Shoplog comegetfashion still

 

Ik mocht een hele leuke bestelling plaatsen bij de mode webshop Comegetfashion! Ik was hier heel erg enthousiast over want bij Comegetfashion verkopen ze hele hippe mode items. Van kleding tot accessoires, van alles verkopen ze om er volgens de laatste mode bij te lopen. In deze shoplog laat ik jullie zien welke items ik besteld heb en ik laat jullie in outfit shots zien hoe de kleding me staat. Kijken jullie mee?

Klik hier als je de video niet kunt zien.

Klik hier om je te abonneren op mijn youtube kanaal 

Zo als je kon zien, ben ik super enthousiast over de webshop en de producten die ik besteld heb. Jullie zullen deze items dan ook zeker voorbij gaan zien in outfit of the days. Het kanten shortje heb ik al veel gedragen op deze warme dagen. Zijn jullie bekend met de webshop Comegetfashion? Wat is jullie favoriete item uit mijn bestelling? Ik ben benieuwd wat je van mijn shoplog vond. Laat je reactie achter in de comments.

Liefs Kelly

Volg mij via Bloglovin’ , Twitter, Instagram of Facebook

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

25 gedachten over “Shoplog Comegetfashion met outfit shots”

  1. Wat een leuke kleding, staat je allemaal erg goed! Ik zat je filmpje te bekijken en toen kwam mijn dochter (4) bij me zitten en zei: ‘wat is dat een mooie mevrouw! Die ketting is ook heel mooi mama!’. Dus dat leek me een leuk compliment om even neer te schrijven 😉

  2. kellycaresse

    Ah wat een geweldig compliment van je dochtertje zeg! Geef haar maar een dikke knuffel van mij hihi 😀 Leuk! Fijn weekend

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.