Dia1Afgelopen zaterdag had ik een beautyparty op de planning staan in Breda, het had echter zo hard gesneeuwd dat autorijden best gevaarlijk was. Daarom besloot Yannick mee te gaan om te rijden met zijn auto en hadden we de workshop naar de middag verzet omdat het dan wat veiliger rijden was. De beautyparty was erg gezellig en het was voor Yannick ook leuk om een keertje dit bij te kunnen wonen. Omdat de locatie waar ik de beautyparty organiseerde tegenover een Action winkel was konden Yannick en ik het niet laten om daarna even te shoppen. Ik laat in deze vlog dan ook gelijk een mini Action shoplog zien want ik ben dol op onze nieuwe aankoopjes. Kijk je mee naar de vlog van afgelopen zaterdag?


Klik hier als je de video niet kunt zien

Is er bij jullie in de omgeving ook zoveel sneeuw gevallen? Hier ligt er nog steeds een heleboel. Ik ben benieuwd wat jullie van deze vlog vinden en van de aankoopjes die we bij Action gedaan hebben. Vooral met de Home spulletjes ben ik erg blij. Bij Action kun je heel betaalbaar zoveel leuke spulletjes scoren. Laat je reactie achter in de comments.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

23 gedachten over “Action shoplog en veel sneeuw! Vloggend het jaar uit #8”

 1. Leuke vlog weer! Nu heb ik ook weer zin om naar de Action te gaan, haha! Ik heb nu een weekje vakantie, dus misschien ga ik deze week wel even langs, hihi. En dan neem ik dat krukje misschien ook wel mee, ook al heb ik geen plaats meer in m’n kamer haha! Maar het is zo’n leuk krukje! Zou leuk staan in m’n ‘Kimsbloglife-studiootje’ dat ik later wil gaan maken, haha!
  Kim | Kimsbloglife onlangs geplaatst…New in: Michael Kors lookalike!My Profile

 2. Wat een fijne dag weer, alleen zonde van het weer. Hier ligt ie ook nog steeds, van mij mag het nu al wel ophouden. Genoeg sneeuw gezien voor deze winter haha
  Ik kijk alvast uit naar de video van oudjaar!
  Fijne feestdagen nog!

 3. Dat krukje zag ik ook bij de Action! Heel erg leuk zijn ze! Wauw, dat ze ook vuurwerk hebben bij de Action. Dan ga ik misschien toch nog even heen en weer. Ik wil eigenlijk wel een paar kleine simpele sierdingetjes afsteken. Gelukkig dat die workshop ‘s middags kon!
  Marion onlangs geplaatst…2014: De OmmekeerMy Profile

 4. Ik vind deze vlogweek zo gezellig! Al die familiedingetjes en de feestdagen… Heb ze gisteravond allemaal achter elkaar bekeken, echt leuk. 🙂

 5. Echt zo ontzettend raar om al dat sneeuw te zien! Ik heb het idee dat Brabant niet zo ver is, en toch hebben wij geen vlokje gezien. Het lijkt echt wel een totaal ander land waar jullie wonen, zo! Ik kom eigenlijk nooit bij de action, maar moet ik wel vaker doen. Leuke spulletjes hebben ze daar.
  Milou onlangs geplaatst…Albert Heijn manager uit de reclame stopt!My Profile

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.