WIN: De Musthave Mommy Bag van Jollein (+ diaper clutch!)

Oh lieve mama’s ik heb toch zo iets leuks voor jullie dat ik mag verloten! Het is jullie vast al wel opgevallen dat wij dol zijn op het mooie merk Jollein. De babykamer items voor baby Feline komen grotendeels van Jollein en ook maken we met veel plezier gebruik van de verzorgingstas (waar ik deze ‘wat zit er in de luiertas voor drie kinderen‘ video over deelde). Jollein heeft een nieuwe gave verzorgingstassen collectie en ik mag een hele mooie verzorgingstas verloten. Een echte musthave mommy bag. Doe je ook mee?

Ik mag dus zo’n prachtige Jollein verzorgingstas verloten. Ik vind de verzorgingstassen van Jollein stijlvol, praktisch (heel belangrijk!) maar ook heel vrouwelijk. De papa kan ‘m ook net zo stijlvol dragen. De verzorgingstassen zijn voorzien van veel handige opbergvakken en hele handige koortjes om hem te bevestigen aan je kinderwagen. Dat vind ik een enorm pluspunt. De tassen hebben een verstelbare schouderband en zijn voorzien van een verschoningsmatje en een hele handige geïsoleerde flessenhouder.

Ik verloot de ‘Lexie’ verzorgingstas en deze krijg je dan thuisbezorgd in een handige dustbag. Hij is verkrijgbaar in twee kleuren, zwart en taupe en ik mag mijn favoriet, de taupe kleur verloten. Je krijgt er ook de bijpassende diaper clutch bij. Dat is ideaal als je bijvoorbeeld bij een restaurantje bent, je kleintje wil verschonen en alleen even wat luierdoekjes en luiertjes wil meenemen. Je neemt dan de clutch even mee, in plaats van de hele tas.

Ook zijn er leuke speenkoordjes te verkrijgen in hetzelfde materiaal, super handig voor de mama’s die een speen gebruiken voor hun kindje.

Hier zie je wat details van de verzorgingstas die je kunt winnen. Hoe stijlvol ziet hij eruit?!

Je kunt hem dus winnen compleet met flessenhouder en diaper clutch.

Ik ben echt verliefd op de mooie diaper clutch. Je zou er bijna gewoon zo mee op een feestje verschijnen. Je zult merken hoevaak je hem gaat gebruiken als je daar de first-need spulletjes in doet voor het verschonen van je kindje.


Meer over deze mooie verzorgingstassen weten of alvast je eigen exemplaar shoppen? Dat kan via deze link. 

WIN: De Musthave Mommy bag van Jollein 
Ik mag een mama (of mama to be) blijmaken met deze stijlvolle Lexie verzorgingstas. Hoe doe je mee? Like de Facebookpagina van Kellycaresse  en de Facebookpagina van Jollein, like de Facebook post die bij deze winactie hoort, laat daarbij ook weten dat je meedoet en zorg ervoor dat je onder deze blogpost een reactie achterlaat met een geldig mailadres zodat ik je kan benaderen als je gewonnen hebt. That’s it! Succes met meedoen!

Ga jij meedoen aan de winactie?

#KellycaresseAd

BewarenBewaren

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

200 reacties

 • Rolien
  27 december 2017

  Ik doe graag mee, wat een prachtige tas! ?

 • Rozanna
  27 december 2017

  Oh k doe heel graag mee. Voor me 2e. Wonder hoop het zo. En nu ga k hem uiteraard nog voor me meisje gebruiken

 • Lidewij Timmermans
  27 december 2017

  Wauw wat een prachtige tas! Natuurlijk doe ik graag mee met de leuke actie. Zou mooi van pas komen met een pasgeboren baby en peuter!

 • Mandy
  27 december 2017

  Wauw wat een mooie tas! Mijn meisje is 1.5 jaar waardoor ik hem niet lang ga gebruiken daarom als ik hem win geef ik het aan mijn lieve vriendinnetje die net bevallen is van de 3e en een lastige start heeft gekend. Ik gun haar dit mooie cadeau

 • Krista Olthuis
  27 december 2017

  Ohh hij is prachtig Kelly! ❤?
  Wij zijn na 4 lange jaren eindelijk zwanger van ons eerste kindje en ik zou hem daar supergraag voor winnen!

 • Marloes
  27 december 2017

  Ik doe heel graag mee. Wat een mooie luiertas ?

 • Que-Anh Pham
  27 december 2017

  Ik doe absoluut mee voor deze prachtige luiertas???

 • Deborah
  27 december 2017

  Super gave actie weer! Ik doe heel graag mee. We zijn al jaren fanvan de artikelen van Jollein. Duimen naar ?

 • Talitha
  27 december 2017

  Wauw, wat een mooie! Ik doe zeker weten mee. Wij hebben nog geen luiertas (niet gebruikt bij ons zoontje maar wél enorm gemist) en verwachten begin april een dochtertje. Deze kleur zou ik zelf ook kiezen dus gelukkiger zou je me niet kunnen maken haha. Wie niet waagt wie niet wint 🙂

 • Petra Bleijleven
  27 december 2017

  Wat een gave luiertas van jollein! Ik maak heel graag kans om deze te winnen voor ons 2e wonder dat op komst is! Liefs petra

 • Leonie Poortvliet - Dodemont
  27 december 2017

  Natuurlijk doe ik mee aan zo’n leuke actie Kelly! Supertof!

 • Annieka
  27 december 2017

  Wow! Wat een mooie tas! Ik doe graag mee!

 • Marielle
  27 december 2017

  Heel graag doe ik mee voor zo’n gave luiertas!

 • Jamey
  27 december 2017

  Wat een geweldig mooie luiertas zeg! Daar steeltje echt wel de show mee. Ik ga zeker een kansje wagen door mee te doen. Liefs, Jamey

 • Bonita
  27 december 2017

  Jaa deze aanstaande mama zou deze diaper bag goed kunnen gebruiken om samen met de kleine meid straks de show te kunnen stelen!

 • Denise
  27 december 2017

  Dolgraag zou ik een kansje maken. Ideaal voor tochtjes met mijn dochtertje Esmee. Zo hoef ik nooit meer wat te vergeten mee te nemen.

 • Arjanne
  27 december 2017

  Echt een mooie en praktische tas! Ik doe graag mee met deze winactie ?

 • Arjanne
  27 december 2017

  Wat een super gave en praktische tas! Ik doe graag mee ?❤️

 • Jill
  27 december 2017

  Super gave actie. Ik zou deze graag winnen. Onze luiertas is wel aan vervanging toe nu bij de 2e!
  Kunnen we er weer stijlvol mee op pad!

 • Esther de Jong Thijs
  27 december 2017

  Wowwww yes please! Mijn “oude” prenatal tas is zoooooo aan vervanging toe! Hij ziet er afgeleefd uit. En met n verse baby (2 maandjes oud) wil je toch beetje kek voor de dag komen

 • Janneke
  27 december 2017

  Ik doe graag mee voor mijn tweede kleine meisje dat er in april aan zal komen. Wat zal papa ook blij zijn met een mooie tas waarmee ook hij prima voor de dag kan komen. ???

 • Liline Erdmann-van Steenbeek
  27 december 2017

  WAUW! Ik doe graag mee voor deze beauty!

 • Dion
  27 december 2017

  Wauw!!! Ik doe heel erg graag mee voor deze geweldige tas???

 • Sharona nieuwland
  27 december 2017

  Doe heel graag mee voor deze prachtige tas. In mei verwachten wij ons 3e kindje en een nieuwe tas zou goed van pas komen na al 4 jaar intensief gebruik van de tas die we nu nog hebben.

 • Dymphke
  27 december 2017

  Prachtige tas! Ook hier zou de tas meer dan welkom zijn!

 • Cynthia
  27 december 2017

  Ik wil heel graag meedoen, wat een prachtige tas! Ben momenteel voor de tweede keer zwanger en dit namelijk van een tweeling, zo bijzonder ?

 • Chantal de Goei
  27 december 2017

  Wat een mooie actie…na onze tweeling zijn we wel toe aan een nieuwe verzorgingstas voor ons derde mannetje die hopelijk in april geboren wordt! Liefs chantal

 • Loes Wevers
  27 december 2017

  Ik doe héél graag mee! Wij hebben nu de luiertas die hoort bij de kinderwagen, maar die is niet zo stylish… En vooral: niet praktisch! Het is 1 grote tas, dat werkt toch niet heel fijn. Al meerdere keren de hele tas uit moeten pakken, bv in een vol restaurant, op zoek naar een doekje/luier/extra set kleertjes. En dat overkomt je natuurlijk altijd in een noodgeval! Deze tas is prachtig én praktisch, dus fingers crossed! ?

 • Brenda
  27 december 2017

  Ik doe super graag mee. Met 3 kids kan ik deze tas wel gebruiken aangezien mijn oude versleten is.

 • Marit
  27 december 2017

  Ik doe heel graag mee!! Wat een mooie tas! Onze luiertas gebruiken we voor ons derde kindje, dus hij is al zo’n 5 jaar in gebruik. Ook zitten er bloemetjes op… Dus niet erg stijlvol voor papa.. (En voor mama eigenlijk ook niet ?) Hij is wel aan vervanging toe zeg maar.. En dit zou wel een héle gave vervanging zijn zeg!! Ik ga duimen!

 • Nyncke v d Bles
  27 december 2017

  Ssssst, maar is nog geheim…….?

 • Lieke Ebbers
  27 december 2017

  Ja, leuk, ik doe mee! Voor onze kleine die verwacht wordt in Maart! Spannend!

 • Joyce
  27 december 2017

  Ik doe graag mee! Over 10 weken wordt ons 2e meisje geboren en ik ben nog opzoek naar een goede/mooie/stijlvolle én praktische tas! Deze zou perfect zijn?
  Ik ga duimen!

 • Suzanne Cave
  27 december 2017

  Wauw wauw wauw!!! Jaaa ik doe super graag mee! Nu een luiertas die hoort bij de kinderwagen en die is zo niet praktisch. En ben gek op de spullen van Jollein. Deze tas zou echt super fijn zijn om te hebben, aangezien ik over 2 weken weer moet gaan werken. Zo kan ik echt alles in 1 tas doen als mijn kleine meisje naar opa & oma gaat.

 • Caressa
  27 december 2017

  Wauw! Super gave winactie! Ik doe graag mee.

 • Anouschka
  27 december 2017

  Ohh wat zou deze goed van pas komen met een 3e kindje op komst! ?

 • Nathalie
  27 december 2017

  Wow.. wat een mooie winactie. Zou zo leuk zijn voor ons eerste kindje…

 • Andrea de Ruiter
  27 december 2017

  Supermooie tas! Handig voor de spullen van ons kleine meisje! En nog een luiertje voor onze grote bink!

 • Dionne van der Kooij
  27 december 2017

  Ja!Deze is echt heel gaaf. De luiertaz van onze tweeling is op zijn eind aan het raken. Maar deze ziet er naast ruim uit ook nog eens veelzijdig. Wij kunnen hem voor zoveel dingen meer gebruiken na dat ze uit de luiers zijn. Zo stevig ziet hij er ook echt uit. Ik doe graag mee.

 • Erika
  27 december 2017

  Ik doe heel graag mee voor mijn zusje. Die verdient wel een verrassing op haar verjaardag na 6 maanden verbouwen deels tijdens haar zwangerschap 🙂

 • Kirsten
  27 december 2017

  Superleuke winactie! Ik heb ook veel items van Jollein. Vind het een supertof merk. Ik doe dan ook graag mee met de winactie!

 • Carmen
  27 december 2017

  Oooh ik doe graag mee voor ons tweede wondertje, wat in maart wordt verwacht ?

 • Henrieke
  27 december 2017

  Wauw! Maak graag kans op deze mooie luiertas. ?

 • Ingrid
  27 december 2017

  Wat een prachtige tas! En toffe actie! De tas Past uitstekend bij mijn kinderwagen. Mijn tas is stuk gegaan, zit nu zonder en heb een peuter en een baby van 6 weken, beiden nog in de luiers ?. Zou dus heel goed van pas komen. Ik ga duimen!

 • Karen Maric
  27 december 2017

  Wauw wat een gave prijs! eind maart verwachten wij ons derde kindje. En ik zoek nog een luiertas! Een functionele maar toch stijlvolle tas. Ik dacht er een gevonden te hebben maar vond deze in het echt toch tegenvallen. Deze luiertas van Jolein ziet er super mooi uit en die luierclutch is ook super handig!

 • Jerney
  27 december 2017

  Wauw, deze zou goed van pas komen nu er een tweede op komst is! Eindelijk een stijlvolle tas! Geen reden meer om ons voor te schamen! Wij wagen een kansje! ?❤️

 • Lisanne
  27 december 2017

  Ik doe heel graag mee met de winactie. Wat een mooie tas! Ik ben zwanger van ons 2e wondertje. Onze luiertas is goed gebruikt en ziet er niet meer zo mooi uit. Een nieuwe zou heel goed van pas komen! ?

 • Gea
  27 december 2017

  Wauw wat een supergave tas!
  Heb eigenlijk nog nooit de ‘perfecte’ luiertas gevonden. Wie weet is deze tas perfect! Ziet er supermooi uit!

 • Chantal Obbink
  27 december 2017

  Wauw wat een mooie tas! Ik doe heel graag mee!

 • Kim de Jong - van Spankeren
  27 december 2017

  Jaa ik doe graag mee, wij verwachten in februari ons zoontje! ??

 • Marit
  27 december 2017

  Super leuk! Ik wil graag een kansje wagen!
  Ik ben nu 12 weken zwanger van ons eerste kindje. We hebben gisteren een mooie wandelwagen uitgezocht, maar daar moet natuurlijk nog een praktische luiertas bij! Deze tas en zeker de diaper clutch lijken me echt ideaal. En de kleur past perfect bij onze kinderwagen!

 • Eline van de Wetering van Giessen
  27 december 2017

  Wauwwwwww helemaal verliefd op alle spulletjes van jollein… deze past mooi bij de andere spullen, en natuurlijk gewoon om zo tevoorschijn mee te komen! Ik doe meeeee? kan ik in Februari weer mooi gebruiken bij onze babyboy? succes met iemand kiezen?

 • Carina
  27 december 2017

  Wat een geweldige tas en inderdaad, die clutch!! Heel erg mooi, ik doe graag mee met de winactie

 • Sarina
  27 december 2017

  Dat is één van de weinige dingen die ik voor de geboorte van mijn zoontje nog nodig heb, een mooie luiertas. Helaas ben ik nog steeds niet de ware tegen gekomen tot nu. Wat is deze mooi! En die kleur ? Ik doe dan ook heel graag mee met de winactie.

 • Henriët
  27 december 2017

  Wat zou ik deze gave tas graag winnen voor ons kleintje dat we in mei verwachten!

 • Barbara
  27 december 2017

  Wat een gave actie! Hier doe ik graag aan mee! Mijn kleine meid is nu 11 dagen oud dus we kunnen lekker de deur uit! 🙂 hoe leuk als ik daar een mooie tas bij kan dragen! Fingers crossed. Liefs x

 • Kim van Happen
  27 december 2017

  Ik doe zeker mee deze wil ik niet missen staat onwijs mooi bij onze joolz voor onze dochter die in februari wordt verwacht ?

 • Kim
  27 december 2017

  Wauw! Ik doe heel graag mee! Super handig voor als ik straks met twee kids op pad moet, en nog stijlvol ook!

 • Eli Krancher
  27 december 2017

  Hi Kelly!

  Ik vind t altijd keuk om je posts en blog/vlogs te bekijken!
  Nu heb ik niet vaak geluk met win acties maar dat weerhoud me er niet van om het te proberen!! Dusss fingers crossed en duimen maar.
  Want deze mooie luiertas zou fantastisch uitkomen met onze kleine meid!

 • Yudeska
  27 december 2017

  Net wat ik nodig had! Ben zwanger van ons tweede meisje en die luiertas staat ergens onderaan op mijn to do list omdat ik het altijd zo moeilijk kiezen vind omdat je het toch samen met je partner gaat gebruiken en onze smaak totaal anders is, maar deze zien er geweldig uit en ik denk ook nog wel “mannen” proof , en vrouwelijk tegelijk! Ik doe mee.

 • Agnheta
  27 december 2017

  Jaa ik doe heel graag mee!

 • Marianne
  27 december 2017

  Jaah ik doe mee!! Onze tweede man kan elk moment geboren worden en heb bij de eerste toch gemerkt dat de luiertas die we nu hebben niet altijd even praktisch is. Mis wat aparte vakjes en een rits om de tas goed dicht te houden. Deze tas heb ik al voorbij zien komen en hij is heel gaaf! Dus zou super zijn om hem te winnen!!

 • jess
  27 december 2017

  doe graag mee!

 • Maggy kornuijt
  27 december 2017

  Ik heb via fb meegedaan aan deze super leuke winactie ? liefs

 • Mira Schuttevaar
  27 december 2017

  Wow, superleuke actie en geweldige luierstas! Mijn huidige luiertas is eigenlijk aan vervanging toe en met 2 zoons kan ik hem nog niet missen. Een nieuwe luiertas zou dan ook geweldig zijn!

 • Stephanie Beijers
  27 december 2017

  Prachtige tas. Eind februari wordt onze eerste dochter geboren ?

 • Denise Pranger - van Beek
  27 december 2017

  Ik zou graag mee doen. Wij verwachten in juni nummer 3 waarvan wij in juni het geslacht 30 december horen. Toen je deze tas net had voor feline vond ik hem meteem erg mooi. Dus hoop deze mooie tas nu ook te mogen winnen.

 • Stephanie Beijers
  27 december 2017

  Prachtige tas, eind februari wordt onze eerste dochter geboren ?

 • Jolanda
  27 december 2017

  Ik doe graag mee. Wij verwachten in Juli ons 3de wondertje ? En zn mooie tas zou welkom zijn 🙂

 • Ursula
  27 december 2017

  Ik doe heel graag mee!? Mei 2018 wordt ons tweede wondertje verwacht, en we zijn hard op zoek naar een mooie luiertas. Deze tas zou geweldig zijn!!❤

 • Gerleen
  27 december 2017

  Ik doe graag mee!! Vind zo’n tas echt prachtig!!! Echt handig voor alles was ik altijd meeneem voor mn zoontje!

 • Annica
  27 december 2017

  Wauw wat een prachtige tas! Ik doe heel graag mee met deze geweldige actie als mama en bride to be! Ik trouw op mijn 30ste verjaardag op 20 januari met de liefde van mijn leven en verwacht in april onze eerste lieve kleine meid ??????

 • Marjolein
  27 december 2017

  Jaa! Ik doe heel graag mee. En weet je waarom? Omdat ik nooit een luiertas heb gekocht maar een oude tas van mezelf gebruik. Eigenlijk totaal niet praktisch en deze is zoveel mooier en praktischer.

 • Esther den Boogert
  27 december 2017

  Ik doe heel graag mee! De luiertas die bij de kinderwagen hoort is toch iets aan de kleine kant. In deze past veel meer in en ziet er ook nog heel stijlvol uit!

 • Hanne
  27 december 2017

  Wauw… Wat een stijlvolle tas! De producten van jollein zijn sowieso geweldig! ? Hij zou hier vol trots gedragen worden.

 • Shanty
  27 december 2017

  Jammer dat het via Facebook moet,,die heb ik niet alleen Instagram. ? Maar wat een prachtige verzorgingstas!! ? Straalt veel klasse uit en ideaal het matje en voor de fles erbij? Als ik kon mee doen zou ik het doen ☺ Op instagram ga ik jollein in iedergeval volgen ?

 • Laura
  27 december 2017

  Wat een enorm leuke actie! Hier doe ik graag aan mee!

 • Esme Berends-Homan
  27 december 2017

  Wauw! Wat een prachtige tas.
  Sinds een paar weken weten wij dat we in juli ons eerste kindje krijgen.
  Deze tas zou een heel leuk cadeautje zijn om lekker toe te leven naar het mama worden.

 • Jacqueline
  27 december 2017

  Graag zou ik meedoen aan de winactie. Bij onze tweede dochter zou een nieuwe verzorgingstas een prachtige toevoeging zijn. Dat zijn toch van die dingen die je niet vervangd als de vorige nog goed is. Dit is toch een prachtige manier om toch met een nieuwe tas te showen.

 • Nelleke
  27 december 2017

  We verwachten februari 2018 onze 3e (zoon) en nu de luiertas met roze bloemetjes van mijn dochter met kerst kapot ging komt een nieuwe heel goed pas! Laat deze nu ook nog eens heel mooi zijn en ook leuk voor een zoon?

 • Suzanne
  27 december 2017

  Wat een super gave actie. Voor ons tweede kindje in februari kunnen we wel zo’n mooie tas gebruiken

 • Shszia
  27 december 2017

  Ik doe graag mee, na 3 miskraam wil ik grage voor onze 4de .

 • Simone Wieland
  27 december 2017

  Ik ga heel hard duimen voor deze mooie tas 🙂 ik volg je al eventjes toen ik nog niet zwanger was maar nu is het extra leuk omdat wij ons eerste kindje mogen verwachten <3

 • Jessica
  27 december 2017

  Ik doe heel graag mee ?

 • Annemarie
  27 december 2017

  Jaa ik zou deze tas graag winnen. Ik heb nog niet kunnen slagen voor een tas dus dit zou heeel goed uitkomen!! 😀

 • Puur Jorieke
  27 december 2017

  Hoi Kelly,
  Eigenlijk doe ik nooit mee aan winacties. Maar dit is wel een hele gave winactie ?✨ Wauw!
  Graag doe ik mee. Fijne dag vandaag ?
  Liefs Jorieke

 • Marieke
  27 december 2017

  Wauw! Ik doe graag mee. Tot nu toe gebruiken wij met het schaamrood op onze kaken een Omada tas.

 • Annelies
  27 december 2017

  Ook ik doe graag mee. Wat een prachtige tas. Zou een mooi verlaat verjaardagscadeau zijn. Ik heb mijn 25e verjaardag niet kunnen vieren door werken en klussen in ons nieuwe huis. Dit zou me een verjaardagsgevoel geve als ik win.

 • Lisa kramer
  27 december 2017

  Wat een super leuke winactie! Ik doe heel graag mij, toen ik zwanger was van Hanna heb ik een (veel te) dure luiertas gekocht van koeka by cowboysbag, de rits van deze tas heb ik al 2 keer laten maken, en ik ben bang dat de tas niet nog een ronde mee gaat! En nu ik dus zwanger ben kan ik dan we een nieuwe gebruiken! Zou super zijn!

 • Sharona
  27 december 2017

  Wat een mega gave tas! Hier ook fan van Jollein!
  Daarom doe ik graag mee 🙂

 • Nellie
  27 december 2017

  Ja ik doe zeker graag mee! Zwanger vd eerste, en het ziet er hartstikke handig uit ;-).. Net wel even n baalmomentje, ik heb namelijk geen facebook.. Like jullie beide al wel op insta dus hoor dat ik toch een kansje maak…

 • Marleen
  27 december 2017

  Ik doe graag mee!
  Wat een super mooie tas ???

 • Meta
  27 december 2017

  Wat een ontzettend gave tas ?. Wij doen mee ! Zou super mooi staan bij onze kinderwagen. In maart verwachten wij ons 2de kindje, dus een praktische en mooie verzorgingstas kunnen we wel gebruiken ! ?

 • Leonie Lodder
  27 december 2017

  Zo’n gave tas! Ik doe heel graag mee. Tweede is op komst en ik zou dit keer graag met een stijlvolle tas rondlopen ?.

 • Joël
  27 december 2017

  Jaa, lijkt me zooo gaaf om die tas te winnen! Hij is zo super mooi!

 • Sara
  27 december 2017

  Hoi Kelly,

  Wat een ontzettend leuke winactie. Ik zou de tas heel graag willen winnen! Wij verwachten in juni onze tweede. Onze eerste is dan net twee jaar dus ook voor hem moeten de nodige spullen meegenomen worden. Deze tas zou dus perfect zijn om voor beide kinderen alles mee te nemen! En hij is ook nog eens een prachtig ✨
  Ik zit te duimen tot je de winnaar bekend maakt ?
  Sara

 • Eveline
  27 december 2017

  Heel erg leuk zou hem graag winnen ❤️

 • Daphne
  27 december 2017

  Ik doe heel graag mee! Wat een prachtige tas zeg?!

 • Michelle van der pas
  27 december 2017

  Wat een super leuke actie! Ik zou deze tas heel graag willen winnen voor ons kindje wat in juni geboren gaat worden 🙂

 • Evy Spruyt
  27 december 2017

  Ik doe graag mee met deze winactie! Mijn vader en de vrouw van mijn vader bevallen in februari van mijn lieve broertje! Zover ik weet hebben ze nog geen luiertas dus dit zou echt een mooi cadeau zijn die ik hun kan geven!!

 • Sarra
  27 december 2017

  Deze wil ik graag winnen voor mijn vriendin die zwanger is van haar eerste tweeling. Ik vind haar een bikkel! Ze draagt gewoon twee babys en helemaal till the end!! Dus dit kan ze wel gebruiken in deze spannende periode!

  En mocht zij hem niet mooi vinden? Is het voor mij tijd voor een 4e 😉

 • Evy Spruyt
  27 december 2017

  Ik doe graag mee met deze winactie, omdat mijn vader en de vrouw van mijn vader in februari gaan bevallen van mijn broertje! Zover ik weet hebben ze nog geen luiertas dus dit zou echt een super cadeau zijn die ik hun kan geven als ik win!

 • Lianne
  27 december 2017

  Ik doe graag mee voor een vriendinnetje die net in verwachting is. Zelf ben ik in oktober bevallen na 4 jaar medische malle molen. In mijn zwangerschap kon ik extra genietend van de cadeautjes die ze me gaf omdat ze zo blij was dat het eindelijk gelukt was. Ik gun haar ook het plezier in het krijgen van cadeautjes en hier zou ik haar heel blij mee kunnen maken.

 • Marielle
  27 december 2017

  Wat zou ik die graag winnen!! Twee kindjes lang de joolz tas gebruikt en nu nummer drie onderweg is, ben ik wel toe aan een nieuwe luiertas!!
  En deze is wel heel tof!!??

 • Penelope Broos
  27 december 2017

  Fantastische verzorgingstas van Jollein en in mijn favoriete kleur taupe! Ik zou heel blij zijn met een mooie verzorgingstas omdat ik die nog niet heb voor onze tweede prinsesje dat in februari geboren wordt! Onze oudste dochter is nu 6 en had voor haar een gewone simpele zwarte tas waar gewoon veel in ging! Maar nu kan ik zeker een goede tas gebruiken als we constant met zijn drietjes onderweg zijn! ♡♡♡♡♡♡

 • Sharona Kanters
  27 december 2017

  Jaaa doe heel graag mee. Super mooi voor als ons tweede kindje er is ??

 • Lindsay Reemer
  27 december 2017

  Dit zou super gaaf zijn. Heb sinds ik weet een lijstje gemaakt en daar stond deze vanaf het begin op want vind ze zo mooi en praktisch. Heb de tas aan mijn vriend laten zien en zelfs hij vond het de tas super mooi. Ideaal ook voor aan de kinderwagen.

 • Natalka
  27 december 2017

  Wauw erg mooie tas. Met een 2de opkomst doe ook graag mee met de win actie

 • Daphne de Gier-Dam
  27 december 2017

  Toen je de tas voor het eerst liet zien in 1 van je filmpjes was ik meteen verliefd en heb ik hem al op het lijstje gezet met cadeautips voor mijn babyshower. In maart verwachten wij onze tweede kindje en dan moet er dus dubbel zoveel mee. De taupe kleurige tas lijkt me geweldig!

 • Marissa Stolk
  27 december 2017

  Deze tas vind ik zo mooi! Laatst zag ik hem al staan op de We are pregnant beurs en het is precies de tas die ik zoek.
  Een fijne, grote tas die na alle luiers ook nog stylish genoeg is voor mama om te gebruiken.
  Een fijne flessenhouder, een stylish diaperclutch (zo handig, heb nu steeds verfromfraaide luiers) en ook nog fijn voor manlief. Wat zou ik hier blij mee zijn als ons tweede meisje er is.

 • Femke
  27 december 2017

  Wat een SUPER toffe, stijlvolle tas. Ik doe heel graag mee! 🙂
  Duimen maar!

 • Kim
  27 december 2017

  Wat een super gave tas! Die zou ik graag winnen voor onze twee meiden (6mnd en 2,5 jr), die kunnen we wel gebruiken voor al de spulletjes die we altijd mee nemen. En heel handig die hengsels voor aan de kinderwagen!

 • Yvette
  27 december 2017

  Ik doe heel graag mee! Over 5 weken verwachtten we ons 3e kindje en daarvoor kunnen we wel zo’n mooie en praktische tas gebruiken!

 • Margret Snelleman
  27 december 2017

  Als oma in spe doe ik graag mee met deze actie. Ik weet zeker dat mn schoondochter hem prachtig vindt!!

 • Giada
  27 december 2017

  Super mooie tas! Doe graag mee!

 • Jeanine
  27 december 2017

  Ik doe graag mee met deze winactie. In januari wordt ons tweede meisje geboren. Bij de eerste had ik een luiertas die ik achteraf toch niet zo mooi vond. Je wil er toch liever een beetje modieus bijlopen. Deze tas is erg mooi!

 • Kyra
  27 december 2017

  Ik doe graag mee!
  Wat een mooie tas ?

 • Anita
  27 december 2017

  Ik doe graag mee. Voor ons zoontje waar ik geen speciale luiertas voor heb.

 • Chirley
  27 december 2017

  Wat een gave actie! Dat staat een stuk chiquer dan de knalroze tas die we nu hebben ?

 • Anita
  27 december 2017

  Lijkt me onwijs gaaf voor ons zoontje waar ik geen speciale luiertas voor heb.

 • Dyane
  27 december 2017

  Ik vind het merk jollein echt heel erg leuk! Deze tas is ook erg mooi en aangezien we in juli ons eerste kindje verwachten zou het tof zijn als we deze winnen!

 • Florentine
  27 december 2017

  Ik doe mee voor mijn lieve vriendin die in maart hun eerste kindje verwacht ❤️?

 • Kimbely
  27 december 2017

  Wauw!
  Ik ben momenteel zwanger van mijn eerste kindje, met alle kwasltjes haha
  Vorige week nog gekeken naar tassen maar vond het allemaal te luiertas ? Hopelijk snap je wat ik bedoel maar deze is echt mooi en gelukkig praktisch. Iedereen heeel veel succes, ik doe graag mee

 • Hilde
  27 december 2017

  Jaa ik doe graag mee! Wat een prachtige tas! Onze tas is kapot! En we hadden onze handige verschoon matje onderweg op vakantie laten liggen! Lekker handig! Dus ik doe super graag mee!! 🙂

 • Elke
  27 december 2017

  Ik doe graag mee.
  We weten sinds kort dat er een 2de wondertje onderweg is. Deze tas zou heel handig zijn om mee te nemen met 2 kleine kindjes.

 • Debora
  27 december 2017

  Super Leuk!!! Ik doe graag mee, we moeten nog een verzorginstas dus deze zou mooi van pas komen??

 • Frencis
  27 december 2017

  Ik doe graag mee met deze winactie. Een stoere tas komt goed van pas, aangezien we van de 20 tot 32 weken verwachten dat wij een meisje zouden mogen verwachten. Bij een echo met 32 weken een extra echo (groeiecho) met de melding dat wij toch echt een jongen verwachten!

 • Marijke
  27 december 2017

  Deze tas zou heel goed van pas komen. Ik ben inmiddels 1 maandje mama en er achter gekomen dat ik er met alleen een leuke handtas niet ga komen. Daarom zou deze gave tas echt iets voor ons zijn!

 • Lynn
  27 december 2017

  Wat een super mooie tas! Onze luiertas is eigenlijk wat te klein en bij lange na niet zo mooi als deze ❤️ Dus ik wil hem zeker graag winnen.

 • Isabelle
  27 december 2017

  Jaaa ik wil deze super gave tas heel graag winnen. Helemaal mijn stijl en toevallig is onze huidige tas kapot dus meer dan welkom.??❤

 • Arina
  27 december 2017

  Oh wauw! Ik hou van dit soort luiertassen! En aangezien jij hier voor 3 kindjes spullen in kwijt kan moet het bij ons met twee kindjes wel lukken toch?! Ik heb nu ook een stoere luiertas (cowboysbag) waar papa inderdaad ook prima mee op pad kan, alleen begeeft de rits het 🙁 Dus deze komt goed van pas zo aan het begin van mijn verlof! Lekker alles klaar maken en nestelen 😉

 • Jacobine
  27 december 2017

  Die staat nog bovenaan mijn verlanglijstje! Zou heel erg welkom zijn voor ons kleine wondertje wat we in maart verwachten!

 • Marjolein
  27 december 2017

  Ik hou van Jollein en deze tas is ook echt super mooi. Ik doe dan ook heel graag mee met deze winactie! 🙂

 • Floor verseveldt
  27 december 2017

  Wauw wat een mooie/stoere luiertas. Ik word dit voorjaar voor de tweede keer mama van een zoontje en ik zou hier heel graag kans op willen maken. ?

 • Maike
  27 december 2017

  Wij verwachten ons 3e kindje dus ik kan wel een mooie nieuwe luiertas gebruiken! ?

 • Jolien
  27 december 2017

  Wat zou ik deze tas graag winnen! ? deze zou precies bij ons passen ..

 • Maike
  27 december 2017

  Volgens mij verkeerd mailadres doorgeven. Hopelijk staat bij deze reactie de goede?

 • Christel
  27 december 2017

  Ow die zou zo goed van pas komen met twee kindjes in de luiers die er ook nog eens meer dan gemiddeld veel per dag gebruiken!
  En die taupekleurige tas past geweldig mooi bij de taupekleurige duwstang en beugel van onze joolz!

 • Irma Rijneker
  27 december 2017

  Wat een super gave actie! Ik doe mee! Deze tas komt heel goed van pas met ons kleine meisje ? En misschien nog wel een broertje of zusje erbij ?

 • Rosa
  27 december 2017

  Jaaaaa heel graag!

 • Priscilla de Jonge
  27 december 2017

  Wauw wat is die gaaf!

  Ik doe graag mee! Omdat ik hem zo gaaf vindt!

  Ik kan nooit zo goed redenen en een goed verhaal schrijven waarom ik het verdien!

  Maar doe wel super graag mee!

 • Risanne
  27 december 2017

  Ik doe graag mee! Onze tas is na 2 dochters wel aan vervanging toe voor onze zoon.

 • Simone
  27 december 2017

  Ik doe graag mee met deze toffe winactie!!

 • Karen
  27 december 2017

  Oh wauw! Ik doe echt heel erg graag mee voor deze prachtige tas! ??

 • Dagmar
  27 december 2017

  Heel graag!! Wij zijn al helemaal fan van Jollein! Onze huidige tas valt van ellende bijna uit elkaar dus we kunnen hem zeker goed gebruiken!!

 • Danielle willebrands
  27 december 2017

  Ik zou die super gave tas heeeeeeel erg graag willen winnen..

  1. Die van mij is aan vervanging toe
  2. Met 2 Kids is die van mij te klein zijn we
  tot de conclusie gekomen?
  3. De rits is kapot
  4. Deze is gewoon super gaaf?

  X danielle

 • Annie den Uijl - Oudshoorn
  27 december 2017

  Ah wauw, ik maak heel graag kans voor mijn kleindochter. Een stralende mommy die altijd met twee tassen en de maxicosi loopt te zeulen, dat moet nu maar eens over zijn met deze prachtige tas. 🙂

 • Diny Gijsberts
  27 december 2017

  voor mijn oetekind mama.van.fedde die van haar tweede in verwachting is!
  youtube abbo
  bloglovin volg ik
  instagram onder Momzymom
  Twitter onder MissMkmzy
  Pinterest onder DinyG

 • Denise
  27 december 2017

  Ik doe heel graag mee met deze gave winactie! Moeder van 2 meiden van bijna 3 en de andere van 3 maanden. Je moet altijd zoveel meenemen! Ik heb in je blog gezien wat er allemaal in jouw tas ging, heb dit ook geprobeerd in mijn tas te stoppen maar dat paste er echt niet in en jij hebt 3 kinderen! Ik ga duimen!!

 • Quirien
  27 december 2017

  Ik vind deze tas ook echt prachtig wat zou dat leuk zijn om straks alle spulletjes van ons Mini mensje mee te nemen ❤️ En wat fijn als er ook de spulletjes van onze andere 2 ukjes in kunnen duimen !!! ?

 • Malou
  27 december 2017

  Heel graag!! 38 weken zwanger en nog steeds niet de perfecte luiertas gevonden tot nu toe! Prachtig deze tas ?

 • Gitte Brouwer
  27 december 2017

  Super gaaf! Ik doe heel graag mee!

 • Shaunie
  27 december 2017

  Deze zou ik heel graag willen winnen! Wat een gave luiertas ??

 • Joyce
  27 december 2017

  Wauw, super gave tas! Ik doe heel graag mee!

 • Marlies Rogaar-Auwen
  27 december 2017

  Prachtige tas! Hij zou geweldig van pas komen, in februari verwachten wij ons eerste kindje, zou super zijn! Stijlvol op pad met onze joolz kinderwagen en deze prachtige tas! ?

 • Marian B
  27 december 2017

  Dat is zeker een mooie tas! Ik heb een oude niet zo praktische luiertas waar ik op ben uitgekeken. Ook is hij niet zo mooi meer. Deze beauty zie ik wel zitten als opvolger!

 • Judith
  27 december 2017

  Jaaa ik doe graag mee! Super mooie tas!

 • Eline
  27 december 2017

  Oo?? deze tas vind ik echt geweldig. Ik heb heel veel spullen van dit merk en wij hebben nog geen luiertas. Zou het heel gaaf vinden om deze te winnen!!

 • Lisette
  27 december 2017

  Wow wat een mooie tas die zou ik wel heel graag willen winnen voor onze kleine vent

 • Kim
  27 december 2017

  Na twee jaar wachten, is ons kindje eindelijk onderweg.. Wat zou het fantastisch zijn om bij mijn eerste kindje zo’n mooie tas te kunnen gebruiken.

 • Marcella
  27 december 2017

  Zo een mooie tas wil ik natuurlijk graag winnen en elke dag mee pronken?

 • Yoanne
  27 december 2017

  Ooohhh!! Ik doe heel graag mee met deze super winactie!!
  Ik heb nu een hele grote luiertas en een piepklein handtasje (te klein voor een paar luiers, doekjes en een portemonnee). Deze beauty kan ik als prachtige tas en luiertas in één gebruiken. Duimen, duimen, duimen!!

 • Danielle
  27 december 2017

  Ik doe heeeel graag mee! Super leuke win actie! ? liefs, Danielle

 • Martine
  27 december 2017

  Wat zou het gaaf zijn om te winnen ! Over 6 weekjes verwachten wij ons meisje en we hebben nog geen mooie luiertas kunnen vinden, deze past wel perfect bij de kinderwagen!

 • Rianne
  27 december 2017

  Wat een ontzettend gave tas! Had hem al eerder voorbij zien komen en een aantal baby winkels ernaar gevraagd maar je raad het al: of ze verkochten het merk niet of alleen een ander model…
  Plus de tas waar mijn man zichzelf ook mee ziet lopen als hij met kleine man (april 2018) op pad is!
  Ik maak hier ontzettend graag kans op!
  Gedeeld op fb en getaged?

 • Chantal Kunen
  27 december 2017

  Wow! Zag deze prachtige tas al eerder voorbij komen en hoog op mijn lijstje geplaatst. Nu zwanger van mijn 2e kindje en zou graag een nieuwe stijlvolle tas hebben. De diaper clutch maakt ‘t helemaal af.

 • Natascha
  27 december 2017

  Super leuke actie! Qua verzorgingsproducten al fan van Jollein en deze tas zou er uitstekend bij passen. Heb het gedeeld, geliked ?

 • Janice
  27 december 2017

  Deze zou ik zeker willen winnen! Jollein vinden wij sowieso een mooi/goed merk. In Maart worden wij voor het eerst ouders van een meisje en zijn nog opzoek naar een goede luiertas. Zou echt welkom zijn❤️

 • Iris van Duuren
  27 december 2017

  Echt een super leuke winactie! Ik zou heel graag willen winnen, wat een mooie tas!

 • JoycevdB
  27 december 2017

  Of ik mee ga doen?? NATUURLIJK!
  Ik bedoel: zo’n gave tas winnen, dat laat ik me geen twee keer zeggen. Ik doe mee!

 • Joanna
  27 december 2017

  Wat een leuke tas en actie! Ik ben 35 weken zwanger van onzr eerste kindje? en ben op zoek nog naar een leuke tas ? zou zo leuk zijn om deze te winnen ?

 • Yuna
  27 december 2017

  Ik doe zeker mee!!
  De tweede komt er bijna aan en het enige wat nog ontbreekt is een mooie luiertas. Tot nu toe nog geen mooie tas gevonden in mijn budget, dus winnen zou de uitkomst zijn! 🙂
  En inderdaad Kelly, ook voor de pappa’s vind ik hem erg geschikt!

 • Cynthia oostlander-Meijer
  27 december 2017

  Graag voor ons meisje dat we in maart verwachten!

 • Nadia
  27 december 2017

  Ik doe graag mee!! Prachtige tas.

 • Leonie
  27 december 2017

  Ik doe graag mee, voor mijn kleine/grote man van ruim een jaar en het broertje/zusje wat wordt verwacht in april 2018…. Het is een prachtige tas, die goed bij de kinderwagen zou staan.

 • Tascha
  27 december 2017

  Jaaaa leuk wij doen mee. Papa vond de luier tas niet mannelijk genoeg die bij de wagen hoorde. Wij zouden later een tas kopen. Nou de baby is er al sinds een week en ja hoor nog geen luiertas. Deze tas komt nu goed van pas. En papa vind deze tas heel stoer

 • Janneke Op den Kamp
  27 december 2017

  Ja ik doe graag mee. Wat een mooie tas!

 • Lydia
  27 december 2017

  Super leuke actie! Ik zou zo graag meedoen voor ons tweede kindje wat in maart verwacht wordt! Wat ik persoonlijk wel heel jammer vind is dat je (bijna) altijd moet liken op Facebook. Die heb ik bewust weg gedaan, om dezelfde reden als dat jij geen whatsapp meer hebt. Helaas val ik daardoor bij deze acties altijd buiten de boot, terwijl ik best een trouwe bezoeker ben.(al laat ik bijna nooit een reactie achter, maar lees wel alles.?)

 • Yvonne
  28 december 2017

  Leuk! Ik doe mee!

 • Manisha Spit
  28 december 2017

  Super leuke actie! Zou deze winactie graag willen winnen voor een vriendinnetje die binnenkort haar mooie meisje verwacht. Dat zei ondanks een smal budget toch iets moois kan krijgen. En zo een prachtige tas heeft elke mama wel nodig.

 • An
  28 december 2017

  wow wat een gave tas! Ik ben ook echt gek op dit merk, heb hier ook van alles van in huis! Helaas kan ik niet meedoen met deze win actie want ik heb geen facebook maar ik had bem graag willen winnen. Dit vind ik erg jammer maar hier loop ik vaker tegen aan..

 • Anouk
  28 december 2017

  Jaa, hij is prachtig. Ik zou hem graag winnen voor mijn zus ?

 • Antoinette Remijn - de Bie
  28 december 2017

  ??? natuurlijk doe ik mee!!
  Eind maart verwachten wij ons eerste kindje en dan komt deze tas heel goed van pas! Alle meubels enzo hebben we al, nubdis aan het shoppen voor alle overige dingen. Deze tas is ook nog eens zo mooi, zelfs als gewone tas zou ik deze kopen. ?

 • Henrianne Gommer
  28 december 2017

  Wat een geweldig mooie tas. ?Doe graag mee

 • Jeldou
  28 december 2017

  Prachtig!!! Doe graag mee 🙂 Mijn 2e kindje is op komst dus zou goed van pas komen 😀

 • Marjanne
  28 december 2017

  Graag doe ik mee met deze coole winactie! Daar kunnen een boel mooie en handige spullen in voor als we op pad gaan met ons manneke Thijn ?

 • Nora
  28 december 2017

  JAJA wij missen nog een mooie verzorgingstas!!

 • Sabrina
  28 december 2017

  Ja wij willen deze verzorgingsstaat super graag winnen! Ben/ was nog op zoek naar een mooie tas!

 • Jenny
  29 december 2017

  Hi Kelly,

  Wat een gave tas! Wij zijn in verwachting van ons eerste kindje, en druk bezig om allemaal mooie spullen te kopen. Een luiertas mist nog in onze collectie en we maken heeeeeel graag kans op deze mooie tas!!

  Duimen!

  Fijne jaarwisseling met je mooie gezin!
  Liefs Jenny

 • Annemarie
  29 december 2017

  Ik doe heel graag mee! Zo’n mooie tas ?

 • Linda Z-G
  29 december 2017

  Wat een leuke actie! Wij verwachten in 2018 ons eerste wondertje! ? Een mooie stijlvolle luiertas heb ik nog niet, dus ik doe heel graag mee. Ik heb beide pagina`s en de post op Facebook geliked. Alvast een hele fijne jaarwisseling en alle geluk en gezondheid voor 2018 ❤️ Groetjes Linda

 • Renate Van den Bosch-Zandee
  30 december 2017

  Ik doe heel graag mee! Zou echt geweldig zijn om deze te winnen voor ons kindje wat in februari komt!?

 • Sanne
  30 december 2017

  Wij doen heeeeeel graag mee.
  21 Oktober 2017 bevallen van een prachtig meisje Jaylee Fae. We zouden het goed kunnen gebruiken!!

 • Swenne
  30 december 2017

  Prachtige tas! Ik doe graag mee.

 • Ilse
  31 december 2017

  Super gave tas! Ik doe heeel graag mee! Net bevallen van ons eerste prinsesje, dus de tas zou super goed van pas komen!

 • Myrthe
  1 januari 2018

  Mooie tas! Als ik niet zou weten dat het een verzorgingstas is, zou ik denken dat het een nette tas voor alledag is.
  Ik vind de leer look erg mooi. Mijn zus verwacht een kindje en ik zou de tas graag aan haar geven als pre-baby kadootje :). Daar wordt ze zeker blij van!!

 • Laura
  1 januari 2018

  Dag Kelly .. ik wil graag mee doen met je jollein verzorging tas .. zooooo mooie ..duim vast of het gaat lukken .. gr Laura trouwe fan van al jouw vlogs.. je doet het top .. happy new Year ..

 • Rianka
  2 januari 2018

  Wat een onwijs mooie tas! Ik doe graag mee met de winactie!!
  Waarom? Ik ben momenteel 24w3d zwanger van een tweeling ? en daarbij heb ik ook nog een dreumes rond kruipen van 1,5 jaar! Dus een mooie, grotere tas met alles in 1 komt hier hoe dan ook van pas!!

 • Miriam Kooijman-Bot
  5 januari 2018

  Die ziet er erg mooi uit. Ik zou hem graag winnen!
  Daar kunnen de spullen voor mijn dochtertje van 6 maanden heel goed in en met zo’n mooie tas gaan we graag op stap!

 • Janice
  10 januari 2018

  Zou m zo graag willen winnen voor ons dochtertje die in maart geboren wordt ?

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.