kcpdiaryAfgelopen vrijdag kwamen we terug van onze 8 dagen vakantie en begon het ‘normale’ leven weer. Eerst hadden we samen nog heerlijk een weekend vrij en maandag begon Yannick weer op zijn werk en ging het normale ritme weer in. Na een vakantie heb ik altijd bergen boodschappen nodig, bergen was te doen en moet ik altijd weer even wennen maar wanneer je dan weer gesetteld bent, vind ik het altijd heerlijk om weer thuis te zijn. Vandaag laat ik in foto’s weer zien hoe de week eruit zag, kijk je mee?

Vrijdagochtend waren we geland en toen we thuiskwamen wachtte er een heleboel post en pakketjes op me. Ik voelde me gelijk jarig toen ik thuis kwam, wat een feest om zoveel leuks te mogen ontvangen en als dit een paar dagen is opgestapeld valt het helemaal op hoeveel dat soms is. Echt heel gaaf! Met die blauwe envelop was ik overigens minder blij, haha.

Voor ik op vakantie ga maak ik altijd veel op zodat er niets in de koelkast over de datum hoeft te gaan. Wanneer we dus terugkomen is ook vrijwel alles op haha en moeten we gelijk boodschappen doen. Voor mijn gevoel kochten we de halve Lidl leeg, maar wat is het fijn om weer lekker veel in huis te hebben. (Augurken, check! :P)

En na een week luxe en uitgebreid gegeten te hebben vond ik het ook weer heerlijk om gewoon m’n Hollandse boterham te eten.

Vrijdagmiddag ging ik gelijk aan het werk, er wachtte en volle mailbox op me en er was natuurlijk ook weer genoeg te bloggen. Heerlijk om weer aan de slag te kunnen.

En in de avond kookte ik heel kneuterig en lekker een champignonsoep.

En omdat we in het weekend altijd al standaard een snackavond hebben, en we nog in de vakantiemood waren had ik ovensnacks klaargemaakt. Kaasballetjes, bitterballen en bamiballen, lekker!

Yannick en ik kunnen om de meest flauwe dingen lol hebben met elkaar. Zaterdag gingen we even de stad in en vroeg Yannick om een smintje. Ik gaf ‘m iets teveel smintjes en toen was het gezicht van hierboven het resultaat. Wij lagen helemaal dubbel 😛

Lana heeft nieuwe regenlaarzen, ontvangen van Polarn en ze is er helemaal verliefd op. Ze wil ze iedere dag al aan haha! Ik vind ze ook echt heel erg leuk.

Zaterdagavond kookte Yannick zijn lekkere pasta, daar mag je mij zelfs voor wakker maken.

Zondagmiddag besloot ik een filmmiddag te houden, ik nam twee video’s op en ik heb een paar video’s en vakantievlogs ge-edit.

Zondagavond hadden we mijn ouders uitgenodigd om te komen eten. We maakten enchilada’s klaar (daar moet ik echt nog eens een recept van delen, dit is echt ons toprecept haha) en een nieuw recept: Een spicy pasta met veel knoflook zoals we deze bij het Italiaanse restaurant ontdekt hadden in Kaapverdië. Ook al zo’n aanrader!

Op vakantie dronk ik zoveel verse sinaasappelsap dat ik op zondagavond echte cravings had naar sinaasappelsap met vruchtvlees. Ik ben dus serieus naar het benzinestation gewandeld om dit te kopen, ik heb echte sinaasappelsap cravings deze zwangerschap haha. (en tomatensap :P)

Maandag had ik een afspraak in het ziekenhuis. Mijn zwangere vriendin ging mee zodat zij tijdens de afspraak ook op Lana kon letten en nadien besloten we lekker een broodje te eten bij Bakker Bart. Beiden een minibroodje brie (gepasteuriseerde, yeah!) en eentje Caprese en natuurlijke met een verse jus erbij. Preggers goin’ out for lunch 😉

Tijdens Lana’s middagslaapje ging ik zelf ook even slapen.

Maandag had ik ook weer een afspraak bij de dierenarts voor Patrick, hij kreeg weer zijn inenting. Meneer is een flinke kater al, hij weegt 3,3 kilo schoon aan de haak wat voor een kitten van 16 weken erg flink is. Ik ben een trotse mama 😉

Nadien deed ik wat boodschappen met Lana omdat ik nog wat dingen vergeten was bij de weekboodschappen. Onder andere deze 2 literkan met sinaasappelsap met vruchtvlees, het perfecte tussendoortje voor mij momenteel haha!

Maandagavond kookte ik een rode linzensoep, dit keer niet met kokosmelk maar met zure room, ook een hele frisse combinatie.

En ik kocht het spel De Sims 3, een spel waar ik vroeger echt verslaafd aan was, en ja hoor, ik ben weer helemaal gek erop haha. Hierboven zie je een soort nabootsing van ons (met ons tweede kindje er alvast bij haha), lijken we?

Sims spelen met verse aardbeien en blauwe bessen erbij, lekker!

Dinsdagochtend maakte ik bananenpannenkoeken voor mij en Lana. Lana is momenteel niet zo’n goede eter maar als ik dit voor haar klaarmaak dan gaat haar hele bordje leeg.

Dinsdag was een regenachtige dag dus ik besloot thuis te blijven met Lana. We hebben gekleurd, gespeeld, filmpjes gekeken en vooral rustig aan gedaan. Ook heerlijk na de drukkere dagen van hiervoor.

Kiekeboe!

Gisteren ging ik met Lana op bezoek bij een vriendin die een paar weekjes geleden bevallen is van hun tweede zoontje. Heerlijk om weer even met zo’n kleintje te kroelen, ik kan niet wachten tot ons kindje er is.

Dit was de Kc Photodiary van deze week. Zijn jullie toevallig ook dol op de Sims of heb je er ook een ‘jeugdsentiment’ gevoel bij? Ik ben benieuwd naar jullie ervaringen, laat je reactie op deze photodiary achter bij de comments.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

57 gedachten over “KC Photodiary: Back home, cravings en de Sims”

 1. Het Kelly ja de sims kon ik me vroeger uren mee vermaken. Maar waar ik benieuwd naar ben….. Heb je bij de sims als 2e kindje een jongen of een meisje? En heel herkenbaar terug vam vakantie wasjes draaien supermarkten leeg kopen….. Maar eenmaal klaar ben ik altijd weer helemaal gelukkig. Fijne dag liefs Lisanne

 2. De Sims, ik heb er wel veel over gelezen bij een andere blogger, maar ik heb het nog nooit gespeeld. Wat lekker zeg zo terugkomen van vakantie en een hele stapel pakjes vinden!
  Marion onlangs geplaatst…Bladieblablog #33My Profile

 3. Grappig dat je gewoon de sims gekocht hebt. Ik heb het hier ook nog in de kast liggen en stiekem kom ik dan weer in de verleiding om het te spelen!!!!!!!! Ik hou ervan (ook al ben ik nu 21 jaar x) )

 4. Aah Sims zoo leuk! Ik kon hem alleen niet meer spelen vanwege dat ik een MacBook heb moeten aanschaffen voor school en hier zit geen cd rom ingang in haha. Dus hoe speel jij deze? Ben heel benieuwd zooo leuk maar zooo verslavend

 5. Ik heb sinds ‘n paar weken een nieuwe laptop en mijn vriend had daar Sims 4 voor me opgezet..
  Volgens mij heb ik ooit wel, in de beginperiode toen het spel net uitkwam bij Sims 1 enzo, wel gespeeld denk ik. Maar daarna dus ook nooit meer.. en nu snap ik er dus helemaal niets van 😮

  Ik heb trouwens wel ook Sims Freeplay op m’n tablet, dat vind ik wel echt heel leuk om te doen 🙂

 6. mmmmmm champignonsoep! Heb je daar ook een recept van? Of nog leuker… een kook/klets fimpje?

 7. Leuk artikel weer met leuke foto’s! Ik was vroeger ook helemaal verslaafd aan The Sims. Nu ik jou er zo over hoor begint het bij mij ook weer te kriebelen!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.