Vriendin verrassen! : All You Need Is Love! + Winactie

dia1

Ik denk dat dit wel de leukste video van het jaar is! Wat was dit leuk om te doen, ik mocht mijn vriendin Thirza verrassen met een mega verrassingsbox met sieraden van Brandfield. Ze had niets in de gaten en we zouden een ‘best friend tag’ video opnemen samen. We hadden de grootste lol, zoals je in de video kunt zien en dan ineens ga ik haar verrassen. Ook werden we een beetje emotioneel van de mooie woorden die we aan elkaar uitspraken. Haar reactie is onbetaalbaar leuk en lief! Een hele lieve en mooie video om te kijken met aan het einde een hele leuke winactie want ik mag een van mijn volgers ook zo verrassen!Klik hier als je de video niet kunt zien

Ik vind het zelf zo’n leuke video geworden, we hadden zoveel lol en het was ook zo leuk om haar te verrassen. Ze is heel erg blij met de items van Brandfield. Voor wie deze shop niet kent, Brandfield heeft een breed assortiment met verschillende stijl items zoals sieraden, horloges, zonnebrillen, tassen en nog veel meer. Leuk als kerstcadeau voor jezelf of om iemand anders mee te verrassen. Het leuke is, jij kunt ook zo’n Brandfield verrassingsbox van ruim €350,00 winnen!

img_6375

img_6377

Winactie:
Win een verrassingsbox van Brandfield met een totale waarde van €350,00.
Wat zit er allemaal in de giftbox?
 Michael Kors Runway Horloge
– Heart to get armband
– Lola en Grace oorbellen
– Armband met veer van Esprit

Hoe doe je mee aan deze winactie?
– Enkel Kellycaresse Youtube abonnees kunnen meedoen, dus zorg dat je geabonneerd bent 😉
– Volg BrandfieldNL en Kellycaresse op Instagram.
– Laat bij de comments weten dat je meedoet aan de winactie! 🙂
Over twee weken neem ik contact op met de winnaar. Ga jij meedoen?

Hieronder wat foto’s van de fotoshoot die bij ons in huis plaatsvond voor Brandfield, super leuk!

2016-vloggers-shoot-395 2016-vloggers-shoot-406
Ik ben heel erg benieuwd wat jullie van het filmpje vonden dat ik samen met mijn vriendin Thirza heb gemaakt! Als jij iemand mocht verrassen, wie zou dat dan zijn? Laat je reactie achter bij de comments.

#KellycaresseAd

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

70 reacties

 • Femke
  16 december 2016

  Wat een leuke reactie van je vriendin. Je hebt haar heerlijk verwend. Ik zou heel graag één van mijn lieve vriendinnen met deze te gekke box verrassen. Zij heeft een best heftig tijd achter de rug, i.v.m. haar gezondheid die haar in de steek liet. Dit terwijl ze net bevallen was van haar 3e kindje. Die is inmiddels ruim 1 jaar oud en mijn vriendin ondergaat binnenkort verschillende operaties waarna ze een flink herstel zal gaan krijgen. Dit alles wel met als doel weer beter te worden en hoe leuk zou het zijn als ik haar met zo’n ontzettend mooie box op mag fleuren :-).
  Femke onlangs geplaatst…Review: Decubal lippenbalsemMy Profile

 • Mamaissues
  16 december 2016

  Wat een te gekke verrassing zeg!! En wat een lieve vriendin ben jij 😉
  Ik zou hem heel graag ook winnen!!
  Ik denk iedereen toch wel!! 🙂
  Mamaissues onlangs geplaatst…Rij eens voorzichtig!My Profile

 • Jojanneke
  16 december 2016

  Ik doe graag mee!
  Mijn zus is degene die ik zou gaan verrassen. We hebben de laatste jaren veel meegemaakt, vorig jaar is onze papa overleden en dit jaar waren we allebei zwanger. Mijn zoontje is met 30 weken geboren, wat veel stress en zorgen opleverden. Dit zorgde er voor dat mijn zus bang was om ook te vroeg te bevallen en dat is helaas ook gebeurd. Zij kreeg zwangerschapsvergiftiging en is met 32 week bevallen van een knappe, sterke dame. Zij ligt nog in het ziekenhuis maar doet het gelukkig erg goed. Al met al kan zij wel een opsteker gebruiken!

 • Linda Raaijmakers
  16 december 2016

  ik doe graag mee om mijn zus te verrassen die met kerst moet werken in de zorg

 • Nicole
  16 december 2016

  Ik ga het filmpje zo kijken als ik beneden ben (lig nog in bed!) maar ik doe heel graag mee… ??
  Nicole onlangs geplaatst…Zwangerschap | Week 15 – het geslacht is bekend!My Profile

 • Jacqueline
  16 december 2016

  Echt een heel lief filmpje. Ik zou graag mijn allerliefste dochter Manon Megens verrassen, omdat ze altijd voor me klaar staat en ook mijn allerbeste en liefste vriendin is.

 • Meintje
  16 december 2016

  IK DOE MEE

  mijn beste vriendin is zo ontzettend lief en belangrijk wij hebben samen in 2 jaar zoveel heftige en mooie momenten meegemaakt ze is er altijd ook midden in de nacht ze kent mijn grootste geheim
  Ze heeft mij tot nu toe zo gesteund toen mijn moeder de diagnose ALS
  kreeg en nu nog steeds nu we weten dat ik haar over een niet te lange tijd ga verliezen ook nu ik in een ernstige depressie zit een burn-out heb en chronische PTSS is ze zo begripvol zo lief zo betrouwbaar we kunnen uren appen over hoe wij ons voelen en kunnen over alles praten

  Ze is de beste vriendin die iemand zich kan wensen

  ?❤️

 • Nadine
  16 december 2016

  Aaahhh wat een heerlijk filmpje en leuke reactie van je vriendin! Ik zou graag m’n vriendin manouk verrassen die een hele moeilijke tijd heeft gehad met een scheiding en met kindjes in het spel. Zij verdiend het echt!

 • Irma
  16 december 2016

  Wat een super leuke en spontane video’s is het geworden! Ik heb echt met een grote lach gekeken!

  Natuurlijk doe ik ook graag mee met de actie, hele mooie sieraden zeg kan het me wel voorstellen dat je vriendin er heeeeeel blij mee is ?

 • Rianne
  16 december 2016

  De reactie van je vriendin, onbetaalbaar! Fijn dat jullie dag en nacht zo op elkaar kunnen bouwen. Geweldige lach video haha!

  En de foto’s van je fotoshoot, al voorbij zien komen op instagram maar deze zijn ook weer prachtig!? Hele mooie look zo.

  Voor de winactie doen wij natuurlijk ook mee, gewoon omdat het ons zo super leuk lijkt!

 • Isabelle Beeloo
  16 december 2016

  Wauwww wat een fantastisch mooi pakket!! En wat leuk om je vriendin daar zo mee te verassen! ik zou zowel mezelf als mijn vriendin en stiefmoeder ermee willen verassen, prachtig!!???

 • Nicole
  16 december 2016

  Wat superlief!! Ik doe graag mee! Gave winactie zeg!! 🙂 🙂
  Nicole onlangs geplaatst…Happy december!My Profile

 • Sab
  16 december 2016

  Leuk!! Ik doe uiteraard mee. Fijne dagen

 • Myrthe
  16 december 2016

  Wat een lieve video! Niks zo fijn als iemand verrassen met zo iets moois. Ik doe graag mee voor mijn lieve mama die ondanks de gigantische afstand (puntje van limburg naar amsterdam) altijd klaarstond om mijn kinderen op te vangen na mijn heftige bevalling vorige maand. Dankzij haar heb ik kunnen herstellen zonder zorgen over de kinderen. Xx

 • Loes Johanna
  16 december 2016

  Wat een ontzettend lieve video! Leuk om jullie vriendschap zo te zien. 🙂 Ik doe natuurlijk ook graag mee, wat een ontzettend gave box! Als ik iemand zou mogen verrassen zou het een van mijn liefste vriendinnetjes zijn, die in het afgelopen (voor mij lastige) jaar veel voor mij heeft gedaan en daardoor (nog) veel meer voor me is gaan betekenen. Dat soort vriendinnen zijn goud waard!
  Loes Johanna onlangs geplaatst…Zwanger: week 28My Profile

 • Dionne
  16 december 2016

  Ik doe heel graag mee!
  In December sta ik altijd stil bij de mensen die er het afgelopen jaar voor mij waren. Ik wil ze altijd bedanken door een persoonlijke kaart, een foto, enz! Als ik ze nu kan bedanken met zoiets moois, dan is het helemaal te gek

 • Marjolein
  16 december 2016

  Superlieve video!! Ik doe ook graag mee aan de actie! Deze box zou ik dan aan mijn schoonzus cadeau willen geven. Zij gaat al meer dan een jaar i.v.m onderzoeken bij haar zoontje op een eventuele ziekte door een moeilijke en onzekere periode. En toch staat ze altijd voor ons en iedereen klaar. Haar gun ik zo’n mooie box?

 • Anne
  16 december 2016

  Wauw, zo’n bijzonder gebaar! En wat een aanstekelijke lach heeft je vriendin haha! Heel leuk!
  Ik doe heeeel graag mee met de winactie. Ben dol op sierraden! Graag zou ik deze box dan willen delen met mijn lieve mama. 4 maanden geleden ben ik bevallen en dat was een erg heftige en traumatische gebeurtenis. Ik heb toen zoveel steun gehad van veel lieve mensen, maar je mama is dan zo speciaal ❤ ik ben haar daar enorm dankbaar voor.

  Liefs,
  Anne

 • elisabeth maria martina
  16 december 2016

  wat een megamooie kerstverrassing
  #jezoumaarmogenwinnen

 • Marleen
  16 december 2016

  Mijn complimenten voor jullie video! Ik vind jullie allebei 2 vrolijke, enthousiaste leuke vrouwen, leuk om naar te kijken.
  Supertoffe producten ook, ik doe heel graag mee met de winactie.

 • karlien
  16 december 2016

  Wat een ontzettend gave actie! Prachtig zo vlak voor kerst.
  karlien onlangs geplaatst…Wintersport met baby, het kan echt!My Profile

 • Malou
  16 december 2016

  Wat een leuke verrassing zeg!
  Malou onlangs geplaatst…Borstvoeding hoeft helemaal niet zwaar te zijnMy Profile

 • Janke
  16 december 2016

  Wat een prachtige video heb je gemaakt. De verrassing is echt gelukt zo te zien. Ik ben opslag verliefd op het micheal kors horloge wat een pracht exemplaar.

  Ik doe graag mee met de winactie

 • Thirza
  16 december 2016

  Hahaha, wat hebben we gelachen. Het was zo leuk, moeten we vaker doen. ❤❤ en I love de sieraden. Draag ze iedere dag met veel plezier!

 • carola donkelaar
  16 december 2016

  gaaf zeg!
  zijn mooie prijzen en mooie foto’s, tof om zulke foto’s van jezelf te hebben 🙂
  lijkt me prachtig om hiermee het jaar te beginnen, dan wordt ie vast nog beter dan 2016 🙂

  ik volg alles

  fijne dag!

 • Jodi - liefthuis
  16 december 2016

  Wat heerlijk…bijzonder zon vriendschap
  Jodi – liefthuis onlangs geplaatst…Help, mijn spruit is 1,5….hoe gaat het met zijn ontwikkeling?My Profile

 • Lotte
  16 december 2016

  Wat een leuke maar ook mooie video.
  En een te gekke actie ook nog 😉
  Ik doe er graag aan mee.

  Kan ook niet wachten tot je vloggend het jaar weer uit gaat…

 • Stefanie
  16 december 2016

  Wat een ontzettend leuke video! Wat een leuke verrassing voor je vriendin en ook super leuk om haar reactie te zien 🙂
  Ik doe ook graag mee met de winactie, en ik zou mijn zus ermee verrassen!
  Stefanie onlangs geplaatst…SchoolfruitMy Profile

 • rachel
  16 december 2016

  heerlijk filmpje!! en ja ik doe gek en doe mee !! ik wil mijn bf er mee verassen 🙂
  rachel onlangs geplaatst…Kerstvakantie in zichtMy Profile

 • Steffie
  16 december 2016

  Wat een toffe Video! Ik wil heel graag Meedoen!

 • Roos
  16 december 2016

  Ahh, onwijs leuk! 😀

 • Anna
  16 december 2016

  Aah wat een super mooie video! Ik werd er zelf ook emotioneel van, whaaa! Echt super fijn dat je je vriendin op deze manier kunt verrassen en ze had dus echt niks door! Wat een mooie vriendschap hebben jullie.

  Ik doe graag mee in de strijd om ook zo’n box te winnen. Ziet er echt super gaaf uit allemaal 🙂
  Anna onlangs geplaatst…Between the rocksMy Profile

 • femketje
  16 december 2016

  wat een lieve video 😀 ik doe graag mee met de actie, ik volg en like overal natuurlijk 😉
  femketje onlangs geplaatst…Nails – I Like It Naked.My Profile

 • Vivianne
  16 december 2016

  Super gave actie van Kelly en Brandfield ⭐️
  En wat een leuke video zo’n lieve vriendin gun je iedereen zo puur en oprecht.
  En welke vrouw wil nu niet verwend worden met zo’n prachtige sieraden ikke in ieder geval wel ik doe dan ook graag mee! I love jewels en een prachtig cadeau zo vlak voor de feestdagen, Tjah en zeg nou zelf een beetje bling kan met de feestdagen geen kwaad!
  Fijne feestdagen,
  Liefs kus Vivianne

 • Kelly
  16 december 2016

  Heerlijke video, echt vrolijk zo samen met je vriendin lekker giegelen en lachen! En haar reactie op je verrassing is ook echt lief! Super van jou om haar op deze manier in het zonnetje te zetten.
  Het lijkt mij ook leuk om een Brandfield pakket te winnen en doe dan ook graag mee ?
  Kelly onlangs geplaatst…Mijn jaaroverzicht in steekwoordenMy Profile

 • Kimberly
  16 december 2016

  Hele leuke en aanstekelijke video Kel! Ik doe mee, maar niet voor mezelf, maar voor mijn lieve mama en oma :). Na mijn ‘scheiding’ hebben zij zo ontzettend veel voor me gedaan, zo voor me klaargestaan, me er doorheen gesleept, dingen gekocht voor mijn huis, me laten uithuilen, voor me gekookt, alles! Ik ben zo zo dankbaar en ben gek op mijn twee mama’s. Want mijn oma is ook een beetje mijn mama 🙂 Ik doe dus mee voor hen. Om ze te verrassen en ze te bedanken!
  Kimberly onlangs geplaatst…The Christmas TagMy Profile

 • Joyce
  16 december 2016

  Wat een geweldige win actie! Ik doe graag mee om dit mooie pakket met mijn beste vriendin te kunnen delen!

 • Diny
  16 december 2016

  Wat een verrassing voor je vriendin. Leuke video!! Ik doe heel graag mee om deze super mooie cadeaubox te winnen

 • Mira
  16 december 2016

  Wat een mooie video. Zelf heb ik ook 1 hele goede vriendin (eigenlijk mijn achternicht) die me door en door steunt en altijd voor me klaar staat. Dus ik doe ook heel graag mee om deze mooie cadeaubox te winnen.
  Mira onlangs geplaatst…De eerste afspraak in het fertiliteitscentrumMy Profile

 • Sharleen
  16 december 2016

  Wat leuk! Ik doe graag mee voor een lieve vriendin.

 • Sonja
  16 december 2016

  Wat een heerlijke video en wat een mooie sieraden wow! Die wil ik wel graag winnen dus ik doe mee!

 • Michelle
  16 december 2016

  Super leuk ik doe graag mee!
  Michelle onlangs geplaatst…Mooi merk: Vimma CompanyMy Profile

 • Yara
  16 december 2016

  Wat zijn jullie een gezellig stel zeg! Super lieve reactie!

  Natuurlijk maak ik ook graag kans! Alles staat momenteel (terecht!) in het teken van ons eerste kindje dat we in april verwachten. aankopen voor mama staan dus even op een laag pitje.

 • Brigitte
  16 december 2016

  Wat een super leuke box! Ik kende het merk niet maar ben helemaal enthousiast, net zoals je vriendin!wat een leuke verrassing! Ik doe graag mee met de winactie 🙂

 • Femmy
  16 december 2016

  Wat een superlieve verrassing en wat een superleuke box! Ik doe graag mee met de winactie 🙂

 • Lianne
  16 december 2016

  Wat een onwijs leuke video. Ook de reactie van je vriendin, super leuk om te zien.

  Ik doe graag mee met de winactie. Lijkt me onwijs gaaf om zn mooi pakket te winnen, mocht ik hem winnen dan verras ik mijn moeder. Na alles wat ze voor me gedaan heeft vind ik dat ze het zeker verdiend om eens in het zonnetje te worden gezet.

 • Sandra
  16 december 2016

  Aahhhh, wat een leuke video! Je kunt wel echt horen en zien (Blond, zelfde kleur jasje, zwart shirtje) dat jullie vriendinnen zijn. Super leuk 🙂

  Ik zou heel graag mama willen verrassen met zo’n mooie box. Het is nu een jaar geleden dat ik uit huis ben gegaan en tegelijk was 2016 over all gewoon ook een heftig en rot jaar. Dit jaar gaan we desondanks toch heel mooi (want goed nieuws van papa) en met ‘n knaller afsluiten want 31 december is mama jarig! 🙂

 • Simone
  16 december 2016

  Ahhhh wat ontzettend schattig dit. Wat fijn om zo’n goede vriendin te hebben. Wat zijn je foto’s prachtig. Ik vind de look heel klassiek en natuurlijk overkomen. Prachtig gedaan!

  Ik doe heel graag mee aan deze winactie, zodat ik mijn beste vriendin kan verrassen. Zij is echt dol op sieraden. Lijkt me enorm leuk en ben benieuwd naar haar reactie!

  Liefs, Simone
  Simone onlangs geplaatst…5x Tips om als koukleum de winter door te komen!My Profile

 • Daphne
  16 december 2016

  Wat een super leuke video! Moest de hele tijd lachen om jullie. Graag doe ik ook mee!

 • Jildou
  16 december 2016

  Wat een toffe win actie ik doe mee!

 • Saskia
  16 december 2016

  Wat een super lief gebaar! Mooi om te zien hoe waardevol jullie vriendschap is. Echt een ontzettend leuk en gezellig filmpje om naar te kijken! Ik doe ook heel graag mee met de winactie 😉

 • Tamara TS
  16 december 2016

  Wat lief!!! Jullie lijken zelfs ontzettend op elkaar, vooral als jullie lachen. Als ik iemand zou mogen verrassen, dan zou ik mijn beste vriendin Gaby verrassen. We zijn al 15 jaar vriendinnen en dat hebben we goed volgehouden, omdat zij na 2 jaartjes naar Rotterdam is verhuist en ik nog steeds in Limburg woon. Toen ik als leerling piercer werkte, vertrouwde zij me genoeg om mijn model te zijn en ze staat altijd voor me klaar.

  Ik doe heel graag meedoen aan de winactie.
  (Instagram @paramara1982, YT Tamara TS)
  Tamara TS onlangs geplaatst…Douglas Aventskalender dag 15 & 16My Profile

 • Priscilla
  16 december 2016

  Wat een superleuke actie! Ik doe graag mee!! ?

 • Bernadette
  16 december 2016

  Wat een super leuk filmpje weer! Super gezellig met je beste vriendin! Leuk om te zien dat jullie zo’n waardevolle vriendschap hebben samen 🙂 Ik doe heel graag mee met de actie! Helemaal te gek deze actie van jou en brandfield.

 • Marian
  16 december 2016

  Wat een leuke video, en echt super lief! Natuurlijk doe ik graag mee, wat een te gekke box! Ik zou zoveel mensen willen verrassen 😉 Maar als ik er eentje moet kiezen dan is het mijn zus die net voor het eerst moeder is geworden en die altijd voor me klaar staat en met wie je echt kunt lachen.

 • Michelle
  16 december 2016

  Super leuk filmpje! Jullie zijn echt twee giebeltantes samen haha. Ik maak graag kans op deze te gekke box van brandfiels! Echt super mooie sieraden.

 • Jennifer
  16 december 2016

  Wat een leuke actie!! Ik wil graag meedoen aan de actie! Helaas is mijn horloge pas stuk gegaan, dus een mooie nieuwe bij Brandfield uitzoeken lijkt me geweldig!!

 • Manouk
  16 december 2016

  Hadden jullie elkaar kleren bewust op elkaar afgestemd haha? Leuk om jullie vriendschap zo te mogen zien.

  Ik doe graag mee, want wat zijn dit een leuke items zeg! Lief dat je je beste vriendin er zo mee hebt verrast.

 • jacquelien
  17 december 2016

  wat een leuke giebel video 🙂 ik weet iemand die ik heel erg blij met deze box kan maken die heeft een zeer moeilijk jaar achter de rug en verdiend hem van harte.
  ik doe heel graag mee.

 • Elisabeth
  17 december 2016

  Ik doe graag mee aan de winactie!
  Ik zou deze mooie sieraden graag willen winnen voor mijn vriendin. Zij gaat binnenkort trouwen en wat is er nou mooier dan deze sieraden te kunnen dragen op je trouwdag?

 • Anita te Gussinklo
  17 december 2016

  Super leuk om je vriendin zo te mogen verrassen.
  Wat een geweldige box.
  Ik doe graag mee en volg je op Instagram (Brandfield ook) en You Tube.

 • Anita H.
  18 december 2016

  Hele gave actie. Ik doe mee.

 • Myra
  18 december 2016

  Super leuk om je vriendin te mogen verrassen. Ik vind iemand verrassen nog leuker dan iets voor jezelf kopen!
  Ik doe heel graag mee met de winactie 🙂

 • Lifeaholic.nl
  18 december 2016

  Wat een heerlijke video en wat een super gave winactie zeg! 😀
  Lifeaholic.nl onlangs geplaatst…How to: haren krullen met stijltang?!My Profile

 • Alyt van der Heide
  18 december 2016

  Hier droom ik alleen maar van.
  Doe heel graag mee.

 • Jolijn
  18 december 2016

  Suuuuper leuk! Ik doe ook graag mee (:

 • Lilly
  18 december 2016

  Wauw wat een gave box! Ik zou heel graag een vriendinnetje van mij willen verrassen maar ik vind het toch ook wel heel mooi allemaal. Misschien maar samen delen..

 • Shannen Altorf
  19 december 2016

  Ik doe heeel graag mee voor mezelf, wat een super gaaf pakket en hier kan ik alleen maar van dromen.
  Hoe gaaf zou het zijn om met deze mooie sieraden rond te lopen.
  Ik volg jou en brandfield via instagram en ben natuurlijk youtube fan!

 • Lisan
  20 december 2016

  Hele leuke video! Ik doe graag mee met de winactie. Leuk om je beste vriendin zo te verrassen met de feestdagen!

 • Nadine
  27 december 2016

  Ik doe mee!! Super mooie sieraden!! Erg leuke actie

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.