Hele fijne feestdagen gewenst! + mededeling

Merry christmas! Op deze eerste kerstdag wil ik jullie een korte maar fijne boodschap delen. Ik wil jullie allemaal hele fijne feestdagen toewensen samen met jullie geliefde, dierbaren, kinderen. Dat jullie allemaal mogen genieten met elkaar, hopelijk in gezonde staat terugkijkend op een mooi jaar. Ik wens jullie het allerbeste toe!

Deze week houd ik ook een beetje kerstvakantie en daarom bij deze een huishoudelijke mededeling. Aankomende woensdag is er geen weekvlog zodat ik ook tijdens de kerst van vrije dagen kan genieten. Wel heb ik een ander leuk artikel voor jullie in petto. Aanstaande vrijdag ben ik terug bij jullie met een langere uitgebreide weekvlog van onze kerstdagen. Ik kijk er naar uit deze in elkaar te zetten en zo onze kerst met jullie te kunnen delen.

Een momentje niets te doen? Ik zal hieronder een leuke video compilatie hieronder met jullie delen van video’s die je misschien wel gemist hebt?.


En op mijn Youtube kanaal staan inmiddels al meer dan 500 video’s! Ben jij al geabonneerd (klik)? Het is gratis!

Hele fijne dagen gewenst nogmaals en tot snel! 🙂

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

11 gedachten over “Hele fijne feestdagen gewenst! + mededeling”

  1. Dankjewel. Wat leuk en speciaal, van harte gefeliciteerd en ook nog fijne feestdagen gewenst?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.