Wat zit er in de vluchtkoffer voor de bevalling?

Het duurt niet meer zo lang tot ik ga bevallen. Maar wat neem ik eigenlijk allemaal mee naar het ziekenhuis in mijn vluchtkoffer voor de bevalling? Na twee bevallingen weet ik inmiddels wel wat ik echt gebruik en fijn vind om bij me te hebben en dat is dan ook wat ik dit keer mee ga nemen. Spulletjes voor mij voor tijdens/na de bevalling, voor het geven van borstvoeding en voor de periode dat ik in het ziekenhuis moet blijven, spulletjes voor Yannick en natuurlijk het leukste: Voor de baby! Kijk je mee?

Wat zit er in de vluchtkoffer voor de bevalling (met keizersnede) in het ziekenhuis?

Klik hier als je de video niet kunt zien

De inhoud van mijn vluchtkoffer is echt gebaseerd op de eerste 24 uur in het ziekenhuis. Daarna kan natuurlijk een heleboel worden bij gehaald, maar met deze inhoud denk ik dat we voor de eerste uren heel goed voorbereid zijn.

Ik ben natuurlijk heel benieuwd wat jij zoal had meegenomen in je vluchtkoffer of vluchttas voor de bevalling, welke producten je daarvan ook daadwerkelijk had gebruikt en onmisbaar bleken te zijn en wat jullie ervaringen zijn met dit onderwerp, laat het me zeker weten bij de comments. Daar hebben ik en andere mama’s heel veel aan.

Bekijk hier de video terug die ik maakte van de inhoud van mijn vluchttas voor de bevalling van Aimy. En hier kun je mijn musthave tip vinden voor het geboortepakje van je baby!

Vergeet je niet te abonneren op mijn kanaal als je de video leuk vond. Dat kan hieronder via de ‘abonneren’ knop hieronder. Dankjewel voor het abonneren, daar help je me heel erg mee.

abonneren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

12 gedachten over “Wat zit er in de vluchtkoffer voor de bevalling?”

 1. Heel handig!
  Maar.. vergeet je tandenborstel niet! Haha
  Een oplader voor je telefoon! En muntgeld voor een rolstoel.

 2. Ohhh nou komt het wel heel dichtbij he. Spannend zeg! Krijg er zelf weer kriebels van haha.

  Jij hebt een mooie koffer vol. Ik had geen geplande keizersneden dus veel minder mee. Wat ik wel mee had was dextro energy en een flesje aa drankje. Voor energie tijdens de bevalling of erna. Voor zover dat zou helpen?

  Succes vast met de bevalling!

 3. Leuke video!

  Fijn dat Yannick mag blijven slapen bij jullie! Ik ben afgelopen jaar ook bevallen met een (niet geplande) keizersnede en mijn man moest gewoon naar huis voor de nachten, bizar! Ook de reden waarom we nooit meer in dat ziekenhuis zullen bevallen. Áls we al voor een tweede gaan.. eerste bevalling helaas een trauma aan overgehouden.

  De gogo ziet er trouwens heerlijk uit!! Hier ook puckababyfan!;)

 4. Dat is een goedgevulde koffer! Ik had ook een waterspray bij me van Evian om m’n gezicht zo nu en dan te bevochtigen. Heerlijk was dat in zo’n droge lucht in het ziekenhuis!

 5. Hoi Kelly, ik zou ook een verlengsnoer meenemen. Mijn ervaring was dat de stopcontacten op onmogelijke plekken zit. Ik was superblij dat we deze tip kregen toentertijd! Succes met de laatste lootjes.

 6. Oh ik vergat zó veel in te pakken. Ik moest ‘s nachts met ruim 34 weken onverwacht naar het ziekenhuis en had een half ingepakte tas klaar staan. Helaas vergat ik iets cruciaals: de fotocamera. Tsja, wist ik veel. Ik dacht dat ik met dit termijn nog niet zou bevallen en dat het vals alarm zou zijn haha. Stom!

 7. Ideaal deze video want ik bedacht me vandaag dat ik dit weekend mijn vluchttas maar eens moet gaan inrichten. Heb meteen een lijstje met dingen die ik nog moet halen. Vooral facial wipes… Oow en ik lag dubbel om je halvolle melk

 8. Handig filmpje zeg! Die spannende tijd breek ook voor mij bijna aan.
  Ik vind het inderdaad vrij lastig wat ik allemaal moet gaan inpakken voor dan. Als het goed is krijg ik sowieso nog een lijstje hiervan van de verloskundige.

  Hahaha onderzoek over kauwgom “Weet ik het, ik neem het gewoon mee.”
  Zo geweldig hihi!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.