1

Wow, alweer 18 weken zwanger, wat gaat het snel. Wat gaat het voorspoedig en wat vind ik het leuk! In het laatste trimester bij de zwangerschap van Aimy, dacht ik niet dat ik er een volgende keer weer zoveel ‘lol’ in zou hebben, maar wie weet hoor je me anders praten in het laatste trimester van deze zwangerschap haha. Ik neem je deze weekvlog mee naar de afspraak in het ziekenhuis waar de gynaecoloog een echo maakt en onderzoek doet. Ik had wat quality time dagen met de meisjes (o.a indoorspeeltuin en een dagje dierentuin) en ik klets je bij over van alles en nog wat. Ook deel ik een mini shoplogje want ik was weer leuk geslaagd! Kijk je gezellig mee?


Klik hier als je de video niet kunt zien

Klik hier om je gratis te abonneren op mijn Youtube kanaal (dankjewel!)

Ik ben natuurlijk benieuwd wat jullie van de vlog vonden. Laat je reactie achter bij de comments.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

20 gedachten over “VLOG: 18 weken zwanger – Echo in het ziekenhuis”

 1. Wat fijn dat het goed gaat met de baby! Ik hoop echt dat dat zo mag blijven! Je bent alweer bijna op de helft, zo bijzonder! Ik hoop dat je van alle kleine dingen kan blijven genieten en dat je zelf in goede gezondheid mag blijven!
  Sophie onlangs geplaatst…Help, een overvolle agenda!My Profile

 2. Leuke vlog weer! Ik ben ook heel benieuwd hoe het straks gaat als ons derde zoontje geboren wordt. Ik probeer nu ook toch wel eens per maand even apart iets met de mannen te doen en wil dat ook blijven doen zodra de derde er is! Ik merk dat de jongens dat gewoon heel fijn en gezellig vinden! 🙂
  Kirsten onlangs geplaatst…About last month #3: MaartMy Profile

 3. oh heerlijke vlog mop heb genoten ervan :d en 18 weken alweer wat gaat het snel he 😀 en zag idd op insta dat je in blijdorp was gezellieeeee xx
  rachel onlangs geplaatst…Weer gekocht…My Profile

 4. Leuke week heb je gehad! Wij hebben ook wel eens gevraagd of we mochten filmen bij een echo, maar dat mocht niet omdat het een medische echo was en geen pretecho. Heel jammer… Maar daarom extra leuk om het wel bij jou te kunnen zien. En bij een mannelijke gynaecoloog! Ik zie alleen maar vrouwen tijdens mijn zwangerschap, haha!
  Marianne onlangs geplaatst…Dierlijke “restjes”, wat doen wij ermee?My Profile

 5. Leuke vlog weer. Ik had met 18 weken echt geen energie meer. Ballenbak was niet te doen omdat ik last had van m’n banden en de dierentuin viel me ook te zwaar. Nu een abonement op blijdorp, dus we gaan af en toe een klein uurtje. Dat hadden we in mijn zwanger moeten hebben. Alleen een beetje buiten adem hoort erbij toch?
  Rachel onlangs geplaatst…Getopt met borstvoedingMy Profile

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.