Yannick zingt voor Kelly met Ieke Booij – Lay me down

Dia1

In de avond op de bruiloft zouden we rond 21.00 beginnen met de openingsdans, tot Yannick ineens een verrassing had voorbereid samen met Ieke Booij.Klik hier als je de video niet kunt zien

Yannick zong samen met Ieke Booij het lied ‘Lay me down’ van Sam Smith en dat was voor mij een super verrassing! Het was voor mij een bijzondere combinatie omdat Ieke een belangrijke kennis van ons is (mijn moeder paste altijd op haar vanaf baby tot 12 jaar, ze is dus echt kind aan huis, zeg maar). Ieke is bekend geworden via de Voice Kids waar we natuurlijk heel trots op zijn en dat Yannick en Ieke samen gingen zingen betekende heel veel voor mij. Ik wist wel dat Yannick mooi kon zingen, maar dat hij me zo zou verrassen, had ik helemaal niet verwacht. De liedjes die ze gezongen hebben, betekenen erg veel voor ons dus die combinatie was echt magisch. Een van de meest bijzondere momenten op de bruiloft en ik heb dan ook een heleboel traantjes weggepinkt ;). Ik vind het heel bijzonder om dit met jullie te mogen delen.Om het filmpje wat specialer te maken, heb ik er wat beelden van ons samen tussen gedaan.

Ze zongen nog een liedje, dat zal later deze week online komen.

Wat vinden jullie van deze bijzondere verrassing? We zijn benieuwd naar jullie reacties bij de comments.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

29 gedachten over “Yannick zingt voor Kelly met Ieke Booij – Lay me down”

 1. Mooi gezongen!
  Dat moet wel een grote verassing voor je zijn geweest 🙂
  Wat heb je een romantische man Kelly!
  Xxx

 2. Wauw super he zo’n verrassing! Heel lief van Yannick en ook heel mooi gezongen! Je hebt er een prachtige video van gemaakt ook met die beelden van jullie er tussen 🙂 Ik krijg ook zo’n zin om te gaan trouwen van jullie video’s en foto’s, ik toon alles aan mijn vriend en hij begint er een beetje gek van te worden haha 😀

 3. Wat een super verrassing moet dat zijn geweest! Het is een hartstikke moeilijk nummer, maar wat hebben ze het prachtig gezongen! Super romantisch

 4. Wauw, wat een ontzettend romantisch en bijzonder moment! Prachtig gezongen door hen allebei. Lief gezicht ook hoe Lana af en toe even spiekt naar haar papa, haha.
  Renske onlangs geplaatst…Mijn kiekjes #8My Profile

 5. Wat een enorme verassing! Ik vind het zo onwijs lief en zo mooi gezongen en zo bijzonder dat alles is vastgelegd op film, kunnen jullie heerlijk nagenieten en wij meegenieten (wat ik stiekem ook super tof vind dat je het met ons wilt delen). Heel speciaal Kelly!
  Linda onlangs geplaatst…Ontwerp je eigen kaarten bij KaartwereldMy Profile

 6. Wauw, wat een mooie verassing! Kan me voorstellen dat je het niet daardoor niet droog kon houden, hoor!

 7. Had de video gisteren al beluisterd, maar had toen nog niet gereageerd. Maar wat mooi zeg, snap dat je traantjes hebt weggepinkt! En Yannick kan echt goed zingen hoor 😉 (En Ieke ook natuurlijk)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.