VLOG 4: Anticonceptie vraagstuk en mededeling!

6 december 2017

Het is woensdag dus de nieuwste Kellycaresse vlog is weer online. Een lekker divers weekje die begon met een heel erg leuk feestje (Het TrippTrappDinner) waar ik me helemaal voor had opgedoft inclusief bezoekje aan de kapper (heerlijk!), een gezellige borrel bij mijn mediabureau, en daarna zie je wat dagen erna waarin ik vooral thuis was. Het was een kleine ziekenboeg met o.a een zieke Feline (zo zielig vind ik dat, echt machteloos voel je je dan als moeder). Daarvoor bezocht ik de  huisarts waar ik toch nog heen moest voor mijn anticonceptie vraagstuk. Ik eindig de vlog met een (hopelijk!) hele leuke mededeling. Kijk je gezellig weer mee?

VLOG 4: Anticonceptie vraagstuk en mededeling!


Klik hier als je de video niet kunt zien

Ik ben benieuwd wat jullie van deze vlog vonden en wat jullie van mijn mededeling vonden om in de maand december 2 vlogs per week te gaan plaatsen. Ik zal dan elke week 2 vlogs delen en af en toe een extra video (zoals de KC Back in Shape serie). Voorgaande jaren deed ik in december ook altijd een vlog special (Vloggend het jaar uit en dagelijkse vlogs het jaar uit bijvoorbeeld) en dat wilde ik dit jaar weer doen, maar dan dus in de vorm van 2 (halve week) vlogs per week. Ook ben ik benieuwd wat jullie qua lengte een fijne vlog-duur vinden en wat voor dingen jullie het leukst vinden om te zien in vlogs (zoals dagjes weg met de kids, huishouden, koken, uitje met Yannick of de thuis dingen, etc).
Laat je reactie op deze vlog achter bij de comments hieronder, op Youtube of social media, ik ben heel benieuwd!

Vergeet je ook niet te abonneren op mijn kanaal als je de video leuk vond. Dat kan hieronder via de ‘abonneren’ knop hieronder. Dankjewel voor het abonneren, daar help je me heel erg mee.

abonneren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

  Volg mij via Bloglovin' , Twitter , Instagram of Facebook of Youtube. 
Door Nicole op 6 december 2017 07:37

Ja heel leuk! Ik heb zelf ook een mega uitdaging nu: ik start vandaag met vlogmas dus elke dag vloggen 😱 Benieuwd hoe dat bevalt!

[antwoorden]


Door Chantal van baarlen op 6 december 2017 08:20

Ik ben persoonlijk meer van de foto’s met tekst

Gr

[antwoorden]


Door Caressa op 6 december 2017 09:48

leuke vlog weer🤗 ennuh hoe langer hoe beter, ik stem voor 2 lange vlogs per week😂 nee zonder gekheid, ik vindt het heerlijk om naar je vlogs te kijken. oudste 2 naar school en Milan speelt of ligt te slapen en ik las dat even een me-time moment in😊 ik vindt de huiselijke momenten het leukst om naar te kijken, gewoon lekker doorsnee😀

[antwoorden]


Door rachel op 6 december 2017 10:54

leuke vlog weer mop en ik vind alles prima ;). ik weet hoe druk het is met kids en vloggen dus gewoon doen waar jij je goed bij voelt en wat je aankan :D. ik wilde ook vlogmass gaan doen maar neuhh word voor mij ff te druk dan hahah <3

[antwoorden]


Door Essma op 6 december 2017 11:13

Hele leuke vlog! Ik vind een kortere vlog prettiger kijken. Zo lief dat jasje van Feline😍

[antwoorden]


Door Natasja op 6 december 2017 13:28

Leuk dat je meerdere vlogs dadelijk hebt!
Ik ben aan de mini pil gegaan ivm borstvoeding. Vindt t wel spannend hoor! Maar ik sta nog wel open voor meerdere kinderen haha!
Een Vlog moet voor mij max 15 min duren.

[antwoorden]


Door femketje op 6 december 2017 15:02

Ooeh boerenkool met slasaus klinkt echt super lekker 😮

[antwoorden]


Door Monique op 6 december 2017 16:14

Leuke vlog! Ik vind het leuk om te zien hoe je je huishouden zo draaiende houdt samen met je 3 meiden en je werk. Superleuk jurkje trouwens die je aan had bij het Stokke feestje!
Ik heb na mijn bevalling een mirena spiraal laten plaatsen, maar daar heb ik best wat last van emotioneel gezien (heel afgevlakte emoties) en nog wat andere dingen, dus ik ga binnenkort op dokters afspraak om andere anticonceptie methoden te bespreken. Ben benieuwd hoe het hormoonstaafje je bevalt.
Succes met het vloggen en editen de komende maand 🙂

[antwoorden]


Door Monique op 6 december 2017 20:33

Leuke vlog! Ik kijk je vlogs nog niet zo lang, maar ik vind het zeker wel leuk om zo’n lange vlog te zien. Maakt me niet heel veel uit. Wat ik leuk vind is om te zien hoe je alles draaiende houdt met je drie meiden en je werk.
Ik ben benieuwd naar wat je van het hormoonstaafje gaat vinden. Ik heb zelf wat minder plezier van mijn mirena spiraaltje (emotioneel vlak, snel moe en nog wat andere dingetjes), dus ik ga binnenkort op dokters afspraak om het eens te hebben over een ander conceptiemiddel.
Veel succes met het vloggen en editen de komende tijd! Ik kom regelmatig weer een kijkje nemen 🙂

[antwoorden]


Door Melissa op 6 december 2017 21:42

Leuke vlog weer! Kijk elke week je vlogs en vind het allemaal
Leuk omdat het zo herkenbaar is. Gewoon het normale leven zoals het is. Ik vind een vlog van ongeveer 20 minuten altijd wel fijn☺️

[antwoorden]


Door Elouise op 6 december 2017 22:35

Wat zag je er stralend uit bij het tripptrapp diner, leuk!
Ik ben benieuwd hoe het hormoonstaafje gaat bevallen. Hier stond sterilisatie van manlief al gepland, maar nu ik toch aan het twijfelen ben geslagen over een 4e kindje hebben we dat nog even voor ons uitgeschoven. Minipil spreekt me voor nu het meeste aan (geef ook nog borstvoeding).

Vlogs van een minuut of 10-12 vind ik het fijnste 🙂

[antwoorden]


Door Rachel op 8 december 2017 14:10

Leuke vlog weer. Koste me wel 3 keer om hem af te kijken. Een vlog kortere vlog zou mijn voorkeur hebben, omdat ik hem dan in een ruk kan kijken. Ik ben benieuwd wat voor leuke dingen je allemaal op de planning hebt staan

[antwoorden]


CommentLuv badge