Dia1

32 weken zwanger, op die week gaan we vandaag terugkijken, als deze video online komt ben ik alweer 33 weken zwanger, wat een mijlpaal. Sinds mijn 30e week beleef ik iedere week weer als een enorme mijlpaal. Het is fijn dat het kindje lekker druk aan het groeien is en steeds meer op een ‘newborn’ begint te lijken. In deze video klets ik weer met jullie bij, vertel ik over wat kwaaltjes, krijg ik onverwacht een gast in de video en laat ik aan het einde natuurlijk ook mijn buik bij 32,5 week zwangerschap zien, wat is hij weer gegroeid. Kijk je mee naar deze zwangerschapsupdate op video?Klik hier als je de video niet kunt zien

We kunnen langzamerhand gaan aftellen maar het gekke is, je weet niet tot wanneer je kunt aftellen. Ik geniet in ieder geval nog volop van het zwanger zijn en neem de bijbehorende kwaaltjes voor lief. Het is heerlijk om alle bewegingen van  de baby te voelen en haar nog continue bij me te dragen. Ook zijn we bijna klaar met alle voorbereidingen, alleen de geboortekaartjes nog kiezen en de adressen daarvoor inventariseren maar dan staat ook echt alles klaar. Wat een fijn gevoel is dat. Ik ben benieuwd naar jullie reacties op deze zwangerschapsupdate video. Laat ze achter bij de comments.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

51 gedachten over “32 weken zwanger update + Babybump”

 1. Oh als ik die kortademigheid zie, dan besef ik weer hoe het was. Wat jij zegt over dat je niet beter weet, ken ik. En die fase waarin ze en niet willen slapen en nog niet goed wakker kunnen zijn is zoooo killing. Tja je mag nog even maar het is soms wel lastig.
  Josan onlangs geplaatst…6 vooroordelen over thuisblijfmoedersMy Profile

 2. Zo, ik ben vroeg wakker dus maar eens eerst op jouw site kijken! Wat ben je toch ook mooi zwanger lieve Kelly, prachtige buik liefje <3. Jij loopt een kleine fase op mij vooruit en dat vind ik zo fijn; weet ik wat ik kan verwachten, haha! Ik vind het spannend en leef ook enorm met jou mee; bijna die 34 weken.. En die ga je ook gewoon glansrijk halen en er dik overheen, komt allemaal goed! En Patrick is een dotje <3. En wat betreft dat weggaan en activiteiten; ik doe echt bijna niks mee buiten de deur. Absoluut wennen, dat boodschapje is namelijk al bijna te veel. En als Lana niet meer wil slapen tussen de middag in jouw geval lijkt mij dat helemaal pittig.. Succes komende week mop, spreek je snel! X
  Elise Joanne onlangs geplaatst…Catrice Treasure Trove Eyeshadow Palette & Lipsticks ReviewMy Profile

 3. Ik vind deze video’s altijd zo gezellig! Het lijkt wel alsof we gewoon als vriendinnen afspreken en dan we het hebben over baby’s etc. Leuk!! Hopelijk komen er nog veel meer updates aan!;-)

 4. Wat lastig dat je soms wat kortademig bent, dat merk je inderdaad ook wel een klein beetje in de video. Maar boven dat super dat het zo goed gaat Kelly, en dat de baby al die weekjes nog lekker mag blijven zitten in je buik tot de 40ste week aanbreekt. Ik vind het echt zo leuk om je video’s te bekijken, je ziet dat je er plezier in hebt en je doet het zo goed! Succes de komende tijd en doe rustig aan, liefs!
  Kimmetjekims onlangs geplaatst…Outfit | Warme winter outfitMy Profile

 5. Wat gaat de tijd hard zeg, ik weet nog dat je het hier vertelde. Wel vervelend dat je last hebt van de kortademigheid, hopelijk gaat dat snel over. Wat een mooie buik heb je by the way 🙂
  Sandra onlangs geplaatst…OUTFIT: 2e KerstdagMy Profile

 6. Wat vervelend dat je zo slecht slaapt, kan me voorstellen dat zo’n ritme vermoeiend kan zijn. Natuurlijk is het mooi dat je lichaam zich voorbereid op het komende kindje, maar dat zorgt wel voor vermoeidheid helaas. En als je ‘s middags geen middagdutje mee kan doen, ben je soms zo ontzettend moe. Dat is weer heel anders bij je eerste kindje, dan kun je slapen wanneer je wil :). Verder is het goed om te horen dat het goed gaat me de baby, ik hoop dat je nog heel wat weekjes mag volmaken!
  Liset – Beautydagboek onlangs geplaatst…Tips | Wat te doen als je ijsvrij hebt?My Profile

 7. Leuke update! Wat gaat het snel allemaal zeg, al 32 weken zwanger. De poekies hier thuis merken het volgens mij ook hoor. Als ik ‘s avond even op de bank ga liggen dan komen ze ook altijd op mijn buik liggen, precies daar waar Beeb trappelt.
  Dina onlangs geplaatst…Instagram TAG 2015 EditionMy Profile

 8. Jammer van de vermoeidheid, maar zo fijn dat je alweer een week verder bent! Alles er voor over om de kleine zo lang mogelijk binnen te houden 🙂
  En wauw Kelly wat heb jij een mooie buik, zonder striae en zo mooi rond. Lekker genieten!

 9. 33 weken alweer! Tjonge wat gaat dat toch snel. Geniet er nog maar even van. Ik vond het een erg bijzondere periode. En wat heb je toch een mooie buik!

 10. Wat vliegt de tijd.. Fijn dat het allemaal over het algemeen zo goed met je gaat. Dat kortademige lijkt me wel heel vervelend! Hier is het maagzuur nu een nieuwe kwaal, ook niet zo’n hele lekkere. Gelukkig zijn daar Rennies voor. Je bent prachtig zwanger; zet ‘m op nog de komende weken!
  Michelle onlangs geplaatst…DE BABY-UITZET: TOESTANDEN & WISHLISTMy Profile

 11. Kelly wat gaat het toch snel, volgende maand is het gewoon al februari! En het is als gisteren dat je de zwangerschap aankondigde. Sowieso, alle zwangerschappen die ik nu volg terwijl ik zelf niet meer zwanger ben lijken zooo snel te gaan, maar dat komt natuurlijk ook heel erg doordat de tijd tijdens mijn eigen zwangerschap leek te kruipen en daardoor die van anderen die tegelijkertijd zwanger waren ook. Nou, hang in there, jij ook baby en op naar de 40!
  Jennifer onlangs geplaatst…Persoonlijke doelen – dit wordt 2016My Profile

 12. Jeetje wat gaat die tijd snel! Ik weet nog dat ik op vakantie in de caravan lag en jullie filmpje bekeek en nu ben je al zo’n eind op weg! Ik geloof ook wel dat Patrick dat aanvoelt, sowieso voelen beestjes zo’n dingen enorm goed aan!
  Kelly onlangs geplaatst…Tasty Wednesday| Recept duvelkesvleesMy Profile

 13. Wel spannend nu die 34 weken grens in zicht is. Laten we hopen dat je nog minimaal 3-4 zwangerschapsoverzichten kan maken! Hopelijk krijgt Lana de komende weken wat vaker zin in een middagdutje.
  Drie onlangs geplaatst…Mijn doelen voor 2016My Profile

 14. Leuk om te horen hoe het met je gaat. Mooie buik heb je Kelly! Ik ben inmiddels 13 weken zwanger en mijn buik groeit ook al behoorlijk. Ik ben benieuwd waar dat eindigt. 😉
  Corine onlangs geplaatst…Een jaar klassenouderMy Profile

 15. De tijd vliegt jeetje nog even en het is februari. Mooie grote buik heb je hoor en dat je het nu wat rustiger aan moet doen tja daar moet je ook lekker van genieten. Straks heb je je handen vol aan 2 kids. En dat van Patrick ik geloof dat dieren alles aanvoelen. Onze hond didi zit ook vaak bij ons als er iets aan de hand is kan spontaan kusjes komen geven bij verdriet enzovoort. Ga je na de bevalling een update plaatsen hoe Patrick het allemaal vind en hoe hij doet? Fijne dag liefs Lisanne
  Lisanne onlangs geplaatst…Diario #15My Profile

 16. Oh my god Kelly ik ben zo jaloers op jou. Twee zwangerschappen en gewoon geen enkel spoor van striae! Je hebt echt een prachtige buik! En wat betreft die vermoeidheid… is hier ook sinds vorige week. Kan wel merken dat we in het laatste trimester zitten!
  Milou onlangs geplaatst…Nieuwe interieurkaartenMy Profile

 17. Wat ben je prachtig zwanger Kelly! Veel dingen herken ik wel, zoals het bijna niet meer de deur uit komen op het eind. Maar gewoon lekker niet doen ook, genieten van je mooie buik en het getrappel, klinkt nu gek maar ik mis het nog iedere dag! En wat is Patrick toch een dotje, ik ben helemaal geen kattenmens maar hij is wel erg leuk. Ik ben trouwens zooo benieuwd naar de naam van jullie meisje, nog even geduld en dan weten we het!
  Dineke onlangs geplaatst…MAC – Ellie Goulding collectieMy Profile

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.