VLOG: 18 weken zwanger – Echo in het ziekenhuis

1

Wow, alweer 18 weken zwanger, wat gaat het snel. Wat gaat het voorspoedig en wat vind ik het leuk! In het laatste trimester bij de zwangerschap van Aimy, dacht ik niet dat ik er een volgende keer weer zoveel ‘lol’ in zou hebben, maar wie weet hoor je me anders praten in het laatste trimester van deze zwangerschap haha. Ik neem je deze weekvlog mee naar de afspraak in het ziekenhuis waar de gynaecoloog een echo maakt en onderzoek doet. Ik had wat quality time dagen met de meisjes (o.a indoorspeeltuin en een dagje dierentuin) en ik klets je bij over van alles en nog wat. Ook deel ik een mini shoplogje want ik was weer leuk geslaagd! Kijk je gezellig mee?


Klik hier als je de video niet kunt zien

Klik hier om je gratis te abonneren op mijn Youtube kanaal (dankjewel!)

Ik ben natuurlijk benieuwd wat jullie van de vlog vonden. Laat je reactie achter bij de comments.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

20 reacties

 • simpel, met een snufje liefde
  10 mei 2017

  Leuke week heb je gehad. Voor ons is het lang geleden dat we een dierentuin bezochten.
  simpel, met een snufje liefde onlangs geplaatst…Speed cleaning: In 20 minuten je woonkamer schoon!My Profile

 • Danielle | Mama Lifestyle Blog
  10 mei 2017

  Wat een leuke vlog! Leuk dat Yannick tijdens de echo heeft gefilmd (ik neem aan dat het Yannick was die filmde). Vervelend dat je zo kortademig bent. Misschien dat het minder wordt zodra je kindje is ingedaald, althans dat was bij mij het geval. Maar ja het indalen duurt nog wel even. Die rustig aan ❤️
  Danielle | Mama Lifestyle Blog onlangs geplaatst…Zwanger/moeder zijn & een eigen bedrijf: het verhaal van SorayaMy Profile

 • Danielle | Mama Lifestyle Blog
  10 mei 2017

  Wat een leuke vlog! Leuk dat Yannick tijdens de echo heeft gefilmd (ik neem aan dat het Yannick was die filmde). Vervelend dat je zo kortademig bent. Misschien dat het minder wordt zodra je kindje is ingedaald, althans dat was bij mij het geval. Maar ja het indalen duurt nog wel even. Die rustig aan ❤️
  Danielle | Mama Lifestyle Blog onlangs geplaatst…Zwanger/moeder zijn & een eigen bedrijf: het verhaal van SorayaMy Profile

 • Femke
  10 mei 2017

  Fijn, de echo waarbij je hoort dat het allemaal goed gaat :-)! Wat een leuke items heb je gekocht. Fijn dat je zulke leuke dingen doet, zoals je zegt nu het nog gaat. Hopelijk blijft je suiker de komende tijd stabiel.
  Femke onlangs geplaatst…Mijn make-up wishlist ’17 update ♡My Profile

 • Patricia
  10 mei 2017

  Super dat je er weer zo van geniet; dat maakt kwaaltjes toch weer wat minder erg tenslotte.
  Patricia onlangs geplaatst…Couveuse kinderen en ouders in zonnetje: Parents of Preemies DayMy Profile

 • Channa
  10 mei 2017

  Leuk zo de echo op film! Nooit bij stilgestaan om dat te filmen, maar ook voor later volgens mij heel leuk om terug te zien.
  Channa onlangs geplaatst…Het verlanglijstje van onze (bijna) 3-jarigeMy Profile

 • Kelly
  10 mei 2017

  Heerlijk die gezellige ontbijtjes en uitstapjes. Ik snap dat je daar graag nog even mee bezig bent, gelukkig komt dat vanzelf weer terug. Geniet er nog lekker van ! En leuk dat we mee mochten kijken met de echo.
  Kelly onlangs geplaatst…Ballontraebay’s head office updateMy Profile

 • Nicole
  10 mei 2017

  Zeker blijven genieten van al die uitstapjes! Ik had gehoopt ze nu nog in m’n verlof te kunnen maken maar helaas zit dat er niet in.. Balen!
  Nicole onlangs geplaatst…Mijn zwangerschaps favorietenMy Profile

 • Dionne
  10 mei 2017

  Wat een leuke vlog. Jeetje het gaat nu wel opeens snel. Je bent al bijna op de helft. Bizar!
  Dionne onlangs geplaatst…8x toffe interieur items die je niet mag missenMy Profile

 • Anouk
  10 mei 2017

  Jullie genieten volgens mij allemaal enorm. Heerlijk! En ik geniet stiekem van je echo. Blijft zo bijzonder en bizar, dat kleine frummeltje in je buik!
  Anouk onlangs geplaatst…Wat wil ik wel en niet doorgeven?My Profile

 • Sophie
  10 mei 2017

  Wat fijn dat het goed gaat met de baby! Ik hoop echt dat dat zo mag blijven! Je bent alweer bijna op de helft, zo bijzonder! Ik hoop dat je van alle kleine dingen kan blijven genieten en dat je zelf in goede gezondheid mag blijven!
  Sophie onlangs geplaatst…Help, een overvolle agenda!My Profile

 • Nicole
  10 mei 2017

  Leuke week weer! Leuk om een echo te filmen, achteraf vind ik het best jammer dat wij dat niet hebben gedaan.
  Nicole onlangs geplaatst…WINACTIE & Review: Win een box van Nailbox.nlMy Profile

 • Sylvia
  10 mei 2017

  Zo leuk weer en fijn dat het goed gaat met de baby. Hoop dat voor jou de kwaaltjes ook snel afnemen. Dierentuinen zijn zo leuk, mits er wel goede leefcondities zijn. In het buitenland bezoek ik ze liever niet meer. Na een aantal hele kleine verblijven te hebben gezien voor de dieren. Zo zielig. Fijne dag
  Sylvia onlangs geplaatst…Muggen: 20 tips om muggenbeten te voorkomen en hoe te behandelen!My Profile

 • Kirsten
  10 mei 2017

  Leuke vlog weer! Ik ben ook heel benieuwd hoe het straks gaat als ons derde zoontje geboren wordt. Ik probeer nu ook toch wel eens per maand even apart iets met de mannen te doen en wil dat ook blijven doen zodra de derde er is! Ik merk dat de jongens dat gewoon heel fijn en gezellig vinden! 🙂
  Kirsten onlangs geplaatst…About last month #3: MaartMy Profile

 • Essma
  10 mei 2017

  Diergaarde Blijdorp brengt warme herinneringen naar boven ??…zo vaak met mijn klasjes geweest maar ook met Ophelia. ?✨
  Essma onlangs geplaatst…3x TED TALKS die je gezien moet hebben!My Profile

 • rachel
  10 mei 2017

  oh heerlijke vlog mop heb genoten ervan :d en 18 weken alweer wat gaat het snel he 😀 en zag idd op insta dat je in blijdorp was gezellieeeee xx
  rachel onlangs geplaatst…Weer gekocht…My Profile

 • Marianne
  10 mei 2017

  Leuke week heb je gehad! Wij hebben ook wel eens gevraagd of we mochten filmen bij een echo, maar dat mocht niet omdat het een medische echo was en geen pretecho. Heel jammer… Maar daarom extra leuk om het wel bij jou te kunnen zien. En bij een mannelijke gynaecoloog! Ik zie alleen maar vrouwen tijdens mijn zwangerschap, haha!
  Marianne onlangs geplaatst…Dierlijke “restjes”, wat doen wij ermee?My Profile

 • Rachel
  10 mei 2017

  Leuke vlog weer. Ik had met 18 weken echt geen energie meer. Ballenbak was niet te doen omdat ik last had van m’n banden en de dierentuin viel me ook te zwaar. Nu een abonement op blijdorp, dus we gaan af en toe een klein uurtje. Dat hadden we in mijn zwanger moeten hebben. Alleen een beetje buiten adem hoort erbij toch?
  Rachel onlangs geplaatst…Getopt met borstvoedingMy Profile

 • Lifeaholic.nl
  10 mei 2017

  Wat een mooie vlog! Leuk dat je je echo hebt gefilmd! 😀
  Lifeaholic.nl onlangs geplaatst…Mijn weekend in foto’s #3!My Profile

 • Anneleen
  12 mei 2017

  Ziet er een mooie en grote dierentuin uit. Gezellig uitstapje! Wat fijn dat jullie ook weer een echo hebben gehad en dat alles in orde was ! 🙂
  Anneleen onlangs geplaatst…Uit mijn winterslaapMy Profile

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.