Valentijnsdag: 10x Waarom ik zo gek op Yannick ben

troiwen2

Notitie vooraf, het is vandaag Valentijnsdag dus ik wilde daar graag een stukje aan wijden. Het is een artikel vol cliche’s en  romantisch gezwijmel, gewoon omdat ik het zo ervaar en omdat ik dit graag op mijn persoonlijke blog wil delen. Mocht je daar niets mee hebben dan zou ik zeker niet verder lezen haha. Oke, het is dus Valentijnsdag, de dag om je geliefde extra in het zonnetje te zetten. Over 3 maanden zijn Yannick en ik alweer 6 jaar samen, en dan gelijk ook 1 jaar getrouwd. Hoe speciaal! Jullie zien Yannick regelmatig voorbij komen hier op mijn blog en vandaag zet ik hem in het zonnetje door te vertellen waarom ik zo gek op hem ben. Jep, nog steeds gewoon stapelverliefd.

10x Waarom ik zo gek ben op mijn man Yannick!

 1. Yannick weet me altijd te laten lachen, wat voor dag het ook is. Hoe rot ik me ook vol, hoe chagrijnig ik ook uit de hoek kom. Yannick zet een gek gezicht op, maakt een bepaalde opmerking en mijn bui is over, dan moet ik zo hard lachen.
 2. We hebben al zoveel meegemaakt samen. Letterlijk lief en leed gedeeld, elkaar in hele heftige tijden aan onze zijde gehad, maar vooral ook zoveel mooie momenten gedeeld. Een van die mooie momenten vindt deze maand plaats, al was de geboorte van Lana ook zo’n moment om nooit te vergeten. En onze bruiloft, en onze vakanties enzovoorts haha.
 3. My lover and my best friend. Yannick is mijn beste vriend, mijn man, mijn geliefde, met hem deel ik alles. Er is niemand op deze aarde die mij beter kent dan hij dat doet denk ik. Ik ben bij hem mezelf, ik mag mezelf zijn, hij kijkt nergens gek van op en buiten dat ben ik zo verliefd op hem.
 4. Telepathie: We hebben echt iets telepatisch samen. Maken elkaars zinnen af, weten wat de ander wil zeggen terwijl het over iets totaal anders ging en we denken vaak hetzelfde na over bepaalde dingen. Dan zegt een blik genoeg en dan snappen we elkaar. Dat is heel bijzonder.
 5. We hebben dezelfde passies: Zo zijn we allebei dol op lekker eten, maar hebben we tegelijkertijd ook een grote passie voor sporten en momenten dat we allebei weer een tijdje ‘healthy’ doen haha! We vinden het allebei leuk om bordspellen te doen, maar bezoeken ook graag het casino (al doen we dit niet vaak meer). We bezoeken graag pretparken en laten dan helemaal het kind in ons boven komen en ook qua humor liggen we heel erg op een lijn. Kunnen we samen hard in een deuk liggen terwijl niemand snapt wat we bedoelen en zo kan ik nog wel even doorgaan.
 6. Tegelijkertijd zijn we soms heel verschillend van elkaar. Denk ik A. dan denkt Yannick B. maar toch komen we er samen uit. Zo houd ik totaal niet van oorlogsfilms of films waarin gevochten wordt, maar hij wil me eigenlijk overhalen die te bekijken. Yannick zou dolgraag op wintersportvakantie gaan, ik moet er niet aan denken, en zo zijn er nog meer grote verschillen die we van elkaar geaccepteerd hebben maar die steeds wel weer zo’n discussiepuntje geven haha.
 7. We maken ruzie, net als ieder koppel en net als in ieder huwelijk voorkomt. Van Yannick mag ik het niet ‘ruzie’ noemen, hij vindt het een meningsverschil. Daar begint het dan al haha. Toch duren onze ruzies niet lang, maakt hij me bijvoorbeeld aan het lachen of vinden we het helemaal niet leuk om zo tegen elkaar te doen en dan gooien we maar water bij de wijn. We komen er samen altijd weer uit. 
 8. Yannick is de leukste papa voor mijn kindjes die ik me kan wensen. Hij weet Lana altijd heel goed rustig te krijgen en ook heeft hij zich al bewezen als de beste papa voor Aimy, wat me onwijs trots en dankbaar maakt.  Ik zie Lana stralen van geluk als Yannick met haar aan het spelen of gek doen is en samen vormen we een mooi team als ouders. Yannick is een hele lieve en zorgzame man en vader.
 9. Yannick is heel erg romantisch. Kaarsjes aan, speciaal voor me koken, het huwelijksaanzoek was wel echt het bewijs van zijn romantische skills, maar ook het zingen waarmee hij me op de bruiloft wist te verrassen. Yannick kan zo ineens thuiskomen met een cadeautje voor me of met een andere leuke verrasing. Ik heb het enorm getroffen met deze zorgzame gentle man.
 10. Ik ben gewoon stapelverliefd op hem. Ik vind Yannick een prachtige man, van uiterlijk en van innerlijk. Ik krijg kriebels in mijn buik als ik hem zie. Hoe hij is als mijn man, als vader, als beste vriend, hoe hij me altijd weet te verrassen, altijd kan laten lachen, altijd zijn best doet voor mij. Ik vind het in een relatie ook fijn en belangrijk om je best te blijven doen voor elkaar en aan de relatie te blijven werken. Het is ook niet altijd rozengeur en maneschijn maar als je voor elkaar blijft werken dan kun je het sterkt in elkaar naar boven laten komen, dat is een heel fijn gevoel.

En dit waren 10 van die puntjes en je bent nog steeds aan het meelezen, niet afgehaakt, fijn haha! Ik ben benieuwd of jij punten hiervan herkent in je eigen partner. Wat zijn de dingen die jou zo verliefd op je partner maken, of welke dingen hebben jullie gemeen samen? Ik ben benieuwd naar jullie reacties bij de comments. Ik wens jullie een hele fijne Valentijsdag toe.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

48 reacties

 • Mamaonderneemt
  14 februari 2016

  Vanavond is Aimy alweer 1 week. Wat gaat dat snel. Hopelijk gaat alles goed met jullie. Wat een heerlijk romantisch verhaal! Mijn vriend passen al bijna 17 jaar zo goed bij elkaar, omdat we over veel dingen hetzelfde denken, allebei ambitieus zijn en natuurlijk heel veel van elkaar houden!
  Mamaonderneemt onlangs geplaatst…Hoe ik “mijn” mannen mee op date vroeg!My Profile

 • Milou
  14 februari 2016

  Ahhh de liefde spat van dit artikel af. En niet alleen van dit artikel, ik ken je natuurlijk ook wel een beetje persoonlijk en ik weet hoe gek je op Yannick bent! 😉 Ik ben vooral gek op mijn vriend omdat hij altijd voor mij klaarstaat, lief is en mij aan het lachen maakt, iedere dag weer! Zucht, ik zou niets aan Valentijn doen maar nu ben ik toch wel heel romantisch de dag begonnen, lol. :p
  Milou onlangs geplaatst…February so farMy Profile

 • Rosanne
  14 februari 2016

  Wat een lief artikel!
  En dat Yannick romantisch is heeft hij mij jullie huwelijksaanzoek inderdaad wel bewezen. Ik heb hem meerdere keren bekeken en vond het prachtig!
  Geniet vandaag lekker van je gezinnetje! Zo fijn dat jullie nu lekker thuis zijn.
  Rosanne onlangs geplaatst…Valentijns gedicht: thuiskomen.My Profile

 • MamaOnderneemt
  14 februari 2016

  En hij is superlief! Daarom heb ik hem ook ooit mee uitgevraagd!
  MamaOnderneemt onlangs geplaatst…Hoe ik “mijn” mannen mee op date vroeg!My Profile

 • demallemolenmoeder
  14 februari 2016

  Wat fijn dat jij jouw prins hebt gevonden. De liefde spat ervan. Hoe mooi dat jij nu heerlijk thuis bent op deze dag, Aimy een week is en jullie de liefde mogen voelen en vieren. Ik ben vooral gek op mijn man omdat hij grappig is, lief en trouw. Hij heeft mij door de moeilijkste periode van mijn leven heen gesleept. Gevochten voor ons huwelijk. Onze dochter is natuurlijk wel onze kroon ?

 • Nicole
  14 februari 2016

  Lekker zoetsappig en dat mag ook! Jullie zijn een mooi stel samen ❤️
  Ik ben ook zo gek op mijn man. We zitten al 2 jaar in een hele moeilijke tijd waarin ik vooral kamp met allerlei (gezondheids) problemen maar hij is mijn rots in de branding!

  Fijne Valentijn samen!!
  Nicole onlangs geplaatst…Onmisbaar in de keukenMy Profile

 • Marlotte
  14 februari 2016

  Awh, wat een onwijs lief artikel. Heel leuk om te lezen! Fijne valentijnsdag gewenst!
  Marlotte onlangs geplaatst…Gezonde snack met maar 2 ingrediënten: chocoladekoekjeMy Profile

 • Marije
  14 februari 2016

  Mijn man is ook mijn beste mattie 🙂 We zijn bijna 10 jaar samen en ik kan niet zonder hem. Ik kan niet wachten tot ik hem als vader van kan kindje zie, dat lijkt me zo speciaal. In mijn ogen is er geen betere man en vader dan hij! Ook al is hij totaal niet romantisch en heb ik nog nooit zomaar een cadeautje gehad haha
  Marije onlangs geplaatst…Babykamer voor een meisjeMy Profile

 • Alicia
  14 februari 2016

  Mooi artikel zo op Valentijnsdag! Vind het goed om ondanks alle drukte met gezin af en toe stil te staan bij het geluk dat je hebt met je partner. Ook ik ben echt een mazzelaar en vind dat niet vanzelfsprekend. Ook wij zijn van de zomer 1 jaar getrouwd en dan ook jubileum van 9 jaar.
  Alicia onlangs geplaatst…Pregnancy update: 36 weeks!My Profile

 • Dorien
  14 februari 2016

  Wat hebben jullie elkaar toch heerlijk gevonden. Ik vind het zo mooi om te zien hoe jullie gezin zo happy is samen. Zoals je aan mijn titel kunt zien heb ik een ander idee over valentijnsdag, haha! Geniet vandaag lekker met zn viertjes!
  Dorien onlangs geplaatst…13 REDENEN WAAROM IK EEN HEKEL HEB AAN VALENTIJNSDAGMy Profile

 • Dorien
  14 februari 2016

  Wat hebben jullie elkaar toch heerlijk gevonden. Ik vind het zo mooi om te zien hoe jullie gezin zo happy is samen. Zoals je aan mijn titel kunt zien heb ik een ander idee over valentijnsdag, haha! Geniet vandaag lekker met zn viertjes!
  Dorien onlangs geplaatst…13 REDENEN WAAROM IK EEN HEKEL HEB AAN VALENTIJNSDAGMy Profile

 • Lonneke
  14 februari 2016

  Wat een lief artikel. Hier geldt dat ook nog steeds na 8 jaar! Happy Valentine <3 dat gaat vast lukken met twee mooie meisjes thuis!
  Lonneke onlangs geplaatst…Jippie, het is Valentijnsdag!My Profile

 • Femke
  14 februari 2016

  Wat een lief artikel. Ik herken ook een aantal punten :-)! Mijn vriend en ik zijn alweer bijna 9 jaar samen, vanaf dat ik 18 was. Ik ben ook nog steeds stapelgek op hem en dat is zo fijn!

 • Channa
  14 februari 2016

  Wat ontzettend lief!! Heel veel had ik ook kunnen schrijven 🙂
  Channa onlangs geplaatst…Valentijnsswap – Jij bent mijn favorietje!My Profile

 • Simpel, met een snufje liefde
  14 februari 2016

  Wat een lief artikel! Mijn man laat mij ook altijd lachen. En we hebben ook heel veel meegemaakt maar zijn overal elke keer sterker uitgekomen.
  Simpel, met een snufje liefde onlangs geplaatst…Valentijn! I want to fall in love….My Profile

 • Charlotte
  14 februari 2016

  Ah wat super lief! En dan op jullie trouwdag 10x waarom Yannick zo gek is op jou… 😉
  Charlotte onlangs geplaatst…Aukjes diary #7: even weg en lekker etenMy Profile

 • Ilse
  14 februari 2016

  Wat leuk dat je nog steeds kriebels in je buik krijgt als je hem ziet! Mooi artikel voor op valentijnsdag! 🙂
  Ilse onlangs geplaatst…Zo overleef je Valentijn als singleMy Profile

 • Saskia
  14 februari 2016

  Zo lief! Fijne Valentijnsdag met jullie viertjes!
  Saskia onlangs geplaatst…Valentijnsdag & zelfrespectMy Profile

 • Lisanne
  14 februari 2016

  Heel erg lief geniet van deze dag met zijn viertjes. En laat je maar verwennen door die vent van je! Fijne dag liefs Lisanne ps: je kleine Aimy alweer een week times flies.
  Lisanne onlangs geplaatst…Receptje romige pastasausMy Profile

 • Dita
  14 februari 2016

  Heerlijk, de liefde spat er af! 🙂 Ik ben ook dol op mijn vriend. En nu onze dochter er is alleen maar meer.

 • Miranda
  14 februari 2016

  Wat lief! Fijn dat jullie elkaar zo gevonden hebben:) ik heb niks met Valentijnsdag maar vind het stiekem toch jammer dat Martijn er niks aan gedaan heeft. Maar daar was ik op voorbereid; ik heb lekkere chocolaatjes voor mezelf gekocht! Haha;) fijne zondag!
  Miranda onlangs geplaatst…Silly Billyz; Onzin of fantastisch?My Profile

 • Mieke
  14 februari 2016

  Wat leuk en lief om te lezen! Mijn man is ook echt mijn maatje. We hun lachen, huilen, dollen en praten, bij hem mag ik echt mijzelf zijn. Heerlijk he?!
  Mieke onlangs geplaatst…Je huishouden op orde krijgen naar griepMy Profile

 • Kelly
  14 februari 2016

  Wat een heerlijk artikel ! Jullie zijn echt een geweldig mooi stel samen. Ik herken heel veel dingen die ik ook heb bij mijn vriend. We hebben samen al veel meegemaakt als koppel en als vrienden. En dat heeft ons samen heel sterk gemaakt. Hij is niet echt een romanticus, als in kaarsjes en een film, maar verwent me wel met cadeautjes haha. Oh en hij kent me zo goed dat hij precies weet wanneer ik honger of een chocomomentje heb haha! Ik zou hem nu echt niet meer kunnen missen!
  Kelly onlangs geplaatst…Tag| 10 random vragenMy Profile

 • Maike
  14 februari 2016

  Wat fijn dat jullie zo gelukkig zijn met elkaar! Leuk om te lezen en mooie foto´s ook bij het artikel.
  Maike onlangs geplaatst…Goedkope ideeën voor het huwelijksdinerMy Profile

 • Nicole
  14 februari 2016

  Ahhhh wat zoet! En lief!
  Nicole onlangs geplaatst…My secret Valentine! – #MommyValentineSwapMy Profile

 • Karlien
  14 februari 2016

  Wat ontzettend lief. Fijne Valentijn!
  Karlien onlangs geplaatst…7x Den Haag met kinderenMy Profile

 • Joyce
  14 februari 2016

  Aaah lekker zoetsappig! <3
  Joyce onlangs geplaatst…Nieuwe collecties bekijken in AmsterdamMy Profile

 • Michelle
  14 februari 2016

  Wat een lief artikel! Ik herken zo veel in de dingen die je beschrijft! 8 jaar geleden was het écht liefde op het eerste gezicht toen ik Koen voor ‘t eerst zag, en dat is nooit meer over gegaan. Ik wens je een hele fijne valentijnsdag met je prachtige gezin!
  Michelle onlangs geplaatst…PLOG#17: WERK, HET WIEGJE & TAFELTJE DEKJEMy Profile

 • Daniëlle
  14 februari 2016

  Ah super lief wat je schrijft! Fijne valentijnsdag!
  Daniëlle onlangs geplaatst…De heerlijke momentjes van Daniëlle – FebruariMy Profile

 • marie-louise
  14 februari 2016

  Ahhw zo lief! Ik herken eigenlijk alle punten ook bij mijn man. We zijn nog steeds stapelverliefd op elkaar, juist door de punten jij aanstipt. Fijne Valentijnsdag met jullie 4tjes!
  marie-louise onlangs geplaatst…Zwanger week 24My Profile

 • Lifesabout
  14 februari 2016

  Wauw geweldig liefdevol artikel, jullie zijn ook zo leuk samen! Sommige punten zijn herkenbaar. Helaas wordt mijn vent net zo sago als ik ipv dat hij mij aan het lachen maakt….haha! Fijne Valentijnsdag!
  Lifesabout onlangs geplaatst…Wereldgerechten zonder pakje of zakje #7. Kantonese kip.My Profile

 • Sandy
  14 februari 2016

  Super lief artikel! De liefde tussen jullie zit zeker goed. Maak er een prachtige dag van
  Sandy onlangs geplaatst…14 februari Valentijnsdag ♥My Profile

 • Amanda
  14 februari 2016

  Wat lief….fijne valentijnsdag…
  Amanda onlangs geplaatst…Update Weight Watchers #1My Profile

 • Veer
  14 februari 2016

  Leuk!! Mijn vriend en ik kennen elkaar 7.5 jaar en hebben 6.5 jaar een relatie. We zijn gek op elkaar en weten wat de ander denkt 🙂 ik ben zo verliefd 🙂

 • rachel
  14 februari 2016

  jullie zijn een heerlijk stel 😀 en eigenlijk hebben ronald en ik hetzelfde als jullie, jut en jul hiihih. geniet lekker van jullie valentijns dag met jullie prachtige dochters <3
  rachel onlangs geplaatst…#Vlog 13 februari 2016My Profile

 • femketje
  14 februari 2016

  aaahw zo lief!
  femketje onlangs geplaatst…NOTD – Valentine’s Day 2016.My Profile

 • Marion
  14 februari 2016

  ♥♥♥
  Marion onlangs geplaatst…Loving Lazy Sundays #79My Profile

 • Kim | Kimsbloglife
  14 februari 2016

  Zo lief! En veel dingen zijn best herkenbaar. Ik ben na 5 jaar ook nog steeds gek op mijn vriend, we zijn nog steeds heel erg verliefd en ik kan ook volledig mezelf bij hem zijn en alles bij hem kwijt. Bovendien maakt hij me ook altijd aan het lachen! Romantisch is hij helaas niet echt, maar ja, je kan niet alles hebben he 😉 Ik ben al best wel benieuwd hoe hij als papa zou zijn later, maar ik weet zeker dat hij dat heel goed zal doen. Als ik hem met mijn broertje bezig zie smelt ik al een beetje!
  Kim | Kimsbloglife onlangs geplaatst…Veertien Vragen op Vrijdag #3My Profile

 • marina nubia
  14 februari 2016

  Super herkenbaar. Ik ben dol op mijn vriend. We hebben heel veel samen meegemaakt, zijn bijna 5 jaar samen en we gaan in September trouwen. We kunnen ook elkaar zinnen afmaken en hij kent mij zo goed als niemand anders mij kent. Ik herken me in alle punten eigenlijk wel.
  Super dat je zo’n man hebt. Dat gun ik iedereen.

 • Debby
  14 februari 2016

  Wat ontzettend cute dit 🙂 Zou niets liever willen dan m’n vent aan m’n zij nu, maar ja, nog even wachten. Geniet van jullie liefde en jullie prachtige gezinnetje
  Debby onlangs geplaatst…Inner Cosmos » Saar – Galabria ~ “I’ve never felt so grounded.”My Profile

 • Ellen
  14 februari 2016

  Oh, wat leuk om te lezen! Ik herken onze relatie hier echt heel goed in! Behalve dan dat mijn vriend niet zo romantisch is. Wel in hoe ontzettend lief en zorgzaam hij voor me is, maar niet kaarsjes aansteken en huwelijksaanzoeken en dat soort dingen haha. Plus we hebben nog geen kinderen, maar ik weet nu al zeker dat hij een supervader gaat zijn. Ook het puntje van de ruzie is bij ons anders. We kunnen namelijk echt knallende ruzie hebben. Maar ook wij komen er áltijd weer uit! Verder maakt hij me altijd aan het lachen en ben ik zo ontzettend gek op hem. Ook wij zijn echte bourgondiërs, maar houden toch ook zó van sporten en gezond eten. Anyway, super dat je nog steeds zo gek bent op je man en blijf ervan genieten samen met jullie twee dochters!! Liefs, Ellen.

 • Frédérique
  14 februari 2016

  Wauw wat mag hij boffen met zo een toffe partner. Heel leuk om verschillen en overeenkomsten te zien, en ondanks alles de sterke band/liefde!

 • Jodi
  14 februari 2016

  Heerlijk toch, groot gelijk dat je dat deelt. Hier ook zo blij met mijn lief. Hopelijk een mooie bijzondere Valentijn gehad als gezin van 4
  Jodi onlangs geplaatst…I’m gonna love you, like I’m gonna lose you…My Profile

 • Bregje
  14 februari 2016

  Oooh zo lief! Het straalt ook echt van jullie af!
  Mijn vriend is lief, grappig, knap en ook nog eens geduldig met mij en mijn buien ?
  Bregje onlangs geplaatst…De muziek van…AnjaMy Profile

 • Janneke
  15 februari 2016

  Lief en mooi artikel, veel geluk samen!
  Ciao!
  Janneke

 • Jessica
  15 februari 2016

  Wat een mooi liefdevol artikel! Hoe leuk is het om te lezen waarom je zo gek bent op iemand. Echte liefde
  Jessica onlangs geplaatst…Week plog #1My Profile

 • Simone
  15 februari 2016

  Wat een prachtige ode aan jouw liefde!
  Simone onlangs geplaatst…Wat zou ik anders doen bij baby nummer twee?My Profile

 • Lieke van Veen
  14 februari 2017

  Wat lief jullie zijn echt een geweldig stel!
  Ik herken bijna alle punten in mijn vriend. We zijn vrijdag alweer 4 jaar samen.
  Ik ben wel benieuwd hoe hij als pappa zou zijn haha maar ik smelt als ik hem met kindjes zien dus dat zal wel goed komen denk ik.

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.