Ik vond het weer eens tijd worden voor een personal update. Zoals jullie weten heb ik een hele lange tijd geworsteld met de gevolgen van het Hellp syndroom door mijn spoedbevalling na 34 weken zwangerschap. Dacht ik eerst dat ik hier zo overeen zou komen, kwam ik er later wel achter dat mijn lichaam echt een flinke klap gehad heeft en herstel wat langer zou gaan duren. Hierdoor kon ik een hele tijd niet werken bij mijn werkgever, was sporten niet mogelijk en moest ik veel rust nemen. Ook mentaal zat ik hierdoor minder goed in mijn vel. Werken aan mijn blog was voor mij een uitlaatklep om me wat beter te voelen en om toch lekker bezig te zijn. Inmiddels is er een tijd verstreken ten opzichte van de vorige personal update en kan ik jullie mededelen dat het stukken beter met mij gaat. Een heleboel dingen heb ik weer kunnen oppakken. In deze update zal ik hier wat meer over vertellen.

De afgelopen maanden heb ik hard aan mezelf gewerkt. Ik heb veel rust gepakt, ben gevallen en weer opgestaan en zo werkte ik aan mijn herstel. Was een paar maanden terug de was ophangen en stofzuigen al te veel voor mijn lichaam, kan ik dit inmiddels allemaal weer zelf. Leek sporten een tijd geleden echt toekomstmuziek, is dit nu weer onderdeel van mijn wekelijkse routine. Auto rijden was ook zo iets wat een tijd geleden echt niet lukte, ik werd snel duizelig in de auto en vermoeidheid speelde parten waardoor ik niet zo mobiel meer was. Ik was de controle over mijn lichaam even helemaal kwijt. Inmiddels kan ik al redelijke stukken autorijden. Ik maak nog geen lange afstanden maar ik kan wel zo een half uurtje rijden zonder klachten.

Als je een tijdje heel veel ‘normale’ dingen niet kon doen dan waardeer je het extra wanneer je dit weer kunt. Het voelt dan ook zo rijk om deze dingen weer te kunnen doen. Ik kan weer de auto inspringen en denken, we rijden naar de Ikea, of naar de stad. Ik heb mijn vrijheid weer terug en ben een beetje verlost uit het lichaam dat me helaas tegenhield deze dingen te doen. Het voelt geweldig om weer aan het sporten te zijn, mijn hart ligt ook in de sportschool. De endorfine kick, het bewegen, de muziek en het powergevoel dat doet me zo goed. Dat geeft me zo’n positieve vibe!

Ook op het gebied van werken maak ik grote sprongen vooruit. Sinds iets meer als een maand ben ik weer op de werkvloer te vinden, deels achter de schermen maar ook weer deels voor de schermen. Zo heb ik al een nieuwe collega ingewerkt en doe ik al allerlei taken. Momenteel werk ik twee middagen per week die ik zal uitbreiden naar een a twee hele dagen. Ik werk in de horeca in een restaurantje waarbij de werkzaamheden continue bestaan uit staan, lopen, staand kassa draaien, terras en meer. Dit is lichamelijk dus best een uitdaging en daarom ben ik begonnen om achter de schermen allerlei voorbereidende taken uit te voeren. Het voelt zo fijn om weer bij mijn collega’s te zijn, om even niet te moederen maar gewoon weer gek te doen met mijn collega’s en klanten te helpen. Een paar maanden geleden kon ik niet indenken hoe erg ik hieraan toe was. Ik voelde me toen zo belabberd dat ik die prikkels echt nog niet aan kon. Inmiddels geniet ik er volop van en kan ik niet wachten tot ik hele ‘echte’ werkdagen kan maken.

Kelly is bijna weer back on track. Ik sport weer drie keer per week, leef weer op endorfine shots uit de sportschool (haha) , geniet weer van de vrijheid door te kunnen gaan en staan waar ik wil en kan mijn eigen huishouden weer draaiende houden.  Ik ben er nog niet helemaal, maar ik ben op het goede pad en de positieve vibe zit erin. Hierdoor zit ik weer veel beter in mijn vel en dat geeft me ook het vertrouwen in mijn lichaam dat ik nodig heb. Het lichaam dat het mooiste meisje op de wereld heeft mogen zetten maar ook het lichaam waarmee ik al zoveel heb meegemaakt. Ik heb er weer vertrouwen in en voel m een heel stuk beter!

Bloggen blijf ik natuurlijk lekker doen! Ik geniet er volop van en inmiddels kan ik hier het grootste deel van mijn inkomen uit halen, wat zonder jullie niet mogelijk geweest was, dat besef ik me maar al te goed. Het woord ‘dankbaar’ beschrijft niet genoeg hoe dankbaar ik me voel. Hoe trots ik ben op zo’n lief en bijzonder publiek die dagelijks een kijkje komt nemen op mijn online plekje. Mede dankzij jullie heb ik ook de kracht kunnen ervaren om te herstellen.

Heel veel liefs,
Kelly

Volg mij via Bloglovin’ , Twitter Instagram of Facebook of Youtube.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

56 gedachten over “Personal update : Back on track”

 1. Wat fijn zeg! Ik loop momenteel weer tegen de beperking van bekkenklachten aan. Nogal kut, want naast lang autorijden dat funest is, bleek vrijdag twintig min wanden naar het winkelcentrum en daar rondlopen en terug ook al te veel 🙁 Mr goed, ik weet dat het overgaat na de bevalling, als ik nu mr goed luister nr mijn lichaam.
  Gwen onlangs geplaatst…Olivia’s beautyhoekjeMy Profile

 2. Wat goed om te horen! Ik snap helemaal wat je bedoeld, het is zo’n overwinning als je weer de dingen kan doen die je eerst niet kon. Lekker van genieten! En succes met de laatste loodjes 🙂

  Liefs Marieke
  Marieke onlangs geplaatst…Day zero project update #1My Profile

 3. Echt super meid, dat het beter met je gaat! Het is een lange weg en er zal nog wel een stukje komen, maar wat ben je een doorzetter dat je al zover bent gekomen! Petje af hoor! Hou vol en geniet van alle mooie momenten!

 4. Wat ontzettend fijn om te lezen dat het weer zo goed met je gaat lieve Kel! Niets dan bewondering hoe jij met de situatie bent omgegaan en je hebt dit vlotte herstel dus echt aan jezelf te danken!
  Betty onlangs geplaatst…Lang leve de spinnenman!My Profile

 5. Hoi Kelly, wat fijn om te lezen dat het weer beter met je gaat.
  Voor mij is dit wel een lichtpuntje, ik ben momenteel 26 weken zwanger en heb ook een aantal klachten waaronder duizeligheid en vermoeidheid, hierdoor ben ik ook een groot deel in mijn normale bezigheden beperkt. En ik ben ook beginnen bloggen als uitlaatklep en om iets om handen ten hebben.

  De situatie is niet dezelfde maar het is altijd fijn om te lezen dat het uiteindelijk allemaal weer goed komt met ons lichaam.
  Vicky onlangs geplaatst…Daily make up routine for summer #1My Profile

 6. Wat goed om te lezen! Het viel me natuurlijk al wel een beetje op in de diary’s maar het is fijn om het even te lezen in een personal update! Achter de wolken schijnt de zon zeg ik altijd 😉

 7. Fijn dat het weer beter met je gaat Kelly! Ik merk aan je vlogs en video’s dat je weer straalt. Keep up the good work! Ik bewonder je om je doorzettingsvermogen en positiviteit, je bent een topper.

 8. Oh meis, ik ben zo blij dat het steeds een stukje beter met je gaat en dat je uit dat dal klimt. Onwijs veel respect voor hoe je hier allemaal mee omgaat. Ik zou je het liefst willen knuffelen vanachter mijn laptop vandaan. Wat een sterke mama ben jij. Dikke knuffel! X
  Jess onlangs geplaatst…Make today absolutely amazing + winactieMy Profile

 9. Geertje Boekhouder

  Knap van je! Ga zo door.
  Blijf positief en bedenk dat het nog altijd erger kan…

 10. Wat fijn om te lezen dat je weer op de weg omhoog zitten. Het is niet niks wat je lichaam te verduren heeft gehad. Ook mentaal krijg je een klap. Maar door je wilskracht en positiviteit sta je waar je nu staat. Ik vind je een kanjer!
  Petra onlangs geplaatst…Rust zachtMy Profile

 11. kellycaresse

  Dankjewel lieverd! Ik heb zoveel gehad aan jouw steun, jouw ervaringen en jouw adviezen! Wat een lieve comment. Een hele dikke knuffel terug! Jij bent een sterke mama! <3

 12. kellycaresse

  Ah wat mooi om te lezen dat het ook opvalt aan mijn video’s! Dankjewel meid!

 13. kellycaresse

  Ja heerlijk om dat sporten weer op te bouwen. Dankjewel voor je lieve comment Miranda!

 14. kellycaresse

  Hoi Vicky,
  Wat mooi om te lezen dat dit je een lichtpuntje geeft. Wat heftig dat je die klachten hebt 🙁 wat fijn dat bloggen je ook zoveel uitlaatklep geeft. Ik vind het ook zo fijn om te doen. Ik wil je het allerbeste wensen deze zwangerschap en als aanstaande moeder.
  Veel liefs

 15. Ah wauw Kelly, super om te lezen dat het beter met je gaat. Ik volg je nu al een paar maanden en toen ik las over je bevalling schrok ik wel! Had het even nagevraagd aan mijn mama en die zei ook dat het zeer ernstig en gevaarlijk is!! Dus top om te lezen dat je weer zoveel kan doen 🙂 Power woman!
  Nicole – Lipstickzone onlangs geplaatst…Mijn advies: OpleidingenMy Profile

 16. Wat een goed nieuws, Kelly! Heel fijn om te horen dat het weer beter met je gaat. Ik kon het al merken in je laatste video’s, maar ontzettend fijn dat je het zelf ook zo beleefd.
  Werk-, sport-, moeder- en blogse! XO
  beautydiarynl onlangs geplaatst…Favorieten juli 2014My Profile

 17. Wat heb je dat mooi geschreven. En wat heftig voor je dat je zo lang moest herstellen. Dan wil ik je extra complimenteren hoe je er weer zo goed boven op bent gekomen en weer lekker en fit in je vel zit. Je straalt ook veel positiviteit uit en het is leuk je te volgen. Je doet het super als moeder en als aanstaande vrouw 🙂 Je bent zeker een voorbeeld voor vele meis, ga zo door. Liefs, Fara 🙂
  Fara onlangs geplaatst…Vlog: Schommelen, fruithapje, werken, naar buiten, vriendin blijft eten en meer …My Profile

 18. Ontzettend fijn om te lezen dat het weer goed met je gaat, dat je plezier hebt in het sporten en weer lekker aan het werk bent en vooral dat je alles met elkaar kan combineren: Moeder zijn, vriendin (pardon: verloofde) zijn, bloggen, werken, huishouden. Ga zo door! X
  Cindy onlangs geplaatst…Instagram TAGMy Profile

 19. Wat fijn om te horen dat je dingen waar je blij van wordt weer kan oppakken en het goed gaat nu. Je komt over als een positief persoon en ik hoop dat alles lekker z’n gangetje blijft gaan.

 20. Wauw wat een knap artikel Kelly! Ik vind dat je dit heel mooi op papier hebt gezet (of getypt 😉 ) Goed in je vel zitten en je gezond voelen zijn volgens mij één van de belangrijkste dingen… Je kent je lichaam goed en houdt hier rekening mee, je bent een voorbeeldfiguur voor me!

 21. Wat fijn om dit te lezen! Ik wordt er helemaal blij van, je vertoont alle eigenschappen van een hele sterke vrouw!
  Ga zo door Kelly, je bent een leuk mens. En ik ken je niet eens.

 22. mamawatdoejenou.nl

  Heel fijn om te horen dat je er zo boven gekrabbeld bent. Dat zal niet makkelijk zijn geweest. Je bent een inspiratie voor ons allemaal!
  mamawatdoejenou.nl onlangs geplaatst…Jonas’ outfitsMy Profile

 23. Wat fijn om te lezen Kel! Echt super dat je nu de dingen weer kunt doen waar je blij van wordt en je niet meer zo beperkt bent. En die vibe met sporten heb ik net zo, heerlijk is dat he?
  Monique onlangs geplaatst…Tag – Meet My Husband!My Profile

 24. Pingback: Mama lifestyle blog | Diary donderdag : Sushi dinnerdate, sportief en shoppen - Mama lifestyle blog

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.