KC Photodiary: Gezellige drukte ;)

kcdiary

Het is donderdag dus ik neem je weer mee in mijn week een foto’s, een gezellig drukke week kan ik wel zeggen. Ik had namelijk hele leuke afspraken en de tijd vloog dan ook weer voorbij. Het maken van de photodiary is mijn ‘mindfullness’ momentje om even te kijken wat ik ook alweer gedaan heb 😉 #Pregnancybrains #nogsteeds. Laten we de foto’s erbij gaan pakken.

Niet lullen maar poetsen was het motto. Al die te kleine babykleertjes opruimen, sorteren, een deel gaat naar een zwangere vriendin, een deel naar zolder voor ‘wie weet’ ;). Het ruimt in ieder geval lekker op.

Dit was lekker: Gepofte aardappel (had ik nog nooit gemaakt) met gekruide kipreepjes, zoete puntpaprika en een Hollandse gemengde salade. Uit de Allerhande familybox, die gepofte aardappel was best lekker (met Mayonaise! )

Hier droom ik al lang van, lekker tutten met mijn eigen dochters (Na jaren beautyfeestjes aan meiden gegeven te hebben). Lana vindt het fantastisch en heeft haar hand al op mijn kaptafel gelegd voordat er nog maar een nagel van mij gelakt is 😉

Ik sprak af met mede Brabantse Youtube mama Kim en we namen samen video’s op. Onder andere een smaaktest met babysnacks. Super grappig was dat, binnenkort online.

In opperste concentratie behind the scenes 😉

Mijn bestelde drukwerk kwam binnen, waaronder deze coole mok.

Njom, penne pasta met gehaktballetjes, zelfgemaakte tomatensaus, spinazie en parmezaanse kaas. Lekker! Ik ben echt een pasta fan, we eten het zeker twee keer per week. Love it!

En ik bestelde deze voor op de auto en twijfelde of ik ‘m achterop mijn auto zou plakken, of dat ik er twee aan beide kanten zou doen. Ik vroeg het jullie op Snapchat, (thanks!) (@ Kellycaresse op snapchat)

Zaterdag lunchten we voor het boodschappen doen, lekker bij Bakker Bart.

Top aanbieding bij Etos! Ik ben deze producten momenteel bij de meisjes aan het testen en ben nu al erg enthousiast!

Van de buren kregen wij hun trampoline en daar maken we met veel plezier gebruik van. Lana heeft er de grootste lol op. En ik ook, het is tevens een goede workout 😉

In de avond maak ik deze ovenschotel met tortillachips en veel groente, zo lekker.

Door Opel werden Yannick en ik uitgenodigd om vanuit hun business lounge de voetbalwedstrijd Feyenoord-Roda jc te bekijken in de Kuip. Dat lieten we ons geen twee keer vragen, we hebben een fantastische avond gehad.

En dan met 5-o winnen, geweldig om te zien hoe iedereen vol enthousiasme los ging. Echt een hele beleving!

Ook werd er voor heerlijk eten gezorgd. Thanks Opel!

In de avond proosten met champagne omdat ik 2 jaar fulltime blog en daar mega trots en dankbaar voor ben.

Maandag was het weer vroeg opstaan voor de peuterspeelzaal. Lana heeft het er erg naar haar zin, zo fijn!

Terwijl Aimy slaapt, ga ik even snel aan het werk. Wat vinden jullie van mijn nieuwe businesscards?

De nieuwste vlog editten. (staat voor mijn Youtube abonnees al online  😉 ).

Snelle lunch, boterhammen met geitenkaas en kipfilet, lekker makkelijk.

In de avond mochten we bij mijn ouders eten. Daar hebben ze een bolderkar waar Lana maar al te graag mee speelt, maar ook Aimy wordt er graag in rondgereden haha. Zo lief

Een van mijn favoriete gerechten: Boerenkool met worst, en ja dat is slasaus. Luv it! (Lekker Brabants)

Minni Mouse en popje ontbijten ook gezellig mee. Yannick is drie dagen in Engeland voor zijn werk. Ik vind het ochtendritueel en avondritueel best pittig om in mijn eentje te doen. ‘Mama heeft maar twee handen‘ zeg ik steeds. En dat is soms best lastig, Lana die als eerst in bad wil, maar ik badder eerst Aimy zodat die daarna in haar bedje kan, maar leg dat maar eens uit aan een ongeduldige peuter 😉 en zo is dat ook met aankleden en ontbijten. Als ik die meiden vervolgens schaterend van het lachen aan de ontbijttafel zie zitten weet ik ook weer, het is oké 😉

Dinsdag bracht ik Lana naar de gastouder.

Als ik terugkom van het wegbrengen dan voed ik Aimy, drink ik een kop thee en kruip ik achter mijn laptop om een begin aan deze diary te maken.

Daarna vertrek ik naar Amsterdam voor twee leuke events. Deze spontane selfie stuur ik naar Yannick die op dat moment in Engeland zat 😉

Inspiratie opdoen bij het Speeddate event van Mooi PR. Daarbij ‘date’ in een uur tijd met een heleboel merken die in een paar minuten de nieuwste collecties presenteren, super leuk. Hierboven zie je mooie producten van nagellakmerk OPI.

Daarna reis ik vanaf Amsterdam door naar Rotterdam waar ik met mijn vader ben uitgenodigd bij Restaurant Roots, dit is een restaurant bij het Hilton hotel en zij presenteerden hun nieuwe concept. Zij veranderen ieder seizoen hun menukaart en dit keer mochten wij het herfstmenu proeven.

We kregen eerst een inspirerende presentatie over de voorsprong (roots) van de vele ingrediënten die zij verzamelen voor de gerechten. Erg interessant om hier meer over te horen.

Daarop volgde een heerlijk 5-gangen menu met bijpassende wijnen (love it). Enorm van genoten. Restaurant Roots is echt een aanrader als je in Rotterdam bent en je lekker uitgebreid uit eten wil gaan en wil genieten van culinaire verrassingen in een gezellige ambiance.

Om 01:27 (een paar uur geleden dus haha) leg ik de laatste hand aan deze photodiary. Gisteren (woensdag) had ik een hele toffe dag. Deze begon bij de peuterspeelzaal waar de mama’s werden uitgenodigd om mee te kijken. Hier heb ik geen foto’s gemaakt. Ik vond het erg leuk om te zien wat de kindjes zoal doen daar. Lana liet me enthousiast zien waar ze altijd graag mee speelt. Later die dag heb ik met Kim televisieopnames in Amsterdam gehad voor een tv-programma waar ik nog niets over mag vertellen hihi (lekker geheimzinnig dit, maar hier update ik jullie tegen die tijd wel over). Dit was ons avondeten in een restaurantje onderweg : een wrap met gekruide kip en frietjes. Dit smaakte erg lekker.

Dit was de KC Photodiary voor deze week, hopelijk vond je het leuk om met me mee te kijken. Vinden jullie het ook wat pittiger om in je eentje het avondritueel en ochtendritueel met je kindje(s) te doen? Ik ben  benieuwd naar jullie tips en ervaringen! Laat je reactie achter bij de comments.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

42 reacties

 • Elisabeth
  29 september 2016

  Oh wat voor tv programma was dat dan? 😉 haha, nee joh, superleuk om je eens te ontmoeten daar. Die Ella’s kitchen producten had ik toevallig ook!!
  Elisabeth onlangs geplaatst…Yoghurt Griekse stijl met fruit van Ella’s kitchenMy Profile

 • Mama Lifestyle Blog
  29 september 2016

  Leuke photodiary! Ik zag gisteren al wat dingetjes vootbijkomen in je weekvlog. Waaromder de leuke KC sticker voor je auto! Als ik je voorbij zie tuffen, toeter ik wel even naar je!
  Mama Lifestyle Blog onlangs geplaatst…Ik ben verliefd geworden op een huis… ons droomhuis…My Profile

 • Josan
  29 september 2016

  Wat interessant dat Roots ieder seizoen de menukaart verandert. Betekent dit ook dat ze meer seizoensgebonden en ook streekproducten gaan aanbieden. Ik moet ook nog visitekaartjes laten maken voor volgende week…eens kijken hoe snel men kan zijn.
  Josan onlangs geplaatst…Hof van Eckberge, binnenspeeltuin met normaal voedselMy Profile

 • Ellen
  29 september 2016

  Babykleertjes opruimen, moet ik ook nodig doen.. Ziet er weer uit als een leuke week. Moet heel leuk zijn dat je zoveel leuke plaatsen kunt bezoeken voor je werk!
  Ellen onlangs geplaatst…Het genot van wandelenMy Profile

 • Femke
  29 september 2016

  Wat een heerlijke week.. Ik vind jouw weken altijd zo leuk om te zien.. vooral dat je door de combi met je werk en de wisselende werktijden van Yannick je jezelf ook zo op je gezin kan ‘storten’. Ik vind je nieuwe visitekaartjes en mok erg leuk :-)!
  Femke onlangs geplaatst…New in: Zonnebril Ralph Lauren ♡My Profile

 • Marije
  29 september 2016

  Leuke week weer zeg! Die boerenkool met slasaus moet ik toch eens proberen haha. Ik vind trouwens zelf het avondritueel lastig om alleen te doen. Na een hele dag alleen moederen is het fijn als mijn meneer me even kan helpen. Gelukkig wordt het elke keer weer een stukje makkelijker!
  Marije onlangs geplaatst…Herfstoutfit van X-TwoMy Profile

 • Leonie
  29 september 2016

  Ah! Ik heb ook al babykleertjes moeten opruimen.. de rompertjes in maat 44 past ze echt niet meer en sommige kleertjes in 50 is ze ook uitgegroeid. Tijd gaat zo snel!
  Leonie onlangs geplaatst…Mamakraamt: Mamaupdate #6 – Techniek geleerd, Slapeloze nachten en lachen!My Profile

 • Dita
  29 september 2016

  Dit ziet er uit als een heerlijke week!
  Dita onlangs geplaatst…Shoplog baby – Next DirectMy Profile

 • Charlotte
  29 september 2016

  Lekker weekje weer. Ik vind het ook altijd pittig om bepaalde dingen alleen te doen. Normaal gesproken doet de een onze dochter en de ander ruimt bijvoorbeeld alvast de tafel af enzo. Best vervelend als je dat nog moet doen nadat je haar in bed hebt gelegd 🙁
  Charlotte onlangs geplaatst…6x Mooi in B.Nosy en win een B.Nosy rokje!My Profile

 • Malou
  29 september 2016

  Dat was ik deze week ook aan het doen, babykleertjes opruimen. Leuke foto’s 🙂
  Malou onlangs geplaatst…Ik ga vrijwilligerswerk doenMy Profile

 • Nicole
  29 september 2016

  Ik doe het ochtend en avondritueel wel vaker alleen maar heb dan ook nog maar een kindje dus niet zo pittig! Weet niet wat ze op snapchat adviseerden trouwens maar ik zou de stickers op de zijkant doen.. Haha!
  Nicole onlangs geplaatst…Steptember – Heb ik het volgehouden?My Profile

 • Carlijn
  29 september 2016

  Hoe cool, je eigen KC-mok! Smaakt je thee nog lekkerder. Ben heel nieuwsgierig naar het tv-programma. Klinkt al leuk 🙂
  Carlijn onlangs geplaatst…Terug van een social media-loze week: hoe beviel het?My Profile

 • Saskia
  29 september 2016

  Elke keer als ik de boerenkool met slasaus zie wil ik dit ook eens proberen, ik ben dol op boerenkool maar ken het nog niet met slasaus. Het ochtend en avond ritueel vind ik ook heel pittig als mijn man er niet is.
  Saskia onlangs geplaatst…Vrouwen kiezen meer voor spiraal als anticonceptieMy Profile

 • Sylvia
  29 september 2016

  Wat een heerlijke gezellige week heb je gehad. Kan het me heel goed voorstellen dat het voorbij vliegt. Wat heb je trouwens een mooie ketting om. Mag ik vragen waar je die hebt gekocht?

 • Nicole @ Everyday-Life.nl
  29 september 2016

  Wat leuk je eigen mok! En zelfs een sticker op de auto!
  Nicole @ Everyday-Life.nl onlangs geplaatst…Tip voor de herstvakantie: LEGO World in UtrechtMy Profile

 • chucky1012
  29 september 2016

  Leuk dat jij je eigen logo voor je blog hebt!
  Gezellig dat je hier vlakbij was voor de voetbalwedstrijd en het dinér met je vader.
  Je had een leuke en productieve week 😉

  Xoxo

 • marit
  29 september 2016

  ah, fijn om even een beetje Nederland te zien! ( ik verblijf nu in Nepal )
  marit onlangs geplaatst…Op reis naar geluk: #3 geland in KathmanduMy Profile

 • Patricia Schmitz-Heres
  29 september 2016

  Wat een leuke diary weer!!! Maar boerenkool met slasaus???
  Patricia Schmitz-Heres onlangs geplaatst…Dierenrijk NuenenMy Profile

 • carolien
  29 september 2016

  Leuke week! Wat een dametje is Lana toch, zo schattig!
  carolien onlangs geplaatst…Favoriete Outfit – #30DayBlogChallengeNLMy Profile

 • Romy
  29 september 2016

  Wat een leuke week. Vooral het event van Mooi PR klinkt heel leuk. Ik ben benieuwd wat daar nog voor leuke samenwerkingen uit rollen 🙂 Wat gaaf dat je een autosticker en eigen mok hebt. Hoe cool is dat? 🙂
  Romy onlangs geplaatst…Action shoplog: de leukste budget knutselspullenMy Profile

 • Monique
  29 september 2016

  Ik moest laatst in m’n eentje het avondritueel doen met Lise. Vond het zwaar. En dat met maar een kindje! Al zal het feit dat ik 35 weken zwanger ben ook meespelen. Rustig blijven in en uitademen is de enige tip die ik kan geven 😉
  Monique onlangs geplaatst…Social media en ikMy Profile

 • Kelly
  29 september 2016

  Gave week weer hoor! Ik verbaas me er steeds weer over hoe goed jullie het doen met jullie meiden qua planning enzo met al die evenementen en uitjes die je hebt! Leuk ook de stickers voor je auto, ik zou ze aan de zijkanten plakken ? Veel plezier weer met deze nieuwe week!
  Kelly onlangs geplaatst…Hoe mijn man en ik bij elkaar zijn gekomen Deel 2My Profile

 • Vanessa
  29 september 2016

  Leuk om weer een kijkje in je leven te nemen! Zo te zien heb je een drukke maar gezellige week achter de rug. Ik vind je mok met logo superleuk 🙂
  Vanessa onlangs geplaatst…5 tips om te verhuizen zonder stressMy Profile

 • irma
  29 september 2016

  Ziet er uit als een super gezellige, drukke week Kelly 🙂
  irma onlangs geplaatst…Shoplog | Action, Big Bazar & WibraMy Profile

 • Lori (Mama's Jungle)
  29 september 2016

  Blijft leuk om af en toe in je week mee te spieken 🙂
  Lori (Mama’s Jungle) onlangs geplaatst…Veilige kindernagellak: zo blijft nagels lakken extra leukMy Profile

 • Lisette
  29 september 2016

  Leuk om je te ontmoeten gisteren! En ja dat tv programma… volgend jaar maar weer meedoen toch? Ik heb in ieder geval genoten.
  En hoop dat er toch nog genoeg werk zal blijven voor mij als verloskundige 🙂
  Lisette onlangs geplaatst…Elk pondje gaat door het mondjeMy Profile

 • karlien
  29 september 2016

  Wat een gezellige week 😀 Ik ben helemaal niet van het tutten, mijn dochter wel. Zoon spant blijkbaar de kroon!! Als er nagellak getoond wordt is hij als eerste aanwezig 🙂
  karlien onlangs geplaatst…Bonaire, tips voor een toffe vakantie (ook met kids)My Profile

 • Michelle
  29 september 2016

  Wat leuk dat je samen met je vader naar Roots ging! En hoe gaaf; je eigen mok!
  Michelle onlangs geplaatst…Q&A DEEL 3My Profile

 • Dionne
  29 september 2016

  Ziet er uit als een toffe week! Altijd leuk om eten te proeven! En events in Amsterdam!
  Dionne onlangs geplaatst…Een bezoek aan Thermen BusslooMy Profile

 • Linda
  29 september 2016

  Zo leuk samen nagels lakken, mijn dochtertje is er ook gek op! Zit volgens mij nooit een saaie dag tussen bij jullie 🙂
  Linda onlangs geplaatst…Ken jij het verhaal van Joey al?My Profile

 • Jodi - liefthuis
  29 september 2016

  Ik snap je helemaal dat het avond ritueel soms lastig is in je eentje met twee kleinen. Ik heb maar 1 spruit en als mijn lief een weekend weg is merk ik ook dat het do gijn is als je dingen samen kan doen.
  Jodi – liefthuis onlangs geplaatst…Mijn bekken problemen….hoe gaat het nu?My Profile

 • Jeske
  29 september 2016

  Vooral het naar bed brengen vind ik pittig. Je hebt dan al een hele dag echter de rug… Leuke week! Ben benieuwd naar het programma!
  Jeske onlangs geplaatst…Hoe overleef ik de binnenspeeltuin?My Profile

 • Lifesabout
  29 september 2016

  Haha is dat Brabants met slasaus? Dan ben ik het ook hahaha. Heerlijk weekje en wat een lekker eten komt er voorbij. Ik kijk ook zo uit naar tutten met Sarah!
  Lifesabout onlangs geplaatst…Mijn antwoorden op de meest gestelde vragen over het Killerbody dieetMy Profile

 • MetMirjam
  29 september 2016

  Je business cards zijn mooi geworden! Wij maken vaak tsatziki bij gepofte aardappel, dat vind ik er wat frisser bij 🙂
  MetMirjam onlangs geplaatst…Kinderpostzegels en Shaun het Schaap pleistersMy Profile

 • Madebyuna
  29 september 2016

  Denk dat je al heel veel advies gehad hebt over de stikker, maar ik denk dat je het ronde deel moet uitknippen zodat je niet het witte ziet. Vind ik persoonlijk sjieker staan. Leuke diary verder, heel leuk om te lezen 🙂

 • rachel
  29 september 2016

  dat is een hele leuke week idd 😀 en oh gepofte aardappel is zo lekker en dan nog met een kluit kruidenboter of roomkaas hih
  rachel onlangs geplaatst…Testing!!My Profile

 • Elise
  29 september 2016

  Die speeddate was inderdaad super leuk en inspirerend! Heerlijk weekje heb je gehad zo te zien!
  Elise onlangs geplaatst…15 Quick Questions for Elise Mooijman | Embarrassing nickname, reincarnation wishes & moreMy Profile

 • Daniëlle
  29 september 2016

  Wij doen in de andijviestamp altijd slasaus, ook zo lekker! Boerenkool lust ik helaas niet…
  Daniëlle onlangs geplaatst…Eén van mijn favoriete ontbijtjes: Toast met avocado en eiMy Profile

 • Jessica
  29 september 2016

  Heerlijk dat tutten met Lana samen. Dat lijkt me zo bijzonder van een meisjes mama zijn.
  Jessica onlangs geplaatst…*Mooie trendy sieraden van aperfectgift.nlMy Profile

 • Annemijn
  29 september 2016

  Oeh mijn vriend is als diehard Feyenoordfan zo jaloers op jullie! Het ziet er weer uit als een leuke week Kelly. Ik moet die tortillachipsschotel ook echt nog eens maken.
  Annemijn onlangs geplaatst…Er gaat wat veranderen op Life by Annemijn!My Profile

 • Linda
  29 september 2016

  Oh wat gezellig, nagels lakken met je dochter! Ik ben groot fan van nagellak, maar denk niet dat mijn zoon dat later met mij wil gaan doen, haha. Zou wel leuk zijn!
  Leuke diary 🙂 Ik ben benieuwd naar de filmpjes met Kim!
  Linda onlangs geplaatst…De kraamweekMy Profile

 • Lieke
  30 september 2016

  Wat een leuke week! Lijkt me pittig zeg, 3 dagen alleen voor je kinderen zorgen. Topper!

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.