What We Eat & Drink in a day: Mama + Kinderen

dia1

Vandaag heb ik voor jullie een eetdagboek van een dag waarin ik vanaf de ochtend tot de avond laat zien wat ik en de kinderen zoal op een gemiddelde dag eten en drinken. Zo laat ik dus mijn eigen eetdagboek zien, maar ook wat voor tussendoortjes en hapjes ik de kinderen geef. Het was op een zaterdag dus we gingen heerlijk buiten de deur lunchen en in de avond hebben we wat uitgebreider gekookt. Ik kan daar erg van genieten, kijk je met me mee?

Klik hier als je de video niet kunt zien

Dit was ons eetdagboek, wat ik weleens vergat te filmen is wat Lana drinkt, zij drinkt over het algemeen water verdund met een beetje diksap of gewoon water. Ook koos ik ervoor de borstvoedingsmomenten niet te laten zien, maar dat vertelde ik in de video al. In de video zie je dit gerecht voor een ovenschotel met tortillachips.

picwick

Pickwick heeft 4 nieuwe smaken ontwikkeld: Even bijkomen (groene thee met citroen en mint), Even opwarmen (Rooibos met kaneel en gember), Even opfleuren (Groene thee met rozenblaadjes en framboos) en Even verwennen (zwarte thee met blauwe bes en kaneel).

Houd mijn blog goed in de gaten, want ik kom snel met een hele leuke winactie! Ik ben benieuwd hoe jullie eetdagboek er gemiddeld uitziet en wat voor tussendoortjes jij aan je kinderen geeft. Ook ben ik heel benieuwd wat jullie favoriete Pickwick theesmaak is! Laat het me weten bij de comments.

#KellycaresseAD

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

27 reacties

 • simpel, met een snufje liefde
  30 september 2016

  Leuke video. Mijn favoriete thee smaak is groene thee met citroen.
  simpel, met een snufje liefde onlangs geplaatst…Dit was onze zomer 2016!My Profile

 • Mama Lifestyle Blog
  30 september 2016

  Leuke video! Volgens mij had Aimy honger haha! Die tortilla’s zien er heerlijk uit! Ik drink niet zoveel thee. Ik denk zo’n 2 tot 3 kopjes per dag. Ik ben maar een saaie piet, want ik kies altijd voor normale thee.
  Mama Lifestyle Blog onlangs geplaatst…Zwangerschapsdagboek: 1-12 weken zwanger van mijn eerste kindjeMy Profile

 • Nicole
  30 september 2016

  Leuke manier van een eetdagboek laten zien! Ik heb het de afgelopen tijd ook bijgehouden met foto’s zo leuk om te zien hoe t bij een ander is. Zelf ben ik dol op de new york chai thee die ze bij de dm verkopen! Hij is bijna op dus binnenkort even nieuwe halen ?
  Nicole onlangs geplaatst…Plog | De première van Roodkapje de musicalMy Profile

 • Linda
  30 september 2016

  Wat leuk om te zien zo!
  Onze kleine man krijgt met zijn 3.5 week oud alleen nog maar melk, haha. Dat veranderd voorlopig nog niet!
  Mijn favoriete thee is munt thee. Vers of met een zakje maakt mij niet zoveel uit, mits het zakje munt thee niks anders bevat dan munt!
  Linda onlangs geplaatst…De kraamweekMy Profile

 • Linda
  30 september 2016

  Leuk om te zien!! Onze kleine man krijgt de komende maanden alleen maar melk met zijn 3,5 week oud zijn, haha.
  Mijn favoriete thee is munt thee. Vers of uit een zakje.
  Linda onlangs geplaatst…PLUS Kiekeboe boxMy Profile

 • Carlijn
  30 september 2016

  Hier ook een theeleut in de winter. Dan vervang ik m’n water bijna volledig voor thee, wel groene dan. Fijn dat je zulke papjes gewoon kan aanmaken met moedermelk, krijgt Aimy toch ook nog ‘het beste van mama’ binnen. Was trouwens nog benieuwder geweest naar een doordeweekse dag waarop je thuis luncht en minder uitgebreid kookt omdat je bijvoorbeeld haast hebt. Daar kan ik me iets meer meer identificeren 😉
  Carlijn onlangs geplaatst…Terug van een social media-loze week: hoe beviel het?My Profile

 • Saskia
  30 september 2016

  Oh die tortilla’s zien er lekker uit. Ik drink graag veel thee, ben dol op verse munt thee 🙂
  Saskia onlangs geplaatst…5x typisch SophiaMy Profile

 • Dita
  30 september 2016

  Leuk om te zien Kelly! Ik doe op dit moment een dieet. Dus heel bijzonder qua eten ziet het er voor mij nirt uit helaas.
  Dita onlangs geplaatst…Shoplog baby – Next DirectMy Profile

 • Nicole @ Everyday-Life.nl
  30 september 2016

  Lekker die tortillas!
  Nicole @ Everyday-Life.nl onlangs geplaatst…Verschillen tussen de eerste en de tweede zwangerschapMy Profile

 • els
  30 september 2016

  Leuk zo’n eetdagboek! Ik drink heel graag koffie maar beperk me tot 1 kopje per dag. Daarna ga ik aan de thee en mijn favoriet is verse muntthee met citroengras. Heel lekker!

 • Lisette
  30 september 2016

  Leuke video! En nee, de bv momenten zou ik ook niet laten zien ?
  Lisette onlangs geplaatst…Ode aan de zaklampMy Profile

 • Liset
  30 september 2016

  Fijn dat je de kinderen lekker veel fruit geeft, dat doe ik ook altijd! En hier nog zo’n theeleut, haha. Alleen drink ik zelf alleen maar groene thee met citroen :).
  Liset onlangs geplaatst…Lego Duplo Around the World voor kleutersMy Profile

 • MetMirjam
  30 september 2016

  Leuk om te zien! Fiene eet ook meestal lekker veel fruit, echt heel fijn 🙂 E’n lekker hoor, tortilla – wij zijn ook dol op Mexicaans!
  MetMirjam onlangs geplaatst…Primark shoplog kids | september 2016My Profile

 • Daniëlle
  30 september 2016

  Leuk om zo je eetdagboek te laten zien! Die tortilla’s zien er erg lekker uit!
  Daniëlle onlangs geplaatst…Foodblogswap: Boterkoek met appel en rozijnenMy Profile

 • Josan
  30 september 2016

  Leuke video. Logisch dat je je bv momenten prive houdt. Sinds deze week heeft dreumes thee ontdekt. Van die biologische thee die je eigenlijk zou moeten drinken als je bv geeft…ik weet het…beetje vreemd. Maar ze vindt het helemaal lekker en ik ben al lang blij dat ze iets drinkt 🙂
  Josan onlangs geplaatst…Advanced Digital Intelligence Spy Notebook +winaactieMy Profile

 • Vanessa
  30 september 2016

  Superleuk om een eetdagboek in videovorm te zien! Die ovenschotel met tortillachips ziet er heerlijk uit, die wil ik ook eens maken. Verder drink ik ook veel thee in het najaar. Ik drink meestal groene thee met een lekker smaakje zoals citroen of sinaasappel 🙂
  Vanessa onlangs geplaatst…It’s the season to be jolly!My Profile

 • Vanessa
  30 september 2016

  Oh, de thee van Rituals is trouwens ook heel lekker, maar natuurlijk wel iets duurder.
  Vanessa onlangs geplaatst…It’s the season to be jolly!My Profile

 • Bregje
  30 september 2016

  Leuk zo in een video! Ik ben momenteel groot fan van ‘even bijkomen’ van Pickwick!
  Bregje onlangs geplaatst…Oh Happy Day #26: Sprookjeshuwelijk, strand en LuccaMy Profile

 • Dionne
  30 september 2016

  Leuk om te zien! Ik ben zelf soms nogal van de wat ongezondere gerechten en avond snacks, als je kinderen hebt moet je toch het goede voorbeeld geven en elke dag fruit eten (doe ik nu bijna nooit.. ) oeps.
  Dionne onlangs geplaatst…Outfit of the day | Parisienne look bij de ProdenfabriekMy Profile

 • Rafaëlla
  30 september 2016

  Leuke video! De hapjes voor Aimy zelf maken, dat vind ik echt top! Mijn favo thee smaak is groene thee in de ochtend en in de avond losse thee met stukjes perzik en appel ?
  Rafaëlla onlangs geplaatst…Verder met bloggenMy Profile

 • rachel
  30 september 2016

  leuk om te zien en ziet er allemaal lekker uit!! ik drink heel veel groene thee en verse gember thee en fijn om te zien dat je hapjes van aimy lekker zelf maakt ipv die potjes troep hihi en die ovenschotel ga ik ook eens proberen 😀 fijn weekend lieverd xx
  rachel onlangs geplaatst…Testing!!My Profile

 • Stefanie
  30 september 2016

  Leuke video! Ik drink veel thee, drink allerlei smaakjes maar ik vind munt toch altijd wel het lekkerst!
  Stefanie onlangs geplaatst…De lichtjesroute in EindhovenMy Profile

 • Lifeaholic.nl
  30 september 2016

  Wat een leuke video! De nieuwe theesmaken ken ik nog niet, snel maar eens gaan proberen! Ik drink eigenlijk alle soorten thee (behalve Earl Grey haha) dus dat moet wel goed komen! De ovenschotel met tortillachips valt hier ook goed in de smaak! Probleem is alleen dat de zak tortillachips al een stuk leger is voordat het eten op tafel staat… Oeps haha!
  Lifeaholic.nl onlangs geplaatst…Review: ons verblijf op Kunuku Aqua Resort Curaçao!My Profile

 • Danielle
  30 september 2016

  Wat een leuke video. Ik ben ook een echte theeleut, ik drink heel graag groene thee en dan in verschillende smaken. Ik ben erg benieuwd naar de thee die je drinkt in de video, ze klinken heel lekker 🙂 !

 • karlien
  30 september 2016

  Tof om te zien! Vanavond komt de diëtiste langs omdat ik te weinig eiwitten binnenkrijg, dus mijn eetpatroon gaat wat veranderen.

  Mijn favoriete thee is bosvruchten.
  karlien onlangs geplaatst…Bonaire, tips voor een toffe vakantie (ook met kids)My Profile

 • Channah
  1 oktober 2016

  Wat drink jij veel thee! Ik ben er bijna jaloers op, ik heb mezelf voorgenomen om nu ook minstens 2 koppen per dag te gaan drinken.
  Channah onlangs geplaatst…Ik ben zwanger!My Profile

 • Marjolein
  2 oktober 2016

  Hele leuke video, ik ben momenteel dol op herfstthee van pickwick?

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.