KC Photodiary: De preggers diaries

KCphotojan

Dat is alweer een tijd geleden, mijn laatste photodiary! Door de plogweek en vlogweek was mijn laatste photodiary op 10 december, bijna een maand geleden. Vandaag deel ik met jullie de eerste KC Photodiary van dit jaar. En de titel zegt ook wel hoe deze photodiary eruit ziet. Ik ben hoogzwanger dus mijn activiteiten zijn allemaal wat rustig. Ik ben nog wel druk aan het werk om achter de schermen mijn zwangerschapsverlof te realiseren, maar lichamelijk gezien doe ik heel rustig aan. Laten we gaan kijken hoe dat er afgelopen week in foto’s uit zag.

Mijn diary begint altijd met foto’s van de donderdag de week ervoor. Dat was Oud & Nieuw. Hoe die dag eruit zien zagen jullie in deze vlog, maar voor het aftellen werd de oliebol en appelbeignet afgebakken, de champagne koud gezet en de staatsloten gereed gemaakt. We hadden prijs, maar niet zo veel haha.

Heerlijke avond was dat samen! <3

1 januari begon met familiebezoek. Eerst naar mijn schoonouders voor nieuwjaarswensen en zij hadden nog zelfgebakken oliebollen over, tja ik vind weggooien gewoon zonde dus daar ging er wel eentje van in! 😉

We hadden het luxe want we mochten bij mijn ouders aanschuiven voor het eten, de homemade lasagne van mijn vader is altijd heel erg lekker.

De vreetdagen modus stond nog niet uit haha, oops! Ijsje (Ben en Jerry van Lidl in Strawberry cheesecake) erbij en we keken de serie waar ik echt verslaafd aan ben momenteel, the client list op Netflix, dikke aanrader!

Zaterdag werkte ik aan mijn blog wat ik afwisselde met het afronden van de laatste babywas en -strijk. Heerlijk al die lakentjes, hydrofieldoeken en kleine kleertjes bij elkaar.

Patrick heeft ook last van nesteldrang 😉 liggen tussen de babyspullen is het leukste, vindt hij haha. We troffen hem in deze buggyzak aan, hoe schattig.

Zaterdagavond hielden Yannick en ik een spelletjesavond, we ontdekten het spel ‘Expeditie Robinson’ een vrij ingewikkeld spel om door te krijgen maar zodra je het snapt erg leuk en tactisch is. Broodje met smeersels erbij en het feest is compleet 😉

Zondag maakte ik deze buikfoto, wat een formaat is het hé 😉

Samen uitgebreid brunchen is altijd fijn. Worstenbroodje en saucijzenbroodje van de bakker gedeeld en afbakbroodjes erbij, heerlijk.

We hadden zondag nieuwjaarsborrel van Yannick’s kant van de familie en bij dat restaurant zat een geweldige speeltuin. Daar maakten we natuurlijk gebruik van met Lana. Het weer was echt heerlijk, zelfs aan de warmere kant en dat voor een midwinter dag.

Mmm met diner! Lana aan de pannenkoek en ik had iets van een vleesschotel, boontjes met spek en een salade.

Het toetje was ook geen straf 😉

Maandagochtend deden Lana en ik het lekker rustig aan. Ze had mijn camera gepakt en was volgens mij alvast aan het vloggen voor later haha ze kletste er op los tegen de camera, Lana Knol 😉

Maandagmiddag ging ik met Lana en een vriendin even naar de stad om te lunchen, bij te kletsen en wat te shoppen. Dit was mijn heerlijke lunch! Wat een hoop foodfoto’s in deze diary haha.

En bij H&M scoorde ik deze Frozen legging voor Lana, dolgelukkig was ze er mee. Dit mag men dan misschien fout vinden, een heel blij kindje is zoveel waard, dat snoetje toen ze ‘m zag was onbetaalbaar.

Voor een samenwerking met Albert Heijn is mij gevraagd of ik low budget een brunch/high tea kan organiseren voor vriendinnen met hun boodschappen uit hun basic en budgetlijn. Nou low budget en ik gaan wel samen, want ik weet wel hoe ik mijn boodschappen efficiënt kan doen om heerlijke gerechtjes te maken en zoetigheden te bakken. Vrijdag vindt de high tea plaats en ik dacht, dan kies ik gewoon voor de bezorgservice en doe ik er gelijk mijn weekboodschappen bij. Heel decadent en eenmalig om mijn boodschappen te laten bezorgen door Albert. De helft was al uitgeladen op deze foto maar het waren 2 kratten vol. Toch wel luxe om dat eens niet te hoeven sjouwen. Ook de eerste luiers voor de baby heb ik vast gekocht, die waren nu in de aanbieding dus inslaan  dacht ik #nesteldrang 😉

En ik had weer een yogales voor zwangeren gehad, ik kom daar altijd helemaal zen van thuis. En daarna ging ik lekker op de bank liggen bij Yannick en lieve Patrick kwam er ook bij, kijk zijn snoetje <3

En ik besloot het gezondere leven weer op te pakken, althans te beginnen met een gezonder ontbijt en gezondere maaltijden (die aankomende high tea reken ik gewoon even niet mee haha) En ik deelde deze foto van mijn ontbijt op Snapchat (Kellycaresse heet ik daar).

Ik bracht Lana dinsdag naar de gastouder en zelf had ik een drukke planning, vooral was ik de hele dag bezig met het opnemen en editten van video’s. En dat vind ik heel erg leuk om te doen en het voelt fijn om lekker vooruit te kunnen werken met het oog op verlof.

Tosti als lunch en weer door

En ik ben weer terug op de planner! Van normale agenda miste ik het toch om zo’n ringband agenda te hebben en daar van alles in te kunnen doen. Ik bestelde deze 3,5 week geleden via Etsy en gisteren kwam hij eindelijk binnen. De kleur, het model en formaat (personal, dus een stuk kleiner als mijn A5 filofax), ik ben er helemaal verliefd op. Helemaal Kelly!

Pakketjestijd van Vaseline, wat een verwennerij! De nieuwe Sugar Coated limited lipbalms en die kwamen met heerlijke macarons in een leuk doosje bezorgd. Ik heb de laatste tijd erg droge lippen dus ik kan weer lekker smeren. De geur is heerlijk zoet, ik hou ervan.

Stamppot is altijd goed, heerlijk zuurkool met worstjes erbij en een klodder mosterd. Ouderwets lekker!

Avondje serie kijken, ik keek natuurlijk weer naar ‘The Client list’, als je deze serie nog niet kent raad ik je eens te kijken. Het verhaal is steeds zo spannend!

Gisteren was ik enorm vermoeid, rustige ochtend maakte ik ervan, ik was aan het haken. Mijn doel is om een babydekentje te haken, al blijkt dit een groter project als ik van te voren dacht, maar ik heb nog een paar weken :).  Lana keek met een schuin oog een leuke kinderfilm op Netflix en speelde ondertussen in huis.

Ik ging bij mijn ouders lunchen en liet Lana daar zodat ik een middagje wat rust kon pakken, mijn photodiary kon afronden en een campagne kon schrijven. Dit is een romig tomatensoepje uit zo’n zak en die zijn goddelijk lekker!

Ook moest ik in de middag even naar de huisarts voor een checkup van mijn bloeddruk, maar die was helemaal perfect, zo blij mee!

Diner was heel simpel, pannenkoeken en….

Verse erwtensoep die ik meekreeg van mijn moeder, zo heerlijk!  (een echte soepjesdag dus haha)

Dit was de KC Photodiary voor deze week, hopelijk vonden jullie het leuk dat deze wekelijkse rubriek weer terug is. Zijn jullie ook een beetje aan het afkicken van de ongezonde feestdagen? Ik merk dat ik het even wennen vind hoor, ik mis die gezellige etentjes en lekkernijen wel haha. Ik ben benieuwd naar jullie reacties bij de comments.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

54 gedachten over “KC Photodiary: De preggers diaries”

 1. Jeeej de diary is er weer. En wat een lekker eten allemaal zeg! Ben wel benieuwd naar dat spel van expeditie. Een vorige keer in je diary kwam ticket to ride voor bij en sindsdien ben ik er echt fan van!
  Sanne onlangs geplaatst…FILM: DAGLICHTMy Profile

 2. Eh er zitten best wel veel foto’s van eten tussen. Daar word ik altijd zo hongerig van zo op de vroege ochtend. Die Frozen legging is schattig. Mijn dochters mogen ook altijd 1 zo’n item kiezen. Hoe verschrikkelijk ik het ook vind, zij voelen zich geweldig.
  Josan onlangs geplaatst…Hoezo legaal vrouwen aanranden?!My Profile

 3. Wat schattig dat Lana al zo’n fan is van Frozen. Mijn dochtertje is net zo oud en vindt daar nog niks aan. Nu zijn we wel nieuwsgierig naar een “aan foto” haha 😉
  Charlotte onlangs geplaatst…Een ode aan AnoukMy Profile

 4. Hier ook alweer vol in het ritme. School is weer begonnen en er is inderdaad een hoop drukte! Vind je het niet ‘lastig’ om écht verlof te gaan nemen? Je baan is immers je hobby. Ik zou dat lastig kunnen denk ik dan. Respect voor hoor!
  Myrthe onlangs geplaatst…Writer’s blockMy Profile

 5. Je diary staat inderdaad aardig vol met foto’s. Leuk hoor!! Ga je nog wel door met snapchat in je verlof?

 6. Gezellige diary! Hier ook nog volop lekker gegeten na de feestdagen. Tja, die restjes moeten toch echt op 😉 gelukkig voor ons geen #healthy start van het jaar haha. Al moet ik zeggen dat ik nu ‘s ochtends ook weer aan de kwark zit hoor :p Die foto van Patrick in de kinderwagen blijft geniaal. Ik kwam net beneden en je raad het al: Lieve lag in de box :’)
  Milou onlangs geplaatst…Woensdag 6 januariMy Profile

 7. Leuke week zo te zien! Ik ben vooral fan van je agenda, die is echt superleuk! En ook wij hebben de afgelopen weken veel gegeten toch is het streven nu om 20 kilo af te vallen, dus weer aan de bak!
  Marisca-Mamablogger.nl onlangs geplaatst…Eetdagboek #1My Profile

 8. Hmm al die foodfoto’s haha. Het is echt weer een beetje afkicken van alle feestdagen.
  Die legging is misschien een beetje fout, maar als Lana het mooi vind is het toch helemaal goed? 😉
  Fenna onlangs geplaatst…Highlighter stashMy Profile

 9. Leuke foto’s weer! Fijn om nu wat meer binnenshuis te kunnen aanpoten. Ik moest vanaf 34 weken meerdere malen naar school om Levi weg te brengen en op te halen. Met 40 weken was ik het wel echt beu 😉 Wat ben je al goed bezig trouwens met het haken!
  Diana Carlton onlangs geplaatst…VerzamelshoplogMy Profile

 10. Dat is lang geleden zeg, je laatste diary! Leuk dat ie er weer is. Lekker veel gegeten zo te zien.. Heerlijk. Wat ziet je deken er al leuk uit. Daar wil ik ook graag mee beginnen. Heb je nog tips, aanraders wat betreft starten met haken?
  Drie onlangs geplaatst…Leven met pcos – Ovulatie Inductie #4My Profile

 11. Wat een leuke week heb je gehad. Krijg trek van al die foodfoto’s! M’n dochtertje van drie is ook mega Frozen fan, die zou het liefst hele dagen in Frozen kleren lopen 😉
  Frederique onlangs geplaatst…Love: KoperMy Profile

 12. Altijd leuk om jouw photodiary te lezen. Goed om te lezen dat het goed gaat met je zwangerschap en je bloeddruk. Hopelijk wacht ze nog een paar weken voordat ze komt!
  femke onlangs geplaatst…Weight Watchers #2My Profile

 13. Heerlijk weekje, met heerlijk eten! Haha. En wat leuk, Lana met die camera. Ik heb er hier ook zo eentje rondlopen die al aan het “vloggen” is. En wat groeit je buik toch hard! Laatste loodjes, succes!

 14. Zo een lekkere volle en lange diary. Leuk.
  Ik ga binnenkort ook beginnen met de eerste wasjes, zo leuk :):) Kan er echt van genieten, al dat kleine spul.

  En die luiers, super goede aanbieding van de AH. Ik ga ze dit weekend ook maar vast inslaan, want deze aanbieding kan ik ook niet laten liggen.

  En je planner is ook prachtig zeg. Toch maar eens gaan kijken naar een planner voor mijn blog.

 15. Die lasagne ziet er heerlijk uit zeg!! En wat een mooie planner, ik heb ook van de week een nieuwe besteld en kan niet wachten om van alles te gaan ordenen!

  En bedankt voor de tip voor de aanbieding van de pampers, ga ik ook even inslaan!

  Fijne nieuwe week!
  Lieke onlangs geplaatst…Fotoshoot Nichtjes en Mason | BabyMy Profile

 16. Wat een leuke photodiary weer! Word hartstikke hongerig van al die foodfoto’s! Volgens mij heb je een fijne week gehad. Goed dat je lichamelijk wat rustiger aan probeert te doen! En wat is Patrick toch ‘n mooi beestje. Heb onze katten ook al een paar keer uit de kinderwagen moeten vissen. Eigenwijze gevalletjes.
  Michelle onlangs geplaatst…‘JE MOET WEL EEN EIGEN LEVEN HOUDEN HOOR!’My Profile

 17. Ik ben ook aan het afkicken van de feestdagen haha ik merk nu al aan me lichaam dat ik me niet meet zo opgeblazen voel. Er is nog wel veel zoetigheid hier in huis hoor en snacks maar weggooien vind ik ook zo zonde. Mag ik vragen wat je patroon is van je haakwerkje het lijkt op 3 stokjes en 3 lossen klopt dat? Vind het een leuk dekentje wirden vaak duren die projecten voor je gevoel ook een eeuwigheid. Lekker afwisselen met kleine haakwerkjes liefs Lisanne
  Lisanne onlangs geplaatst…Goede voornemens 2016My Profile

 18. Leuk om weer een weekje mee te kijken! Wat een gave tas is dat van MK!!! Heb je die al lang? Heb je veel meer tassen? (misschien leuk voor een blog een keer?)

 19. Heerlijke foto’s! Ik heb net de serie ‘Suits’ uitgekeken en ik vroeg toevallig in mijn Weekly favorites van vandaag of iemand nog een leuke serie weet haha. Ik denk dat ik ‘The Client List’ maar eens ga proberen 🙂 Mag ik vragen welke camera je hebt? Ik heb nog geen camera, maar ben me aan het oriënteren (ik weet er weinig van namelijk) omdat ik er dit jaar een wil aanschaffen. Maak je de foto’s en de vlogs met dezelfde? Dankjewel :)!
  Nicky onlangs geplaatst…Weekly favorites: herstellen, monopoly & NetflixMy Profile

 20. Ohh wat ziet dit er weer een leuke week uit. Al dat eten: nom nom.
  Hoe vlot jouw haakwerk? Ik ben ook net begonnen met de tutorials van Bella Coco (op jouw aanraden) en heb het idee dat m’n deken altijd ‘scheef’ trekt.

 21. Wat een volle week zo weer! Die foto van patrick is te cute! Zijn koppie als hij bij Yannick op schoot zit is ook helemaal zen. 😉
  De lasagne van je vader ziet er echt ZO lekker uit! Ik ben echt dol op lasagne! Ik kan dat wel elke week eten haha!
  Sheela onlangs geplaatst…Breien, ouderwets?My Profile

 22. Ik had iets heel anders verwacht van The ClientList, maar heb hem in 1 week uitgekeken, super serie, op naar seizoen 3!!! Hoop ik 🙂

 23. Helaas niet heb ik gelezen. Ik was al begonnen met kijken toen ik las dat er geen derde seizoen komt…. zo jammer, want ben superbenieuwd hoe t verder gaat 🙁

 24. Er komt dus geen seizoen 3 🙁
  Echt zo’n teleurstelling want ik vond het dus ook een superleuke serie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.