Tips voor een geslaagde spelletjesavond : Spellen review + WIN

5 december 2017

Wij zijn dol op het houden van een ‘ouderwetse’ spelletjesavond. In plaats van voor de buis hangen of op je mobieltje genieten wij ook van een avond een spelletje spelen en bewust met elkaar wat leuks doen. Elkaar uitdagen, grappen maken tussendoor en dat onder het genot van een lekker hapje en drankje. Zeker sinds we kinderen hebben vinden we het ideaal, je hebt geen oppas nodig en hebt zo toch een soort datenight at home. Vandaag deel ik onze aanraders qua spellen en daarbij een heerlijke snack tip. Ideaal voor je datenight at home!

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Del Monte.

bordspellen Spellen review

Wij hebben enorm veel bordspellen in huis. Ik vind het kopen van bordspellen ook echt een goede investering omdat je er jaren mee kunt doen en ze garant staan voor hele leuke avondjes. Het Risk spel dat mijn ouders kochten toen ze onze leeftijd hadden, gebruiken wij bijvoorbeeld nog steeds. We hebben allerlei spellen en letten er bij het kopen ook op of ze ook met 2 personen te spelen zijn zodat we dit samen kunnen doen. Maar ook hebben we spellen voor meer personen als er vrienden over de vloer komen. Spellen zoals Monopoly, Risk, Ticket to Ride, Camel up en Hotel vinden we erg leuk. Ik zal verderop in dit artikel een aantal spellen uitlichten.

Bij een spelletjesavond horen lekkere hapjes en drankjes. We zijn dol op gourmetten maar dat is ook wel weer heel groots aan tafel. Een stuk makkelijker is een kaasfondue. Je kunt in de gesmolten kaas allerlei lekkere hapjes dippen zoals stokbrood, toastjes, soepstengels, maar ook gezondere alternatieven zoals tomaat, paprika en fruit. Wat dacht je van ananas of perzik?! Dit geeft een frisse touch en is heerlijk met gesmolten kaas.

Del Monte bestaat dit jaar 125 jaar en dat is een feestje waard! Van Del Monte kreeg ik hun fruitblikken opgestuurd om uit te proberen in de kaasfondue. Ik ben dol op zoet-hartig combinaties dus ik was heel benieuwd hoe ananas en perzik zouden smaken met de gesmolten kaas.

Hier zie je een halve perzik gedipt in de kaasfondue, een verrassend lekkere combinatie! Ook de ananas vond ik er lekker in. Ananas met kaas is niet zo gek, de bekende pizza Hawaii is ook zo’n product wat kaas met ananas combineert, maar in de kaasfondue was het ook zeer geslaagd! Stiekem ook lekker makkelijk dat het uit blik komt, we hadden de kaasfondue binnen no-time op tafel staan. Lekker snel voorbereid dus.

WINACTIE: In samenwerking met Del Monte mag ik een fondue set van Boska cadeau doen aan een van jullie. De feestdagen komen er aan en dat is de perfecte tijd voor een gezellige (kaas)fondue met je vrienden of familie. Wil jij deze Boska fondue winnen? Laat dan hieronder bij de reacties weten wat jij het liefst eet bij een spelletjesavond en laat een geldig mailadres achter en wie weet benader ik jou volgende week met de feestelijke boodschap dat je de winnaar bent!

Een spellen review van onze favoriete bordspellen voor de perfecte spelletjesavond:

Hotel bordspel review

Hotel Deluxe: Dit is een soort van Monopoly waarbij je zoveel mogelijk resorts koopt waar je hotels op gaat plaatsen. Wanneer je voldoende geld hebt om hotels te kopen dan ga je dobbelen met de dobbelsteen die je vertelt of je het mag kopen, of je ‘m gratis krijgt of zelfs het dubbele bedrag ervoor moet neerleggen. Wanneer tegenspelers op jouw hotelgebied komen dan moeten zij aan jou huur betalen. Dit heeft natuurlijk als doel je tegenspelers failliet te maken zodat jij als winnaar uit komt. Yannick en ik vinden dit een erg leuk spel, zowel om met tweeën te spelen maar ook in een groepje.

Tips voor een geslaagde spelletjesavond : Spellen review

Camel up: Dit spel hebben we redelijk recent ontdekt. Op de kermis zijn we dol op ‘Kamelenrace’ en daar lijkt dit spel dan ook op. Dit keer ga je steeds wedden op de kameel die de race gaat winnen. Het bestaat uit etappes en tijdens elke etappe ga je gokken welke kameel de winnaar of verliezer van de race wordt. Ook kun je de race manipuleren met woestijntegels. Elke etappe krijg je geld per goed geraden gok of verlies je geld als je er flink naast zat. De persoon die het meeste geld verdient heeft aan het einde van de race, heeft gewonnen.

Ticket to ride: Dit spel hebben we ook nog niet enorm lang geleden ontdekt. Het is zelfs het spel wat als populairste spel is bekroond. Met dit bordspel reis je door heel Europa middels de trein. Je krijgt een opdrachtkaart met een eindbestemming die je moet behalen en om die te kunnen behalen bouw je treinstations en rails door Europa. Die kun je pas bouwen als je de juiste kaartcombinaties in handen krijgt en hier verdien je vervolgens punten mee. De deelnemer met het meeste aantal punten wint het spel. Een spel dat ik qua spanning zou vergelijken met Risk en Kolonisten van Catan.

Colonisten van Catan:  Het is een bekend handelsspel waarbij het de bedoeling is dat je zoveel mogelijk grondstoffen verzameld om je eigen dorp uit te breiden. Ondertussen zijn er ook allerlei kaarten in het spel aanwezig die het lastiger of makkelijker kunnen maken. Ook ga je met andere spelers onderhandelen om de benodigde grondstoffen te verzamelen die jij nodig hebt om verder te komen in het spel. De deelnemer die als eerst 10 punten verzameld heeft, is de winnaar van het spel. Dit spannende spel vraagt veel strategie, creativiteit en interactie van de spelers. Dit maakt het dus heel uitdagend om te spelen. Ik vind het een leuk spel om met een groepje vrienden te spelen.

Ps. In dit artikel lees je wat onze 5 favoriete bordspellen zijn met een korte review.

We hebben genoten van een heerlijke spelletjesavond en een lekkere kaasfondue. Ben jij ook dol op spelletjesavonden? Ik ben benieuwd welke spellen jullie graag spelen en wat jullie aanraders zijn. Laat je reactie achter bij de comments.

#KellycaresseAd

BewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

  Volg mij via Bloglovin' , Twitter , Instagram of Facebook of Youtube. 
Door Aneta op 5 december 2017 07:47

Fijne sinterklaasavond alvast. Ik heb in de kast ook nog steeds spelletjes liggen die mijn ouders hebben gekocht vroeger. Stratego blijft toch mijn favoriet. Ps: ik laat de winactie voorbij schieten. Succes voor degenen die wel meedoen!

[antwoorden]


Door chucky1012 op 5 december 2017 09:26

Zo leuk en het klinkt erg gezellig…
Mooie foto’s!
Ik doe heel graag mee met deze winactie en graag gourmetten we dan…

Xoxo

[antwoorden]


Door Ingrid op 5 december 2017 09:40

Oew, dat blikfruit lijkt me wel wat voor in de chocoladefontein! Kolonisten van Catan blijft inderdaad een heerlijk spel.

[antwoorden]


Door Tine op 5 december 2017 09:58

Ja wij doen mee mijn man en ik spelen vaak rummikub. En snoepen daar vaak bij

[antwoorden]


Door Sylvia -alovelyadventure op 5 december 2017 10:22

Wij spelen veel te weinig spelletjes en kijken teveel tv. Dus voor volgend jaar gaan we ook eens per week een spelletjes avond houden ik vind dat zo’n leuk idee. Ticket to ride lijkt mij heel leuk. Wij spelen trouwens als we iets spelen rummikub, boggle, uno of yathzee

[antwoorden]


Door Ninon op 5 december 2017 10:50

Wat een leuke winactie 😍😍 ik en mijn vriend houden ook van spelletjes doen wij zetten dan allemaal lekkere dingen op tafel denk aan tapas, olijfjes ham enz. Wij houden ook erg van kaasfondue dus het zou super zijn als we die winnen want die hebben wij nog niet in huis hihi. Kunnen wij ook lekker kaasfondue tijdens de spelletjes het ziet er heerlijk uit bij je kelly!!

[antwoorden]


Door rachel op 5 december 2017 11:01

oke spelbreker hier want wij doen nooit spelletjes haha wij houden daar niet zo van, nooit van gehouden eigenlijk vanaf kinds af aan al niet en de meiden boeit het ook totaal niet.
en ik ga het toch eens proberen, een kaasfondue want je kel je kent mij langer als vandaag, weet ik wat ik (vr)eet maar kaasfondue nog nooit gegeten hahaha is toch te gek voor woorden 😛 xxxx

[antwoorden]

Door Laura op december 5th, 2017 16:50

Gezellig rummikubben met volwassenen of dochter van 7.
Of 30 seconds met mijn familie. Graantje de voorste met schoonfamilie. En de sjoelbak op een verjaardag neerzetten heeft ook succes.
Meestal met een kaasje of nootje. Maar als de kindjes op bed liggen met een kaasfondue is ook een goed idee! Ik doe graag mee.

[antwoorden]


Door nkt op 5 december 2017 11:07

hier ook ouders en inderdaad de tijd samen schiet er vaak bij in. Spelletjes doen we wel regelmatig maar eigenlijk dan met de kids erbij dus dit artikel komt goed van pas voor ons om plaats van vaker buiten de deur de datenight te houden nu eens thuis te doen we gaan ook wel eens buiten de deur kaasfondue met deze winactie hoeven we dat ook niet meer win win . dus wij doen graag mee en kijken uit naar onze datenights thuis. ps. dit is ook leuk om met de kinderen te doen *Onze kinderen zijn natuurlijk wel al wat ouder dus die kunnen prima mee kaasfondue nog meer leuke gezellige familiedagen in deze tijd. niks leukers dan van elkaar genieten !

[antwoorden]


Door Steffie op 5 december 2017 11:43

Oh leuk! Mij lijkt het heerlijk om eens te kaasfonduen. Wel een hele uitdaging ivm mijn anorexia, maar het staat al kang op mijn doelen lijstje. Wij snacken tijdens een spelletje meestal met borrelnootjes, gezouten pinda’s, kleine wrapstukjes met kruidenkaas kip en sla bijv.

[antwoorden]


Door Mieke op 5 december 2017 13:16

Leuke actie! Ik eet het liefst allerlei hapjes bij een spelletjesavond: olijven. Tapenade. Gedroogde worst. Kaasjes enz. Samen met een goed glas wijn, mmm.

[antwoorden]


Door Lisette op 5 december 2017 14:14

Leuk! Dat ticket to ride klinkt super. Ik speel heel vaak alleen maar Keezen ken je dat? Is een soort mens erger je niet maar dan met kaarten erbij zodat je elkaar kan dwarsbomen. Je speelt in teams. Echt veel te verslavend!

[antwoorden]


Door Ans ivits op 5 december 2017 18:09

30 seconden is het spel wat we pas kochten,heel leuk spelen we met onze kleindochter van 10.ik heb nog nooit kaasfondue gehad wil het graag eens proberen.
Groetjes en een fijne sinterklaas avond.

[antwoorden]


Door Lyanne op 5 december 2017 20:23

Ik zou heel graag mee willen doen met de winactie voor de kaasfondue. Ik zou dat super leuk vinden om met vrienden te proberen op een van onze kletsavondjes.

[antwoorden]


Door Meintje op 5 december 2017 20:25

ik doe mee
op een avond met vriendinnen zijn kaas bladerdeeghapjes en toastjes favoriet
voor in de kaasfondue vind ik vlees en broodjes heel lekker ❤
fijn voor de feestdagen, ook al zal het nu heel verdrietig zijn de eerste kerst zonder mijn moeder 😢

Dit zou goed van pas komen om toch nog iets van de kerst te kunnen maken 🌲

[antwoorden]


Door marlon op 5 december 2017 20:41

super leuke winactie wij zijn dol op kaas fondue! ook een goed idee voor een spelletjes avond.
Tijdens een spelletjes avond hebben wij vaak verschillende hapjes op tafel staan maar wij hebben er altijd nacho’s bij 🙂

[antwoorden]


Door Judith op 5 december 2017 21:01

Hee Kel, ik vind Monopoly Extreem Bankieren echt super leuk! Toevallig heb ik die net gekregen van Sinterklaas😂 Ik hou echt van fruit! En chips!! Nouja dat was het wel weer! Byeee Kel😘😘

[antwoorden]


Door Maaike op 5 december 2017 21:12

Regenwormen is ook echt een aanrader, het is een dobbelspel dat niet heel lang duurt dus prima voor tussendoor. En keezen is hier ook favoriet een soort mens erger je niet maar dan met kaarten.Ik doe mee aan de winactie, tijdens een spelletjesavond staat er bij ons altijd chips en nu pepernoten en chocolaatjes op tafel en af en toe het bekende kaas en worsten plankje.

[antwoorden]


Door Jeanine op 5 december 2017 22:27

Ik ben gek op kaasfondue! En op spelletjes! Maar gek genoeg nog nooit bedacht om deze twee te combineren. Op een spelletjes avond zetten we vaak hapjes op tafel als toastjes en nootjes. Ik zou graag de fondueset willen winnen.

[antwoorden]


Door Sara op 5 december 2017 23:47

Hoi Kelly,

Ziet er gezellig en lekker uit. Ik heb nog nooit gekaasfondued!! Maar ik ben heel erg benieuwd, het lijkt me superlekker en ik wil dan ook graag winnen.
Mijn favo snack voor bij een spelletjesavond is nachos uit de oven, mmm.

[antwoorden]


Door Laura op 6 december 2017 11:29

Ook wij houden van spelletjesavonden en dan inderdaad de 2 persoonvarianten zoals Carcassonne, rumicub, monopoly etc Maar ook met de kinderen en gelukkig zijn er dan junior varianten: monopoly junior en Catan Junior!! Onze zoons speelden al mee toen ze 5 waren!

En ik doe graag mee met de winactie, dan hoef ik als we willen fonduen niet het setje bij mijn ouders te halen 😉 Wij spelen de spelletjes vaak als de kinderen slapen dus vaak snacks als chips en nootjes erbij. Soms wat toastjes met kaas en olijven

[antwoorden]


Door Amber op 6 december 2017 12:55

Wat leuk zou je vaker reviews over spelletjes willen schrijven? Ook heel benieuwd wat je van robinson vindt, wij snappen hem namelijk niet zo goed.
Wij eten meestal chipjes, nootjes of toastjes erbij. Maar dit zou wel heel erg leuk zijn om te winnen!
Liefs, Amber

[antwoorden]


Door Natasja op 6 december 2017 13:33

Ohhh I love cheese!!! En dat is idd een goddelijke combi met ananas of perzik! Ik doe dus graag mee aan de winactie! Meestal hebben wij gewoon een schaaltje met chips of stokbrood met salades. Aan een kaasfondue heb ik nog niets eens gedacht haha!

Ticket to ride en monopoly zijn mijn favorieten! Wij hebben bijna alle varianten van ticket to ride! Zo’n tof spel! Trans Amerika is ook echt heel leuk! En we spelen ook graag 30 seconds en cluedo.

[antwoorden]


Door Amber op 6 december 2017 13:56

Wat leuk een spelletjes review! Misschien een tip om dit vaker te doen? Ben ook benieuwd wat je van robinson vindt, wij snappen er namelijk niet heel veel van. Wij eten bij spelletjes meestal chips, nootjes of toastjes. Ik zou het heel leuk vinden om dit te winnen!
Liefs, Amber

[antwoorden]


Door Amber op 6 december 2017 14:19

Hee wat leuk om dit te lezen, zou het leuk vinden als je vaker een review over spelletjes zou schrijven! Ook erg benieuwd wat je van robinson vindt, wij snappen er namelijk niet heel veel van. Bij de spelletjes eten we meestal chips, nootjes of toastjes maar nooit een fondue die hebben we namelijk niet maar zou wel heel leuk en lekker zijn!

[antwoorden]


Door Annemarie op 6 december 2017 18:37

Ook wij zijn gek op spelletjes! Vorige week is onze dochter Robin geboren en zelfs tijdens de eerste weeën hebben we nog Saboteur (aanrader!) gespeeld. Een fondueset winnen is natuurlijk helemaal leuk! Heerlijk zo’n kaasfondue. Als wij spelletjes spelen dan maken we vaak tortillachips met kaas uit de oven hmmm.

[antwoorden]


Door Iris op 6 december 2017 23:52

Wat toevallig ik zag net bij Vera haar week dat zij ook kaasfondue had gegeten en vroeg haar naar het recept. Het lijkt mij zo lekker en ik wil graag keer proberen. Ik eet met een spelletjesavond altijd chips, stokbrood met brie, kipkerrie en file american.

[antwoorden]


Door Els op 7 december 2017 09:41

Wat een gezellige blog weer! En zon leuke winactie! Wij doen ook graag spelletjes, alleen soms wat lastig om leuke spelletjes te vinden die echt leuk zijn met z’n tweetjes! Misschien kun je vaker wat spelletjes reviewen? We eten meestal wat nootjes en chips en komkommer bij de spelletjes maar fonduen is uiteraard veel leuker en een goed idee!

[antwoorden]


Door Marloes op 7 december 2017 12:09

Ik hou ook onwijs van spelletjes! 30 seceonds behoort tegenwoordig tot mijn favoriet. Eigenlijk eten wij daar altijd stokbroodjes met smeersels bij of chips/nootjes.
Fondue op een spelletjes avond eigenlijk nog nooit geprobeerd, lijkt me leuk om het set te winnen om dat ook eens te proberen! Ik houuuu namelijk wel onwijs van kaas! hahahha

[antwoorden]


Door Marian B op 7 december 2017 21:50

Bij een gezellige spelletjesavond zoals 30 seconds maar ook kolonisten horen natuurlijk chips/zoutjes en M&m’s Een Kaasfondue is ook lekker hoor 😉

[antwoorden]


Door Diana op 8 december 2017 10:05

Oudjaarsavond is spelletjesavond bij ons! Daar zou het fondueset natuurlijk binnenkort goed bijpassen. 😊

[antwoorden]


Door Mareike op 8 december 2017 18:10

Super leuk! Mijn lievelingseten bij een spelletjesavond is camembert uit de oven waar je dan met toastjes of wortels indipt. Heerlijk! Zou graag willen winnen!

[antwoorden]


Door Anita H. op 8 december 2017 22:08

Ik ben zelf niet zo’n spelletjesfan. Uitzonderingen: Pictionary en Triviant.

[antwoorden]


Door Myrthe op 9 december 2017 01:40

Spelletjesavond is bij ons altijd na het avondeten. Dan hebben we meestal trek in een zoete tegenhanger. Vaak is dat een stukje chocola. In ieder geval iets dat niet kruimelt, want dat is niet zo handig boven het speelbord ;).
Met kerst plannen we om te kaasfondueën, zodat we niet veel hoeven voor te bereiden. Mijn zussen nemen hun vriendjes mee. Het wordt denk ik gezellig en druk. We hebben al wel een fonduepan, maar met zijn allen wordt dat denk ik wel een beetje vol en moeilijk bereikbaar, want we hebben geen ronde tafel. Deze Boska set zou daarom een uitkomst zijn!

[antwoorden]


Door Kim Kouwenberg op 9 december 2017 12:51

Wij spelen te weinig spelletjes, nu onze dochter bijna 4 is hoop ik daar heel snel verandering in te krijgen. En dan ook de volwassene spelletjes weer meer te kunnen spelen.

En wellicht helpt de kaasfondue daar goed aan mee…

[antwoorden]


Door Willeke op 9 december 2017 13:14

Regelmatig ga ik samen met collega’s een avondje uiteten in een restaurant of bij iemand thuis. Zo ook gezellig een keer gekaasfond, maar toen vloog hij in de fik. Afgelopen vrijdag zouden we gezellig een spelletjesavond houden, maar helaas kon het niet door gaan omdat ik donderdag mijn enkel zwaar gekneusd heb. Zodra ik helemaal herstelt ben, gaan we een nieuwe datum prikken, en wat zou het leuk zijn als we dan spelketjes kunnen spelen onder het genot van een kaasfondue.

[antwoorden]


Door Djoeke op 9 december 2017 13:18

Ahhh wij zijn op zoek naar een nieuw spel, perfecte timing!
Ik zou de pan heel graag willen winnen dan kan ik mijn ouders en broer bij mij uitnodigen voor een spelletjesavond en heerlijk eten.

[antwoorden]


Door Denise op 9 december 2017 13:28

Wij hebben meestal een lekker kaasplankje tijdens de spelletjesavond. Tijd om eens af te wisselen met een super leuke kaasfondue.

[antwoorden]


Door Myrna op 9 december 2017 13:50

Als we een spelletjeavond doen eten we tussendoor lekkere nootjes en zoetere dingen zoals chocolaatjes.

[antwoorden]


Door Myrna op 9 december 2017 13:52

Als we een spelletjeavond doen eten we tussendoor lekkere nootjes en zoetere dingen zoals chocolaatjes. En dan een gezeillig avondje kaasfondue met een wijntje.

[antwoorden]


Door sam op 9 december 2017 13:53

wij speelden eigenlijk sinds 2 maanden pas spelletjes op zaterdagavond. onze oudste geniet daar enorm van dat was eigenlijk ook de reden wáárom we ermee begonnen. daarvoor kekenwe veel tv of zaten we op onze gsm😳.
tijdens het spelen drinken we vaak. soms staat er wel een pakje chips of koek op tafel. we hebben nog niet zoveel spelletjes maar de Colonisten van Catan uno en monopoly spelen we graag. als we winnen kunnen we fondsen tijdens het spelen 😊

[antwoorden]


Door Iris van den Dries op 9 december 2017 13:53

Heey Kelly!

Wij spelen eigenlijk veel te weinig spelletjes ! Sinds ik jou insta stories steeds zie wil ik ook een spelletjes/kaasfondue avond houden!! Nu alleen de kaasfondue nog, hoop dat ik mag winnen!! Fijn weekend!

Liefs iris

[antwoorden]


Door Joyce op 9 december 2017 14:46

Oeeeee leuke winactie! Daar doen we aan mee, want ik wil al heel lang een keer kaasfondue maken maar het pannetje heb ik niet. & mijn vriend vindt het niks, dus leuk om te doen met een stel vriendinnen.
Wij eten bij een spelletjesavond vaak chips, kaas, worst, toastje. Of een lekker borrelbroodje uit de oven. Dit is weer eens heel wat anders! 😍

[antwoorden]


Door Kiki op 9 december 2017 15:11

Jaaa! Cheese is life. Lijkt me heerlijk!

[antwoorden]


Door Evelien op 9 december 2017 15:39

Hey Kelly,

Supergezellig zo’n spelletjesavond!! Doe echt niets liever. Kaarsjes aan, gezelligheid, en niets lekkerder dan een heeeeeele grote pan kaasfondue op tafel! Daar maak ik mijn man iig dolgelukkig mee. Hij is half Zwitsers en wij hebben niet eens een eigen kaasfondueset. Moeten die altijd lenen haha, schandalig!

Daarom maak ik heeeel graag kans! Ultiem kerstcadeau!

Liefs Evelien

[antwoorden]


Door Kim op 9 december 2017 16:42

Oeee, wij spelen meestal op zondag met een aantal vrienden! En wat we maken is elke keer verschillend! Vaak hapjes van wat we allemaal het lekkerst vinden! En als we fonduen (met de pan van mijn ouders) dan dip ik het liefst met spruitjes! Heerlijk!

[antwoorden]


Door Sanne op 9 december 2017 17:31

Bij een spelletjesavond een ik het liefst toastjes met verschilende soorten kaasjes, zoals brie of oude kaas.
Lekker drankje er bij en de spelletjesavond kan niet meer stuk!
Leuke blog weer Kelly!
X

[antwoorden]


Door Saskia op 9 december 2017 17:48

Hoi!
Spelletjesavond betekent hier gamenight. Ieder achter een laptop en dan samen Knights & Merchants spelen. Een heel oud spel, maar na 20 jaar nog steeds zo leuk om samen te doen! Vroeger ging dat standaard gepaard met veel cola, m&m’s en sigaretten. Nu al heel lang veel liever een gezellig kaasplankje en stokbroodje met war smeerseltjes. Gezellig! Ik heb er meteen weer zin in!

[antwoorden]


Door Marjan op 9 december 2017 19:45

O die fonduepan lijkt me fantastisch! Wij spelen hier af en toe een spelletje en meestal Amerikaans jokeren (kaartspel) om geld. Hele avond bezig voor het bemachtigen van 30 cent. 😂. Meestal eten wij er een komkommertje en wat chips bij, maar wellicht breiden we ons repertoire uit met die fondue!

[antwoorden]


Door Manouk op 9 december 2017 20:13

Als wij spelletje spelen is dit 9/10 keer monopoly dit kan wel een uurtje of 4 duren en daarom vinden wij het altijd heel lekker om tapas zoals ham met meloen / kaas / olijven etc en een stokbroodje op tafel te zetten om de avond goed door te komen. Een kaasfondue zou een leuke aanvulling zijn om ook eens op tafel te zetten voor de afwisseling.

[antwoorden]


Door Marina Mirthe op 9 december 2017 20:39

Hoi Kelly,
Allereerst wat een super leuke winactie.
Ik houd vaak een meidenavond/spelletjesavond met mijn vriendinnen. We wisselen af, met waar we de gezellige avond houden. We spelen voor de grap wel een giebelen, alleen heb je daar wel verschillende opdrachten dus kun je niet gewoon aan tafel blijven zitten. Ook spelen we vaak rummikub, dit klinkt heel oudbollig, maar valt bij ons nog altijd in de smaak. We eten en snacken bij deze spelletjes vaak wat chipjes, nootjes en warme hapjes, iedereen neemt iets mee. Een kaasfondue zou hier heel leuk bij zijn en staan.
Fijne avond nog! En iedereen succes en veel plezier met de fondue als je hebt gewonnen!

[antwoorden]


Door Debby op 9 december 2017 22:00

Ik lees mijn reactie niet terug dus ik probeer het bof eens. Als wij een spelletje spelen, eten we vaak een kaasplankje, lees ‘kaas’. Die kaasfondue lijkt mij ook wel wat! 🙂
Afgelopen jaar heb ik echt een liefde gekregen voor bordspelletjes spelen. Als iemand mij dit twee jaar geleden verteld had, had ik degene echt uitgelachen, veeeel te burgerlijk. Nou, doe mij maar zo’n avondje burgerlijkheid! 30 seconds, kolonisten, monopoly en Elfenland. Die laatste is echt een aanrader!

[antwoorden]


Door Maudy op 9 december 2017 22:09

Heej kelly,
Ik heb geen website, ik heb wel youtube. Ik heb 2 kids en die vinden kaasfondeu maar niks. De thuis avond date doen wij wel eens. Maar als ik win gaan we er lekker erbij kazen hahaha.
Je hebt een leuke site en ik vind het leuk je te volgen ook al zijn mijn kids al bijna 7 en 10

Oooh ik hoop zo dat ik win joh!

Ps ik doe niet aan zielige verhalen, want optimisten spelen gewoon door😉😂

[antwoorden]


Door Melissa op 9 december 2017 23:07

Een poosje geleden door jou weer wat vaker spelletjes gaan spelen! Op dit moment zijn monopoly en 30 seconds bij ons favoriet! Heerlijk met chips, nootjes, kaas en vers fruit.

[antwoorden]


Door Jonna Arents op 9 december 2017 23:08

Nog veel plezier deze feestdagen!😘 Ik eet dan graag piccolino’s(die mini pizzatjes) of warme grillworst/kaas enz. en anders gewoon chips/chocola😍😍lyy xxx je allerrr GROOTSTE fann xoxo Wil Heel Graag Winnen✨😍⚡️

[antwoorden]


Door Monique op 9 december 2017 23:08

Door jou geïnspireerd (je leuke insta story’s etc) door jou en je lieve man hebben mijn man en ik gister onze eerste date night at home gehad. Onze twee meisjes op bed en papa en mama lekker tijd samen. Wij speelde voor het eerst Camel up en vonden het super leuk! we hebben afgesproken nu minimaal 2x per maand zo’n avondje te houden. Wat wij erbij aten.. Lekker wat snackjes uit de airfryer en allerlei ander lekkers als wat groente met dip etc. Maar we zouden op onze volgende date night ook wel graag een keer kaas fonduen.. Dussss duim duim duim duim!

[antwoorden]


Door Esmay op 9 december 2017 23:49

Ik heb vaak gezellig avondjes met mijn vriend als de kleine man van 5 maanden boven ligt te slapen.
Wij eten dan graag turks brood met heks’n kaas.
En dan is een wijntje erbij ook wel is lekker. 😃

[antwoorden]


Door Esther op 10 december 2017 00:00

Wat een leuk artikel! Wij spelen bijna elke week een spelletje, van Ticket to Ride tot Dungeons and Dragons. En we vinden kaasfondue echt super lekker dus het zou fantastisch zijn om dit pakket te winnen voor nog vele geslaagde spelletjesavonden en feestdagen!

[antwoorden]


Door Jeske op 10 december 2017 00:08

Spelletjesavond is bij bij ons op vakantie altijd een traditie! Vind het altijd zo gezellig! Afgelopen vrijdag deed ik met mama boodschappen en toen zag mama toevallig een kaas fondue set. Mama vertelde mij dat ze het zo lekker vind om kleine hapjes in de kaas te dippen. Ik zou deze kaas fondue set daarom heel graag willen winnen als verrassing voor mijn moeder, omdat ze het meer dan verdient! Mijn favo snack bij een spelletjesavond zijn de gele m&ms.

[antwoorden]


Door Marleen op 10 december 2017 05:26

Onze spelletjes avond begint vaak al vroeg in de avond en doen we eerst een spel met onze dochters. Dit is soms bunny hop, Of frozen monopoly. Maar de laatste tijd vooral twister en geestenjagen 2.0. De dames krijgen dan een bakkie chips en gaan dan ‘denken ze’ heel laat naar bed. Daarna spelen wij monopoly of risk. Ook kaarten we regelmatig. Daarbij eten we allerlei hapjes, kaasplankjes en brood met smeersel zijn favoriet. Ook een lekker drankje erbij mag uiteraard niet ontbreken. Een kaasfondue hebben we nog nooit eerder gehad maar dit lijkt mij echt mega lekker. Ik zou dit dan ook graag willen winnen. Ook al omdat ik met spelletjes niet zo vaak win haha.

[antwoorden]


Door Sammy op 10 december 2017 07:36

Wat een leuke winactie !!
Wij deden met nadruk op deden altijd veel bordspelletjes samen! Gelukkig zijn we allebei lief hebber. Afgelopen februari zijn wij ouders geworden van een prachtig mannetje en schieten de mom dad momenten er vrijwel altijd bij in. Vorige week hadden we naar aanleiding van een vlog van jou bedacht dat we ook spelletjes avond gingen doen leuk gezellig met zn 2en maar helaas beide te druk en te moe om er nog aan te beginnen.
Welke hapjes ik zou neerzetten? Het gewoonlijke bakje chips met een nootje denk ik.
Kaasfondue hebben we beide nog nooit gedaan. Ik zou het erg leuk vinden om tijdens een voor ons nieuwe ervaring (het kaasfonduen) heerlijk een bordspel te spelen en een avondje met zn 2en te hebben. Ik doe dus gezellig mee !
Ticket to ride lijkt me ook erg leuk! Toen we nog spelletjes avonden/dagen deden, deden we graag monopoly, risk etc.
Laten we de gezellige avonden tussen papa en mama weer terug brengen !
K doe mee !
Btw i love cheese.

[antwoorden]






CommentLuv badge