Ware liefde via een datingsite: Waar ken ik Yannick dus echt van?

assen-oefening-samen

Maar heel weinig mensen om ons heen weten waar Yannick en ik elkaar echt van kennen. We zeiden altijd tegen elkaar, als we ooit trouwen, dan gaan we dat bekend maken. Er heerste toen veel meer een taboe op de komaf, dan hier in deze tijd op heerst. Op onze bruiloft stonden we op het punt dit te gaan vertellen, maar toen verraste Yannick me door op de bruiloft voor me te gaan zingen en toen kwam het er niet meer van. Vandaag ga ik het gewoon met jullie delen.

Ik was 19 jaar, had net 2 weken de diagnose Diabetes type 1 gekregen en wist even niet meer hoe ik het leven nog positief kon bekijken. Ik was al zo’n 1,5 jaar vrijgezel, dat was ook niet voor niets, mijn eerste liefde is overleden en ik had wat tijd nodig om daar overheen te komen. Maar toch hoopte ik dat ik ook de man van mijn dromen nog zou ontmoeten. Iemand om leuke dingen mee te doen, lief en leed te delen. Iemand die me zou accepteren zoals ik ben. Maar waar ga ik iemand vinden? Tijdens het stappen ontmoette ik alleen maar de verkeerde jongens, van die jongens die na een tijdje ‘te druk’ waren, maar ik wist wel dat dit met prioriteiten te maken had.

curacao-struisvogel-lol

Jep, Yannick zit op een struisvogel

Een vriendin van mij was toen erg actief op datingsites en had heel veel leuke dates. Ik vond het heel spannend, heb dit ook verder alleen met mijn beste vriendin gedeeld, maar ik meldde me dus ook aan. In die tijd (6,5 jaar geleden) was dit echt nog een taboe. De online wereld is enorm snel ontwikkeld, ik weet dat het nu heel regulier is om iemand via een datingsite (of app) te leren kennen, maar toen dus niet. Ik meldde mij op maandag aan via zo’n gratis profiel. Ik kreeg heel veel berichtjes, allemaal van die foute ‘copy paste’ berichtjes. Op woensdag vertelde ik met rode oortjes mijn datingsite avontuur aan mijn beste vriendin. Zij had zich ook aangemeld. Op donderdag zag ik daar ineens een like van een wel hele leuke jongen. Een militair, die een dorp verderop woont en alles uit zijn profiel leek te mooi om waar te zijn. Als dochter van een militair, vond ik dat hele ‘defensie’ gedeelte heel interessant. We gingen later chatten via MSN (MSN was toen helemaal hot) en hij vroeg mij gelijk of we wat konden afspreken. Urenlang waren we aan het chatten en die zondag spraken wij af. Over die eerste date heb ik wel geschreven overigens (maar toen gebruikte ik het bekende smoesje nog dat Yannick en ik elkaar via een gezamenlijke vriend kennen, we hebben overigens wel een gezamenlijke vriend, maar dat is dus niet de echte komaf haha).

De dag erna was het aan. Ik die altijd riep ‘loop niet te snel van stapel’, leer elkaar eerst kennen. Maar Kelly herself was tot over haar oren verliefd en de verkering was aan, de dag na onze eerste date. Sinds die tijd ben ik nog steeds verliefd op de mooiste man die er is *insert zwijmel verhaal* en dat is het mooist wat me is overkomen *insert cliche’s*. Het kan dus echt, je ware liefde vinden via een datingsite, die maandag meldde ik mij af. Ik ben 7 dagen lid geweest en dat was voldoende voor het ontmoeten van de ware.

Nu is het veel normaler om elkaar online te ontmoeten via een datingsite of app. Niemand die er raar van opkijkt, maar toen was het taboe. Ik woon in een ‘ons kent ons’ dorp dus dan is dat best een dingetje. Ik ben mezelf en deze site onwijs dankbaar dat ik zo Yannick heb kunnen ontmoeten. Hebben jullie ervaring met datingsites of apps zoals tinder? Ik ben benieuwd naar jullie reacties bij de comments.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

87 reacties

 • Mama Lifestyle Blog
  9 oktober 2016

  Wat leuk dat jullie elkaar via een datingsite hebben ontmoet! Ik heb geen ervaring met datingsites. Tot mijn 21e was ik totaal niet bezig met een serieuze relatie. Ik ging liever stappen met mijn vriendinnen en af en toe werd ik verliefd op een jongen die ik tegenkwam. Tot mijn 21e . Toen kwam ik tijdens mijn werk mijn vriend tegen en ik wwrd zo ontzettend verliefd dat ik hem mee uit vroeg. Binnen 2 maanden woonden we samen en nu zijn we 17 jaar samen en hebben we 2 kinderen.
  Mama Lifestyle Blog onlangs geplaatst…Is monogamie ouderwets?My Profile

 • Ellen
  9 oktober 2016

  Hahaha, leuk hoor. Mijn man en ik kennen elkaar ook via een datingsite. Beiden maar net aangemeld en we waren elkaar eerste date via de site. Zo zie je maar, het is heel normaal om elkaar zo tegen te komen. Dit was inmiddels alweer 7 jaar geleden.
  Ellen onlangs geplaatst…De leukste kinderkamer heeft mijn dochter!My Profile

 • Lisette
  9 oktober 2016

  Oh wow wat een mooi verhaal! Leuk dat je dit deelt!!
  Lisette onlangs geplaatst…Wie gaat er ook naar LEGO World??My Profile

 • Saskia
  9 oktober 2016

  Wat grappig om te lezen. Een aantal jaren geleden was het inderdaad best een taboe om te daten via een site en tegenwoordig kijkt niemand er meer van op 🙂 Leuk dat je dit alsnog vertelt.
  Saskia onlangs geplaatst…Winterdepressie (en wat je er tegen kan doen)My Profile

 • Linda
  9 oktober 2016

  Wat grappig om te lezen. Leuk om te lezen. Ik ben ook dochter van een militair, maar mijn man is actief in de sport, haha. Ik ken hem uit de sportschool.. We hebben daarna ruim 1.5 jaar gechat op MSN (herkenbaar ;)) voordat we een relatie kregen. Bizar om aan terug te denken nu we zoveel jaar verder ineens een kindje hebben!
  Linda onlangs geplaatst…Het uiteindelijke geboortekaartjeMy Profile

 • chucky1012
  9 oktober 2016

  Zo leuk om te lezen hoe jullie elkaar ontmoet hebben.
  Nee, ik heb zulke sites nooit nodig gehad.

  Xoxo

 • Nicole
  9 oktober 2016

  Ik heb ook veel op die sites gezeten maar van daten kwam het vrijwel nooit. Ja bij eentje wel en dat werd wel iets maar niet serieus.. Heb het zelf nooit echt taboe gevonden maar weet wel dat ik er ook niet helemaal mee te koop liep toen. Aangezien mensen het vaak eng vonden, straks gebeurd er iets.. dat soort dingen.
  Nicole onlangs geplaatst…Eigenwijs de week door #23 | 2 foto’s per dagMy Profile

 • Vanessa
  9 oktober 2016

  Hoi Kelly, wat mooi dat jij je verhaal met ons wil delen. Dank daarvoor. Ik heb me in het verleden twee keer bij een datingsite aangemeld, wat dates gehad maar het is nooit iets geworden, het waren soms rare types en na de eerste date wist je genoeg. Een man vertelde zelfs tijdens de eerste date dat hij make-up gebruikte maar dat ter zijde. Uiteindelijk mijn man via het werk leren kennen, we hebben twee kindjes, de jongste is vier maanden.

 • Tineke
  9 oktober 2016

  Wat grappig zeg! Ik heb mijn vriend ook via Internet leren kennen. 8 jaar geleden was dat ook zeldzaam. Niet via een datingsite maar via Party Flock.
  Liefs

 • Rafaëlla
  9 oktober 2016

  Leuk om dit verhaal te lezen! Fijn dat jullie zo gelukkig zijn. Geen ervaring met datingsites, maar ik heb mijn man ook op een bijzondere manier leren kennen. Alsof het zo moest zijn ?
  Rafaëlla onlangs geplaatst…Verder met bloggenMy Profile

 • Marianne
  9 oktober 2016

  Wat leuk om te lezen! 10 jaar geleden leerde ik mijn man kennen via Hyves (een vriendinnetje van mij, was zijn collega, en zei tegen hem ik weet nog wel een leuk meisje voor je), hij trok de stoute schoenen aan, zocht mij op op Hyves en zei. Jij bent een leuk meisje voor mij hoorde ik! In eerste instantie moest ik niets van hem hebben, maar na 10 maanden om elkaar heen draaien, kon ik er niet meer onderuit! Ik had hem zelfs een keer afgewezen en wilde gewoon goede vrienden blijven. Een jaar later gingen we samenwonen en inmiddels 5 jaar getrouwd en 2 kindjes.
  Marianne onlangs geplaatst…Maandupdate Day Zero Challenge #1My Profile

 • Danella
  9 oktober 2016

  Wat een leuk verhaal en mooi dat jullie elkaar zo hebben gevonden!
  Danella onlangs geplaatst…Reactie op Review: Lush Floating Island bath melt door lauraMy Profile

 • Ingrid
  9 oktober 2016

  Leuk dat jullie elkaar zo ontmoet hebben! Ik heb mijn vriend bijna 11 jaar terug ontmoet in de kroeg. Ik had indertijd al wel vrienden die relaties hadden via internet, oa de tmf chatbox, fora, maar ook datingsites. Dat was echt al wel normaal in mijn omgeving. Misschien dat het in Zuid NL wat later is opgekomen? Echt romantisch dat jullie na de 1e date al zo serieus waren!

 • Anita
  9 oktober 2016

  Ik ken mijn man ook via een dating site waar we aan elkaar gematcht waren. En dat is alweer bijna 10 jaar geleden! Nooit een taboe gevonden maar het was in die tijd nog niet echt gebruikelijk. Maar Online ware liefde vinden kan zeker 🙂
  Anita onlangs geplaatst…Hoe mindful is Bregje van Breg BlogtMy Profile

 • LisettePB
  9 oktober 2016

  Echt heel grappig! Ik heb mijn man 6 jaar geleden via een datingsite leren kennen en ben inmiddels 4.5 jaar getrouwd en we hebben 2 kinderen. Hij wilde in het begin ook niet bekend hebben hoe we elkaar kenden, ik heb daar nooit problemen mee gehad.

 • Dita
  9 oktober 2016

  Wat leuk om te lezen! Mijn vriend en ik chatten altijd via Hyves. Daarna kwam al snel de date en nu zijn we bijna 7 jaar samen.
  Dita onlangs geplaatst…Een kijkje in mijn leven – Oktober 2016 #1My Profile

 • Amanda
  9 oktober 2016

  Ik ken piet ook via een datingsite en 22 september zijn ee getrouwd….leuk om jouw verhaal te lezen echter ik heb 3 jongens vooraf gehad wat niks was….vond het ook een rete spannend avontuur en dan te bedenken dat ik met online daten klaar was tot piet voorbij kwam gaf hem eennkans en nu 4 jaar later getrouwd,zoon van bijna 2…xxxx
  Amanda onlangs geplaatst…Shoplog action en zeemanMy Profile

 • Joyce
  9 oktober 2016

  Mooi geschreven Kelly! Al wist ik natuurlijk wel al dat jij Yannick hebt leren kennen via een datingsite. En die taboe vind ik nergens voor nodig!
  Joyce onlangs geplaatst…TAG | Is het al bijna kerst?My Profile

 • Daniëlle
  9 oktober 2016

  Erg leuk om te lezen. Mijn vriend en ik kennen elkaar ook via een datingsite en hebben nu 7 jaar een relatie.
  Daniëlle onlangs geplaatst…Broodje met pesto, mozzarella en paprikaMy Profile

 • MetMirjam
  9 oktober 2016

  Je had het een tijdje geleden ook al wel in een tijdschrift verteld (weet even niet meer welke..), maar nu dan het hele verhaal – leuk! Ik had trouwens niet het idee dat er zo’n enorm taboe over was! In mijn omgeving hebben mensen daar nooit geheimzinnig over gedaan (diverse stellen zijn al jaaaren samen dankzij datingsites) – fijn dat jullie je nu ook vrij voelen om het gewoon te vertellen.
  MetMirjam onlangs geplaatst…10 dingen die ik deze herfst wil doen met mijn peuterMy Profile

 • Michelle (_proud_mom__)
  9 oktober 2016

  Wat een mooi verhaal! Maar wat ik me nu wel afvraag is dat je verteld dat je toenmalige vriendje is overleden.. Mag ik vragen hoe dat gebeurt is en wat lijkt me dat heftig op zo’n jonge leeftijd..

 • Kim | Kimsbloglife
  9 oktober 2016

  Haha wat grappig dat de aap pas 6,5 jaar later uit de mouw komt 😀 Wel leuk dat het dan zo lang jullie geheimpje was 🙂 Ook best wel speciaal dat jullie elkaar zo snel leerden kennen via een datingsite en dat het meteen in kannen en kruiken was!
  Kim | Kimsbloglife onlangs geplaatst…Persoonlijke update: gesetteld in ons nieuwe huisjeMy Profile

 • Nicole @ Everyday-Life.nl
  9 oktober 2016

  AH wat lief. Ik heb mijn man via internet leren kennen ook (niet via een dating site).
  Nicole @ Everyday-Life.nl onlangs geplaatst…Help, ik probeer kinderkleding te verkopen! Hoe doe je dat het beste?My Profile

 • Monique
  9 oktober 2016

  Leuk dat je dit deelt! Ik heb mijn man leren kennen op het werk. Op stap kwam ik ook vaak de verkeerde types tegen. Ik vind het fijn dat er tegenwoordig geen taboe meer rust op online daten. Het is voor velen echt een uitkomst!
  Monique onlangs geplaatst…Snapshot Sunday #5My Profile

 • Marije
  9 oktober 2016

  Ik snap niet heel goed waarom je het zo geheim hebt gehouden, maar ieder zijn ding natuurlijk. Ik heb mijn man ruim 10 geleden ook via een datingsite leren kennen en wij hebben daar nooit een geheim van gemaakt. Sterker nog, we zijn er trots op!
  Marije onlangs geplaatst…Hoe ziet mijn dag er uit?My Profile

 • Wendy (B)
  9 oktober 2016

  Oh ja: MSN!
  Dat mis ik wel.
  Toen zat ik best nog vaak achter de pc en sprak ik mensen maar nu…
  🙁

 • Stephanie
  9 oktober 2016

  Wat heftig dat je eerste liefde is overleden 🙁
  Ik heb mijn vriend ook online leren kennen, en dat ging eigenlijk ook precies zo. Eerst veel foute reacties, en op het moment dat ik dacht ik ga het verwijderen kreeg ik een berichtje van mijn vriend.
  En wij hebben eigenlijk nog nooit aan onze familie verteld hoe het echt zit :$ Ik denk dat mijn opa en oma dat ook niet aan zouden kunnen horen. Dus die gezamenlijke vriend houden we er eigenlijk nog steeds in haha

 • Eslin
  9 oktober 2016

  Hee Kelly wat een leuk verhaal.ik heb mijn vriend ook via een datingapp gevonden.we hadden eerst 5 weken geapt en toen gedate het was net zoals bij jou meteen raak.
  Ik wens jou nu heel veel geluk met je mannetje en kindjes xx je hebt een leuk gezinnetje wees daar trots op

 • Lilian
  9 oktober 2016

  Leuk om te lezen. Ik kan mij inderdaad voorstellen dat je dat eerst niet met iemand wou delen en ik denk dat ze ook nog raar hadden opgekeken omdat je zo jong was. Zo goed dat je het wel hebt gedaan, daar heb je een onwijs leuke vent voor terug.
  Lilian onlangs geplaatst…Doelen Oktober 2016My Profile

 • Ylisha
  9 oktober 2016

  Oh Kelly ik herken het helemaal. Ondanks dat het nu minder taboe is, vertellen mijn vriend en ik ook niet altijd ons verhaal. Wij kennen elkaar via Tinder. Mijn kindjes (ben musicaldocent) vonden dat ik maar eens een nieuwe app moest proberen, ‘Tinder’. Ik snapte helemaal niks ervan en swipte van links naar rechts, niet wetende dat dat dus cruciaal was. ToEn zag ik opeens een foto van een jongen en dacht hé die is leuk! Ikan swipte (goddanks) goed en dacht ik zeg via een berichtje hallo. We hebben daarna uren geappt. Het was zo bijzonder. Meteen een klik. Het zat gewoon goed. We spraken af (oh die zenuwen waren bizar) maar na die eerste date (hij was zo romantisch!) hadden we een relatie. Nu bijna 3 jaar laten hebben we een prachtig kindje (vlak na Aimy geboren) en zijn we gelukkiger dan ooit.

 • 2momzs || Maria
  9 oktober 2016

  Leuk om te lezen! Tegenwoordig hoor ik niet anders, maar jaren terug was het nog niet zo gebruikelijk inderdaad. Ik heb mijn man leren kennen op school, maar ook onwijs lang en veel gepraat over MSN.
  2momzs || Maria onlangs geplaatst…SARA || OOTD #6My Profile

 • Mary-Lou
  9 oktober 2016

  Wat verdrietig dat je eerste liefde is overleden. Altijd heftig, maar zeker als je nog zo jong bent denk ik. Maar wel super leuk dat je later Yannick middels imternet heb leren kennen! Ook ik heb mijn vriend 6,5 jaar geleden ongeveer via internetdaten leren kennen. Ik schaamde me hier toen onwijs voor. Internetdaten was toen nog voor “losers”. Schamen doe ik me allang niet meer, maar er zijn nog steeds een handjevol mensen die niet weten hoe ik hem heb leren kennen.
  Mary-Lou onlangs geplaatst…Tip: De leukste baby voelboekjesMy Profile

 • Pauline
  9 oktober 2016

  Wat een leuk verhaal om te lezen Kelly! Ik snap wel dat je het geheim hebt gehouden. Ik heb mijn vriend 4 jaar geleden ook via een datingsite leren kennen en inmiddels wonen we alweer 2,5 jaar samen. Bij mij in de omgeving was er ook een taboe op daten via datingsites. Vooral mijn moeder vond het voor ‘zielige mensen’. Iedereen weet inmiddels hoe gelukkig we samen zijn, nu hoor je er nooit iemand meer over.

 • Femke
  9 oktober 2016

  Wat leuk dat jullie elkaar via internet hebben leren kennen. Ik merk dat er af en toe nog wel wat taboe op rust hoor. Mijn nichtje en haar man (echt een match made in haaven, ik ken geen ander stel dat zo goed bij elkaar past) hebben dat ook pas na hun trouwen verteld. Ze schaamde zich er beide een beetje voor of zo. Helemaal niet nodig. Lang leve internet!
  Femke onlangs geplaatst…What I did – Week 40 2016: trouwbeurs, leren en detoxenMy Profile

 • Caroline
  9 oktober 2016

  Zo te lezen moest het gewoon zo zijn dat jullie je beiden aanmelden 🙂

  Ik kan me er overigens niets meer bij voorstellen dat MSN 6,5 jaar geleden nog zo in trek was, wat gaat dat snel!

 • Tamara
  9 oktober 2016

  Haha grappig dat je elkaar zo hebt leren kennen! Is alleen maar leuk toch? Wij kennen elkaar, heeeel cliche, via msn! Hahahs
  Tamara onlangs geplaatst…Diena| Hoe Chlamydia mij vrijwel onvruchtbaar maakte.My Profile

 • -N | Mommies Life
  9 oktober 2016

  Wat leuk dat jullie elkaar zo hebben leren kennen! Ik snap wel dat je dat niet eerder gedeeld hebt en ook dat je de site heel dankbaar bent. Wie weet had je elkaar ook wel zonder ontmoet, maar niet zo snel…!
  -N | Mommies Life onlangs geplaatst…Niet bezig zijn met zwanger wordenMy Profile

 • Lobke
  9 oktober 2016

  Ik heb mijn grote liefde niet leren kennen via een datingsite maar op mijn werk wat ik toendertijd had. Maar ook wij hadden te maken met een duurt van taboe. Ik leerde hem kennen net 2 maanden voordat ik voor een jaar naar de VS zou gaan. Wij hadden besloten om de 2 maanden die we nooit hadden alles eruit te halen wat erin zat. We bespraken alles. Zelfs over trouwen en kinderen krijgen. En toen ging ik weg. Veel mensen om ons heen wisten van o onze relatie. En dat we dus gewoon bij rlkaar bleven ondanks dat ik aan de andere kant van de wereld zat en ondanks dat we elkaar pas twee maanden kenden. Het fenomeen lange afstandsrelatie is voor velen echt niet te begrijpen. Wat doe je jezelf aan was vaak het commentaar. Maar nu, ik ben inmiddels anderhalf jaar terug, zijn we verloofd en wonen we al anderhalf jaar samen. Met de liefde van mijn leven❤

 • Bregje
  9 oktober 2016

  Wat leuk zeg! Ik heb in mijn vrijgezellentijd ook gedate via datingsites, maar uiteindelijk de liefde gewoon op mijn werk gevonden! 😉
  Bregje onlangs geplaatst…De muziek van…RoryMy Profile

 • Malou
  9 oktober 2016

  Wat gaaf zeg, leuk dat je dit deelt!
  Malou onlangs geplaatst…Win een zilveren mama armband!My Profile

 • Romy
  9 oktober 2016

  Wat leuk om te lezen dat je ook via een datingsite echt dé liefde kunt leren kennen. Geloof het of niet, maar ik heb me vrijdag ingeschreven op Pepper. Het is best een aparte wereld dat daten, zeg. Er zitten ook wel heel hopeloze jongens tussen, haha. Maar ooit hoop ik de ware te vinden.
  Romy onlangs geplaatst…Review ‘Liever met Lef’ en mijn bucketlistMy Profile

 • Jamaila
  9 oktober 2016

  Wat een bijzonder en mooi verhaal! Zo zie je maar dat datingssites ook goede kanten heeft en er dus ook ware liefdes uit ontstaat. Jullie zijn zo leuk samen 🙂 ik heb overigs nooit een datings site gebruikt ik heb mijn vriend via via leren kennen.

 • mj
  9 oktober 2016

  haha snap je helemaal! Ik heb mijn vriend leren kennen via tinder zo’n 3 jaar geleden. Iedereen die vraagt hoe wij elkaar hebben leren kennen zeggen we vaak: oh joh gewoon ergens in de kroeg. Of we zeggen euh ja tjaa nou jaa beetje raar en schamen ons er voor via tinder.
  Maar eigenlijk vandaag de dag hoeven we ons er helemaal niet meer voor te schamen, normaalste zaak van de wereld.

 • Jessica
  9 oktober 2016

  Ik meen te herinneren dat je dit stiekem tussen neus en lippen door al ergens hebt verteld… hihi… mijn ex ken ik via de tmf chatbox, (6jaar geleden).

 • Annemijn
  9 oktober 2016

  Wat een leuk geheim! Ik had er al eens wat over gelezen toen je in de ‘vriendin’ stond. Heel leuk!
  Annemijn onlangs geplaatst…Wat draag je tijdens een bruiloft in het najaar?My Profile

 • Rebecca
  9 oktober 2016

  Ik heb mijn man en de liefde van mijn leven ontmoet via een dating app, ik heb een week op de app gezeten, toen hem ontmoet en vanaf date 1 stapel verliefd, en nu hebben we samen een prachtig zoontje

 • Ellen
  9 oktober 2016

  Ik heb mijn huidige vriend leren kennen via tinder haha. Op de eerste date inderdaad uren zitten praten en hij pakte zijn telefoon om voor mijn neus tinder te verwijderen. “Deze heb ik nu toch niet meer nodig”

 • Mya
  9 oktober 2016

  Wat een leuk verhaal! Tegenwoordig lijkt juist iederéén elkaar via zo’n datingsite te leren kennen.
  Wel grappig dat jullie dat ook hadden terwijl het toen nog helemaal niet zo gewoon was.
  Mya onlangs geplaatst…De stranden van Gran CanariaMy Profile

 • femketje
  9 oktober 2016

  ik ken mijn nu alweer man ook via internet. MSN is een matchmaker in heaven XD we zijn nu alweer bijna 12 jaar samen en 2 jaar getrouwd
  femketje onlangs geplaatst…How To Shorten Natural Long Nails (with clippers and files).My Profile

 • Claartje
  9 oktober 2016

  Het vreemde vindt ik niet eens dat je elkaar via een datingsite hebt leren kennen, (vond dat nooit echt een dingetje, meer een handige tool om mensen bij elkaar te beengen die elkaar anders nooit zouden ontdekken) maar wel dat je het op je 19 al had over al anderhalf jaar vrijgezel zijn. Poe hee. De redenen zullen er heus toe doen maar ik vond het nogal dramatisch over komen toen ik het las, haha

  Maar hoe dan ook bijzonder leuk en fijn voor jullie dat het zo heeft uitgepakt, met twee mooie kinderen op de koop toe!

 • Chinouk Thijssen
  9 oktober 2016

  Super dat je je ware liefde zo hebt gevonden! Meerdere vriendinnen van mij wonen inmiddels samen met hun Tinder-dates. Ik daarentegen heb alleen maar de fouten mannen ontmoet via Tinder en andere sites en heb het wel even gehad. 😀

 • jodi - liefthuis
  9 oktober 2016

  Wat grappig. Het is inderdaad dood normaal, maar er lag wel een taboe rondom. Ik ken nu zoveel mensen die elkaar via internet kennen. wel heel grappig dat zo weinig mensen het maar wisten
  jodi – liefthuis onlangs geplaatst…Mijn 10 favoriete prentenboeken + WishlistMy Profile

 • Judith
  9 oktober 2016

  Toevallig heb ik mijn man 16 jaar geleden online leren kennen (niet via een datingsite, maar via een chatprogramma). Grappig dat je het taboe vindt, wij hebben dat nooit zo ervaren. Leuk dat je dit nu deelt!

 • karlien
  9 oktober 2016

  Wat leuk zeg 😀 Ik heb geen ervaring met datingsites, leek me altijd wel een gave manier om mensen te ontmoeten !!
  karlien onlangs geplaatst…Tips voor een vakantie naar SiciliëMy Profile

 • Shirley
  9 oktober 2016

  Ik ken mijn vriend via een chatsite.. 7 jaar geleden. En omdat ik afspreken nogal eng vond hebben we 3 jaar lang gemsnt en later gewhatsappt. Nu zijn we al bijna 4 jaar samen 🙂

 • Rianne
  9 oktober 2016

  Sinds een tijdje zijn mijn eerste liefde en ik uit elkaar. Na 3jaar een relatie met hem te hebben gehad voelde ik me zo eenzaam en ben weer begonnen op tinder en heb ik een hele leuke jongen ontmoet..
  Ik zit mezelf aan te praten om niet met hem aftespreken omdat ik me dan schaam om te vertellen dat hij van tinder is, denk ik.
  Steeds komen er tekenen voorbij om het toch maar wel te doen.. Dit artikel, weer een steuntje in me rug.

 • Priscilla
  9 oktober 2016

  Volgens mij is dit wel een beetje van alle tijden. In de tijd van mijn moeder deden ze iets soortgelijks via de dating rubriek in de krant. Ik ben overigens veel te wantrouwig altijd geweest daarvoor, vond het veel te eng om af te spreken met iemand die ik niet al kon!
  Priscilla onlangs geplaatst…30 DBCNL 9: Genânte momentenMy Profile

 • Bertine
  9 oktober 2016

  Oh wat leuk!! Haha!! Ik vind het hartstikke leuk en helemaal niet gek!! Maar kan me voorstellen dat dit jaren geleden echt wel anders was ja. Grappig dat nog maar weinig mensen dat wisten;)
  Bertine onlangs geplaatst…MAC sheertone shimmer blush – SpringsheenMy Profile

 • Bertine
  9 oktober 2016

  Oh wat leuk!! Haha!! Ik vind het hartstikke leuk en helemaal niet gek!! Maar kan me voorstellen dat dit jaren geleden echt wel anders was ja. Grappig dat nog maar weinig mensen dat wisten;)
  Bertine onlangs geplaatst…MAC sheertone shimmer blush – SpringsheenMy Profile

 • Seline
  9 oktober 2016

  Oh kelly! Wat vind ik dit leuk om te lezen! Jammer dat het altijd zo een taboe was en jullie daardoor er niet eerder voor konden uitkomen. Gelukkig dat het dan deze dagen niets raars meer is, en wat fijn dat je daardoor je ware liefde hebt gevonden! Leuk dat je dit met ons deelt 🙂
  Seline onlangs geplaatst…Blog kriebels, Im back!My Profile

 • Melissa Polfliet-de Jonge
  9 oktober 2016

  Wow prachtig om te lezen. Ik had al gereageerd op fb hihi. En mijn man ook 6,5 geleden via relatieplanet ontmoet. Eerst ook vele berichten waar ik niet eens op reageerde. Maar toen ineens een berichtje van ruud en ook toegevoegd op MSN. 1e dag gelijk 6 uur gechat. We hadden het zelfs al over kinderen hahaha. Er was een enorme klik. En nu ruim 3 jaar getrouwd en een prachtige zoon van anderhalf. Het beste wat me ooit overkomen is.

 • Sietske
  9 oktober 2016

  Super leuk! Ik ken mijn man van mijn werk in de Efteling, maar ook wij msn’den wat af! En ik weet dat hij wel op een datingsite zat voor hij mij kende!
  Sietske onlangs geplaatst…Mystery BlanketMy Profile

 • Maar
  9 oktober 2016

  Leuk om dit te lezen! Heel herkenbaar mijn vriend ook via een datingsite ontmoet (tinder) en na de eerste date ook meteen ‘verkering!’ Nu al bijna 2jaartjes samen en samenwonend.

 • Mariss
  9 oktober 2016

  Ik heb mijn vriend leren kennen via Tinder! Wij hebben eerst heel kort op de chat van Tinder met elkaar gesproken en daarna vrij snel via WhatsApp. Binnen een week kwam hij bij mij langs op een vrijdag en we zijn vanaf toen nooit meer bij elkaar weg gegaan! We hebben samen het hele weekend met elkaar doorgebracht en het was ook vrij snel ‘aan’, het klopte. Na een halfjaar (wel ook de hele zomer bij hem geweest haha) zijn we officieel gaan samenwonen en zijn nu al dik 2,5 jaar heel gelukkig samen?

 • Ollie
  9 oktober 2016

  Ik vind dat jullie er wel echt een ding van hebben gemaakt terwijl het helemaal niet gek is.
  Ook in die tijd van jullie was het geen taboe (ik ben net iets ouder dan jij bent).
  Toen je aan kondigde van : onthullen Hoe wij elkaar echt kennen had ik al mijn vermoeden !
  Wees trots op dat je elkaar via een dating site kent zodat je de wereld kan laten zien dat het wel kan en niet alleen maar ‘losers’ op zitten zoals sommige mensen denken.
  Je hoeft er niet mee te koop gaan lopen haha maar maak het jezelf niet zo moeilijk 🙂

 • Dees
  9 oktober 2016

  Wat leuk!
  Ik heb ook op paar sites gezete die inmiddels bekend zijn als andere sites vooral bij de militairen en dan vooral voor handig in de buurt bij de kazerne haha. Voordeel dat dat toen wss minder hype ook was.
  Ik ben wat nuchter erin en ach hoe maakt het uit hoe je elkaar heb leren kennen . Wij in een kroeg en een vrij foute ook nog eens haha
  Dees onlangs geplaatst…Borstvoeding of Flesvoeding! Mijn keuze en mening!My Profile

 • Amber
  9 oktober 2016

  Ik ken mijn vriend ook via internet. Twoo.com. In onze leeftijdscategorie (20-23) ligt toch ook internetrelatie bij de ouders en families gevoelig. Dus ook ik gebruikte het via via smoesje.
  Wij ontmoette elkaar vrijdagavond op de site, zaterdag geskypt (je weet maar nooit ) en afgesproken voor een drankje op maandag. Nou na het drankje ging ik mee naar zijn huis(bij zijn ouders) bleef ik daar eten en bracht hij mij Savonds thuis. Diezelfde dag na het eten heeft hij me gevraagd voor een relatie en ik zei ja.

  Nu 1 jaar en 8 maanden wonen we samen. Soms weet je het gewoon dat het de ware is. Waar je hem ook vandaan haalt

 • Lisa
  9 oktober 2016

  Super leuk dat je dit met ons deelt. Mij vriend en ik hebben elkaar ook leren kennen via een dating site! Zijn nu bijna 4 jaar samen en verwachten in februari 2017 ons eerste kindje. Toevallig werkt hij ook bij Defentie haha.

 • Elaine
  9 oktober 2016

  Ja, hier nog één! Op een avondje uit verveling en na grootse verhalen van een vriendin een account aangemaakt en het eerste berichtje was van een hele leuke jongen. Een week later aten samen patat (dat was sowieso een goed begin) en was het dikke mik. Komende woensdag is die date 5 jaar geleden en gaan we geregistreerd partnerschap aan. Ik met dikke buik want we krijgen een kindje!

 • Cindy - levenalsmama.nl
  10 oktober 2016

  Wat leuk om dit verhaal te lezen. Ik heb geen ervaring met dit soort online dating maar ik heb me wel ooit eens ingeschreven voor een georganiseerde speeddate; steeds 3 minuten ‘daten’ met een stuk of 20 verschillende mannen. En mijn man was daar een van! In 3 minuten kun je al zoveel aanvoelen. Dus bij ons begon het met een speeddate en ging het daarna ook in sneltreinvaart door en nu nog geen 4 jaar later zijn we al een bruiloft en twee kindjes rijker 🙂
  Cindy – levenalsmama.nl onlangs geplaatst…Recensie: Barbara Muller – De babyplannerMy Profile

 • femke
  10 oktober 2016

  Leuk om te lezen,

  Bij mij ging het ook zo, vriendinnen van mij waren op tinder maar ik vond het maar niks. Uiteindelijk toch maar gedaan meer voor de lol en niet echt serieus er mee bezig. Tot ik een match had en inmiddels zijn we bijna 3 jaar verder en hebben we net de sleutel van ons huis.
  Maar naar vrienden en familie hebben we in het begin gezegd dat we elkaar kende van het stappen.
  Dus in deze tijd zijn de site wel al wat minder taboe maar naar mijn idee de apps nog wel steeds een klein beetje een taboe.

 • Callisz
  10 oktober 2016

  Fijn dat je geen geheimen meer hebt.

  Al snapte ik niet welk taboe er overheerst, een taboe creëer je naar mijn idee altijd zelf.

  Korte periode vertelde wij dat we elkaar van t terras kende puur om niet te hoeve uitleggen wat Tinder was aan de oudere generatie.

  Zijn nu dit 2.5 jaar verliefd, partners, Baby op komst en elkaar beste vrienden. Perfecte match via Tinder en ik ben er trots op.

 • Leonie van Mil
  10 oktober 2016

  Leuk zeg! Hoe dat kan lopen. Ik heb mijn man heel old fashion via een gezamelijke vriendin leren kennen. En dat was echt zo 😉 hahaha Nog nooit verder aan online daten gedaan, maar ik ken er wel een aantal die op die manier elkaar hebben leren kennen en nu ook super gelukkig zijn.
  Leonie van Mil onlangs geplaatst…Get-to-know-me tagMy Profile

 • Moira
  10 oktober 2016

  6.5 jaar geleden was het al niet echt een taboe om via een datingsite iemand te leren kennen tenminste niet dat ik weet. Ik ben inmiddels 16.5 jaar samen met mijn man die ik ook via het internet heb leren kennen via de veronica date box ofzo. Ik had een advertentie daar geplaatst en met verschillende mannen gedate. Uiteindelijk mijn huidige man leren kennen we hebben eerst 5 maanden via msn gechat en uiteindelijk afgesproken na 1 jaar en 2 maanden gaan samenwonen en in 2006 zijn we getrouwd. Wij hebben elkaar eerst zeer goed leren kennen via de chat dan leer je elkaar eerst kennen als persoonlijkheid in plaats van via uiterlijk.

 • rachel
  10 oktober 2016

  lieve schat ik weet een hoop van je maar dit wist ik niet en wat vind ik dit onwijs gaaf om te lezen 😀 zo via een datingsite!! ik vind jullie echt jut en jul, zoon heerlijk los stel met alle gekheid op een stokje hihi super 😀 <3
  rachel onlangs geplaatst…#Vlog 9 oktober ’16My Profile

 • Kirsten
  10 oktober 2016

  Ik heb zelf geen ervaring met datingsites, maar mocht ik nu single zijn & een relatie willen, zou ik mij denk ik wel aanmelden. Hoe tof dat je Yannick zo leren kennen hebt en het onmiddellijk de ware bleek te zijn!
  Kirsten onlangs geplaatst…Na de bevalling in het ziekenhuisMy Profile

 • Frederique
  10 oktober 2016

  Hoi Kelly, ik volg je blogs en vlogs sinds ik via Google zocht naar een leuke website met blogs over zwangerschap en baby’s. Toen kwam ik bij jou terecht. Dat is nu negen maanden geleden. Ik reageer nooit maar dit artikel riep zo’n warm gevoel in mij op dat ik gewoon moest reageren haha 😉
  Mijn vriend en ik hebben elkaar ook leren kennen via een gratis datingsite. Na een maand lang dagelijks intensief te hebben gemaild en ge-appt, spraken we voor het eerst af: we wisten allebei dat dit goed zat! Nu drie jaar later is hij voor mij vanuit de Randstad naar Brabant verhuisd, wonen we sinds dit jaar samen en verwachten we over 3 weken ons eerste kindje. En dat allemaal dankzij Internet 😉
  Veel succes met je website!

 • Dana
  10 oktober 2016

  te leuk om te lezen! Ik heb mijn ex zowel als mijn hudige vriend via tinder leren kennen. Het was gewoon een beetje voor de lol totdat de echte dates ervan kwamen… :’)
  Dana onlangs geplaatst…Serie || How to get away with murderMy Profile

 • Mariëlle
  12 oktober 2016

  Ik ken mijn man ook via een datingsite dat is 4 jaar geleden we zijn nu bijna 8 maanden getrouwd en hebben een zoontje van 6 halve maand..

 • Aletta
  12 oktober 2016

  Wat fijn dat je dit wil delen met ons! Ik snap dat het gek is omndit te vertellen.
  Ik ken mijn vriend via Tinder, en hoewel er misschien minder een taboe op heerst ziet men Tinder toch als een app voor seks. Wij hebben daarom ook besloten te zeggen dat we elkaar via uitgaan kennen.. hopelijk komt er ooit een dag waarop we het tegen mensen willen vertellen, maar voor nu is het zo helemaal prima!
  Ik denk eigenlijk ook nooit aan het feit hoe ik hem heb leren kennen. Ik ben alleen ontzettend blij dat ik hem heb leren kennen.

 • iris
  12 oktober 2016

  Ik heb mijn man op vakantie leren kennen in de Dominikaase Rep.Toen ik thuis kwam hebben we elke dag contact gehad via BBPin en twee maanden later kwam hij als verrassing op bezoek in Nederland en na een jaar heen en weer reizen (allebei) ben ik aankomende dinsdag alweer 6 jaar geleden verhuisd naar de Dominikaase Republiek, en nog geen seconde spijt gehad van mijn keus.

 • yvonne
  13 oktober 2016

  Wat leuk dat je dite deelt. Dan is er voor mij ook nog hoop 😉

 • Sandra
  14 oktober 2016

  Wat een leuk verhaal! Ik vind je echt zo’n sterke vrouw Kelly, ongelooflijk! Wat jij allemaal al hebt meegemaakt en nog steeds sta je zo positief en vol drive in het leven, wow! Daarom vind ik het ook heerlijk om je blog te volgen :).
  Sandra onlangs geplaatst…Wat 3 maanden moederschap mij geleerd hebbenMy Profile

 • Marion
  27 november 2016

  Herkenbaar!
  Wij hebben elkaar 9 jaar geleden ontmoet via Lycos chat. En daarna gingen we MSN’en en na 2 weken was t zoooo leuk dat we elkaar ontmoet hebben en sinsdien onafscheidelijk zijn. En nu idd ook getrouwd 🙂
  Dus geen datingsite, maar wel via internet. Maar dat heb ik nooit onder stoelen of banken geschoven

 • Juliette
  27 november 2016

  Wat leuk dat jullie elkaar zo hebben leren kennen! Het is dus echt mogelijk, haha ?
  Juliette onlangs geplaatst…Beau’s outfit: navy blueMy Profile

 • Heleen
  10 januari 2017

  Wat een heerlijk verhaal en zo herkenbaar ?Ik ken mijn vriend al een jaar of 13, maar zijn pas sinds 4 jaar samen. Hij woonde in Kaatsheuvel, ik in Ridderkerk. Wij kennen elkaar via (hou je vast:) Sugababes en Superdudes. Ik was 13 toen ik me daar inschreef en sindsdien altijd gemsnt met elkaar. Een paar jaar geleden besloten we dat het onderhand wel eens tijd was om elkaar in t echt te gaan zien en sindsdien is het dikke mik. Intussen wonen we samen in Waalwijk en is ons eerste kindje onderweg! Zo gek hoe het allemaal
  kan lopen!
  Heleen onlangs geplaatst…Zwangerschapsdozen (blije doos & ouders van nu zwangerbox)- unpacking !My Profile

 • Ingemar
  26 mei 2020

  Wat super leuk! Ik heb mijn vriend via tinder leren kennen. Na onze eerste date was het gelijk aan. Ik zat al wat langer op de datingapp mijn vriend heeft er precies 2 week op gezeten haha.

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.