dia1

En toen was het al oktober, wat gaat de tijd snel. Het is alweer tijd voor de 11e vlog van de weekvlogs. Een vlog waar een korte boodschappen shoplog in verwerkt zit, ik lekker aan het koken ben. Besloot om de babykleding te gaan uitzoeken, waarin Yannick naar de kapper gaat om zijn ‘wilde’ haren te verliezen (grapje), ik afspreek met mamavlogger Kim en we een mooi feestje hadden in de Kuip. Kijk je mee?


Klik hier als je de video niet kunt zien

Ik ben heel erg benieuwd naar jullie reacties bij de comments en wil jullie een heel mooi weekend wensen!

 

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

19 gedachten over “Weekvlog #11 : Schattige baby en babykleding opruimen”

 1. Wat gezellig dat jullie naar een voetbalwedstrijd gingen. En wat een bos haar heeft Aimy! Had Lana dit ook toen zij nog een baby was? Je bent goed geslaagd voor kleding Kelly! Gaaf die stickers op je auto! Mocht ik je voorbij zien komen, dan toeter ik even! Fijn weekend!
  Mama Lifestyle Blog onlangs geplaatst…Mijn controledrift & perfectionismeMy Profile

 2. Wat leuk dat je met Kim hebt opgenomen!! Ik ben benieuwd naar jullie filmpjes 🙂
  Wauw je eigen stickers pp je suit. Als ik jevtrhjiun zwaai ik ook naar je!
  Linda onlangs geplaatst…PLUS Kiekeboe boxMy Profile

 3. Wat heb je weer een fijne week gehad. Ik vind je drukwerk heel leuk geworden, maar dat had ik laatste in je photo diary ook al gezegd haha. Fijn hè, werken op je kantoor.. voor mij werkt dat ook altijd goed. Een trampoline is ZO leuk :-)!
  Femke onlangs geplaatst…Zo vind je de perfecte rode lipstickMy Profile

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.