Weekvlog #12 De eerste keer fietsen met Aimy, uitwaaien aan zee

dia1

Tijd voor de 12e weekvlog alweer, al ruim 3 maanden ben ik vrijwel iedere dag fragmenten van mijn leven aan het filmen voor de wekelijkse vlogs. En dat vind ik echt heel erg leuk om te doen! Het is ook zo leuk om te zien hoe jullie erop reageren, heel erg bedankt daarvoor! Ik ben blij dat ik dit project ben aangegaan en ik ga er lekker mee door. Kijk je mee naar vlog #12?


Klik hier als je de video niet kunt zien

Veel kijkplezier! Ik ben benieuwd wat jullie van de vlog vonden en ik wens jullie een heel fijn weekend toe.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

15 reacties

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.