5x-2

Herinneren jullie mijn video nog in december waarin ik mijn vriendin Thirza mocht verrassen met de Style items van Brandfield? Wat vond ik dat leuk om te doen en wat was Thirza verrast. Ze heeft het er nog regelmatig over. Moederdag komt eraan en wie weet ben je nog op zoek naar een last minute Moederdag cadeau waar je je moeder echt mee kunt verrassen. Vandaag deel ik jullie een hele leuke Moederdag tip om het Moederdagcadeau van haar dromen te bestellen! Stiekem hoop ik dat Yannick meeleest. Ook deel ik je mijn favoriete items van deze mooie winkel. + EXTRA winactie om €50.00 shoptegoed te winnen bij Brandfield.

brandfield1
Brandfield is een website vol met Style Items van prachtige merken zoals Swarovsi, Michael Kors, Calvin Klein, Zinzi, Josh, Guess en meer. Als je een bestelling plaatst, wordt je bestelling als een cadeautje geleverd. Voor iedere stijl, prijsklasse en smaak is wat te vinden. Dat maakt deze webshop zo leuk. In samenwerking met Brandfield laat ik je mijn favoriete items zien die ik mocht lenen voor de fotografie van dit artikel. Stuk voor stuk items die ik zeker op mijn wishlist zou zetten als cadeautip voor Moederdag, mijn verjaardag of zomaar. Ik word blij van mooie sieraden en ik vind dat ze een basic outfit helemaal af kunnen stylen.

brandfield3

brandfield2

Het is dat ik al verloofd en getrouwd ben, anders was dit toch wel de perfecte verlovingsring geweest die je vervolgens gewoon lekker blijft dragen. Een rosé gouden ring (Model: Swarovski Attract Round Ring Rose gold) belegd met prachtige Swarovski steentjes. Ik vind ‘m werkelijk prachtig en hij maakt iedere outfit met een beetje extra glamour af.

brandfield9

brandfield5

A woman needs a good bag. En ook het clutch tasje mag niet ontbreken. Dit pracht item van Calvin Klein draagt de naam Marina en hiermee zal je menig vrouw blij maken denk ik. Deze heeft een mooie grijs/rozige kleur (afhankelijk van de belichting) en past bij allerlei outfits. Er past net genoeg in voor een avondje uit (portemonnee, telefoon, sleutels, lipgloss, mini deodorant) en je kunt hem als clutch in de hand dragen of crossbody met de verstelbare riem. Op deze foto zie je ook al een aan-beeld met de Josh-V armband die ik later nog zal bespreken.

brandfield6

De gouden GUESS Tulip rits-portemonnee (model SWTULI-P7246-CHA) is een mooie eyecatcher voor in je tas waar je werkelijk al je pasjes, de foto’s van je kinderen en kleingeld in kwijt kunt. Ook is hij te dragen als clutch omdat hij van wat ruimer formaat is. Erg leuk om cadeau te krijgen en een product dat je dagelijks bij je zal dragen, waardoor het geven van dit als cadeau er ook voor zal zorgen dat de ontvanger iedere keer weer denkt aan dat bijzondere moment dat jij het cadeautje overhandigd hebt.

brandfield4

De rosé gouden Zinzi armband (model ZIA1188R) is minimalistisch maar een combi van lief en chic en elegant. Ik hou van dit soort minimalistische sieraden. Dit is een armband die goed past bij allerlei andere sieraden en bij elke outfit. Een mooi exemplaar om de liefde voor je moeder in een armband met hartjes vast te leggen.

brandfield7

De stoere gevlochten lederen Josh armband (model: 18382-BRA-OFFWHITE-S)  is ook erg leuk. Een betaalbaar maar stylish cadeau die aan veel outfits een stoere maar vrolijke finish zal geven. Deze past ook prachtig bij de Calvin Klein Clutch tas.

WIN: Via deze speciale Brandfield pagina kun je kans maken op €50,00 shoptegoed. Dat zou mooi meegenomen zijn!

Dit waren mijn favorieten als Moederdag cadeautip voor je (schoon)moeder van Brandfield. Heb jij je Moederdagcadeau(s) al gescoord?
#KellycaresseAd

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

10 gedachten over “Moederdag cadeautip – Verras met sieraden!”

  1. Mooie sieraden! Ik heb laatst voor mezelf een horloge en een ring gekocht. Eigenlijk doen we niet aan moederdag, maar om mijn vriend kopzorgen te besparen en ik een horloge en een ring zag, zei ik dat het dan mijn moederdagcadeaus waren. Wij vieren moederdag niet, op de knutselwerkjes van mijn kinderen na en we zijn waarschijnlijk een weekend weg. Verder gaan we niet op visite. Hopelijk leest Yannick inderdaad mee!
    Danielle | Mama Lifestyle Blog onlangs geplaatst…Zwanger/moeder zijn & een eigen bedrijf: het verhaal van SorayaMy Profile

  2. Mooi, de eerste ring! Ik heb nog niets, maar houd het verder simpel. Moederdag is voor mij meer een gedachte, een stukje waardering op symbolisch vlak. Gewoon dat je laat weten, hoeveel een moeder wordt gewaardeerd.

  3. Prachtige sieraden Kel. Ben nog steeds blij met mijn mooie eyecatchers van Brandfield. X

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.