Kelly Goes Fit: Zo kun je geleidelijk gewicht verliezen – Q+A

26 juni 2016

Dia1

Vandaag heb ik maar liefst twee video’s voor jullie voor mijn ‘Kelly Goes Fit’ rubriek. We beginnen deze ochtend met een gezellige Q+A die ik opnam met personal trainer Kimberly. Jullie stelden vragen zoals ‘Hoevaak moet je sporten om fit te zijn en af te vallen‘, ‘Waar haal je motivatie vandaan voor een healthy lifestyle‘, ‘Hoe krijg je een platte buik?’ En moet je vooral cardio trainingen doen of krachttraining als vrouw?’ Dit en meer wordt vandaag beantwoord in deze kletsvideo. Kijk je mee?Klik hier als je de video niet kunt zien

Ik ben benieuwd wat jullie van de video vonden. Doe jij aan sport zo ja, hoevaak train jij en focus je je dan vooral op krachttraining of cardio? En waar haal jij de motivatie vandaan om te sporten en gezond te leven? Ik ben benieuwd naar jullie reacties bij de comments.

  Volg mij via Bloglovin' , Twitter , Instagram of Facebook of Youtube. 
Door Mama Lifestyle Blog op 26 juni 2016 05:05

Wat een gezellige video. Sinds een week ga ik weer naar de sportschool. Heerlijk vind ik het om mezelf een uurtje af te matten. De twee redenen voor mij om het sporten na al die jaren weer op te pakken zijn mijn gezondheid en ontspanning. Ik ben blij dat ik die stap heb gezet. Ik kijk nu al uit naar mijn steples straks om 9 uur!
Mama Lifestyle Blog onlangs geplaatst…Ik stop ermee…My Profile

[antwoorden]


Door Ellen op 26 juni 2016 05:26

Leuke video. Ik ben afgelopen week met Ww begonnen ( met cursus). Zoals je weet is bewegen daar ook belangrijk. Ik ga dus je video van vanmiddag ook bekijken!
Ellen onlangs geplaatst…Kijk in de week #16My Profile

[antwoorden]

Door Kelly Caresse op juni 26th, 2016 11:33

Dankjewel! Succes met WW, heel fijn programma vind ik het 🙂

[antwoorden]


Door Saskia op 26 juni 2016 05:37

Wat leuk! Ik wil ook weer het liefst nog een paar kilo kwijt 🙂 ik ben erg nieuwsgierig naar de Workout van de buikspieren!
Saskia onlangs geplaatst…Het laten huilen van je babyMy Profile

[antwoorden]


Door Nienke op 26 juni 2016 06:13

Wat goed! Ik moet bekennen dat ik niet sport. Vind her gewoon helemaal niet leuk… Heb wel het geluk van mezelf vrij slank te blijven en ben nu door de borstvoeding wel een paar extra kilootjes kwijt.
Nienke onlangs geplaatst…Nadelen aan het hebben van kattenMy Profile

[antwoorden]


Door Stefanie op 26 juni 2016 06:24

Ik probeer sowieso gezond te leven door op mijn voeding te letten, sporten zou ik ook wel meer willen doen maar doordat ik het chronische vermoeidheid syndroom heb is dit niet altijd mogelijk. Daar baal ik best van!
Stefanie onlangs geplaatst…My Little Pony fanMy Profile

[antwoorden]


Door Dita op 26 juni 2016 06:26

Leuke video! Ik zou ook wel wat kilo’s kwijt willen en een iets strakkere buik willen.
Dita onlangs geplaatst…Geshopt bij Zara, Primark en BabystepsMy Profile

[antwoorden]


Door Channa op 26 juni 2016 06:33

Workout voor de buikspieren kan ik wel gebruiken. Verder sindskort aan het hardlopen om mijn conditie wat meer op peil te brengen en mee te doen aan een obstacle run.
Channa onlangs geplaatst…De leukste (kinder)gadgets vind je op Coolgift.com +WINACTIEMy Profile

[antwoorden]


Door Nicole op 26 juni 2016 06:47

Echt knap dat je er zo serieus mee bezig bent. Ik sport helemaal niet. Shame on me.
Nicole onlangs geplaatst…De grote vicieuze haarcirkelMy Profile

[antwoorden]


Door Femke op 26 juni 2016 07:01

Leuke video. Ik probeer sowieso wel wat op mijn voeding te letten. Mijn sportroutine is alleen nog niet zo steady als ik zou willen, maar daar werk ik aan :-)!
Femke onlangs geplaatst…What I did – Week 25 2016: eten, eten en nog eens etenMy Profile

[antwoorden]


Door marie-louise op 26 juni 2016 07:04

Hele leuke handige video. Kan ik straks goed gebruiken. Ik ‘moet’ nog 1 week wachten en dan zit ik op de 6 weken na de bevalling. (Nee, ik ben heus niet aan het aftellen…haha)
marie-louise onlangs geplaatst…Hoe wij op de namen zijn gekomen…My Profile

[antwoorden]


Door Jodi - liefthuis op 26 juni 2016 07:49

Super interessant. Ik wil toch ook meer kracht gaan doen, hopelijk is m’n lichaam snel weer de oude en kan ik weer gaan
Jodi – liefthuis onlangs geplaatst…Video – Wat zit er in onze commode? + indelingMy Profile

[antwoorden]


Door Tineke op 26 juni 2016 08:56

Hihi wat een gezellig stel zijn jullie toch ook he! Interessante video met goede tips. Groetjes en fijne zondag <3
Tineke onlangs geplaatst…Zó zag mijn allereerste mamadag eruit (met foto’s!)My Profile

[antwoorden]


Door Leonie op 26 juni 2016 09:36

Leuke video! Ik ga na mn zwangerschap sowieso proberen 2x in de week te gaan sporten…:)
Leonie onlangs geplaatst…Mamashowt: Verlof in foto’s #1My Profile

[antwoorden]


Door Sophie op 26 juni 2016 09:38

Ah wat leuk dat je mensen zo helpt Kelly! Ik zou ook vaker wat de volgende dag niet meer die chipszak aan moeten kijken maar het is allemaal zo lekker! Haha, ik heb altijd het gevoel dat ik moet kiezen tussen gezellig leven en een gezond leven. En dan gaat mijn voorkeur natuurlijk uit voor de eerste 😉
Sophie onlangs geplaatst…Ik ga eindelijk weg!My Profile

[antwoorden]


Door Valerie op 26 juni 2016 11:26

Wat een nuttige video, ik vroeg me al af hoevaak sporten aan te raden is om af te vallen, ik sport nu 2 x per week en dat voelt goed voor mij

[antwoorden]


Door Rachel op 26 juni 2016 11:28

Leuk duo zijn jullie, volgens mij is het ook gezellig samen en dat is met sporten natuurlijk ook bevorderlijk. Ben benieuwd naar je resultaten en de voor- en na foto’s, wanneer ga je die delen?

[antwoorden]

Door Kelly Caresse op juni 26th, 2016 11:34

Aanstaande zondag! Bij de volgende training met Kimberly gaan we weer wegen en alle maten (centimeters) meten en eind foto’s maken, spannend en leuk en daar komt volgende week dan de update van online

[antwoorden]


Door Newborn Fit Mama op 26 juni 2016 12:55

Wat een leuke video is het geworden! Een gezellige kletsvideo, die hopelijk ook erg nuttig is voor de kijkers. LEUK🙌🏻
Liefs
Kimberly

[antwoorden]


CommentLuv badge