Summersparkles met Canei : Wij testten de smaakjes!

Caneicollage

Kennen jullie het bekende ‘Vino Frizzante’ drankje van Canei? Een lekker fritzoetig drankje dat zeker voor de beginnende wijndrinker het ideale drankje is? Ik dronk vroeger regelmatig Canei als drankje voor ik op stap ging, bij een BBQ of gewoon als mijn ‘wijntje’. Nu drink ik met name andere wijnsoorten, maar ik mocht de Canei Frizini’s en Cocktails proeven. En dat ik me dat geen twee keer zeggen. Benieuwd wat ik van deze zomerse bubbles vind? – Geen 18 geen alcohol-

Gesponsord door Canei

canei3

De rechterfles is de meest bekende smaak van Canei, dit is een friszoete wijn met een lichte bubble erin. Het alcoholpercentage is 8% en daardoor niet zo zwaar. Hiermee kom je de avond wel wat langer mee door ;). De meest linker fles is de rode Frizzante van Canei. In het midden zie je twee Frizini’s van Canei in de smaken ‘Mango’ en ‘Forest Fruit’.

Het hoeft van mij niet al te zoet te zijn, dus ik was benieuwd of ik van deze smaakjes zou houden. We namen de flessen mee naar een BBQ bij vrienden van ons.

canei2

canei4

Ziet dat er niet feestelijk uit? Ik serveerde ze in Canei glazen, deed er wat ijsklontjes bij en voor de feestelijke en fruitige touch wat frambozen en druiven in. Leuke tip: Vries de druiven vooraf in zodat ze gelijk als ijsklontjes dienen om je drankje te koelen!
Links zie je de Mango smaak, in het midden zie je Forest Fruit en rechts de traditionele Canei. Die blijft in mijn ogen gewoon altijd lekker en goed.

canei7

Mijn vriendin Thirza en ik zijn dol op wijn en cocktails, dus deze smaaktest was wel aan ons besteed.canei5

canei1

Wat vinden wij van de smaken? De favoriet van Thirza is de ‘Mango Frizini’. Deze is zoet en fris en heeft een typische Mango smaak (goh, haha). De mango smaak overheerst niet maar geeft het een lekkere zomerse smaak. Mijn favoriet is de ‘Forest Fruit Frizini’. De Mango smaak vond ik net wat te zoet, maar de Forest Fruit smaak is wat dat betreft ‘best of both worlds’. Deze is niet te zoet, maar lekker fris en heeft echt een ‘rood fruit’ smaak. Ik vind deze naast de traditionele Canei net wat lekkerder. Door de Forest Fruit smaak die er in zit proeft het ook gelijk alsof je een cocktail aan het drinken bent.

Canei is verkrijgbaar in drie varianten; de Frizzante’s (rood en wit), de Cocktails en de Frizini’s met allerlei fruitsmaken. Deze zomer zit er aan de hals van de Canei flessen Cocktail en Frizini een halslabel met een unieke code. Deze code geeft recht op een gratis Sparkling Shoppingbag. Het enige dat je hoeft te doen is naar deze site van Canei te gaan, je gegevens in te vullen en je kassabon te uploaden. Je krijgt dan binnen drie weken zo’n zomerse SparkleBag thuisgestuurd. Je kunt kiezen uit vier vrolijke kleuren!

Drink jij weleens een glaasje Canei? En wat vind jij van deze smaken? Ik ben benieuwd naar jullie reacties bij de comments!

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

18 reacties

 • Mama Lifestyle Blog
  24 juni 2016

  Ik ben misschien super saai, maar ik drink al jaren bijna geen alcohol meer. Op heel zelden een glaasje rosé na. Canei heb ik nog nooit geprobeerd.
  Mama Lifestyle Blog onlangs geplaatst…Rust, reinheid en regelmaat bieden aan mijn kinderen: hoe doe ik dat?My Profile

 • Nathalie
  24 juni 2016

  Ik ken het niet maar wil het zeker wel eens proberen.
  Nathalie onlangs geplaatst…De ideale wasplekMy Profile

 • Doortje
  24 juni 2016

  Ik dronk vroeger ook regelmatig Canei, heerlijk! De nieuwe smaakjes klinken goed, dus die ga ik ook maar eens “testen” 😉
  Doortje onlangs geplaatst…Als je een tweelingmoeder tegenkomt….My Profile

 • Jamey
  24 juni 2016

  Heerlijk! Ik vind de roze erg lekker!
  Jamey onlangs geplaatst…Outfit – White Boho ChiqueMy Profile

 • Mary-Lou
  24 juni 2016

  Brings back memory’s. Al lang geen Canei meer gedronken, maar die zoete smaakjes klinken heerlijk.
  Mary-Lou onlangs geplaatst…Een kortpittig kapselMy Profile

 • ingrid
  24 juni 2016

  Ik heb canei nooit lekker gevonden, veel te zoet. Ik vrees dat deze nog zoetere varianten ook niet aan mij besteed zijn.

 • Lisa
  24 juni 2016

  Ik heb jaren geleden vaak Canei gedronken maar nu drink ik meer de drogere wijn smaken, al klinken deze smaakjes wel lekker

 • Veronique
  24 juni 2016

  Ik ben dol op wijn en het liefst lekkere zoete wijn dus ook Canei drink ik graag, ik wist nog niet van deze smaken af, ik ben benieuwd hoe ze smaken

 • Veronique
  24 juni 2016

  Ik ben dol op wijn en het liefst lekkere zoete wijn dus ook Canei drink ik graag, ik wist nog niet van deze smaken af, ik ben benieuwd hoe ze smaken

 • Maike
  24 juni 2016

  Haha, dat is lang geleden! Droge witte wijn vind ik inmiddels een stuk lekkerder dan zoete.
  Maike onlangs geplaatst…3 x Heerlijke Oreo bruiloft hapjesMy Profile

 • Nina
  24 juni 2016

  Ahaha, Canei dronk ik heel vroeger ook. Maar de prijs van mijn wijntjes stegen mee met mijn salaris. Op den duur was ik er dus op uitgekeken. Voor de zomer lijkt mij die Forest Fruit Frizini toch wel wat, misschien voor bij een bbq of hapjes. Tegenwoordig drink ik Sauvignon Blanc of Pinot Grigio 🙂
  Nina onlangs geplaatst…De baby basics lijst van JamesMy Profile

 • Lisette
  25 juni 2016

  Deze nieuwe smaken ken ik nog niet maar ik ben DOL op Canei dus ik ga het zeker eens proberen 🙂
  Lisette onlangs geplaatst…My Favourites: Shoppingstad EindhovenMy Profile

 • rachel
  25 juni 2016

  ik mag niet drinken en canei heb ik wel eens gedronken alleen rach en wijn/rose is geen combi mohahaha half glas en bep is stom dronken hahah geef je me een fles bacardi breeze ofzo niks aan de hand. ben wel nieuwsgierig geworden nu naar deze smaken!!
  rachel onlangs geplaatst…Daar gaat ze weer…My Profile

 • Jessica
  25 juni 2016

  Ik vind ze er super gezellig uitzien! Die glazen zijn ook zo mooi, ik ga denk zo maar eens naar de supermarkt… eens kijken of ze deze Canei hebben.
  Jessica onlangs geplaatst…60 day challenge – Laatste updateMy Profile

 • priscilla
  26 juni 2016

  Lekker. Ik vind de smaakjes lekkerder dan gewoon de normale Canei, hihi. Zeker in de zomer zijn fruitige smaken favoriet 🙂

 • Loes
  2 juli 2016

  Oeh dat was vast geen straf om te mogen testen. Ik ken de normale Canei en inderdaad 8% is niet te sterk. Wat leuk al die fruitige smaken.
  Loes onlangs geplaatst…ZAG BijouxMy Profile

 • Fitte mama dees
  5 augustus 2016

  Hier ook canei favo vooral vroeger naar nog vindt ik het zo nu en dan wel lekker en mijn vriend lus de wijn variant hier ook van dus lekker om zulke soorten wijn open te maken ‘s avonds. Ik ben wel heel benieuwd naar de mango variant
  Fitte mama dees onlangs geplaatst…Vakantie!My Profile

 • Sandra
  5 augustus 2016

  Ik drink het af en toe. Vind zelf de forrest fruit en de peach super lekker. De tasjes heb ik ook al tjuis liggen. Lekker groot en ideaal voor mee te nemen naar het strand.

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.