VLOG: Een speciale verrassing en trainen!

Dia1
Vanmorgen had ik al een video voor jullie, maar deze middag weer! Deze vlog hadden jullie namelijk nog van mij tegoed! Dit is een meerdaagse vlog van vorig weekend waarin ik jullie drie dagen met ons mee neem. We maakten leuke uitstapjes als gezin, hadden een picknick op Paleis Soestdijk van Witte Reus (Lana voelde zich helemaal een prinsesje!), ik trainde met personal trainer Kimberly en ik ging wat gezelligs doen als verrassing voor een vriendin. Daar laat ik jullie in deze vlog de beelden van zien, kijk je mee?Klik hier als je de video niet kunt zien

Het event van Witte Reus en de daarbij behorende beelden zijn gesponsord.

Dit waren drie gezellige dagen zoals je kunt zien! Meestal zijn onze weekenden niet drie dagen zo vol maar dit keer wel en dat was druk maar vooral erg gezellig en leuk. Wat voor activiteiten onderneem jij graag met je gezin? Ik ben benieuwd naar jullie reacties bij de comments.

En psst.  Je kunt nog meedoen om tickets te winnen voor Safaripark Beekse Bergen of de Superlooks visagieworkshop..

  Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.

Gerelateerde berichten

11 reacties

 • Mama Lifestyle Blog
  26 juni 2016

  Wat een prachtige bos met haar hebben jouw dochters! Goed bezig met Kimberley! Zo zie je maar dat je ook met weinig ruimte in huis toch goed oefeningen kunt doen. Chique hoor bij Paleis Soestdijk. Daar ben ik nog nooit geweest. Zo wat veel steppegras kregen jullie geserveerd! Jammie nu krijg ik ook trek. Ik stond vanochtend om 9 uur in de sportschool en we gaan zo kijken voor een caravan. Zin in!
  Mama Lifestyle Blog onlangs geplaatst…Ik stop ermee…My Profile

 • Anne
  26 juni 2016

  Leuke vlog zeg, ik kijk je vlogs altijd, vind dat je leukste video’s. Wat grappig dat je gewoon zo thuis sport, ziet eruit als een heavy workout.

 • Veerle
  26 juni 2016

  Gezellige video weer, wat voor jasje heb je aan op die dag dat je naar paleis Soestdijk bent? Vind het zo leuk jasje. En leuk om Frances in je video te zien, volgens mij ook een hele leuke spontane meid

 • Kelly Caresse
  26 juni 2016

  Is van Loavies! Ik ben er ook heel blij mee 🙂

 • Andrea
  26 juni 2016

  Oh nee, ik zei toch dat je ziek zou worden door mij, sorry! :*
  Andrea onlangs geplaatst…10 ZWANGERSCHAPSKWAALTJES DIE IK NIET MISMy Profile

 • Sophie
  26 juni 2016

  Ah wat leuk zeg al die uitjes! Wat een feestje om dat met het hele gezin en nog eens met je vriendin te doen! Oh én die frietjes, ik heb er spontaan trek in haha 🙂
  Sophie onlangs geplaatst…Ik ga eindelijk weg!My Profile

 • Kelly
  26 juni 2016

  Heerlijke vlog om te kijken! Heel gezellig ! Ik ga graag met vriendlief en mijn zusje op pad naar de dierentuin of winkelen
  Kelly onlangs geplaatst…Easy Peasy LasagneMy Profile

 • rachel
  27 juni 2016

  hele leuke vlog weer meis en ik ga graag met mijn gezin naar scheveningen, lekker lopen op het zand of gewoon ergens heen rijden en zien waar het schip strand hihi en daar dan wat gaan doen
  rachel onlangs geplaatst…Recept: Club sandwichMy Profile

 • Vanessa
  27 juni 2016

  Leuk om weer drie dagen met je mee te kijken! Het Safaripark Beekse Bergen ziet er superleuk uit. En pannenkoeken zijn altijd lekker!
  Vanessa onlangs geplaatst…Opgemaakte producten juni 2016My Profile

 • Dhini
  27 juni 2016

  Wat leuk vlog

 • Tineke
  28 juni 2016

  Leuk hoor!
  Tineke onlangs geplaatst…Terug naar Terschelling: Al word ik 100 jaarMy Profile

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.