32 weken zwanger update + Babybump

Dia1

32 weken zwanger, op die week gaan we vandaag terugkijken, als deze video online komt ben ik alweer 33 weken zwanger, wat een mijlpaal. Sinds mijn 30e week beleef ik iedere week weer als een enorme mijlpaal. Het is fijn dat het kindje lekker druk aan het groeien is en steeds meer op een ‘newborn’ begint te lijken. In deze video klets ik weer met jullie bij, vertel ik over wat kwaaltjes, krijg ik onverwacht een gast in de video en laat ik aan het einde natuurlijk ook mijn buik bij 32,5 week zwangerschap zien, wat is hij weer gegroeid. Kijk je mee naar deze zwangerschapsupdate op video?Klik hier als je de video niet kunt zien

We kunnen langzamerhand gaan aftellen maar het gekke is, je weet niet tot wanneer je kunt aftellen. Ik geniet in ieder geval nog volop van het zwanger zijn en neem de bijbehorende kwaaltjes voor lief. Het is heerlijk om alle bewegingen van  de baby te voelen en haar nog continue bij me te dragen. Ook zijn we bijna klaar met alle voorbereidingen, alleen de geboortekaartjes nog kiezen en de adressen daarvoor inventariseren maar dan staat ook echt alles klaar. Wat een fijn gevoel is dat. Ik ben benieuwd naar jullie reacties op deze zwangerschapsupdate video. Laat ze achter bij de comments.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

51 reacties

 • Simpel, met een snufje liefde
  6 januari 2016

  Fijn dat je nu al bijna 33 weken zwanger bent. Elke week erbij is een goed teken. En dat afstemmen op je kindje klopt helemaal! Had ik ook met de jongens. Toch mooi hoe de natuur werkt!
  Simpel, met een snufje liefde onlangs geplaatst…VLOG resultaat #wegmetchaos challenge / de woonkamerMy Profile

 • Josan
  6 januari 2016

  Oh als ik die kortademigheid zie, dan besef ik weer hoe het was. Wat jij zegt over dat je niet beter weet, ken ik. En die fase waarin ze en niet willen slapen en nog niet goed wakker kunnen zijn is zoooo killing. Tja je mag nog even maar het is soms wel lastig.
  Josan onlangs geplaatst…6 vooroordelen over thuisblijfmoedersMy Profile

 • Elise Joanne
  6 januari 2016

  Zo, ik ben vroeg wakker dus maar eens eerst op jouw site kijken! Wat ben je toch ook mooi zwanger lieve Kelly, prachtige buik liefje <3. Jij loopt een kleine fase op mij vooruit en dat vind ik zo fijn; weet ik wat ik kan verwachten, haha! Ik vind het spannend en leef ook enorm met jou mee; bijna die 34 weken.. En die ga je ook gewoon glansrijk halen en er dik overheen, komt allemaal goed! En Patrick is een dotje <3. En wat betreft dat weggaan en activiteiten; ik doe echt bijna niks mee buiten de deur. Absoluut wennen, dat boodschapje is namelijk al bijna te veel. En als Lana niet meer wil slapen tussen de middag in jouw geval lijkt mij dat helemaal pittig.. Succes komende week mop, spreek je snel! X
  Elise Joanne onlangs geplaatst…Catrice Treasure Trove Eyeshadow Palette & Lipsticks ReviewMy Profile

 • Mendy
  6 januari 2016

  Ik vind deze video’s altijd zo gezellig! Het lijkt wel alsof we gewoon als vriendinnen afspreken en dan we het hebben over baby’s etc. Leuk!! Hopelijk komen er nog veel meer updates aan!;-)

 • Femke
  6 januari 2016

  Gelukkig gaat het allemaal zo goed. Wat je zegt over je adem hoor je inderdaad wel, maar voor ons niet zo erg.. voor jou kan ik het me voorstellen dat het wat vervelend kan zijn! Ik begrijp dat je erg moe bent, nog maar even.. dan komt de kleine meid!
  Femke onlangs geplaatst…Blogmutsen & Co #1: Favoriete Instagram accountsMy Profile

 • Wilmaaa
  6 januari 2016

  Die adem kijkt me erg vermoeiend voor jezelf. . En ik vind je buik prachtig, dan begint alles weer te kriebelen hoor, haha! Elke week er weer 1 bij is heel fijn! Ik ben zo benieuwd:)
  Wilmaaa onlangs geplaatst…Hoe we op de prachtige naam Yarah kwamenMy Profile

 • DanielleMamaOnderneemt
  6 januari 2016

  Leuke video en wat fijn dat je kleine nog lekker veilig in je buik zit. Was je bij Lana al bij 30 weken bevallen? Elke dag dat je baby in je buik zit, is een overwinning.
  DanielleMamaOnderneemt onlangs geplaatst…Gebroken nachtenMy Profile

 • Sophie
  6 januari 2016

  Ah wat goed zeg dat jullie al zoveel klaar hebben. Nu is het een kwestie van de tijd uitzitten haha!
  Sophie onlangs geplaatst…Mijn 2016!My Profile

 • Dorien
  6 januari 2016

  Dat kort ademige herken ik wel. Ik liep continu als een gek te hijgen. Haha. Fijn dat het goed gaat! Hopelijk blijft ze nog 7 weken zitten!
  Dorien onlangs geplaatst…HOE DRAAG JE NOU DENIM ON DENIM?My Profile

 • Marlotte
  6 januari 2016

  Wat vervelend van dat kortademigheid, lijkt me heel vermoeiend de hele tijd. Nog eventjes!
  Marlotte onlangs geplaatst…Tips om tot rust te komenMy Profile

 • Patricia Schmitz-Heres
  6 januari 2016

  Wat weer een leuke vlog! Ik denk inderdaad ook wel dat Patrick en de baby elkaar aanvoelen. Onze hond moest zelfs niets van Daphne hebben toen ze zwanger was, dus geniet van de aandacht die jullie van hem krijgen zou ik zeggen. Nog een paar weken!!!
  Patricia Schmitz-Heres onlangs geplaatst…Blogmutsen & Co | Mijn vijf favoriete InstagrammersMy Profile

 • Tamara
  6 januari 2016

  Wat vreselijk joh die kortademigheid! Ik weet nog wel dat als ik zelf iets van boven moest pakken ik dan echt even op adem moesr komen na het traplopen!

  Goed dat jullie al zo goed voorbereid zijn met alles!
  Tamara onlangs geplaatst…Oh, wat had ik het toch makkelijk met 1 kind!My Profile

 • Saskia
  6 januari 2016

  Wauw wat gaat het nu snel! Super spannend en heerlijk om alles lekker af te hebben!
  Saskia onlangs geplaatst…Hardlopen: gouden tips (voor dummies!)My Profile

 • Kimmetjekims
  6 januari 2016

  Wat lastig dat je soms wat kortademig bent, dat merk je inderdaad ook wel een klein beetje in de video. Maar boven dat super dat het zo goed gaat Kelly, en dat de baby al die weekjes nog lekker mag blijven zitten in je buik tot de 40ste week aanbreekt. Ik vind het echt zo leuk om je video’s te bekijken, je ziet dat je er plezier in hebt en je doet het zo goed! Succes de komende tijd en doe rustig aan, liefs!
  Kimmetjekims onlangs geplaatst…Outfit | Warme winter outfitMy Profile

 • Channa
  6 januari 2016

  Lastig die ademhaling maar verder ben je echt prachtig zwanger zeg!!
  Channa onlangs geplaatst…Moeder zijn en werken, is het te combineren?My Profile

 • Sandra
  6 januari 2016

  Wat gaat de tijd hard zeg, ik weet nog dat je het hier vertelde. Wel vervelend dat je last hebt van de kortademigheid, hopelijk gaat dat snel over. Wat een mooie buik heb je by the way 🙂
  Sandra onlangs geplaatst…OUTFIT: 2e KerstdagMy Profile

 • Marion
  6 januari 2016

  Moooooie buik!!! ♥♥♥
  Marion onlangs geplaatst…RoodMy Profile

 • Leonie
  6 januari 2016

  Wat jammer dat je geen middagdutjes meer kan doen als je zo moe bent!
  Je buik is prachtig!
  Leonie onlangs geplaatst…Mamakraamt: BabynamenMy Profile

 • Liset - Beautydagboek
  6 januari 2016

  Wat vervelend dat je zo slecht slaapt, kan me voorstellen dat zo’n ritme vermoeiend kan zijn. Natuurlijk is het mooi dat je lichaam zich voorbereid op het komende kindje, maar dat zorgt wel voor vermoeidheid helaas. En als je ‘s middags geen middagdutje mee kan doen, ben je soms zo ontzettend moe. Dat is weer heel anders bij je eerste kindje, dan kun je slapen wanneer je wil :). Verder is het goed om te horen dat het goed gaat me de baby, ik hoop dat je nog heel wat weekjes mag volmaken!
  Liset – Beautydagboek onlangs geplaatst…Tips | Wat te doen als je ijsvrij hebt?My Profile

 • Charlotte
  6 januari 2016

  Je hebt een mooi buikje hoor! En fijn dat je al zo ver bent met de voorbereidingen. Ik hoop voor je dat je deze zwangerschap helemaal vol maakt! (Nou ja, 38 weken is ook goed 😉 )
  Charlotte onlangs geplaatst…Winactie: letter banner van Ik Ben Zo MooiMy Profile

 • Dina
  6 januari 2016

  Leuke update! Wat gaat het snel allemaal zeg, al 32 weken zwanger. De poekies hier thuis merken het volgens mij ook hoor. Als ik ‘s avond even op de bank ga liggen dan komen ze ook altijd op mijn buik liggen, precies daar waar Beeb trappelt.
  Dina onlangs geplaatst…Instagram TAG 2015 EditionMy Profile

 • Fenna
  6 januari 2016

  Tijd vliegt! Succes met de laatste loodjes. Hopelijk tot week 40 😉
  Fenna onlangs geplaatst…Highlighter stashMy Profile

 • Elisabeth
  6 januari 2016

  Alweer meer dan 32 weken! Al wel een beetje aftellen ja, maar laten we hopen dat het nog tenminste 5 weken duurt!
  Elisabeth onlangs geplaatst…Mijn eigen borstvoedingsverhaal – deel 1My Profile

 • Nicole
  6 januari 2016

  Jeetje wat gaat het snel zeg!! En die kortademigheid, vervelend is dat hè 🙁
  Nicole onlangs geplaatst…Waarom ik wel blij ben met het consultatiebureauMy Profile

 • Frederique
  6 januari 2016

  Wat gaat dat snel zeg, alweer 32 weken. Fijn idee dat je alles klaar hebt. Wij hadden de geboortekaartjes al snel gekozen. Uiteraard roze en met fotootjes van onze kleine meid 🙂
  Frederique onlangs geplaatst…Kids Thing: Sharon & LiekeMy Profile

 • Dita
  6 januari 2016

  Wat zie je er mooi uit!!
  Dita onlangs geplaatst…New In: Nike Internationalist SneakersMy Profile

 • Vanessa
  6 januari 2016

  Die kortademigheid lijkt me erg vervelend, maar gelukkig weet je hoe dat komt. Fijn dat de voorbereidingen klaar zijn en dat alleen de geboortekaartjes nog gekozen moeten worden. Mooie buik heb je!
  Vanessa onlangs geplaatst…I Love… Lots of bubbles geschenksetMy Profile

 • Annemijn
  6 januari 2016

  Wat zie je er goed uit Kelly! Spannend dat je inderdaad niet kunt weten tot wanneer je kunt aftellen. Veel succes met de laatste loodjes voor je verlof!
  Annemijn onlangs geplaatst…Spam je blog/webshop/website!My Profile

 • Malou
  6 januari 2016

  Hele leuke update weer 🙂 Wel balen van die vermoeidheid trouwens, maar fijn dat je het binnenkort wat rustiger aan kunt doen.
  Malou onlangs geplaatst…Waarom de eerste echo best heel eng isMy Profile

 • Liesbeth
  6 januari 2016

  Jammer van de vermoeidheid, maar zo fijn dat je alweer een week verder bent! Alles er voor over om de kleine zo lang mogelijk binnen te houden 🙂
  En wauw Kelly wat heb jij een mooie buik, zonder striae en zo mooi rond. Lekker genieten!

 • Bibian
  6 januari 2016

  lieve kel wat ben je mooi zwanger! En idd best pittig als je zwanger bent en je dreumes niet meer een dutje doet. Die kortademigheid mis ik echt niet, nog eventjes…
  Bibian onlangs geplaatst…LWW On Tape – Mega Shoplog voor River & NovelleMy Profile

 • Corinne
  6 januari 2016

  33 weken alweer! Tjonge wat gaat dat toch snel. Geniet er nog maar even van. Ik vond het een erg bijzondere periode. En wat heb je toch een mooie buik!

 • Linda
  6 januari 2016

  De laatste loodjes! Nog even volhouden <3
  Linda onlangs geplaatst…Wie jarig is trakteert! Win een super leuk cadeau!My Profile

 • Michelle
  6 januari 2016

  Wat vliegt de tijd.. Fijn dat het allemaal over het algemeen zo goed met je gaat. Dat kortademige lijkt me wel heel vervelend! Hier is het maagzuur nu een nieuwe kwaal, ook niet zo’n hele lekkere. Gelukkig zijn daar Rennies voor. Je bent prachtig zwanger; zet ‘m op nog de komende weken!
  Michelle onlangs geplaatst…DE BABY-UITZET: TOESTANDEN & WISHLISTMy Profile

 • Jennifer
  6 januari 2016

  Kelly wat gaat het toch snel, volgende maand is het gewoon al februari! En het is als gisteren dat je de zwangerschap aankondigde. Sowieso, alle zwangerschappen die ik nu volg terwijl ik zelf niet meer zwanger ben lijken zooo snel te gaan, maar dat komt natuurlijk ook heel erg doordat de tijd tijdens mijn eigen zwangerschap leek te kruipen en daardoor die van anderen die tegelijkertijd zwanger waren ook. Nou, hang in there, jij ook baby en op naar de 40!
  Jennifer onlangs geplaatst…Persoonlijke doelen – dit wordt 2016My Profile

 • Kelly
  6 januari 2016

  Jeetje wat gaat die tijd snel! Ik weet nog dat ik op vakantie in de caravan lag en jullie filmpje bekeek en nu ben je al zo’n eind op weg! Ik geloof ook wel dat Patrick dat aanvoelt, sowieso voelen beestjes zo’n dingen enorm goed aan!
  Kelly onlangs geplaatst…Tasty Wednesday| Recept duvelkesvleesMy Profile

 • Drie
  6 januari 2016

  Wel spannend nu die 34 weken grens in zicht is. Laten we hopen dat je nog minimaal 3-4 zwangerschapsoverzichten kan maken! Hopelijk krijgt Lana de komende weken wat vaker zin in een middagdutje.
  Drie onlangs geplaatst…Mijn doelen voor 2016My Profile

 • Corine
  6 januari 2016

  Leuk om te horen hoe het met je gaat. Mooie buik heb je Kelly! Ik ben inmiddels 13 weken zwanger en mijn buik groeit ook al behoorlijk. Ik ben benieuwd waar dat eindigt. 😉
  Corine onlangs geplaatst…Een jaar klassenouderMy Profile

 • Karlien
  6 januari 2016

  Aahh zo mooi en zo snel gaat het!!
  Karlien onlangs geplaatst…Frankrijk met kleine kinderen: Nord-Pas-De-CalaisMy Profile

 • Lifesabout
  6 januari 2016

  Je bent heel goed en mooi gegroeid! Ik hoopte steeds dat mijn navel zou ploppen maar dat deed hij niet helaas. Leuk dat Patrick ook nog even zijn fame momentje had ?
  Lifesabout onlangs geplaatst…Glanzend en gezond haar krijgen doe je zo.My Profile

 • Laura
  6 januari 2016

  Wat is je buik weer mooi gegroeid! En zo herkenbaar dat slechte slapen… Ik had exact hetzelfde toen ik zwanger was van James. Nou ja en ook als de baby er is, met melk leveren 😉 Je doet het goed!
  Laura onlangs geplaatst…James kiest zijn 10 favoriete duurzame merkenMy Profile

 • Lisanne
  6 januari 2016

  De tijd vliegt jeetje nog even en het is februari. Mooie grote buik heb je hoor en dat je het nu wat rustiger aan moet doen tja daar moet je ook lekker van genieten. Straks heb je je handen vol aan 2 kids. En dat van Patrick ik geloof dat dieren alles aanvoelen. Onze hond didi zit ook vaak bij ons als er iets aan de hand is kan spontaan kusjes komen geven bij verdriet enzovoort. Ga je na de bevalling een update plaatsen hoe Patrick het allemaal vind en hoe hij doet? Fijne dag liefs Lisanne
  Lisanne onlangs geplaatst…Diario #15My Profile

 • Milou
  6 januari 2016

  Oh my god Kelly ik ben zo jaloers op jou. Twee zwangerschappen en gewoon geen enkel spoor van striae! Je hebt echt een prachtige buik! En wat betreft die vermoeidheid… is hier ook sinds vorige week. Kan wel merken dat we in het laatste trimester zitten!
  Milou onlangs geplaatst…Nieuwe interieurkaartenMy Profile

 • Nicky
  6 januari 2016

  Wow Kelly wat een buik!!! Super mooi 🙂
  Nicky onlangs geplaatst…3 meest misleidende producten 2015My Profile

 • Jodi
  6 januari 2016

  Merk je dat je het extra spannen vind met de 34 weken in het vooruitzicht?
  Jodi onlangs geplaatst…Kijk binnen: Mijn huis, mijn schatten….rommel,troep,schattenMy Profile

 • Cindy
  6 januari 2016

  Wat een prachtige buik zeg. Maar het lijkt me ook eng, bij Lana ben je natuurlijk eerder bevallen. En ja, dat slecht slapen, zo herkenbaar..
  Cindy onlangs geplaatst…Sunshine Snapshots – januari #1My Profile

 • Anneleen
  6 januari 2016

  Wat een mooie buik heb je! Vervelend van die kortademigheid en vermoeidheid. Neem op tijd je rust en zorg goed voor jezelf, lieve Kelly!
  Anneleen onlangs geplaatst…Het nieuwe jaar in met een nieuwe site!My Profile

 • Susanne
  6 januari 2016

  Heerlijk zo’n gezellige kletsvideo! Wat is je buik mooi!
  Susanne onlangs geplaatst…Mijlpalen tagMy Profile

 • Dineke
  7 januari 2016

  Wat ben je prachtig zwanger Kelly! Veel dingen herken ik wel, zoals het bijna niet meer de deur uit komen op het eind. Maar gewoon lekker niet doen ook, genieten van je mooie buik en het getrappel, klinkt nu gek maar ik mis het nog iedere dag! En wat is Patrick toch een dotje, ik ben helemaal geen kattenmens maar hij is wel erg leuk. Ik ben trouwens zooo benieuwd naar de naam van jullie meisje, nog even geduld en dan weten we het!
  Dineke onlangs geplaatst…MAC – Ellie Goulding collectieMy Profile

 • Merel
  11 januari 2016

  Oh wat leuk ! Ik ben nu 33 weken dus zijn we bijna of misschien wel op dezelfde datum uitgerekend. 27feb

 • Alicia
  11 januari 2016

  Hier 31 weken zwanger en heel herkenbaar je kwaaltjes! Voel me ook al hoogzwanger terwijl het toch echt nog 2 maanden duurt..
  Alicia onlangs geplaatst…Baby on boardMy Profile

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.