gender reveal cake

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De Gender reveal party 

Afgelopen donderdagavond was het zo ver, mijn gender reveal party. Het feestje waarop ik aan mijn lieve vriendinnetjes zou gaan onthullen of ons wonder in mijn buik, een meisje of een jongen zou zijn. Hiervoor hadden vriendin Vera en ik, de hele woensdagmiddag besteed om de gender reveal cake te bakken. En de donderdag heb ik met mijn afstudeermaatje besteedt om heerlijke hapjes (zoet en hartig) en drankjes te verzorgen. Dankjewel meiden voor jullie hulp!. Om 19.00 was het zo ver en kwamen de meiden binnen, de dresscode was roze of blauw, de kleur die zij zelf dachten voor het geslacht van de baby. Van de 14 meiden waren er 4 meiden in blauw, 8 meiden in het roze, ik in het neutraal, en vriendin Vera (die al wist wat het zou worden ivm de taart) in het groen.

drankjes gender party
Dit waren de welkomstdrankjes op mijn gender reveal party. Een alcohol vrij bubbel drankje, in rood en blauw!.

 

hapjes gender party
We maakten heerlijke hapjes met roze blauwe vlaggetjes. Zalm mini wraps, Kipfilet mini wraps, cocktail worstjes in bladerdeeg en minifrikandelbroodjes.
Een buikfoto mag natuurlijk niet ontbreken!.
cadeau gender party
Door mijn vriendinnen werd ik hartstikke verwend met super leuke en lieve cadeautjes voor ons kindje. Dankjewel lieve meiden!

 

Genieten!

 

gender party ontulling
Het moment van de onthulling was aangebroken! Team roze rechts, team blauw links. Iedereen was zo in spanning (en ik was ook zo in spanning hihi). De taart kon worden aangesneden!

 

verrassing gender party
Team roze heeft gewonnen! Ik hoorde veel gejuich, gegil en blijdschap, yeah een meisje! Het leek net een Oprah Winfrey momentje! (al weet ik zeker dat ze reactie net zo enthousiast en lief was bij een jongentje!)

 

gender reveal cak e22
De heerlijke roze aarbeienroom vulling!

 

P6130087
Verdere hapjes: een vruchtenbowl, roze blauwe zure matten en verse stukken watermeloen.

;

P6130078
Hapjes buffet

 

P6130079
Mmm! Verder had ik nog toastjes met salades (homemade eiersalade ook!,) Nachos met kaas uit de oven met guacemole dip, en andere chips.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wow wat was ik verwend door mijn lieve vriendinnen. Zoveel lieve en leuke cadeaus, dankjewel. Jullie komst was geweldig, ik heb zo genoten en ik voelde me echt een beetje jarig. Ons meisje zal trots zijn op de lieve vriendinnen om mij heen. Allemaal tante’s waar ze bij terecht kan als er wat is. Dankjewel meiden!.

Ik heb veel leuke reacties gehad van de meiden dat ze er ook zo van genoten hadden, dat vind ik heel fijn om te horen. Het was gewoon een echte meidenavond, inclusies het babymeisje in mijn buik. Ik ben benieuwd naar jullie reacties op dit verslagje. Laat het me weten in de comments.

Benieuwd hoe je een babyshower organiseert? Tips lees je hier!

Follow my blog with Bloglovin’ 

P6130103

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

20 gedachten over “Gender reveal party ervaringen”

  1. Wat een leuke manier om te laten weten of het een jongetje of een meisje wordt. Je hebt alles heel mooi voorbereid zeg!

  2. maar, uiteindelijk was jij ook niet echt in het neutraal toch :p Of lijkt het maar dat je jurkje blauw is hihi?
    Wel heeeel gaaf zo’n gender reveal party!! Zeker iets wat ik tzt ook zou willen doen!

  3. Pingback: Gastblog vriendinnetje Vera | Kelly Caresse

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.