Mijn musthave Iphone apps

DSC01268

Ik heb al eens zo’n lijstje gedeeld met mijn iPhone apps, maar eigenlijk verandert dit zo met de tijd, dat deze wel een update verdient. Ik heb niet enorm veel apps op mijn telefoon staan, maar de apps die ik gebruik, vind ik echt een musthave voor mij als moeder, ondernemer en vrouw. Ik heb de IPhone 7 plus met 128 GB dus ik kan nog een heleboel apps toevoegen mocht ik dit wensen. Ik ben enorm blij met deze IPhone en zou ook niet zonder iPhone door het leven willen gaan ;).

Mijn musthave Iphone apps

Social media
Instagram, Twiter, Facebook: Ik ben gestopt met Snapchat, dit werd me allemaal te veel nu er ook Instagram stories kwam en ik naast het vloggen, niet continue aan het live streamen wil zijn haha. Maar ik ben dol op Instagram, ik vind het heel leuk om anderen te volgen, inspiratie op te doen, ervaringen van andere mama’s te volgen en interactie met jullie te hebben hiermee. (Ps. Volg me via @Kellycaresse)

Twitter is voor mij een golden oldie. Ik heb het al bijna 10 jaar en ik vind het ontzettend gezellig daar en moet ook enorm lachen om de interactie en grapjes die gedeeld worden. Soms is er vrij veel negativiteit maar die tweets of personen negeer ik gewoon. Sinds je op Twitter GIFjes kan delen, ben ik al helemaal Twitter fan. Die gifjes weten altijd mijn gedachten in beeld te brengen. Op twitter kun je me volgen via @Kelicious.

Facebook gebruik ik met name zakelijk voor mijn Kellycaresse pagina, daar heb ik ook veel interactie met volgers. Ook volg ik er graag andere pagina’s en tag ik vriendinnen in hilarische memes, die mij ook weer taggen. Ik vind dit heel erg geinig om te doen. Voor Facebook heb ik dan ook nog de Paginabeheer app om mijn pagina te beheren, statististieken in te zien en nog makkelijker de interactie in de gaten te houden. Volg de Kellycaresse community pagina via deze link.

Pinterest: Ik ben dol op Pinterest en doe er veel inspiratie op voor de babykamer, kinderkamers, ons project droomhuis, lekkere en gezonde recepten, DIY dingetjes en meer. Heerlijk om op rond te neuzen. Je kunt me op Pinterest volgen onder : Kcaresse.

Afterlight: De app waarin ik mijn foto’s bewerk om te plaatsen op social media. Je kunt er eindeloos veel mee doen, super leuk om mee te ‘spelen’ en zo je eigen stijl te creëren.

Layout: De app die ik gebruik om fotocollages te maken die ik bijvoorbeeld gebruik in artikelen zoals de KC Photodiary.

Youtube: En dan de normale app om video’s te kijken, maar ook de Creator app om mijn eigen Youtube kanaal te beheren, comments te bekijken, statistieken te kunnen zien en video’s juist te kunnen plannen. Ik ben dol op Youtube en al meer dan 4 jaar actief daar. Velen geloofden een paar jaar terug nog niet in de enorme groei die Youtube zou krijgen en de velen dingen die je er mee kunt, maar ik geloof er al in vanaf de eerste minuut. Ik vind het geweldig om te vloggen, video content te maken en die van anderen te bekijken. Stiekem soms nog wel leuker als bloggen. Je kunt er veel meer emotie, creativiteit en echtheid in kwijt.

WordPress: De app die ik gebruik om mijn blog te beheren, comments te lezen, artikelen in te plannen en al dat soort dingen.

DSC01270

Analytics: De app om mijn Google Analytics te bekijken dus de statistieken van mijn blog. Ideaal en ook erg leuk, ik leer zo ook welke artikelen beter bekeken worden en welke wat minder, zo kan ik mezelf blijven ontwikkelen in het maken van content die jullie het meest aanspreekt en waar ik zelf ook het meest blij van word.

Timehop: Geweldige app om terug te gaan in de tijd. Je logt in via je social media kanalen en geeft toestemming voor het inkijken van je foto- en videobibliotheek en iedere dag kan je precies terugkijken wat je een jaar, 2 jaar, 3 en zelfs 4 jaar geleden gepost of gedeeld hebt. Super leuk om zo herinneringen op te halen en weer te delen.

Moment: De app om te zorgen voor minder telefoongebruik. Hij houdt het aantal uren dat je je telefoon gebruikt bij, je kunt er doelen op instellen, zelfs een telefoon Bootcamp doen om af te kicken van je telefoon verslaving en zo help je jezelf om meer offline te genieten van het leven. Deze app is confronterend, maar enorm fijn voor inzicht in je telefoongebruik en het afbouwen daarvan.

Tmobile: De app van mijn telefoonprovider om mijn datagebruik in de gaten te houden, rekeningen te beheren en dat soort dingen.

9292 OV: De app voor het gebruik van openbaar vervoer om mijn treintijden, bus- en tramtijden te checken.

United Wardrobe en Marktplaats: De apps die ik soms gebruik voor het verkopen van spullen. Dit doe ik veel te weinig, ik ben nogal een verzamelaar, maar het is wel een slimme manier om van spullen af te komen die je zelf niet meer gebruikt, en een ander blij mee kan maken voor een leuk tarief.

Geen Whats’app: Ik heb nu al maanden geen WhatsApp meer  (lees hier waarom) en echt, het is een verademing, ik zou het iedereen aanraden. Zoveel rust in je hoofd, zoveel minder neiging die telefoon maar continue te pakken en anderen te antwoorden terwijl je hoofd er niet naar staat. Ik gebruik SMS en iMessage en vind dit ideale communicatiemiddelen (met vrijwel dezelfde mogelijkheden als WhatsApp, zonder de controle functies.)

Bankieren: Rabobank en ABN Amro. De een voor mijn zakelijke rekening, de ander voor onze persoonlijke rekeningen.

Uber: Een app om een Uber taxi te bestellen, dit kan helaas enkel nog in Amsterdam en Rotterdam (als ik het goed zeg, maar in ieder geval niet bij ons in de omgeving). Ik ben fan van deze taxi dienst, het is een stuk betaalbaarder en via de app kun je precies zien welke chauffeur er komt, hoever hij van je vandaan is en hoelang het nog duurt tot hij er is. Zo kun je heel efficiënt een taxi boeken en van A naar B reizen in de drukke stad.

Schermafbeelding 2017-07-11 om 09.03.58
Fitbit: De app die bij mijn Fitbit Alta HR fithorloge hoort. Hierop houd ik mijn stappen en beweging bij. Ook houd ik er mijn slaap op bij, mijn doelen op het gebied van gezonder leven. Je kunt er zelfs je voeding in bijhouden, maar die functie stel ik nog even uit ;). Een ideale app om jezelf te motiveren om samen met je Fitbit, gezonder en fitter te gaan leven.

AliExpress en Wish: Twee apps van soortgelijke shops. Goedkope meuk, maar soms kun je er hele leuke items op scoren. Vaak ben je na weken wachten op het pakketje, al vergeten wat je besteld had, maar de verrassing is des te leuker. Al is het soms eerder een teleurstelling want op die foto’s zag het er 10x keer mooier uit haha. Maar voor die paar euro is dit de poging waard 😉

Mail: Hij staat op de laatste pagina van mijn iPhone, maar het is wel een hele belangrijke app om mijn zakelijke mailbox bij te houden. Op de laatste pagina omdat er op vrije dagen niet naar probeer te kijken en de mail liever via mijn laptop/iMac bijhoud. Maar het is handig om tussentijds ook via mijn telefoon de mail te kunnen checken.

Ik ben heel benieuwd welke apps jullie onmisbaar vinden en met veel plezier gebruiken. Welke zijn echte aanraders? Welke missen er nog in dit rijtje? Laat je reactie achter bij de comments, ik ben heel benieuwd.

BewarenBewaren

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

8 reacties

 • Aneta
  5 december 2017

  Zo te zien hebben we ongeveer dezelfde apps op onze telefoon staan. Whatsapp blijf ik echt handig vinden. Aliexpres heb ik dus een keertje op m telefoon gehad en dat dus finaal mis (als je weet wat ik bedoel?) Dus die heb ik er weer met dezelfde rotgang af gehaald haha

 • Rachel
  5 december 2017

  Heb je uber ook al in Nederland. Niet dat ik veel de taxi pak, maar dan vooral omdat ik het zo duur vind. Zou fijn zijn als het zich in heel Nederland zal uitbreiden.
  Moment lijkt me een hele goede app om ook eens te downloaden. Ik moet echt minderen met mijn telefoongebruik. ?

 • Kelly Caresse
  5 december 2017

  Hahahah zo verslavend he aliexpress?

 • rachel
  5 december 2017

  ik gebruik dezelfde apps!! en ja geen whatsapp op je foon is live nu hahaah heb alleen nog WhatsApp op mijn iMac maar gebruik ook dat amper

 • Simone | All Day Jewels
  5 december 2017

  Wat een hoop apps toch nog! Ik gebruik Whatsapp wel nog veel. Maar gisteren was ik mijn telefoon vergeten mee te nemen naar mijn werk. Het was inderdaad heerlijk rustig. Toch zou ik me ‘onbereikbaar’ voelen zonder Whatsapp.

 • Kelly Gubbels
  6 december 2017

  Veel dezelfde apps hihi
  5 weken geleden ben ik bevallen van mijn zoontje en geef ik weer borstvoeding. Ik kan niet meer zonder de app ‘Ugrow’ van Avent. Ideaal om vanalles in bij te houden! Bijvoorbeeld hoe lang je aan welke kant hebt gevoed, de slaapjes. Ook kun je er het gewicht en lengt in bijhouden met curves e.d… ideaal!! ?

 • Natasja
  6 december 2017

  Whoa! Alsof ik in mijn eigen telefoon kijk! Alle apps (behalve Uber en Moment) heb ik ook! Ik heb best veel apps op mijn telefoon staan. Ik vind het vooral ook zonde om een app te verwijdere , want stel je voor dat ik hem ooit weer nodig heb of zin in die app heb? Luxe probleem zeg maar haha!

 • Jessica
  6 december 2017

  Ik ga toch eens kijken naar die Moment app, lijkt me super handig om wel je gebruik van je telefoon te zien minderen!

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.