New in : Michael Kors tas Jet set travel in taupe

Michael Kors tas Jet set

Wie mij via Instagram of Twitter volgt heeft het waarschijnlijk al voorbij zien komen, ik heb een nieuwe tas/ Ik heb mijn eerste designertas gekocht! En het is dan geen Mulberry, Louis Vuitton of Chanel, het is voor mij mijn eerste designer bag en dan wel van Michael Kors. Wat ben ik al lang aan het azen op deze tas! Rondkijken op allerlei webshops, passen in verschillende winkels, outfit inspiratie opdoen van anderen met deze tas. What’s in my bag video’s bekijken van dames met deze tas en meer, allemaal als vooronderzoek tot ik deze tas echt ging kopen. Michael Kors vind ik een prachtig merk en ik ben dan ook heel erg blij met het horloge die ik nu bijna twee jaar geleden van vriendlief kreeg voor kerstmis. Ooit hoopte ik dus ook zo’n tas aan mijn collectie te kunnen toevoegen. Een tas die perfect te gebruiken is voor zakelijke afspraken, etentjes, lange shopsessies of afspraken waarbij ik geen luiertas nodig heb. Een echte eyecatcher van mijn outfit zonder dat de tas to much is. Die match heb ik gevonden en vandaag laat ik wat foto’s van mijn nieuwe tas zien, waar ik deze gekocht heb en hoe blij ik er mee ben ;).

Michael Kors tas Jet set

Over hoe blij ik ermee ben kan ik kort zijn, ontzettend blij. Zo’n tas koop ik niet tussen het doen van de boodschappen door. Dat is een weloverwogen keuze. Toen ik Michael gisteren mee naar huis nam wilde ik thuis gelijk ermee aan de slag. Foto’s maken, inladen, uitladen, verschillende outfit combinaties proberen, rondlopen. Ja, zo ben ik als ik heel blij ben met een aankoop. Ik weet dan ook zeker dat ik over een paar jaar nog steeds zo blij ben met deze aankoop.

Ik kocht deze tas bij O’moda en daar zit een verhaal achter. Ik was vorige week bij het persevent van Mooi Pr en zij doen onder andere de pr van O’moda. Ik ontdekte daar dat ze ook Michael Kors in hun collectie hebben. Bij het persevent won ik een leuke giftcard die voor mij een mooie korting zou betekenen op de aankoop van deze tas. De giftcard kon enkel in de winkels worden ingeleverd (niet in de webshop) dus ik moest daarvoor naar Den Bosch. Gisteren ging ik met mijn lieve vriendin Lisa shoppen in Eindhoven bij Primark en Lisa was zo lief om daarna met me mee te willen naar Den Bosch. Zo gingen wij gisteren om 16.00 nog richting het transferium, bus in, bus uit (met Lana en kinderwagen) naar O’moda toe. Zo blij als een kind was ik toen ik zag dat ze dit exemplaar nog hadden. Ik twijfelde tussen deze kleur en de cognac kleur maar besloot om voor taupe te gaan omdat deze het beste matcht bij de meeste kleuren uit mijn garderobe.  Ik rekende af en zo trots als een pauw liepen we terug naar de bus, transferium, auto etc. Een hele tocht voor deze prachtige tas.

Michael Kors tas Jet set

De tas is van echt leer.

Michael Kors tas Jet set

De binnenkant heeft een aantal rits vakken wat ik ideaal vind voor mijn portemonnee, sleutels en andere meer waardevolle spullen. Daarnaast heeft de tas twee open vakken. Ik wilde een tas waar zowel mijn grote agenda (Filofax A5) in zou passen, mijn insulinepomptasje, ipad, wat te eten enzovoorts. Genoeg om een hele dag mee op pad te gaan. Ik zal binnenkort een what’s in my Michael Kors bag video opnemen!

Wat vinden jullie van mijn nieuwe tas? Ben je zelf ook dol op Michael Kors of wat voor designerbag staat er op jouw wishlist? Laat het me weten in de comments.

Liefs Kelly

Volg mij via Bloglovin’ , Twitter Instagram of Facebook of Youtube.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

52 reacties

 • Nadia
  29 oktober 2014

  Ik zag hem inderdaad langskomen op Instagram en vind hem echt heel mooi, mooie kleur heb je ook gekozen! Zal ook wel van goede kwaliteit zijn en lang meegaan. 🙂

 • Shirley
  29 oktober 2014

  Hij is erg mooi!
  Shirley onlangs geplaatst…How’s life?My Profile

 • Manon
  29 oktober 2014

  Wat een beautyyyyy <3! Heel mooi! En altijd fijn zo'n giftcard haha.
  Manon onlangs geplaatst…Huishouden: voorbereiden op de babyMy Profile

 • Janneke
  29 oktober 2014

  Vind hm erg mooi, alleen vind ik het persoonlijk jammer dat er geen grote rits in zit. Vind dat zelf altijd een must bij een tas die ik dagelijks gebruik ivm stelen enzo. Zal wel tussen mijn oren zitten haha. Ook met regen natuurlijk omdat ik dan bang ben dat mijn spullen nat worden. Toen ik mijn nieuwe tas kocht (cowboysbag) wilde ik er ook continue mee rondlopen hihi :p.

  Een tip: je spelling en zinsbouw klopt niet overal en dat leest minder lekker!

 • Dagmar
  29 oktober 2014

  Wauw wat een mooie en indrukwekkende tas! Ontzettend mooi, i love it! Geweldige kleur, hier ga je zoveel plezier aan beleven <3
  Dagmar onlangs geplaatst…Fashion – Ben jij klaar voor de winter?My Profile

 • Simone
  29 oktober 2014

  Hij is zoooo mooi, prachtig kleurtje heb je ook gekozen! De O’Moda winkel in Den Bosch vind ik echt super fijn trouwens, zo mooi en zo lekker ruim en veel keus.
  Simone onlangs geplaatst…Mini haul: Max & More oog make-upMy Profile

 • Seline
  29 oktober 2014

  Hij is echt prachtig! ooit hoop ik ook een MK tas te bemachtigen!
  Seline onlangs geplaatst…10 dingen die jullie niet over mij wistenMy Profile

 • Marloes
  29 oktober 2014

  Ah hij is zo pretty <3! Goede keuze Kelly! Een echt Michael Kors staat ook al zolang op mijn wishlist!
  Marloes onlangs geplaatst…DIY: Mason Jar Kruiden PlantjesMy Profile

 • elize
  29 oktober 2014

  Wauw! Erg mooi! Zo’n tas zou ik ooit nog wel willen! Mag ik vragen hoe duur hij was, zo der korting;)
  Liefs!
  elize onlangs geplaatst…Video: Vlog – surprise partyMy Profile

 • Malou
  29 oktober 2014

  Erg mooi!
  Malou onlangs geplaatst…Personal: de dingen die ik mis van thuis..My Profile

 • Simone
  29 oktober 2014

  Wat een mooie tas zeg!
  Simone onlangs geplaatst…Solliciteren: Hoe blijf ik positief?My Profile

 • Jessica
  29 oktober 2014

  Love love love it!
  Jessica onlangs geplaatst…Zij is Fantastic: Caroline van Eeuwijk!My Profile

 • Bente
  29 oktober 2014

  Wat een pracht exemplaar! Heeel mooi! 🙂
  Bente onlangs geplaatst…New York: dag 6, 7 & 8My Profile

 • Lisanne
  29 oktober 2014

  Prachtige tas! Ik vind zelf de Michael Kors tassen ook erg mooi, maar ik houd het voorlopig bij iets goedkopere tassen haha.

 • Dionne
  29 oktober 2014

  Hij is echt heel gaaf!
  Dionne onlangs geplaatst…Fashion | Go for a Metallic LookMy Profile

 • Jorien
  29 oktober 2014

  Wauwieee wat een mooie tas! Ik vind hem prachtig 😀
  Jorien onlangs geplaatst…Hijab UnravelledMy Profile

 • Marion
  29 oktober 2014

  Oeh, die is wel heel erg mooi! Kan me voorstellen dat je daar heel erg blij mee bent! 🙂
  Marion onlangs geplaatst…Mooie herinneringenMy Profile

 • Maaike
  29 oktober 2014

  Deze in het zwart staat ook nog op mijn wishlist! Zo’n toffe aankoop <3
  Maaike onlangs geplaatst…Review: NYC Smooth Skin BB Cream 5 in 1 Skin PerfectorMy Profile

 • Annemijn
  29 oktober 2014

  Wauw, wat een mooie kleur Kelly! Ik snap dat je helemaal weg bent van deze tas!
  Annemijn onlangs geplaatst…Recept suikervrij kwarkbroodMy Profile

 • Cindy
  29 oktober 2014

  Wauw, wat een beauty! Ik wil ook zeker nog een keer een designertas kopen. Je mag erg blij zijn met deze tas!
  Cindy onlangs geplaatst…Sunshine Snapshots – oktober #5My Profile

 • Emma
  29 oktober 2014

  Hij is in een woord prachtig! Heel veel plezier ermee! 🙂
  X Emma
  Emma onlangs geplaatst…Some pics of LondonMy Profile

 • Jess
  29 oktober 2014

  Wat een leukerd! Echt een tijdloze tas waar je nog heel veel plezier van gaat hebben. Ik ben benieuwd naar je outfits met deze tas 🙂
  Jess onlangs geplaatst…Jim’s rockin’ outfits #2My Profile

 • Céline
  29 oktober 2014

  Wat een prachtige tas. Ik zei het al op instagram, maar sinds ik mijn MK tas heb, gebruik ik geen andere tas meer. Ze zijn echt ontzettend fijn. Hier ga je nog heel erg lang plezier van hebben.
  Ik heb trouwens helemaal niet gemerkt dat er iets te doen was bij het o’moda hoekje bij Mooi? Ach, pech voor mij en geluk voor jou 😉

  Als ik ooit geld over heb dan wil ik misschien nog wel een MK in een model met een rits en dan een felroze kleurtje. Voor mn wilde dagen haha.
  Céline onlangs geplaatst…IKEA chalet 2 collectieMy Profile

 • Ilse
  29 oktober 2014

  Super mooi, ik heb er zelf ook al een paar keer mee in mijn hand gestaan in de winkel. Vind je het niet vervelend dat de tas zelf niet dicht kan met een rits? Dat vind ik altijd een nadeel, met regenweer enzo.

 • Dita
  29 oktober 2014

  Wauw wat een gave tas! 🙂 Zelf ben ik ook dol op dit merk, de tassen zijn zo mooi en ooit wil ik er ook een. Nu heb ik laatst een mooie tas van de Mango gekocht waar ik heel blij mee ben maar ooit wil ik nog eens een Micheal Kors.
  Dita onlangs geplaatst…Recept: Salade met aardappelsMy Profile

 • Dita
  29 oktober 2014

  Michael Kors
  Dita onlangs geplaatst…Recept: Salade met aardappelsMy Profile

 • Denise
  29 oktober 2014

  Wat een prachtig exemplaar Kelly! Ik zag hem al voorbij schieten op Instagram en snap dat je helemaal door het dolle heen bent door deze tas. Ik ben jaloers!
  Denise onlangs geplaatst…Mijn nieuwe telefoon: iPhone 6My Profile

 • Maaike
  29 oktober 2014

  Een MK staat nog steeds op m’n lijstje. Ze zijn echt prachtig, vooral deze met dunne hengsels! <3
  Maaike onlangs geplaatst…Soft Halloween look by SanneMy Profile

 • Milou
  29 oktober 2014

  Ik zag ‘m al voorbij komen op Instagram, wauw wat een prachtig tas Kelly. Die staat nog op mijn lijstje! Ooit..
  Milou onlangs geplaatst…Wishlist: boekenMy Profile

 • Diana
  29 oktober 2014

  Prachtige tas Kelly! Heel veel plezier ervan!
  Diana onlangs geplaatst…Plog: donderdag 23 oktoberMy Profile

 • Vanessa
  29 oktober 2014

  Wauw, wat een prachtige tas. Mooie kleur!!
  Vanessa onlangs geplaatst…Yves Rocher Peelende Douchegels | Braam, Framboos & PerzikMy Profile

 • Mirne
  29 oktober 2014

  Geweldige tas die echt bijna overal wel bij past!
  Mirne onlangs geplaatst…Stoofperen crumble met kruidnotenMy Profile

 • Evelien
  29 oktober 2014

  Hij is prachtig. Ik heb zelf ook een Michael Kors (ongeveer dezelfde kleur als die van jou) en vind het een super fijn tas. Ik snap dat je helemaal blij bent met je aankoop. Geniet er van, het is een beauty!
  Evelien onlangs geplaatst…Recept: pumpkin cupcakesMy Profile

 • Mariëlle
  29 oktober 2014

  Wat is deze gaaf zeg, echt wauw!
  Mariëlle onlangs geplaatst…Winactie: €25 shoptegoed van sans-onlineMy Profile

 • Beautydiarynl
  29 oktober 2014

  Aaah, wat is hij mooi!! Prachtige kleur! Geniet van je aankoop, maar dat zal vast wel lukken 😉
  Beautydiarynl onlangs geplaatst…Spam je blogMy Profile

 • Eilish
  29 oktober 2014

  Wat een geweldige tas, waaauw! Je hebt het verdient hoor!
  Eilish onlangs geplaatst…Comment on Beauty ♥ Max & More lipsticks |Action | herfst editie by InfinityMy Profile

 • Manon
  29 oktober 2014

  Een ontzettend mooie tas! Zeker een mooie kleur die goed in de winter en in de zomer kan!
  Manon onlangs geplaatst…30 Weken!My Profile

 • Elise | The Beauty Suitcase
  29 oktober 2014

  Wat een prachtige tas! Ik ben dol op Michael Kors! Dat is dan ook precies het merk dat op mijn verlanglijstje staat en ook in ongeveer zo’n zelfde kleur als jij hebt. Ik wil er denk ik wel uiteindelijk eentje kopen waar ook mijn laptop in past.
  Elise | The Beauty Suitcase onlangs geplaatst…Get To Know Me TagMy Profile

 • femketje
  29 oktober 2014

  oeh die is gaaf 😀
  femketje onlangs geplaatst…W7 In The Night Palette.My Profile

 • Elseniek
  29 oktober 2014

  Aaaaah die is zo gaaf!! Hele mooie tas. Lekker basic en toch classy. Goede keus 😉
  Elseniek onlangs geplaatst…Hotspots in Utrecht #2My Profile

 • Andrea
  29 oktober 2014

  *kwijlt
  Andrea onlangs geplaatst…Nieuw: Navulbare knijpzakjes SQUIZ + WIN!My Profile

 • Bertine
  29 oktober 2014

  wauw wat een mooie tas! super zeg dat je die met korting kon kopen! ik wist niet dat omoda dit merk had trouwens!

 • Kim | Kimsbloglife ♥
  29 oktober 2014

  Jeeej wat leuk Kelly! 🙂 Je hebt gelijk dat je jezelf eens verwent, dat mag af en toe 😉 Ik vind de tas echt heel erg mooi! Mooie kleur ook! Ik heb zelf een gelijkaardige nepperd van in Turkije in het zwart, maar ze is echt van hele goede kwaliteit en ze ziet er heel mooi uit vind ik. Ik ben er ook zo blij mee en gebruik ze bijna elke dag! Ideaal formaat ook! Nu wil ik stiekem toch ook nog graag een echte Michael Kors, dat zou ook mijn eerste designer bag zijn! Ik heb de Selma bag op het oog en twijfel ook tussen cognac en jouw kleur! 🙂 En ik twijfel ook of ik mijn geld er wel aan zou geven… Ik heb momenteel verschillende dure dingen op mijn wishlist staan (o.a. Ugss en een iPhone 6, hihi!), dus ik moet ergens een keuze maken… Een echt luxeprobleem, haha! Ben al benieuwd naar je What’s in my Michael Kors bag video! 🙂
  Kim | Kimsbloglife ♥ onlangs geplaatst…Mijn allereerste vlog: Primark EindhovenMy Profile

 • Frederika
  29 oktober 2014

  O jee, word zo hebberig van dit artikel whahahaha. Wat een prachtige tas! Kan me zo voorstellen dat je deze uitgekozen hebt…wauw!!!

 • Tanja
  30 oktober 2014

  Wauw wat een mooie tas! Ik zou graag een keer een kleine schoudertas willen of een portemonnee van MK.
  Tanja onlangs geplaatst…Mijn favoriete TV serie’s op NetflixMy Profile

 • Monique
  30 oktober 2014

  Liefde!! <3 Super mooie tas.

 • Angelique
  30 oktober 2014

  Wat een prachtige tas! Past echt goed bij je
  Angelique onlangs geplaatst…Organisatie | Family PlannerMy Profile

 • Mama van Vesper
  30 oktober 2014

  mooi hoor!
  Mama van Vesper onlangs geplaatst…Vesper 13 weken en voor het eerst ziek…My Profile

 • Eline
  30 oktober 2014

  Hele mooie tas! Goede aankoop Kelly!
  Eline onlangs geplaatst…EiersaladeMy Profile

 • rachel
  30 oktober 2014

  issie mooi of niet 😀 gaaf meis en veel plezier ermee!!
  rachel onlangs geplaatst…B-day en IG mini meeting!!My Profile

 • Rory
  30 oktober 2014

  Hij is supermooi. Goede kleur ook. Een designerbag zit er voor mij nu even niet in. Gelukkig heb ik zat (niet-designer)bags om te gebruiken:) Maar ik kan mij heel goed voorstellen dat je hier echt voor spaart. Alleen de voorpret is al te gek toch? En op deze manier kan je het ook echt oprecht waarderen.
  Rory onlangs geplaatst…Mijn ervaring met zwanger zijn op je 40steMy Profile

 • Deisy
  30 oktober 2014

  Wat een prachtige tas zeg, echt om heel blij van te worden. Enige jammere van dit soort tassen (meeste MK tassen) is dat er een grootste rits ontbreekt. Ik ben altijd bang dat mensen dan zo in mijn tas kunnen graaien hihi.. Maar die kleine vakjes kan je natuurlijk ook al je waardevolle dingetjes in doen dusja of het nou weer zo’n probleem is 😉 … Echt heel leuk 🙂
  Deisy onlangs geplaatst…De kracht van complimenten gevenMy Profile

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.