekend!

 48. Wauw, wat ontzettend moedig zeg! Als je het bloggen met zoveel passie en plezier doet dan moet er vanzelf (en met heel veel hard werken natuurlijk ;-)) wel Iers moois uitkomen. Heel veel succes! Je hebt een fijne blog en ik ga je zeker volgen via Bloglovin. Liefs
  Michelle onlangs geplaatst…BRIDGEWATER CANDLE COMPANY – GEURKAARSENMy Profile

 49. Wat ontzettend knap dat je je droom achter na gaat en full time bent gaan bloggen. Een droom voor vele! Dit is de eerste keer op je site en ik ben erg positief. Ga zo door!
  Lydie onlangs geplaatst…Hoe fake ben jij?My Profile

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.