Outfit with the Bump : Queen Mum

queenmom5

Ik heb een nieuwe Outfit With the bump voor jullie, oftewel een outfit voor tijdens mijn zwangerschap. Ik zit inmiddels in het derde trimester van mijn zwangerschap, maar gelukkig lukt het me nog aardig om me te kleden. Ik mocht wat items uitkiezen van het zwangerschapsmerk Queen Mum en ik koos bewust voor items die lekker zitten, deels na de zwangerschap ook geschikt zijn maar die vooral ook gewoon trendy en passend bij dit seizoen zijn. Ik ging naar de bossen voor de fotoshoot en Lana ging gezellig mee. Maar laten we nu naar de outfitfoto’s gaan kijken.

Ik draag een hele fijne zwangerschapsbroek. Het is een donkere jeans die bijna tegen zwart aanzit en een subtiele wassing heeft, erboven draag ik een longsleeve top van Vero Moda en een heerlijk wikkelvest met leren accenten aan de randen. De jeans en het wikkelvest zijn van Queen Mum. Het voordeel aan dit wikkelvest is dat ik het nog prima na mijn zwangerschap ook kan dragen. Ideaal! De zwarte laarzen die ik draag zijn van Van Haren.

Qua sieraden draag ik een ‘Take What You Need’ ketting van Mi Moneda, een roségouden Stardust Swarovski armband en mijn Michael Kors horloge. Verder ook mijn trouwring en eenvoudige parel oorbellen.

Even een actiefoto!

Een heerlijke outfit om de hele zwangerschap te kunnen dragen. Ik ben er erg blij mee, een fijne combi van comfortabel, trendy en netjes. Ik ben benieuwd wat jullie van deze outfit vinden. Laat het me weten bij de comments.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

51 reacties

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.