Vragen beantwoord met weddingplanner Claimy

Qa weddingplanner

Laatst deed ik een oproepje aan jullie om vragen te stellen aan mijn weddingplanner Claimy. Hier kwamen hele leuke vragen op! Ook via Instagram liet ik jullie vragen stellen die enthousiast gesteld zijn. Ik sprak vorige week bij Claimy thuis af om samen filmpjes op te nemen. We hebben in totaal drie video’s opgenomen. De eerste laat ik jullie vandaag zien, dat is de Q+A  aan Claimy. Binnenkort komen de andere twee filmpjes online die DIY video’s zijn hoe je zelf budgetproof leuke dingetjes kunt maken voor je bruiloft! In de video na de ‘lees meer’ knop beantwoordt Claimy vragen over haar werk. Hoe wordt je een weddingplanner? Is Claimy zelf getrouwd? Wat kost het om een weddingplanner in te huren en nog meer interessante vragen. Ook geeft Claimy een gouden tip die voor ieder bruidspaar van pas kan komen. Kijken jullie mee naar de video?


Klik hier als je de video niet kunt zien

Ik denk dat dit filmpje een hoop duidelijkheid schept over het werk van een weddingplanner. Hoe je zelf weddingplanner kunt worden, allerlei vooroordelen die er (vooral in Nederland) nog bestaan over het inhuren van een weddingplanner en meer. Ik ben heel benieuwd of jullie vragen hiermee zijn beantwoord. Ben je hierdoor anders gaan kijken tegenover het inschakelen van een weddingplanner? Laat je reactie achter in de comments van dit artikel.

Liefs Kelly

Volg mij via Bloglovin’ , Twitter, Instagram of Facebook

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

20 reacties

 • Manon
  29 oktober 2014

  Leuk filmpje! Ik denk dat als ik ooit ga trouwen ik ook wel een wedding planner wil 🙂 Inderdaad omdat die ervaring hebben binnen de branche, wat me wel heel belangrijk lijkt!
  Manon onlangs geplaatst…PompoenbroodMy Profile

 • Dita
  29 oktober 2014

  Het lijkt me ideaal om een weddingplanner te hebben als je gaat trouwen. Leuk filmpje!
  Dita onlangs geplaatst…Recept: Salade met aardappelsMy Profile

 • Diana
  29 oktober 2014

  Wij trouwden klein, dus de behoefte aan een weddingplanner hebben wij niet gehad. Pak je het groots aan, dan denk ik dat het wel fijn is om gebruik te maken van de diensten van een weddingplanner. Zij denkt aan zaken wat je zelf wellicht zou vergeten, ontlast je met veel taken en komt met nieuwe ideeën.
  Diana onlangs geplaatst…Plog: donderdag 23 oktoberMy Profile

 • Marion
  29 oktober 2014

  Leuk om te horen allemaal. Lijkt me inderdaad handig voor een bruiloft. En ook een beetje rust in je eigen hoofd omdat je veel uit handen kan geven.
  Marion onlangs geplaatst…Essie lakje + Tip van de DagMy Profile

 • Elize
  29 oktober 2014

  Leuk om te zien! Het lijkt me een erg leuke baan!
  Elize onlangs geplaatst…1 jaar Stories of a Coeliac: winactie!My Profile

 • Lauriëtte
  29 oktober 2014

  Wat een bijzondere naam! Leuke video, lijkt me heel erg handig om een wedding planner te hebben!
  Lauriëtte onlangs geplaatst…36 Hours – 125 Weekends in EuropeMy Profile

 • Simone
  29 oktober 2014

  Hele leuke video! Het lijkt me ook echt een droombaan!
  Simone onlangs geplaatst…Mini haul: Max & More oog make-upMy Profile

 • Koalabeautymama
  29 oktober 2014

  Lijkt me ook wel een interessante baan als weddingplanner. Volgens mij geeft het heel veel voldoening als je planning uitkomt en om het complete plaatje te zien met alle decoratie enzo. Tof filmpje! 🙂
  Koalabeautymama onlangs geplaatst…Vlog 31 & Foto verslag |première Woezel en Pip theatershowMy Profile

 • Vanessa
  29 oktober 2014

  Leuk om te horen! Het lijkt me heel handig om een wedding planner te hebben. Je hoeft dan zelf niet met van alles bezig te zijn enzo. Het lijkt me trouwens ook een leuke job. Zeker als alles goed is gelukt, dan geeft dat veel voldoening!
  Vanessa onlangs geplaatst…Yves Rocher Peelende Douchegels | Braam, Framboos & PerzikMy Profile

 • Angelique
  29 oktober 2014

  Leuk om het zo eens te horen, lijkt mij echt een geweldige baan! Ik zou alleen geen weddingplanner in huren ik hou er dus totaal niet van om het uit handen te geven
  Angelique onlangs geplaatst…Review | Action verfMy Profile

 • Manon
  29 oktober 2014

  Oh dat lijkt me ook echt een geweldige baan! De mooiste dag van iemand anders leven organiseren… Ook hard werken maar echt een onwijs coole baan 🙂
  Manon onlangs geplaatst…Huishouden: voorbereiden op de babyMy Profile

 • Mirne
  29 oktober 2014

  Lijkt me inderdaad echt een droombaan!
  Mirne onlangs geplaatst…Stoofperen crumble met kruidnotenMy Profile

 • Seline
  29 oktober 2014

  Heel leuk filpmje! lijkt me echt een hele toffe baan!
  Seline onlangs geplaatst…Autumn TagMy Profile

 • Annemijn
  29 oktober 2014

  Wauw, lijkt me een hele leuke baan!
  Annemijn onlangs geplaatst…Recept suikervrij kwarkbroodMy Profile

 • Nicole
  29 oktober 2014

  Ja een weddingplanner is echt super handig! Zelf hadden we er geen gebruik van gemaakt omdat veel dingen voor ons al duidelijk waren en heel makkelijk zelf te regelen. Wel had ik graag hulp gehad bij decoratie enzo… maar niet aan planner gedacht toentertijd!
  Nicole onlangs geplaatst…Cake Smash het resultaat!My Profile

 • Geertje
  29 oktober 2014

  Wat een leuk filmpje! Lijkt me een geweldig beroep! En je ziet echt dat je plezier hebt in je werk!
  Geertje onlangs geplaatst…Fietsen in de duinen!My Profile

 • Jessica
  29 oktober 2014

  Leuk informatief filmpje!
  Jessica onlangs geplaatst…Boekreview – In het duisterMy Profile

 • Milou
  29 oktober 2014

  Leuke video. Lijkt me een heerlijk beroep, weddingplanner!
  Milou onlangs geplaatst…Wishlist: boekenMy Profile

 • Kim | Kimsbloglife
  29 oktober 2014

  Leuke video! Kan inderdaae wel heel handig zijn om zo’n weddingplanner te hebben! Ben al benieuwd naar de DIY filmpjes! 🙂
  Kim | Kimsbloglife onlangs geplaatst…Mijn allereerste vlog: Primark EindhovenMy Profile

 • Whitney
  7 november 2014

  Heel leuk! Lijkt me ook echt een leuk beroep 🙂
  Whitney onlangs geplaatst…Wisdom for the moment #16My Profile

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.