My Cleaning Routine: Woonkamer en keuken schoonmaken

dia1

Vandaag heb ik een veel aangevraagde video voor jullie, na mijn vorige cleaning routine (alweer 2 jaar geleden), heb ik vandaag de vernieuwde versie waarin ik jullie laat zien hoe ik de woonkamer en keuken opruim en schoonmaak. Ik vind dit soort video’s ook altijd heel inspirerend bij anderen dus hopelijk kan ik jou er ook mee inspireren. Veel kijkplezier!
 My CLEANING ROUTINE | Woonkamer, keuken schoonmaken | Kelly caresse

Klik hier als je de video niet kunt zien

TIP: Zet tijdens het schoonmaken een vrolijk muziekje op en het is een stuk leuker om te doen! Ik merk dat dit mij motiveert om de klusjes gedaan te krijgen.

In deze video gebruik ik de schoonmaakproducten van Ecover. Je ziet de allesreiniger en de allesreiniger spray voorbij komen. Ecover heeft allemaal ecologisch producten in het assortiment en zijn daardoor heel duurzaam en gezond voor het gezin. Ze zijn dus vrij van chemicaliën. Dit vind ik bij schoonmaakproducten een fijn gevoel met een rondkruipende baby en een peuter die actief aan het spelen is maar ook een kat die overal rondloopt. De producten ruiken erg lekker en maken goed schoon (dat is natuurlijk het belangrijkste). Volgende week mag ik 3 schoonmaakpakketten weg gaan geven, dus houd mijn Instagram zeker in de gaten.

Hoe ziet jullie cleaning routine eruit? Soortgelijk of doe jij het op een andere manier? Let jij bij het kiezen van schoonmaakmiddelen ook of dat ze ecologisch zijn? Waarom wel of niet? Ik ben benieuwd naar jullie reacties
bij de comments.

#KellycaresseAd

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

23 reacties

 • Lisette
  16 oktober 2016

  Thnx! Ik kan alle inspiratie op dit gebied gebruiken?
  Lisette onlangs geplaatst…Sylvie in de krantMy Profile

 • Dita
  16 oktober 2016

  Leuk om te zien. Ik let eerlijk gezegd niet echt op wat ik koop qua schoonmaammiddelen. Als het lekker ruikt vind ik het al snel goed.
  Dita onlangs geplaatst…New In: Stoel en kleed van Karwei / WooodMy Profile

 • Merel
  16 oktober 2016

  Ik krijg helemaal zin om zelf schoon te gaan maken haha, toffe video!

 • Anquelique
  16 oktober 2016

  Handige video, mijn routine komt hier wel mee overeen, behalve de stoomreiniger, daarvoor gebruik ik een vileda mop met emmer.

 • Saskia
  16 oktober 2016

  Super leuk altijd dit soort schoonmakvideos. Wij gebruiken ook regelmatig ecover.
  Saskia onlangs geplaatst…Kletsen: allemaal nieuwe dingen! (blogontwikkelingen)My Profile

 • Milou
  16 oktober 2016

  Haha super leuk! Ik kende het merk nog niet. Muziek tijdens het poetsen wil ik nog wel eens vergeten, goede tip! Wij gaat straks weer even heel het huis door + bedden verschonen. Doen wij altijd op zondag 🙂
  Milou onlangs geplaatst…Textboard (+ Giveaway)My Profile

 • Lianne
  16 oktober 2016

  Ecover gebruiken wij thuis ook, ruikt fris en vind het met spelende kinderen en onze hond wel zo prettig idee.

 • Nicole @ Everyday-Life.nl
  16 oktober 2016

  Goed bezig! Je bent een betere huisvrouw dan ik haha
  Nicole @ Everyday-Life.nl onlangs geplaatst…Waarom Scandinavische kinderkleding fantastisch isMy Profile

 • Charelle
  16 oktober 2016

  Leuke video, ik maak schoonmaakmiddel zelf met azijn en een etherische olie, dat is ook ecologisch

 • MetMirjam
  16 oktober 2016

  We doen het aardig hetzelfde, leuk om te zien! Toen Fiene nog een stuk kleiner was, gebruikte ik afwasmiddel van Ecovers. Dat voelde toch wat prettiger. Ik was er verder ook erg tevreden over.
  MetMirjam onlangs geplaatst…Action Shoplog | Sinterklaas knutselspullenMy Profile

 • Melissa
  16 oktober 2016

  Ik vind het al enorm motiveren door ecologische producten te gebruiken. Maakt toch fijner schoon!! Handige tips trouwens 🙂
  Melissa onlangs geplaatst…Win een iTunes code voor Casper en Emma op SafariMy Profile

 • Hilde
  16 oktober 2016

  Ik gebruik de allesreiniger en badkamer reiniger van het merk ‘Method’, die ruiken zo lekker, ook ecologisch dus verantwoord. Die koop ik bij de AH in de aanbieding.

  Ook hier gebruiken we Ecover, maar dan de wasverzachter met de roze dop, zo fijn!

 • Liset - Beautydagboek
  16 oktober 2016

  Wat is zo’n stoomreiniger toch een handig ding! Ik heb een hekel aan dweilen, maar dit ziet er heel makkelijk uit :). Mag ik vragen welk merk/model je gebruikt?
  Liset – Beautydagboek onlangs geplaatst…The Body Shop 24 Happy Days Deluxe Advent CalendarMy Profile

 • Chantalle
  16 oktober 2016

  Wij ook method!!!!! Heerlijk!!! Ga straks je video bekijken Kelly!!

 • Lifeaholic.nl
  16 oktober 2016

  Wat leuk dat je dit met ons deelt! Ben altijd erg benieuwd naar hoe anderen hun huishouden doen. Zelf er ik er niet op welke schoonmaakspullen ik koop als het maar lekker ruikt hihi 🙂
  Lifeaholic.nl onlangs geplaatst…8 tips voor een perfecte Lazy Sunday!My Profile

 • rachel
  16 oktober 2016

  leuke video meis en je weet rachie is een schoonmaak junk haha en ik gebruik hoofdzakelijk glorix en Method grapefruit och die ruikt zo lekker is allesreiniger die ik haal bij de appie, niet goedkoop maar hey alles voor een schoon huis 😀
  rachel onlangs geplaatst…#Vlog 15 oktober ’16My Profile

 • Vanessa
  16 oktober 2016

  Superleuk om je huidige schoonmaakroutine te zien! Ik vind dit soort video’s altijd inspirerend. De producten van Ecover lijken me erg fijn. Ik gebruik eigenlijk altijd verschillende schoonmaakmiddelen, als ze maar lekker ruiken 🙂
  Vanessa onlangs geplaatst…PLOG: Etentje & comedyshow Gunter LamootMy Profile

 • karlien
  16 oktober 2016

  Heb sinds een aantal maanden ook een droomreiniger, dat maakt t leven zoveel makkelijker 🙂
  karlien onlangs geplaatst…Autovakantie naar Frankrijk met peuterMy Profile

 • Sanne
  17 oktober 2016

  Leuk deze video! Wist je dat je beter eerst kunt stofzuigen? Tijdens het stofzuigen komt er weer stof in de lucht wat na het stofzuigen weer terecht komt op je meubels ed. Dus als je na het stofzuigen even een ander klusje doet, bijvoorbeeld wc’s schoonmaken, dan kun je daarna alles met een sopje doen en weet je zeker dat je alle viezigheid en stof hebt weggehaald 🙂

 • Anneleen
  19 oktober 2016

  Leuke video, Kelly! Zo’n stoommachine lijkt me super handig, dat wil ik later ook!

 • Kim
  3 mei 2017

  Fijn om jouw schoonmaak routine te zien, en ook de schoonmaakproducten die je gebruikt aangezien ik hier verder geen idee over had dat het een goed en veilig merk is. Ik ben 27 weken zwanger van ons eerste kindje, en wij hebben ook huisdieren, het is toch een fijner idee om veilige schoonmaakproducten te gebruiken i.p.v. de producten die ik normaliter gebruik. Mijn schoonmaakroutine is wel anders, zo doe ik de tafels wel nat afnemen maar de rest gewoon met een stofwolk, de keuken maak ik iedere dag schoon na het koken. Ivm extreme vermoeidheid die al de hele zwangerschap aanwezig is verdeel ik de schoonmaak taken over de week, ik moet mij als het ware vaak dwingen om iets te doen, erg vervelend, ik stofzuig zowiezo iedere dag, voornamelijk ook door de dieren (hond en kat) die wij hebben, maar ook omdat ik wel van een schoon huis hou. Hier dus nog geen sprake van nesteldrang haha.

 • Kim
  3 mei 2017

  Stofdoek uiteraard haha lang leve de automatische correctie! ?

 • Caroline Minderhoud
  4 mei 2017

  Dat wil ik ook graag weten, hou ook niet van dweilen 😉

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.