Deze vlog laat precies zien hoe onze kerst was. Een hele pure vlog vol gezellige en fijne momentjes. Lekker gek dansen met de kindjes, een spelletjesavond met mijn ouders waarin we gek doen en lol maken (o.a met 30 seconds), samen koken, naar het dierenparkje en kerst bij mijn schoonouders waar we Ethiopisch aten en ook een spelletjesavond hadden. De eerste kerst met baby Feline, als gezin van vijf was zo gezellig en speciaal! Kijk je gezellig mee?Klik hier als je de video niet kunt zien

Ik ben benieuwd wat jullie van deze vlog vonden! Hoe zijn jullie kerstdagen geweest? Ook al zo genoten samen? Ik ben benieuwd wat jullie gedaan hebben.
Laat je reactie op deze vlog achter bij de comments hieronder, op Youtube of social media, ik ben heel benieuwd!

Vergeet je ook niet te abonneren op mijn kanaal als je de video leuk vond. Dat kan hieronder via de ‘abonneren’ knop hieronder. Dankjewel voor het abonneren, daar help je me heel erg mee.

abonneren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

6 gedachten over “VLOG 10 : Onze kerst en eerste kerst met Feline”

  1. Anita te Gussinklo

    Wat een gezellige dagen heb je gehad met kerst.
    Ik moest wel lachen om je vader die Risk had gewonnen.

  2. Ik heb na alle december / januari drukte eindelijk terug eens wat meer tijd, daarom bekijk ik deze vlogs van jou zo laat maar daarom zeker niet minder leuk! 🙂 Zalig om even terug in die kerstsfeer te duiken!

  3. Na alle december/ januari drukte eindelijk even tijd om alle vlogs van jou bij te kijken! 🙂 Super gezellig! Wat hebben jullie fijne feestdagen gehad!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.