Onze taakverdeling in het huishouden

taakverdeling in het huishouden

Het huishouden, zeker niet mijn favoriete onderdeel van het dagelijkse leven. Zeker nu we drie kinderen hebben, lijkt er geen einde aan te komen. Ik krijg dan ook vaak de vraag hoe wij dit onderling verdelen. Dit was tijdens mijn zwangerschap even anders, toen kon ik lichamelijk niet zoveel. Maar inmiddels voel ik mij verrassend fitter (zeker in tegenstelling tot het herstel na vorige bevallingen) waardoor ik ook meer kan in het huishouden. Momenteel zijn Yannick en ik allebei nog even vrij (super luxe) maar normaliter werkt Yannick onregelmatig. Hierdoor is hij overdag veel vrij wat in de verdeling van het huishouden ook erg fijn is. Ik deel vandaag hoe onze taakverdeling in het huishouden eruit ziet en ben benieuwd hoe jullie dit doen.

Onze taakverdeling in het huishouden
Ik zal eerlijk verklappen, in mijn laatste hoogzwangere weken hebben wij een schoonmaakster ingehuurd voor 4 uurtjes per week. Ik kon nauwelijks lopen, laat staan sjouwen of poetsen maar ben wel gesteld op een schoon huis. We hebben toen een paar weken een hulp in de huishouding gehad. Dit was op zich heel fijn, maar Yannick en ik zijn zulke control freaks dat we het daarna weer fijn vonden om dit zelf weer op te pakken. Iemand anders doet het toch niet zoals jij het zou doen en daar voelden we ons niet prettig bij. We zijn daarom hiermee gestopt en zo besparen we tevens wat op de kosten en hebben we zelf in de hand wat er wanneer gedaan wordt. Yannick is vrij veel vrij van zijn werk dus het voelde ook wel dubbel om dan een schoonmaakster te hebben.

Nu ik bevallen ben en weer een stuk beter op de been ben, doe ik dus ook het huishouden weer volledig mee. De taken die ik vooral op me neem zijn het ‘natte schoonmaakwerk’. Dus het schoonmaken van de badkamer en toiletten, stoffen en poetsen van alle kamers, de keuken grondig reinigen, woonkamer, ramen enzovoorts. Yannick doet het stofzuigen en dweilen nog zolang dit nog lichamelijk te zwaar is ivm. de wond van mijn keizersnede. De kattenbak is ook een taak van Yannick, we kregen Patrick toen ik zwanger werd van Aimy, en zo is het vast zijn klusje geworden. Heel fijn dat hij dit op zich wil nemen. Alle overige klusjes verdelen we samen. Zo is Yannick wat meer van de klusjes in de tuin en ik van het opruimen van de (kinder)kleding enzovoorts.  Maar sommige klusjes vergeet ik soms te doen, zoals het lappen van de ramen. Ik ben geen domestic goddess zal ik maar zeggen.

taakverdeling in het huishouden

En dan een van de grootste klussen in een gezin is denk ik wel de was. Ik was voorheen altijd de wasvrouw in ons huis maar ik ben niet zo’n Pietje precies zoals Yannick dat is. Yannick wil eigenlijk een lineaal kunnen leggen naast een stapeltje wasgoed, deze ‘tic’ leerde hij bij defensie en sindsdien is hij hier erg precies in geworden. En ik ben het type, ‘ach, opgevouwen is opgevouwen’. Dit leverde irritaties tussen ons op (wie herkent dit ook?!) en zo besloot hij dat hij de was voortaan op zich wilde nemen. Ik bof wel hoor! En zo is het eigenlijk qua taakverdeling zo ontstaan dat Yannick de was op zich neemt, de kattenbak en het stofzuigen en dweilen.

taakverdeling in het huishouden

Nesteldrang en babywas!
De enige keer dat ik wel de was grondig en met bijna militaire precisie deed, was in mijn nesteldrang fase. Ik was hoogzwanger en wilde heel graag op tijd de babywas gewassen en gestreken in de kast hebben liggen. Maar ook in de vluchtkoffer, luiertas, naja alles moest tip top klaar liggen. Toen kwam ik in aanraking met de wasmiddelen van Ecover. We kenden dit ecologische merk al heel lang van hun fijne schoonmaakmiddelen, in deze video kun je mijn schoonmaakroutine terugkijken waarin ik gebruik maak van de Ecover schoonmaakmiddelen, maar het wasmiddel van Ecover was nieuw voor ons. Dit wasmiddel op basis van plantaardige ingrediënten is goed voor het milieu (Biologisch afbreekbaar), heel zacht en veilig voor de huid (speciaal voor de gevoelige huid) en ruikt bovendien nog eens heerlijk. Sinds de babywas zijn we begonnen met dit wasmiddel te gebruiken (en hun heerlijke wasverzachters) en sindsdien willen we niet anders meer. Feline blijkt een heel gevoelig huidje te hebben, reageert al op het kleinste beetje parfum in een product en wij merken dat haar huid niet reageert op kleding dat met Ecover gewassen is, dus wij gebruiken met veel plezier deze producten. Of ja wij, vooral Yannick en daar ben ik hem heel dankbaar voor.

WIN: Een groot Wasmiddelen pakket!
Ik mag een groot pakket wasmiddelenpakket van Ecover weggeven aan een van mijn lezeressen!
Wat zit er in?

 • Vloeibaar wasmiddel Color 850ml
 • Vloeibaar wasmiddel Universal 850ml
 • 2 verschillende soorten wasverzachter 1 liter
 • Wol- en Fijnwasmiddel 1 liter
 • Afwasmiddel Ocean Plastic

Wil je dit winnen? Like de Facebookpagina van Kellycaresse en laat hieronder bij de reacties weten waarom jij kans wil maken op dit grote Ecover wasmiddelenpakket. Zorg dat je een geldig mailadres achterlaat zodat ik je kan bereiken als je gewonnen hebt. Over een week neem ik contact op met de winnaar. Succes!

Ik ben erg blij met de taakverdeling in ons huishouden, we werken allebei ongeveer evenveel en zijn ook allebei veel vrij (door onregelmatige werktijden) en deze verdeling werkt erg goed voor ons. Natuurlijk zijn er periodes waarin de een meer doet dan de ander maar over het algemeen doen wij dit zo. Ik bof met een man die net zo graag zijn handen uit de mouwen steekt en ook blij word van een schoon huis.

Ik ben heel benieuwd hoe jullie de taakverdeling in de huishouding hebben verdeeld. Wie doet wat, wie doet het meest en hoe ervaren jullie deze verdeling? En ben jij bekend met de schoonmaakmiddelen en wasmiddelen van Ecover? Laat je reactie achter bij de comments.

#KellycaresseAd

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

119 gedachten over “Onze taakverdeling in het huishouden”

 1. Lieve Kelly

  Graag zou ik het ecoverpakket winnen! Ik ben momenteel 21 weken in verwachting van ons eerste kindje, een meisje en ben zelf overgevoelig voor parfum. Ik zou graag de baby wasjes en mijn eigen wasjes willen doen met Ecoverproducten!

  Liefs Farah

 2. hallo Kelly.

  ik ben nu 2 jaar het huis uit. heb samen met me man een leuk huis gekocht. vanaf dag 1 gebruik ik het afwasmiddel en schoonmaak middel van ecover.
  ik ben nog niet bekend met hun wasmiddel maar met een kleintje op komst. inmiddels 41 + 5 weken zwanger zou het geweldig zijn om dit pakket te winnen en op deze manier ook hiermee kennis te maken.

  groetjes de hoogzwangere Anouk.

 3. oh dat lijkt mij ideaal erg opzoek naar een fijn wasmiddel zo kan ik deze uitproberen Zou super kans zijn

 4. Wat een fijne winactie! Ik zou graag kans willen maken op dit pakket. Wij kunnen er elk moment een kindje bij krijgen en dan zal de hoeveelheid was ook weer flink omhoog gaan. Bij onze eerste heb ik een jaar lang alles apart gewassen en waste ik voor hem alles met Neutral, dit werkt voor zijn huid beter. Nu gebruik ik al een jaar weer gewoon wasmiddel, behalve voor zijn beddengoed. Als ons tweede kindje er is, zal weer alles met speciaal wasmiddel gewassen gaan worden, want zij zal ook wel een gevoelige huid hebben. Met dit wasmiddel ben ik niet bekend, maar zou het zeker graag uitproberen!

 5. Wiesje ten Caat

  Hallo Kelly!
  Allereerst fijn dat je man zoveel helpt! Dat doen ze lang niet allemaal.
  Mijn man helpt ook waar hij kan, naast zijn 40 urige werkweek. Na het eten de tafel en keuken opruimen, de was, stofzuigen dweilen en als ik iets specifiek vraag ook geen probleem. Momenteel helpt mijn moeder ook 1 x in de week een paar uurtjes.
  Ik ben momenteel 27 weken zwanger en ook hier wordt t zwaarder.
  Ik zou graag dit mooie pakket willen winnen voor de was van ons 2e ukje! Met de gevoelige huidjes fijn om met het wasmiddel er rekening mee te kunnen houden!
  Liefs Wiesje

 6. Nu 7 maanden zwanger en langzaam maar zeker begint de nesteldrang te komen. Hoe fijn is het dan om de babykleertjes te kunnen wassen met een wasmiddel waarbij ik niet bang hoef te zijn dat mijn baby daar straks op zal reageren.

 7. Hier is de verdeling iets anders, omdat ik parttime werk en mijn man fulltime en omdat ik het lastig vind sommige taken aan een ander over te laten haha. Daarom doe ik een stuk meer dan mijn man. Maar hij doet de echte mannen taken zoals het vuilnis en ook doet hij vaak de boodschappen, kookt hij regelmatig en ruimt hij iedere avond af en maakt dan meteen de keuken schoon. Prima verdeling zo!

  En tot slot, ik doe graag mee met de winactie!! Je kunt nooit genoeg wasmiddel hebben ?

 8. ik zou dit wasmiddel heel graag willen proberen. mijn zoontje van 1 heeft een eczeem huid en reageert overal op. ik was voor hem nu met neutral maar mis toch wel iets van een lekker geurtje. ecover ben ik niet bekend mee en zou ik heel graag willen testen!

 9. Wat een goede rolverdeling. Ik merk dat wij nog beetje evenwicht erin moeten creëren sinds nummer 2 erbij is gekomen. Het is fijn om ieder zijn taak hierin te hebben zodat er duidelijkheid ontstaat. Komt op mijn to do list :)! Je gaat erover nadenken, dankjewel 😉

  Over de winactie: heel graag zou ik dat willen winnen.
  Wij zijn sinds onze jongste geboren is aan het wassen met Neutral omdat ons zoontje ontzettende uitslag van alles en iedereen die parfum draagt of mee wast. Je herkent zo als hij bij kinderdagverblijf is geweest en lekker geknuffeld heeft. Dan heeft hij bultjes in zijn gezicht. Ben blij hoe hij nu minder onder de uitslag zit want aan het begin dan had je kleding die nog niet parfumloos was gewassen of een dekbedovertrek dat je hem lekker in bed had gehad. En de volgende dag was je aan het zoeken waardoor het was gekomen.
  Alleen het nadeel.. het ruikt muf, niet schoon al haal je het net uit de wasmachine (en nee komt niet door de wasmachine want die is sinds kort vervangen 😉 )
  Mis het frisse gevoel van schone was aantrekken.
  Dus ik zou dit heel graag willen uitproberen 🙂

 10. Ik zou graag het pakket willen winnen. Ik reageer zelf op een aantal wasmiddelen en mijn dochter heeft ook een gevoelig en droog huisje.
  Nu 17 weken zwanger van ons tweede meisje. Dus zo’n set om de babywasjes mee te doen zou mooi uitkomen. Ben er heel benieuwd naar.

  Denk dat wij een soort gelijke taak hebben in de huishouding. Mijn vriend is erg handig en die doet alles in en om het huis.
  Ik de was, badkamer, toilet, schoonmaken keuken, afstoffen enz.
  Stofzuigen en dweilen wisselen we af. En hij kookt elke avond en ik ruim af.
  Heerlijk zulke mannen.
  Je hoort wel eens anders…
  Liefs

 11. Graag zou ik dit pakket willen winnen. Hier een zoon & een dochter met beide een gevoelige huid.
  Ik zou deze middelen graag willen proberen om te kijken of dit hun huidje wat gaver doet worden.

  Hier komen de meeste taken op mij terecht. Maar sinds kort een schoonmaakster maar gelukkig wel een bekende ( mijn zusje ?) die wilde graag een extra zakcentje en vind schoonmaken leuk en doet het zoals wij het willen. 2 vliegen in 1 klap 🙂
  Zo heb ik als ik vrij bent wat meer tijd voor de kids.
  Werk 28uur dus best druk en mijn man fulltime.

 12. Ohh wat heerlijk een man die zo’.n groot deel van de huishouding op zich neemt. Bij ons is dit jammer genoeg iets anders, aangezien mijn man (heel) veel uren maakt. Wat super dat je een pakket weg mag geven. Ik ben heel benieuwd naar het merk ecover. Ik heb er al heel veel over gehoord (op de fb-sites over draagdoeken), maar zelf nog nooit gebruikt. Het zou zeer welkom zijn met twee kleine meisjes in huis, waarvan de oudste een gevoelige huid heeft. Het wol-wasmiddel zou super zijn voor mijn draagdoek. En het afwasmiddel verzacht het ‘leed’ dat afwassen heet 😉 wij zouden er heel blij mee zijn om het te mogen proberen.

 13. Ik doe heel graag mee voor de babykleertjes van ons meisje dat elk moment geboren kan worden!

 14. Wij gaan binnenkort verhuizen en verbouwen, we hebben gekozen om onze wasmachine te laten schoonwassen met regenwater. Wat kan er nog beter zijn voor het milieu dan wassen op regenwater alsook met ecologisch verantwoorde middelen? Ik doe graag mee!

 15. Ik doe graag mee met de winactie. Onze dochter kan niet tegen alle wasmiddelen, waardoor we erg beperkt zijn in onze keuze en tot nu toe ook nog geen wasverzachter hebben gevonden waar zij wel tegen kan. Dus dat gebruiken we al heel lang niet meer. Baby nummer 2 is onderweg dus ik zou heel graag de baby wasjes hier mee willen wassen en kijken of onze dochter hier wel tegen kan.

 16. Leuke winactie! Ik zou het pakket graag winnen omdat we met een zoontje van 4 (die graag buiten speelt en vies wordt) en een kindje op komst een hoop wasjes wegdraaien per week. Dit pakket zou nu ook vanwege onze financiële situatie erg goed van pas komen 🙂

 17. Hoi Kelly, ik wil graag een pakket van ecover winnen omdat ik merk dat ik wel iets goed wil doen voor het milieu maar ik ben nog niet overtuigd van de waskracht van deze producten. Ik wil ze dus wel graag proberen op babywasjes! Onze peuter heeft ook een overgevoelige en eczematiscche huid. Twee vliegen in 1 klap dus! Wish me luck.

 18. Dat klinkt als een fijne taakverdeling. Hier heeft mijn man jaren lang het huishouden gedaan, ik werkte fulltime, hij parttime. Heb toen een hoop dingen los gelaten om hem de ruimte te geven. Nu de rollen omgedraaid zijn merk ik dat ik niet meer zo precies ben. Sinds een aantal weken hebben we een hulp en dat is echt heel fijn.
  Mijn man kookt veel, ik doe het meeste schoonmaak en poetswerk (waar de hulp niet aan toe komt een de rest). De was neem ik meestal voor mijn rekening.
  Zo’n ecologisch pakket zou tof zijn, ben over 4 weken uitgerekend en merk zijn leuk dat sinds ik een mama ben ik ook wat meer hippie geworden ben ? ecologische producten passen daar natuurlijk perfect bij!

 19. Ik zou dolgraag dit pakket winnen, ik ben nu in mijn laatste trimester van onze eerste zwangerschap en zoals mijn man graag zal beamen is de nesteldrang hoog! Ik ben sinds kort dan ook op zoek naar een fijn wasmiddel voor de babykleertjes die ik nu toch wel langzaamaan wil wassen… ik heb even gewacht op de nieuwe wasmachine (jaja, ALLES moest zo nieuw/schoon mogelijk zijn) voordat ik hieraan wilde beginnen!

 20. Ja! Ik zou heel graag dit pakket willen winnen! ? Morgen ben ik 42weken in verwachting van de tweede…. super spannende dag dan word ik ingeleid. Dus dit zal toch wel een leuk welverdiende kado zijn! Hihihi…

 21. Wat een leuk artikel! Jullie hebben de taken goed verdeeld zeg! Bij ons is het een beetje anders, ik doe alles in huis! Ik werk dan ook maar 3 dagen, dus heb er wat meer tijd voor. Toen ik zwanger was en niks meer kon, en na de keizersnede, heeft mijn partner wel wat meer taken op zich genomen.

  Ik ben helemaal in to biologisch en ecologisch! Alleen mijn wasmiddel nog niet. Super benieuwd naar het pakket wat je verloot! ?

 22. Ik zou dit pakket super graag willen! De rede waarom is dat ik een student ben, nu staan studenten niet echt bekend om het draaien van wasjes. Ik vind het wel belangrijk dat alles fris is maar ik ben niet zo gek op geparfumeerd wasmiddel dus dit lijkt mij de ideale oplossing en die zou ik graag willen proberen!

 23. Wat een fijne taakverdeling! Het is fijn als je partner ook graag zijn handen uit zijn mouwen steekt! Het ecocover waspakket zou ik graag eens willen uitproberen! Ik gebruikt wel al een tijdje de allesreiniger en ben daar erg tevreden over! Het ruikt lekker fris en droogt je handen niet uit.

 24. Ik zou heel graag dit wasmiddelpakket willen winnen! Ik maak altijd zelf ons wasmiddel zodat ik weet wat erin zit, maar nu ik hoogzwanger ben, zou het ook wel eens lekker zijn om tijdens de kraamtijd lekker ‘gewoon’ wasmiddel te gebruiken zonder dat ik snel weer nieuwe moet maken!

 25. Wat een luxe zeg een man die zoveel doet

  Waarom zou ik graag willen winnen
  Ik ben trotse mama van vier kinderen
  14 12 7 5 jaar oud..
  Pubers zoveel was en mijn prinses gooit alles om de haverklap in de was en de jongste is een echte smeerpoets
  Sinds twee jaar moeten wij sinds omstandigheden naar de voedselbank .. dit soort dingen mis ik enorm.. lekker was middel etc
  Mijn dochter heeft een parfum allergie en eczeem ..
  Dit zou dus erg welkom zijn!

  Je blog was weer heerlijk om te lezen

 26. Bof jij even!! Een man die de was zo precies doet! Wat een geluk,Haha!

  Ik zou dit pakket supergraag winnen omdat ik een schoonmaak fanaat ben, graag iets goed doe voor het milieu ! Kleine wasjes, grote wasjes, ik was de hele dag!

 27. Ik doe heel graag mee met deze winactie.
  Bij ons gaan er ook veel wasjes doorheen nu ons dochtertje Feline geboren is. Ik volg je al erg lang en vond het superleuk dat en we tegelijk zwanger waren, ik was iets verder ruim een week maar ben pas bevallen met 41.3 weken. Toen ik de geboorteaankondiging hoorde van jullie Feline vond ik dat erg speciaal maar ik kon er niks over zeggen want vriendinnen weten dat ik jou volg en dan hadden ze onze naam ook geweten. Ik heb toen ook gelijk het noppies meisjes pakje besteld.

 28. Ik zou heel graag het eco wasmiddelpakket willen!
  2 kindjes met een extreem gevoelige huid en zelf heb ik wasmiddelallergie…
  Ik was nu op neutral alleen vind het zo jammer dat de was nooit lekker fris ruikt omdat er geen geur aan zit…
  Zou dit graag willen proberen!!

  Gr Stephanie

 29. Ja heerlijk Kelly! Voor ons meisje zou het natuurlijk geweldig zijn maar mijn vader krijgt jeuk van bijna alle wasmiddelen en tegen wasverzachter kan hij al helemaal niet. Ik zou dit pakket voor hem wel willen ☺️ Kan hij eens kijken of hij hier wel tegen kan. Dikke kus Lieneke
  http://www.gewoonlieneke.nl

 30. Hoi Kelly,
  Ik zou heel graag het pakket willen winnen.
  Ik heb geen kleine baby’s meer, maar inmiddels 3 (bijna) tieners.
  Wat ik merk is dat vooral bij de oudste van bijna 13 haar huid inmiddels anders reageert op wasmiddel.
  Krijgt tegenwoordig uitslag en plekjes.
  Ik zou heel graag deze producten proberen om te kijken of dit haar huid rustiger maakt.
  Ik duim! Lieve groet, Roos

 31. Bij ons is de taakverdeling niet zo vast. Ik doe eigenlijk het meeste zelf en moet vaak echt zeuren zodat mijn vriend ook iets doet. Zo een pakket zou echt heel welkom zijn. Met een voetballende vriend, een dochter die stilletjes aan zelf leert eten en een zoontje opkomst staat er hier altijd wel een wasmachine op!

 32. Goedemorgen! Wat huishouden betreft ben ik wel een bofkont. Mijn vriend heeft 2 jaar op zichzelf gewoond en weet dus heel goed hoe het is om het huishouden te doen. Hij vind het ook helemaal niet erg om hierin een flink aantal taken te doen. Alleen maar fijn voor mij, want ik kan door mijn reuma niet alles zelf.

  Ik doe de boodschappen en ik kook, hij doet de afwas. Ik ga afstoffen en vegen, hij gaat stofzuigen en dweilen. Zo hebben we alle klusjes in huis mooi verdeeld 🙂

  Nu ik zwanger ben, inmiddels alweer 26 weken, kan ik langzamerhand toch wat minder doen in huis, maar gelukkig heeft mijn moeder aangeboden om ons te helpen.

  Wat ik nog wel zelf wil doen is alle baby wasjes draaien, en daar kan ik natuurlijk heel goed dat mooie pakket voor gebruiken! Ik zou dan ook heel graag meedoen aan de winactie. Mama en vriendlief poetsen, ik wassen. Prima verdeling toch? 🙂

 33. Oh wat lijkt me dat heeeerlijk een man die de was doet en nog netjes ook! Want daar ben ik zelf ook wel beetje strikt in?.. En het lijkt me heerlijk om deze actie te winnen voor onze kleine wie zich elk moment kan aandienen, dus dan is een voorraadje wasmiddel wel handig en vooral zonder al die ellendige toevoegingen, finger crossed???

 34. Lijkt me leuk om het pakket uit te proberen. Ben 6 weken geleden bevallen en mijn dochter kan ook niet tegen wasmiddel etc. Ben dus benieuwd of dit de oplossing is!

  Verder ben ik wel benieuwd wat jij voor anticonceptie gebruikt. Brutaal ik weet het ,naar hier nu ook 3 kids en zoals jij aangaf een 4e keizersnee gaat het niet worden.
  Ik twijfel tussen steriliseren (wat heel drastisch is) of zo’n nuvaring. Jij weet inmiddels ook dat borstvoeding geen anticonceptie is hihi dus ben wel benieuwd naar jou optie 🙂

  Goede taak verdeling bij jullie!!!! Hier werkt mijn man 4 lange dagen en 1 dag vrij. We hebben afgesproken dat de dagen dat hij vrij is mij helpt in het huishouden (stofzuigen dingen opruimen en tillen) en als hij werkt en thuis komt liggen de kinderen al op bed en is het huis al helema aan kant.

  Slim toen je hoogzwanger was een huishoudster !!had ik ook moeten doen achteraf! Haha!

 35. Wauw wat zijn jullie een goed team samen! Hier zijn we ook erg bezig om een goede balans te zoeken wat best lastig is maar gelukkig wil mijn man wel helpen af en toe, alleen als ik het vraag want zelf ziet hij geen troep of viezigheid liggen, herkennen mensen dit?! 😛
  Mijn man zit in de ploegen soms meer dan 40 uur, dus ben al blij als hij aan de tuin en auto toekomt… Soms wel lastig als je alles moet vragen steeds..

 36. Ik zou heel graag winnen, ik zeg heel eerlijk dat ik altijd m’n eigen merk en geur wasmiddel heb, en daar erg aan gehecht ben, ik vind het zonde om een product te kopen, alleen om te proberen, maar zou ik het winnen dan is het natuurlijk absoluut de moeite waard om het te proberen! Ik ben heel benieuwd of dit product mij van m’n vaste wasmiddel af kan helpen! 🙂

 37. Een man die de was doet, dan ben je toch best een bofkont hoor ? Gelukkig draagt mijn man ook zijn steentje bij in het huishouden, al hebben we geen vaste taakverdeling. Hij helpt sowieso met stofzuigen, doet de vaat en de tuin, en brengt de vuilnis weg. Maar de was is toch echt mijn taak, doe ik overigens ook het liefste zelf. Ik merk wel dat nu we sinds kort een 2e kindje erbij hebben de was wel verdubbeld lijkt! De babywas probeer ik zoveel mogelijk apart te wassen, maar ook manlief heeft soms allergische reacties op wasmiddelen en verzachters, dus een proefpakket van Ecover is hier enorm welkom! Had altijd het idee dat de geur hiervan neutraal zou zijn, maar na het lezen van je blog ben ik wel erg nieuwsgierig geworden! Ik ga duimen!

 38. Hallo!
  Qua huishouden doe ik in principe het meeste, maar me man helpt wel mee. Nu wat meer, ik ben zwanger en kan door lichamelijke omstandigheden niet veel?
  Ik zou graag zo’n wasmiddelpakket willen winnen. Mijn geur is nu erg sterk in de zwangerschap en met name wasmiddel vind ik ineens heel vies. Ben nog maar 14 weken zwanger, dus ik heb nog wel even ?

 39. Goed gereld bij jullie!
  Er is niets mis mee als iemand een hulp in de huishouding heeft.
  Hier ben ik voor de huishoudelijke poets klusjes van het huis.
  De ander is voor de andere klusjes.
  Als er geklusd moet worden…..
  Ik doe heel graag mee met deze fijne winactie.
  Ben erg benieuwd naar dit merk wasmiddel.

  Xoxo

 40. Wat een heerlijke man die zo mee helpt in het huishouden.
  Gelukkig mag ik ook in mijn handjes klappen wat dat betreft.
  Ik ben erg benieuwd naar het wasmiddel van ecover.
  Rond 8 november komt ons eerste kindje en wat dat betreft is alles erg nieuw voor ons.
  Dus zo’n uitprobeer pakket zou wel ideaal zijn.

 41. hallo super winactie. ik doe hier graag aan mee. mijn kinderen hebben alle 3 atopische eczeem en ik denk dat dit wasmiddel hun uitslag misschien kan verminderen. lets hope so. qua taakverdeling helpt mijn man zowiezo als hy thuis is doen we samen het huishouden. maar het afval opruimen en buitenzjetten is zijn taak. grtz

 42. Hoi Kelly,

  Wat leuk dat je alweer een winactie hebt. Ik zou graag het pakket winnen voor mijn vriendinnetje, naamgenoot van jou, Kelly, omdat zij hoogzwanger is van haar tweede kindje. Hierdoor wordt alles natuurlijk weer iets duurder en zou dit mooi van pas komen.

  Groetjes,

  Judith

 43. Tamara Brouwer-Kalter

  Ik wil graag mee doen met de winactie! Vind het erg belangrijk wat we allemaal kunnen verbeteren en hierin ook de wasmiddel. Lijkt me super als ik de wasmiddel kan uitproberen en weer aan anderen kan vertellen!

 44. Hoi Kelly!
  Wat een fijne taakverdeling! Ik heb gelukkig ook zo’n bezige bij in huis! Heel erg fijn, vooral nu ook tijdens mijn zwangerschap. Hoewel controle loslaten van mij nog wel een dingetje is 😉

  Ten aanzien van je winactie; ik doe heel graag mee! Mijn man heeft een heel gevoelige huid, en daarvoor gebruikt hij shampoo van neutral. Maar een fijn wasmiddel hebben we nog niet gevonden! (Vinden neutral wasmiddel niet zo lekker).
  Ik ben benieuwd hoe het straks gaat met het huisje van onze kleine! Zou het net zo gevoelig zijn als dat van mijn man? Dit wasmiddel zou sowieso een uitkomst zijn voor mijn man dus, en wie weet ook voor ons lieve kleintje, waarvan ik over 5,5 week ben uitgerekend!
  Dus ik hoop dat ik win!!

  Groetjes Marieke

 45. ik woon sinds 1 september op kamers en moet nu zelf de was doen!
  Dat is best even wennen en ik bel mamsie regelmatig op voor tips en hulp.
  Waar ik eerder geheel verzorgd werd en soms een klein beetje hielp, moet ik nu echt alles zelf doen in mijn studenten-huishoudentje…..
  Ik had wel al van het merk Ecover gehoord, maar thuis hadden we het nooit in huis.
  Nu ik op mezelf woon probeer ik zo groen en milieubewust te leven en te eten, voor zover mijn budget dat toelaat dan……
  Met dat waanzinnig groot pakket wasmiddelenpakket van Ecover zou ik onwijs blij zijn en een hele tijd vooruit kunnen.
  Dus ik waag graag een kansje.
  Duim duim duim.
  ????
  Fijne dag en groetjes van Riekie

 46. Graag! Ik heb net de babywas weer van zolder gehaald om te wassen, ben vandaag 30 weken dus we gaan weer aftellen.
  De 2e had ergens een allergie voor en die reageerde heel erg icm een kma dus nu echt met neutraal wasmiddel wassen dus zou dat goed uitkomen!

 47. Oo wat een heerlijke win actie met mijn nestel drang om van alles te gaan wassen. 31 weken zwanger en veel last van voorweeën, dus stiekem wil ik gewoon alles af hebben maar mijn lichaam werkt niet mee.
  Dus de wasmiddel komt goed van pas!! Ik hou van pas gewassen was die heerlijk ruikt. En dan die baby wasjes heerlijk.. Ik kan niet wachten

 48. Hoi Kelly,
  Ooh ik kan de frisse geuren al bijna ruiken! Ik doe graag mee met jouw winactie. Ik ben mama van 3, een zoon van 6 die veeel buiten speelt. Een dochter van 5 die graag verft en een zoontje van 3 maanden die nog veel spuugt. Genoeg te wassen dus elke dag! Ik ben zelf veganist dus een plantaardig wasmiddel past perfect bij ons! <3

 49. Onze taakverdeling is eigenlijk precies hetzelfde als bij jullie, alleen heeft mijn man een hekel aan dweilen haha! Hij kan niet uitleggen waarom 🙂 Ik kon in mijn laatste weken van mijn zwangerschap ook bijna niets en heeft mijn man ook geholpen met de badkamer en wc schoonmaken. Wij zijn ook,van die controlfreaks die het liever zelf doen 😉 Ik wil graag meedoen aan deze actie! Ben erg benieuwd of dit merk bevalt, ook voor onze kleine jongen van 5 maanden!

 50. Hier komt t grootste gedeelte van de huishouding op mij aan. Nu ik volledig thuis zit met bekkenpijn ivm de 2e zwangerschap zijn er wat dingen veranderd. Eddy, de robot stofzuiger, zuigt t huis 😉 en verder om de week 2 uurtjes een schoonmaakster. Wassen doe ik écht zelf want gaat anders mis ? afgelopen week nog. Ik had precies uitgelegd waar de knop op moest en hoeveel graden en toeren en toen mn man beneden kwam zei hij ja dat programma wat jij zei zit er niet op dus heb m ergens anders op gezet ? Dus de babywas én alle andere was is lekker voor mij en met nesteldrang is een pakket wasmiddel helemaaal lekker natuurlijk! Ik ben overigens ook van opgevouwen is opgevouwen tegenwoordig. En las bij mijnlevenalsmama.nl de tip dat alles wat in mandjes ligt prima ongevouwen kan dus sinds kort mik ik de rompers boxers en ondergoed gewoon hup t mandje in ✌

 51. Bij ons (ik woon als studente nog thuis) doet mijn moeder voornamelijk de huishoudelijke klusjes, mijn vader doet wel alles buiten (we wonen in een vrijstaand huis met grote tuin en wat dieren) en de vuilnisbakken legen e.d. Als kinderen (7 kinderen) helpen we natuurlijk wel mee. De jongens helpen bijv bij onze grote moestuin en de meiden binnen met bijv de vaat, ramen en stofzuigen. Maar wat mijn moeder de stomste taak vindt, en ook heel veel is in een gezin met 9 personen, is de was. Maar dat moet ook gebeuren haha.
  Daarom zou ik het pakket graag willen winnen voor mijn moeder! Iets nieuws uitproberen maakt het altijd leuker!

 52. Ik bof maar met mijn man. Ondanks zijn full time baan doet hij veel dingen in huis zoals elke ochtend alle bedden opmaken. Dat zonder mopperen. Ook bedden verschonen doet hij. Dat kan hij veel beter dan ik 🙂 De aanrecht is ook zijn terrein. Wasjes draaien is mijn taak. De Ecover afwasmiddel kennen we al en deze is goed. Nu ben ik benieuwd naar de wasmiddel. Ik heb vertrouwen in en wil het graag proberen.

 53. Ook ben ik erg benieuwd of dit merk ons beker bevalt dan merken met parfum. Zeker bij mn kleine broertje.

 54. Beker = beter.
  En natuurlijk omdat het ecologisch en biologisch afbreekbaar is en dus beter voor het milieu!

 55. wat een leuke winactie! Ik wil graag winnen omdat ik natuurlijk en ecologisch erg belangrijk vind. Daarom ben ik ook uitermate benieuwd naar deze producten 😉

 56. Wat een mooie actie!! Ik zou heel graag willen winnen omdat ik sinds gisteren eindelijk zwangerschapsverlof heb! Mijn vriend en ik hebben, zoals we dat voor de grap noemen, een schone wasfetish, hahaha. We worden dolgelukkig van schone, lekker ruikende kleding aan de waslijn. Klinkt misschien gek maar hier kunnen we zo van genieten.
  Daarom weet ik zeker dat dit pakket bij ons thuis met heel veel plezier gebruikt zal worden!

 57. Ik wil graag een kansje wagen….Ik ben bijna 18 weken zwanger en ik zou heel blij zijn met zo’n wasmiddelen pakket. Helaas kan ik de taakverdeling niet verdelen omdat ik het alleen ga doen…dus om de was misschien een beetje leuker te maken zou ik graag meedingen naar dit pakket 🙂

 58. Eerlijk gezegd doe ik alles in huis!
  En dan bedoel ik ook echt alles: de tuin, de klussen en het huishouden.
  Dus ook de was.
  Er zijn allerlei complexe redenen waarom het zo is dat ik alles zelf en alleen moet doen, maar het is niet anders…..
  Ecover heb ik in het verleden wel eens gekocht, dus ik ken het merk wel, maar was het een beetje vergeten.
  Net als alle andere deelnemers kun je mij ook enorm blij maken met dat grote wasmiddelenpakket, daar kan ik even mee vooruit.

 59. Hai Kelly

  Ik zou dit pakket supergraag willen winnen! Ik zit nu nog in de kliniek en was hier met het “kliniek” wasmiddel. Morgen krijg k de sleutel van mijn nieuwe appartement en dat word een hele nieuwe start. Daarbij zou dit pakket heel welkom zijn!

  Xxx steffie

 60. Leuk om te lezen! Wij verdelen het ook best wel goed. Ik doe de was, afstoffen, badkamer, keuken. Mijn man doet stofzuigen, dweilen en de tuin. Verder ook de typische mannendingen als vuilnis naar buiten en de bakken op straat zetten.
  Qua eten hebben we de afspraak, 1 kookt en de ander ruimt af.
  Verder zou ik het pakket heel graag willen winnen. Heb zelf een enorm gevoelige huid. Helaas geen fb, maar misschien mag ik toch meedoen? 🙂

 61. Heel herkenbaar, zo’n man bij defensie die alles het liefst op a4-formaat opgevouwen in de kast wil hebben. Mij lukt dat niet, dus ook hier is het vouwen van de was voor manlief. Zo’n schoonmaakpakket is ontzettend welkom, zeker nu ik mij verdiep allerlei plastic die we in het dagelijks leven gebruiken. Ecologische schoonmaakmiddelen zijn een stuk beter en graag wil ik bijdrage aan een beter milieu voor ons allemaal 🙂

 62. Charlotte gohl

  Ik doe graag mee.
  Vandaag 30 weken zwanger, en we hebben in ons gezin allemaal een gevoelige huid. Ook met eczeem.
  Zou dit graag willen testen en kijken of t bevalt.

 63. Saskia de Jong

  Wat een leuke winactie!
  Ik heb dan oudere kinderen maar twee van de drie hebben een gevoelige huid en ik hoor daar ook bij helaas. Ik ben dan ook heel nieuwsgierig of deze producten voor hun en mezelf gaan werken. Ook wil mij wat meer gaan verdiepen in producten die ecologisch zijn, dus dit is een goed begin.

  Succes allemaal!

 64. Lieve Kelly,

  Soms val ik van de stapel wasgoed haast achterover
  Maar gelukkig is daar Ecover
  waarmee ik de stapel ineens wegtover
  álles weer spik én pover
  ben dan weer helemaal blij
  mag ‘t gratis pakket daarom alsjeblieft naar mij???

 65. Ik was erg veel eigenlijk, om de dag wel een was, maar hou bewust wel rekening met geurtjes enz. Het liefst wasmiddel enz wat wel fris ruikt maar niet te sterk gewoon. Heb de juiste nog niet gevonden, dus wie weet is dit pakket van Ecover wat voor me. ??

 66. Wauw! Wat is het altijd weer een genot om je blogs te lezen!? ik neem daar dan ook zeker even de tijd voor. Het leek me dan ook super leuk om nu eens een keertje iets te winnen. Je eigen kledinglijn van Noppies is super leuk! Maar wij zitten inmiddels in maat 74 dus helaas is ons binkie te groot. Maar ik ben ook wel heel benieuwd naar de wasmiddel/verzachter van Ecover. Ik kan zijn wasjes helaas niet wassen met Zwitsal, dus als dit bevalt zou dat geweldig zijn! We gaan heel hard duimen om het te mogen testen!♧

 67. Dat wil ik graag uitproberen voor mijn kleine meisje van 4 maandjes. Ze heeft een heel gevoelig huidje kan zelfs niet tegen billendoekjes.

 68. Sharon de Ridder

  Wauw, Kelly, wat een fantastisch pakket! Ik win het graag natuurlijk 🙂 We proberen thuis zo milieuvriendelijk als mogelijk te zijn, daar past dit pakket natuurlijk fantastisch goed bij!

 69. Het wasmiddelenpakket van eco-cover zou heel goed van pas komen! Ben nu 15 weken zwanger van de 3e. En met 2 oudere zussen die ook een gevoelige huid hebben zou dit hopelijk de wasuitkomst zijn!

 70. Wat fijn dat jullie de taken zo goed hebben verdeeld. Ik moet eerlijk zeggen dat ik ook wel bof met mijn hubbie want hij neemt ook veel taken in het huishouden op zich. Eigenlijk vind ik dat dat overal zo zou moeten zijn, waarom zou de vrouw alles in het huishouden alleen moeten doen ?
  Ik doe heel graag mee voor ons kleindochtertje die precies 1 week oud is. Ons eerste kleinkindje en wat zijn we DOL VERLIEFD op haar hihi ?
  Natuurlijk gun ik haar het beste van het beste en daar horen de was producten van Ecover, op basis van natuurlijke ingrediënten zekers bij.
  Ik hoop dat ik de kersverse ouders mag verrassen met dit Ecover wasmiddel pakket.

 71. Ik zou graag dit pakket willen winnen omdat:
  Met een schoolgaande dochter hebben we zoveel was, hier staat de wasmachine ook zeker iedere dag aan.
  Ik heb niet een bepaald merk qua wasmiddel. Dus ben zeer benieuwd naar dit wasmiddel.

 72. Wat leuk om te lezen deze taakverdeling ! Heel fijn zo’n lieve man die zo’n grote taak op zich neemt! Ik gebruik wasbare luiers dus ben ook veel aan het wassen naast alle kleding, in april verwachten wij ons 3e wonder dus dit zou geweldig uitkomen, dan word alles nog meer ! Haha

 73. Angelique Maassen

  Hoi. Zou heel graag het pakket willen willen. Ik ken het niet ben er dus niet bekend mee en ben heel nieuwsgierig ernaar geworden. Ben eens benieuwd of ik deze ga winnen en anders maar zelf gaan uit. Ben altijd een beetje sceptisch over producten die ik niet ken om die te gaan proberen. Maar ge we wachten af………gr Angelique ?

 74. Ik houd van artikelen zoals deze, ik vind het altijd leuk te lezen hoe het bij andere gezinnen gaat.

  Graag doe ik ook mee, ik woon nu een tijdje samen en hebben net een huis gekocht, en ook een hond erbij.
  Ik draai heel wat wasjes, dat wordt hier nooit gedaan door de man des huizes 😉
  Ik ben al een tijdje op soek naar ander wasmiddel wat niet zo irriteert aan mijn huid, ben benieuwd of ecover hier een goede voor is

 75. Dat zou fijn zijn!
  Wij hebben 3 meisjes. Sara 5 jaar, Fiene 2.5 en Jette 9 maand en de was gaat maar door!

 76. Esmeralda Groenland

  Ik ben gek op het afwasmiddel van Ecover, maar nog geen wasproducten gebruikt. Ik zou het dus graag proberen.

 77. Heel graag had ik deze super leuke producten gewonnen! Mijn man Jonas en jongste zoon Thor hebben ook een gevoelige huid en met de ecoverproducten hebben ze er geen last van ? Ruikt ook zeer lekker. Wij zijn fan!

 78. Wauw!! Wat zou ik graag willen winnen! Ik ben nu 19 jaar en in verwachting van ons eerste meisje. Het is best wel zwaar, vooral ik nogal jong ben. Ik ben nu 33 weken dus het zou fantastisch uitkomen!

 79. De taakverdeling is hier binnen ik, buiten hij. Mede omdat ik maar 12 uurtjes werk ? maar ziet hij iets of komt het zo uit, doet hij het ook graag!
  Ik zou het pakket graag willen winnen, want ook al hebben wij maar 1 kindje, die was houdt NOOIT op! ? En zeker nu ons inkomen flink is gedaald, zou dit heel goed uitkomen. Ecover is momenteel echt te prijzig, maar zou het graag gebruiken ?

 80. Ik doe graag mee. Met een man die in de bouw werkt en een kleine man die weg is van de zandbak blijf ik wassen…

 81. Ik zou super graag winnen omdat ik in februari ’18 m’n eerste wondertje krijg. Dus dit waspakket zou super uitkomen aangezien ik alles nog moet wassen. ☺️

 82. Ik zou dit mooie pakket graag willen voor mijn dochter die in maart hun 2e kindje verwacht en zoals bij iedereen moeten alle spulletjes straks gewassen worden dus zou super zijn als het hier mee kon

 83. Leuk om te lezen hoe jullie taakverdeling in de huishouding is! Hier komt alles voornamelijk op mij neer.. 🙁 Enige wat mijn man doet is de vaatwasser leegruimen.. haha.. Ik zal hem deze blog even laten lezen. 😉

  Ook doe ik graag mee met de winactie! Ik ben 39 weken zwanger van ons 3e kindje. De babywas doe ik nu met Neutral, maar mis een lekkere geur! Ben heel benieuwd naar Ecover!

 84. Anita te Gussinklo

  Sinds kort heb ik ook Ecover ontdekt.
  Vind het erg fijne producten, maar wel prijzig.
  Dus ik loot graag mee want wassen moeten we toch.

 85. Oh wat een leuke winactie! Ik die graag mee! De schoonmaak producten kende ik al wel, maar de wasmiddelen nog niet. Ik probeer ze straks graag uit in ons nieuwe huis en met de baby wasjes voor ons aanstaande tweede kindje. Wat betreft de was is het hier trouwens andersom, ik vind dat manlief niet netjes genoeg opvouwt haha.

 86. Ik doe heel graag mee! Met een kindje van bijna 3, 1,5 en 4 maanden gaat er zoveel wasmiddel doorheen! Ik vind het wasmiddel van Ecover super lekker ruiken, maar helaas was prijzig met zoveel was. Daarom zou dit pakketje meer dan welkom zijn 😀

 87. Vanessa Raffaela Sibma

  Zo fijn met een baby, peuter en man in huis! Nooit een lege wasmand…..

 88. Oh dit lijkt mij super fijn! Kende het product nog niet. Zelf voor heel veel dingen allergisch en veel eczeem en mijn zoontje ook. Lijkt mij na veel dingen fijn om te proberen.

 89. Dit lijkt me ideaal. Ik heb een gezin met twee kleine kids. Jongen van 5jaar en een meid van 8 maand. Momenteel was ik met neutral maar ben al lang opzoek naar een alternatief. Ivm allergische reacties voorkomen.

  Ik doe de was thuis. Ook omdat ik het geen probleem vind. Verder doen we allebei wanneer we tijd hebben het huishouden. Ligt aan de werkschema’s. Niks te klagen ?

  Liefs Wendy

 90. Jeetje wat een hoop reacties! Zie daar maar eens een winnares uit te vissen 😉
  Bij deze waag ik toch een kans..
  Niet omdat ik zo van wassen houd, maar wel omdat het ALTIJD nodig is.

 91. Ik heb zelf een meisje van anderhalf en al anderhalf jaar op zoek naar een fijne wasmiddel voor de gevoelige huid, die ook lekker ruikt! Ik houd zo van een lekker geurtje, maar tot nu toe reageert ons meisje nog steeds op alle geurtjes! Jammer… ben niet bekend met ecover eigenlijk, maar t lijkt me een super leuke kans om het via deze actie eens te kunnen proberen! Wie weet…. ?

 92. Melissa Scheepers

  Graag wil ik dit wasmiddel pakket winnen omdat ik nog niet zo goed weet welke wasmiddel we nu het beste voor de was van onze baby kunnen gebruiken.
  En in jou blog te lezen is dit heel fijn voor een gevoelige huid… Dus dat probeer ik met liefde uit?

 93. Ja heel graag! Bijna 36 weken zwanger van nummer 2 en enorme nesteldrang! Ik heb ecover sinds kort ontdekt voor het schoonmaken en zou ook graag de wasmiddelenlijn willen proberen.

 94. Hier doen we het huishouden ook samen, super fijn! Vaak houd de een zich met de kindjes bezig en de ander gaat het huis door. Alleen de was doen (op het opvouwen na) en het strijken, doe ik. Mijn man is kleurenblind, heeft al heel wat lichtere kleding gekost, doordat bijvoorbeeld de donkere was was meegegaan ?..
  Lijkt mij leuk om weer een nieuw wasmiddel uit te proberen!

 95. Hoi Kelly. Wat fijn om te lezen dat je je alweer zo fit voelt na de bevalling!
  Waarom ik dit pakket graag wil winnen? Zelf heb ik een hele gevoelige huid. Ik heb echt alle soorten wasmiddel geprobeerd, maar kan bijna nergens tegen. Het wasmiddel waar ik wel tegen kan ruikt niet fijn en hierdoor heb je nooit lekkere frisse was. Ik heb al gehoord dan ecover ontzettend goed moet zijn, maar helaas heb ik het hier in de buurt nog niet kunnen vinden in jeen winkel. Wat lijkt het mij super om dit pakket te winnen en hopelijk heb ik dan frisse was na jaren!

 96. Hi Kelly, heel fijn dat jullie de taken verdelen. Bij ons thuis gaat het ook ongeveer zo, maar dan niet zo gestructureerd ?. We doen eigenlijk alle taken samen, maar net wie er op dat moment zin en tijd heeft. Een huishoudster lijkt me ook niks. Ik wil graag het pakket winnen aangezien ik sinds 3 maanden 3 kids in huis heb en de was echt gigantisch is momenteel ?

 97. Julia van empel-stamate

  Zou ze graag willen proberen. Mijn man en mijn zoontje hebben last van eczeem en een gevoelige huid. Hier komt alles voornamelijk op mij neer..

 98. Hoi Kelly

  Wat super fijn voor je die taak verdeling. Zo iets moet ook haast wel met drie kindjes. Want je zult het best heel druk hebben. Ma wel super leuk drie kindjes van je eigen. Ik en me man doen ook wel niets een taak verdeling. Ma met zn eigen bouwbedrijf komt er wel veel op mijn. En ja ons gezin bestaat uit vijf kinderen. Dat vinden de meeste mega veel. ma wij vinden het mega gezellig zo met elkaar. Ma de was is hier ook wel een ding. Dat is behoorlijk wat. En ben ik daarin ook nog eens heel precies en opzoek naar iets wat milieu vriendelijke. Zo ik dit heel erg leuk vinden om te proberen. En zo ma een keer iets winnen. Spannend. Ik wacht af ! Liefs Gerrie

 99. Ik ken de wasmiddelen van ecover nog niet. De schoonmaakmiddelen wel trouwens. 33 weken zwanger van de derde en binnenkort begin ik aan de babywas. Dit pakket zou ik heel graag uitproberen! Jullie hebben een mooie verdeling van het huishouden! Liefs julia

 100. Hi Kelly, ik zou graag het ecover pakket willen winnen. We gebruiken het afwasmiddel al uit milieubewust oogpunt, maar ik moet ook nob een hele baby uitzet wassen en dan lijken deze producten me heel fijn!
  Liefs Linda

 101. O wat zou ik die graag willen winnen. We willen graag huidvriendelijke wasmiddel ivm gevoelige huid van de twee kleintjes. Alleen die ik nu heb heeft geen geur. Dus wat zou ik graag en een fijne geur hebben en perfect wasmiddel!

 102. *Giet net de laatste fles wasmiddel leeg*
  Ook ik maak zéér graag kans op het wasmiddelpakket!
  Onze kleine Victor van bijna zeven weken heeft onze wasmand op haar grondvesten doen schudden. Net zoals ons speeltuinbeest Julius.
  Kleine wasjes? Nee, bij ons alleen groooote wasjes!
  Iedereen heeft een goede reden, wie er ook wint, maak je vast heel blij! 🙂

  Liefs,
  Maxine

 103. Ik vergat te vermelden dat onze kinderen allebei een gevoelige huid hebben, dat hebben ze van hun beide ouders, yes!
  Verder ben ik een heuse wasfreak, die blij wordt van het gangpad met wasmiddelen in de supermarkt♡
  Het leukste huishoudelijke klusje en it’s all mine! 🙂

  Nou daag! 🙂 X

 104. Hannah Kagenaar

  Wat een prachtige actie! Wat een mooie prijs! Deze ontvang ik graag thuis zodat ik deze cadeau kan doen aan de allerliefste zus van de wereld! Want zij is dol op ecologische spullen. Lekker duurzaam! Ik doe dus super graag mee, ook omdat ik dit mijn zus heel erg gun. Ik vind het spannend om op de uitslag te wachten, maar word ook gelukkig bij de gedachte dat de prijs van mij zou kunnen zijn. Laten we duimen (en hopen dat ik win!)

  Gr. Hannah Kagenaar

 105. Hoi Kelly,
  Eerst en vooral nog van harte proficiat met de mooie feline!!! Dat is toch het belangrijkste he …
  Ik zie dat er al super veel reacties zijn op de win actie maar toch wil ik mijn kans ook wagen. Wij zijn hier thuis ook fan van ecover producten. In eerste instantie op aanraden van de dermatoloog want mijn man heeft een soort van eczeem/psoriasis en ikzelf en mijn dochtertje hebben een hele droge huid. De ecover producten zijn zalig maar niet de goedkoopste dus deze actie zou goed meegenomen zijn . Alvast bedankt. Groetjes tesla

 106. Ik doe het meeste van het huishouden zelf. Mijn man werkt (vaak veel) en ik ben thuis voorlopig. Het ecover win pakket is een pefect hulpmiddel om mij bijtestaan bij die grote stapel was.

 107. Leuk om te lezen! Bij ons is het gelukkig ook goed verdeeld. We hebben allebei een drukke baan waarin ik vaak onregelmatige diensten draai, en mijn vriend altijd middag/avonddiensten draait. Hierdoor vinden wij het fijn om de tijd die we samen door kunnen brengen ook echt voor de leuke dingen gebruiken. Zodra we zien dat er iets moet gebeuren zoals de was, de kattenbak, de afwas, doen we dat, meestal doe ik de afwas en het stoffen en soppen en doet hij de kattenbak en stofzuigen. De was doen is zijn taak, en het opvouwen die van mij, aangezien ik ook pietje precies ben, haha. Kortom ook een prima verdeling!

 108. Wat ontzettend leuke blog! Mooie verdeling samen ook!
  Hier zo’n beetje dezelfde verdeling, alleen de was die doen we samen of om de beurt.
  Ik zou graag het pakket winnen, Ik ken alleen de neutral voor baby was en gezien iedereeen hier een gevoelige huid heeft zal ik voor baby nummer 3 graag eens wat anders proberen en overstappen op ander was middel als het ons bevalt!

 109. Meestal doe ik wel het meeste. Mijn lief pakt al wel sinds het begin van de zwangerschap wat extra taken op zodat het beter te doen blijft. Nou is de laatste tijd de nesteldrang toegeslagen en ben ik dus een enorme inhaalslag aan het doen. Ecover komt voor onze babywasjes dus ook net te laat. 😉
  Ik ben wel bekend met Ecover, vind het heerlijk om mee te wassen. Dus ik loot graag mee!

 110. Zou graag willen winnen want ben nu 40+3! 🙂 Kan ik mooi voor ons kleintje eco gaan wassen…
  Goede taakverdeling zo te lezen tussen jullie. Hier is het ook eerlijk verdeeld, soms doet de een eens iets meer, maar dat is maar net hoe je in de tijd zit.
  Ik zie dat Yannick ook vaak kookt (valt wat mij betreft ook echt onder huishouden) dat is bij ons ook zo. We hebben een maaltijdbox van de AH (aanrader) en die drie maaltijden kook ik, de rest vd week kookt mijn vriend en dat kan hij gelukkig goed 🙂 super fijn dus!

 111. Wij werken beide 4 dagen. Manlief is hovenier en ik ben jurist in de letselschade. Ik werk 1 a 2 dagen thuis en 2 kantoordagen. We zijn alle weekenden samen vrij. Ik ben woensdag vrij en hij vrijdag. We verdelen het huishouden vrij goed. Mijn man doet het zwaardere werk en de tuin, vuilnis, glas, ramen zemen etc. Vaatwasser allebei. Ik doe de de was, bedden verschonen. Op woensdag zuig ik ook altijd. Op maandag hebben wij een hulp die ons huis van boven naar beneden stofzuigt, dweilt en stof afneemt. Ook de badkamer en de wc’s. Echt heerlijk.

 112. Leuk op te lezen dat Yannick goed helpt bij het huishouden! Ik doe graag mee aan de wedstrijd , ik ben heel benieuwd naar de ecover producten.

 113. Ik doe ook graag mee om kans te maken op de ecover producten. We hebben twee kleine kinderen en ik merk dat ik liever een natuurlijker product gebruik dan een regulier middel. Buiten dat is het beter voor het milieu ook nog eens 🙂

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.