Video: Wat zit er in de luiertas voor drie kinderen?

6 oktober 2017

Vandaag ga ik je laten zien wat ik allemaal in de luiertas heb zitten voor drie kinderen. Voor een pasgeboren baby, een dreumes van 1,5 jaar en een peuter van bijna 4 jaar. Twee van de drie kindjes zitten nog in de luiers en heb ik dus ook een heleboel voor mee in mijn luiertas. Ik nam deze video nog in mijn zwangerschap op, maar ik denk dat ik na het krijgen van twee kinderen inmiddels wel weet wat ik echt onmisbaar vind in de luiertas met alle benodigdheden voor onderweg voor je baby en grotere kindjes. Hoe die inhoud eruit ziet, show ik je vandaag.
Video: Wat zit er in de luiertas voor drie kinderen?

Klik hier als je de video niet kunt zien

Deze video is gemaakt in samenwerking met Jollein waar ik de luiertas van gekregen heb. We zijn super blij met deze stevige, praktische en mooie luiertas.

Ik ben heel benieuwd wat jullie zoal meenemen in de luiertas, wat is echt onmisbaar? Wat ben ik volgens jou nog vergeten mee te nemen? Tips hiervoor zijn meer dan welkom. Daar hebben ik en andere mama’s heel veel aan. Laat je reactie achter bij de comments.

Vergeet je niet te abonneren op mijn kanaal als je de video leuk vond. Dat kan hieronder via de ‘abonneren’ knop hieronder. Dankjewel voor het abonneren, daar help je me heel erg mee.

abonneren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

  Volg mij via Bloglovin' , Twitter , Instagram of Facebook of Youtube. 
Door Frank op 6 oktober 2017 06:15

Ideaal die luiertas! Een mooi formaat en ik als vader zou ook mee durven te lopen 😉. Knap dat je je tas zo netjes hebt… hier is het al een choas met 1 kindje 😂

[antwoorden]


Door Nicole op 6 oktober 2017 07:28

Oh wat een mooie tas zeg! Voor Fay neem ik eigenlijk nooit meer iets mee en anders zit het in haar eigen rugzakje die ze zelf wilt dragen haha!

[antwoorden]


Door rachel op 6 oktober 2017 09:14

een heerlijke pakezel ben je 😀 leuke tas mop en fijn weekend alvast xxx

[antwoorden]


Door Lotte op 6 oktober 2017 11:03

Oh deze mooie tas heb ik van mijn lieve vriendinnetje gekregen 😊

[antwoorden]


Door Rachel op 6 oktober 2017 12:30

wat een leuke tas. Ik pak eigenlijk nooit meer de luiertas nu de jongste bijna een jaar is. Vaak stop vaak wat luiers in mijn handtas of leg er een paar in de auto. Spuugdoekjes zou ik wat vaker moeten pakken, want nu met het snottwnbellen seizoen is het een must.

[antwoorden]


Door zebrazonderstrepen op 6 oktober 2017 12:33

Leuke tas maar ik kan me inbeelden dat je toch veel moet meenemen. Met een 6-jarige en 3-jarige is het al weer terug veel meer een handtas 🙂

[antwoorden]


CommentLuv badge