Zwanger week 13-14 Update + Babybump

Dia1Zwanger week 13 en 14: Op het moment dat dit blogje online komt ben ik 15 weken zwanger. Ik ben heerlijk op vakantie geweest en daarom deel ik vandaag de update van zowel week 13 als 14 zodat jullie weer helemaal ‘bij’ zijn. Ik wil de zwangerschapsupdates op een leuke manier gaan vormgeven met wat afwisseling en besloot dit keer voor de camera te gaan zitten om jullie bij te kletsen met hoe het nu gaat. Ben ik nog misselijk? Vermoeid? En hoe is mijn buikje tot nu toe gegroeid? Ik vertel het jullie allemaal en ik laat jullie mijn mini babybump zien.Klik hier als je de video niet kunt zien

Ik voel me dus gelukkig al stukken beter, al ben ik af en toe met vlagen nog misselijk en heel soms wat vermoeid. Ik slaap in ieder geval erg goed wat natuurlijk een fijne bijkomstigheid is. Goede slaap betekent ook dat je de dag wat beter door komt. Ik kan niet meer wachten tot ik de baby ga voelen, het meest bijzondere aan zwanger zijn vond ik de vorige keer toch ook die heerlijke schopjes en dat gekietel van binnen. Het voelen van de aanwezigheid van je kindje in je buik is magisch en dat laat je al die nare zwangerschapskwaaltjes gewoon even vergeten. In de zwangerschap van Lana ging ik haar rond de 18 weken voelen, ik ben benieuwd of dit bij een tweede zwangerschap eventueel eerder zal zijn.
Nog een leuk nieuwtje, op 6 september laten we de pretecho maken met de geslachtsbepaling van ons kindje, super spannend en leuk! De week daarop organiseer ik voor vriendinnen een gender reveal party (net als bij Lana) en daarna ga ik het nieuws ook met jullie delen. Allemaal leuke dingen dus!

Ik ben benieuwd of andere zwangeren of voorheen-zwangeren zich herkennen in mijn update. Laat het me weten bij de comments.

Benieuwd hoe het eerste deel van het eerste trimester zwanger ging? Lees het hier.
Mijn ervaringen met het eerste trimester zwanger week 9-12 lees je hier.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

41 reacties

 • Mamablogger
  2 september 2015

  Leuk! Vooral die pretecho, die lieten wij met 17 weken doen omdat ik graag wilde weten wat het zou worden. Dat vond ik bijna nog het belangrijkste hahaha. En ja, je kind voelen is het fijnste wat er is. Ik ben benieuwd!
  Mamablogger onlangs geplaatst…Marisca’s Weekly Woensdag #1My Profile

 • Lisanne
  2 september 2015

  Fijn dat het Zo goed met je gaat en een mooie buik heb je hoor. Ik vind video artikel allebei leuk maak mij echt niets uit zo een kletsvideo vind ik ook wel gezellig. Fijn daf het met jd bloedsuikers ook weer wat beter gaat. Liefs Lisanne
  Lisanne onlangs geplaatst…DIY makkelijk – Windgong zonder geluid!My Profile

 • Marion
  2 september 2015

  Gezellig filmpje zo op de vroege ochtend. Fijn dat het allemaal goed gaat en dat de misselijkheid ook wat minder wordt. Ik hoop stiekem dat het een jongetje wordt. 😀
  Marion onlangs geplaatst…Share Some Happiness: September 2015My Profile

 • Maike
  2 september 2015

  Wat een mooie buik heb je al! Fijn dat je je wat beter voelt, hopen dat de misselijkheid gauw helemaal weg is. Leuk dat je weer een gender reveal party gaat geven!

 • Mendy
  2 september 2015

  Jeetje…je hebt zo’n andere vorm buik dan ik had(jongetje). Ze zeggen wel eens dat je het aan de buik kan zien maargoed. Hopelijk voel je je snel weer een beetje beter en laat de kleine druif zich voelen! Hebben jullie trouwens een koosnaam voor de baby nu hij/zij nog in de buik zit?

 • Dionne
  2 september 2015

  Leuk een update in video vorm. Wel vervelend dat je veel last hebt van misselijkheid.
  Dionne onlangs geplaatst…Outfit of the day | In de Franse bergenMy Profile

 • Martina
  2 september 2015

  Ik vond de schopjes en bewegingen voelen ook echt het leukste van zwanger zijn! Ik ben benieuwd naar het geslacht van jullie kindje!
  Martina onlangs geplaatst…31 Augustus 2015 – Schiermonnikoog, nette jurkjes en een plakbaby in de draagdoekMy Profile

 • Liset - Beautydagboek
  2 september 2015

  Fijn dat je je weer wat beter voelt, al is vermoeidheid en misselijkheid ook best nog normaal in deze periode. Ik ben tot 5 maanden zwangerschap heel misselijk geweest en dat was echt niet leuk. En dat je goed slaapt is ook echt een verademing lijkt me, niet slapen is echt killing! Spannend dat je straks al weet wat het gaat worden!
  Liset – Beautydagboek onlangs geplaatst…OPI Infinite Shine nagellakMy Profile

 • Saskia
  2 september 2015

  Je straalt helemaal! Mooi 🙂 ik ben erg benieuwd naar het geslacht van de baby.
  Saskia onlangs geplaatst…My Breast Friends TagMy Profile

 • Nicole
  2 september 2015

  Een gender reveal party heb ik de vorige keer niet gedaan, ik was te enthousiast haha. Maar een volgende keer wil ik dit wel doen denk ik.. Maar dan dat ik het zelf ook nog niet weet. Dat lijkt me ook gaaf!
  Nicole onlangs geplaatst…4x de leukste nOeser broekjes voor meisjesMy Profile

 • Nesrin
  2 september 2015

  Bijzonder dat je opeens weer misselijk wordt bij de landing en het Nederlands weer.

  Mooie update en heel leuk dat je dit in videovorm hebt gedaan. Nice belly!
  Nesrin onlangs geplaatst…Istanbul Marathon | Mr & Mrs M on the runMy Profile

 • Xstudent
  2 september 2015

  Wat een mooi buikje. Fijn dat je je alweer wat beter voelt!
  Xstudent onlangs geplaatst…Born And MadeMy Profile

 • Sofie
  2 september 2015

  Je buik is prachtig!
  Sofie onlangs geplaatst…Battle van de boterhamMy Profile

 • Kelly - Pluiskonijn.nl
  2 september 2015

  Wat ontzettend spannend de geslachtsecho! Wij hadden deze met 15.5 week erg vroeg maar het was al mooi en duidelijk te zien! Ik heel bijzonder was dat ze het in 3d liet zien, heel apart om dat zo vroeg al te kunnen zien
  Kelly – Pluiskonijn.nl onlangs geplaatst…Doen alsof je het niet zietMy Profile

 • Sandra
  2 september 2015

  Fijn dat je je alweer wat beter voelt. Het lijkt me echt geweldig om die schopjes te voelen 🙂
  Sandra onlangs geplaatst…OUTFITS: Afgelopen TijdMy Profile

 • Marijke I EasyDailyFood
  2 september 2015

  Oeee dus je weet al bijna wat het word, spannend! Altijd prachtig om te zien hoe een zwangere buik groeit. Prachtig!
  Marijke I EasyDailyFood onlangs geplaatst…Meest gelezen I AUGUSTUSMy Profile

 • Simone
  2 september 2015

  Fijn dat je je inmiddels alweer wat beter voelt. Een gender reveal party lijkt me voor een tweede kindje over een paar jaar erg leuk!
  Simone onlangs geplaatst…My Breast Friends TagMy Profile

 • Lifesabout
  2 september 2015

  Wat een mooi buikje heb je al! Dat getrappel en bewegen vond ik ook het mooist. Zelf was ik misselijk tot rond de 16 weken…hoop dat het snel helemaal weg is bij je! Geniet!
  Lifesabout onlangs geplaatst…My Breast Friends TagMy Profile

 • Geertje - Stay At Home Mama
  2 september 2015

  Leuk allemaal, die echo’s, die schopjes… ben benieuwd naar het geslacht!
  Geertje – Stay At Home Mama onlangs geplaatst…Een Herfstkrans maken – DIYMy Profile

 • Deisy
  2 september 2015

  Wat een fijn filmpje zeg en goed om te horen dat het gelukkig wel beter gaat: misselijkheid en weinig energie hebben is ook niet echt fijn 🙁 Wat spannend trouwens van de pretecho zeg: zo leuk om mee te leven met jou en je zwangerschap. X
  Deisy onlangs geplaatst…4 manieren om voor jezelf te juichenMy Profile

 • Renske
  2 september 2015

  Spannend zo’n pretecho. Leuk ook dat je er een gender reveal party aan koppelt! 🙂
  Renske onlangs geplaatst…Mijn bijzondere manier van plannenMy Profile

 • malou
  2 september 2015

  Wat leuk dat je een gender reveal party gaat doen, ik ben heel benieuwd!
  malou onlangs geplaatst…WENDY VERTELT; IK WERD MAAR NIET ZWANGERMy Profile

 • priscilla
  2 september 2015

  Die misselijkheid vond ik verschrikkelijk, heeft bij mij helaas tot 16 weken aangehouden en toen was het opeens weg. Nu ben ik bijna 29 weken zwanger en merk dat het weer een beetje terug komt… spannend bijna de geslachtsbepaling, ik denk een meisje hoor 🙂 En je krijgt echt al een zichtbare mooie buik!

 • Charlotte
  2 september 2015

  Leuke video! Wat een mooie buik heb je!
  Geniet ervan en ik hoop dat je misselijkheid snel weg trekt!
  Liefs!

 • Leonie
  2 september 2015

  Ik ben nu zo benieuwd naar de uitslag van de pretecho!
  En wauw, wat ben je weer mooi zwanger!
  Leonie onlangs geplaatst…Mamareviewt: de app “Cyclus Kalender”My Profile

 • Fientje
  2 september 2015

  Ik heb nu nog helemaal geen kinderwens, maar ik vind het zo ontzettend leuk om jouw zwangerschap te volgen. Geniet van de gender reveal! 🙂

 • Celine
  2 september 2015

  Wat fijn dat je je beter voelt!! Het gevoel van je kindje in je buik is echt een magisch moment! Liefs, Celine
  Celine onlangs geplaatst…AANBIEDING ALERT: Olaz gezichtsreinigerMy Profile

 • Sylvie
  2 september 2015

  Wat een mooi buikje! Ik ben benieuwd of je een jongen of meisje gaat krijgen! Leuk dat je een gender reveal party gaat doen, veel plezier alvast!
  Sylvie onlangs geplaatst…Weekverslag #24My Profile

 • Angela | Great Body & Skin
  2 september 2015

  Aaah lief buikje!
  Angela | Great Body & Skin onlangs geplaatst…Review + Winactie: Dr. Hauschka Verzorgingsset t.w.v. € 64,85My Profile

 • Janneke
  2 september 2015

  Wat een gezellige Video!!

  Die schopjes en bewegingen zijn echt Super! Ben benieuwd wanner je de eerste beweginkjes voelt straks…

  Ben benieuwd of je een jongen of meisje verwacht!
  Janneke onlangs geplaatst…Petting Zoo, baby-buik en kraamzorg – week 27My Profile

 • Roos
  2 september 2015

  Aahh wat leuk! Ik ben nu 13+4 dus we lopen bijna gelijk! Heel erg leuk om te zien. Het is mijn 1e, dus bij mij zie je eigenlijk nog niks :'( Is je zwangerschapsjeans van de H&M?

 • Anouk
  2 september 2015

  Wat een mooie buik heb je. En updates over je zwangerschap zijn altijd leuk welke manier dan ook waar jij je prettig bij voelt. Nu ga ik mss iets stoms zeggen maar ik wil helemaal nog niet weten wat t word. Bij Willemijn van LLG en 2WMN vond ik t ook al zo jammer dat ze t vertelde. Ik vind t leuk als het voor ons nog een verassing blijft tot dat je bevallen bent. Dat t gezond is dat is toch het allerbelangrijkste en dat het met jou goed gaat. Ik hoop dus eigenlijk dat je je alsnog bedenkt en het gewoon niet gaat vertellen.

 • Susanne
  2 september 2015

  Ik bedoel het oprecht niet lullig maar vind je het niet een beetje overdreven, zo’n “gender release party”? Al die aandacht continue, niemand weet toch wat je krijgt, het blijft een gokje, en met alle respect (dit klinkt zoveel lulliger dan ik het bedoel) ‘who cares’? Tuurlijk zijn vrienden oprecht geïnteresseerd maar om iedereen helemaal mee te slepen in een gender realese, daar zou ik me heel ongemakkelijk bij voelen. Merk toch wel dat het continue om de personen draait in de vriendengroep die van baby naar trouwen naar baby gaan, dat geeft natuurlijk niet maar als je er dan nog zaken als een “gender release party” aan toevoegt wordt het mijns inziens helemaal zo over de top.

 • Céline
  2 september 2015

  Wat een heerlijke video om naar te kijken Kelly! Heel rustig en enthousiast tegelijk. Je groeit echt voor de camera 🙂

  Super fijn dat het al wat beter gaat met de misselijkheid, nu maar hopen dat dat zo blijft.
  Céline onlangs geplaatst…Wat ik doe op een Lazy SundayMy Profile

 • Yvonne
  2 september 2015

  Mooi buikje heb je! En je straalt!
  Bij mij begint het zo langzamerhand ook een beetje te kriebelen, wie weet, ooit 🙂

 • Marloes
  2 september 2015

  Oh zo bijzonder hè! Leuk dat je het nu nog eens mee maakt. Ze zeggen wel dat je de baby de 2e keer eerder voelt dus wie weet… ik hoop het voor je, zo leuk vond ik dat!
  – X Marloes
  Marloes onlangs geplaatst…KIEHL’S BABY GENTLE HAIR & BODY WASHMy Profile

 • Anouk
  2 september 2015

  Wat groeit je buik snel, zo leuk!!
  Anouk onlangs geplaatst…Hello septemberMy Profile

 • Dianne
  3 september 2015

  Wat een leuke video en ik ben zo ontzettend benieuwd naar het geslacht van jullie wondertje! Geniet ervan en hopelijk neemt de misselijkheid snel af!
  Dianne onlangs geplaatst…Travel issues – vlucht vertraagd? #1My Profile

 • Kelly
  3 september 2015

  Je buik groeit echt al mooi ! Ik hoop voor jullie dat de baby zich zelf wil laten zien tijdens de pretecho! Geniet ervan 🙂
  Kelly onlangs geplaatst…Manager Transport en LogistiekMy Profile

 • Rosanne
  3 september 2015

  Leuke video!
  Je straalt echt helemaal! Mooi om te zien.
  Ik ben heel erg benieuwd naar het geslacht van jullie baby! Ik denk zelf heel sterk dat het een jongetje is, geen idee waarom haha.
  Rosanne onlangs geplaatst…Back to school reeks-deel 3: leertips!My Profile

 • Anneleen
  4 september 2015

  Fijn dat het nu met je diabetes beter gaat! Is toch wel een bepaalde geruststelling denk ik… Wat heb je al een mooie buik! En je ziet inderdaad mooi bruin, vooral je armen!
  Anneleen onlangs geplaatst…Reisverslag WalesMy Profile

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.