KC Photodiary: Iets gezonder, maar veel gezelligheid!

1

Het is donderdag, dus ben ik weer bij je terug met de KC Photodiary, een terugblik van afgelopen week vol foto’s die ik maakte.  Deels  was het nog meivakantie en deels weer een ‘normale’ week. Een gezellig weekje weer waarin ik probeerde weer wat gezonder te eten ;).We troffen het regelmatig met het weer en maakten daar heerlijk gebruik van. We bezochten de dierentuin, de Efteling, vrienden en ik was natuurlijk ook lekker aan het werk. Kijk je gezellig mee?

IMG_4005

Donderdag bezocht ik met een goede vriendin, Lana en haar dochter Luna Diergaarde Blijdorp in Rotterdam. Een dierentuin waar ik al eens was geweest en de vorige keer ook zo leuk vond. Even een dagje quality time met Lana terwijl Yannick een dagje met Aimy was. Lana vond het geweldig, Luna ook en wij mama’s genoten er ook van.

IMG_3973

Healthy lunch in de dierentuin: Salade met couscous, tomaat, komkommer, rode  ui, rucola, fetakaas en een heerlijke dressing.

IMG_4018

Luna is maar 9 maanden ouder als Lana en ze kennen elkaar al heel lang, ik ken haar moeder al 14 jaar, zo leuk om die meisjes dan ook zo te zien optrekken samen. Ze hadden de grootste lol samen. Een hele geslaagde dag dus.IMG_4021

In de avond aten we weer thuis, Yannick had spinazie, zalm uit de oven en kreukelfriet uit de Airfryer gemaakt. Best een gezonde maaltijd dus, en heel lekker. Al was Lana het daar niet zo over eens wat betreft de spinazie.

IMG_4025

Vrijdagochtend ging ik met mijn meisjes, een vriendin en haar jongens ontbijten bij de Hema. Altijd lekker daar, ook leuk voor de kinderen en aangezien de kindjes toch al vroeg wakker zijn, ideaal om in de ochtend te gaan doen om er even uit te zijn.

IMG_4031

In de stad kocht ik bij H&M voor mezelf de fijne ballerina’s die ik ieder jaar er weer koop (zijn zo fijn!) en voor Aimy kocht ik daar hele schattige zomerschoentjes. Bij Van Haren kocht ik voor Aimy nog leuke sneakers (zo schattig) en bij de drogist kocht ik nog de fijne Zenner Stay-in-hair clipjes voor mezelf.

IMG_4042

In de avond gingen we gezellig eten bij vrienden (zelfde vriendin en jongens als van het Hema ontbijtje). Altijd gezellig. Zij hebben ook een huis gekocht in de wijk waar wij volgend jaar gaan wonen dus dan wonen we nog dichter bij elkaar. Zo leuk!

IMG_4052

Na het eten gingen we nog even het park in om de kinderen te laten spelen in de speeltuin.

IMG_4053

We legden Lana en Aimy daar wat uurtjes in bed en gingen zelf gezellig ‘borrelen’ en 30 seconds spelen. Super leuk spel vinden we dat. We zijn dan mega fanatiek en hebben de grootste lol. Kennen jullie dit spel?

IMG_4082Echt verliefd ben ik op Aimy’s nieuwe schoentjes. En Patrick ligt er ook mooi bij op deze foto.

IMG_4068

Zaterdag sprak ik af met Kimberly van Newbornfitmama om haar te helpen bij het maken van haar promotiefilm (die komt morgen op haar blog online). Ik heb alle beelden gefilmd en gemonteerd en we zijn erg trots op het eindresultaat. Heel leuk om te doen vond ik en natuurlijk ook heel gezellig. Tussendoor lunchte ik gezellig met haar mee.

IMG_4070

En daarna gingen we de video op mijn kantoor monteren.

IMG_3969

Leuk pakketje van Etos en Woezel en Pip! De Limited Edition Woezel en Pip CD die je nu krijgt bij aankoop van twee pakken Etos Woezel en Pip luiers. Wat een mooie en vrolijke cd, echt een aanrader voor je kleintjes! En de luiers vinden we er zo leuk uitzien en zijn erg fijn in gebruik hebben we ervaren.

IMG_4088

Zondag begon als een hele rustige zondag, in de middag kwam Kimberly gezellig weer langs met haar vriend en zoontje, zodat wij verder konden met het filmpje en voor de gezelligheid. Onze mannen konden ondertussen voetbal kijken wat ze zo niet hoefden te missen 😉

IMG_4084

Ze aten ook gezellig mee, ik maakte eerst een groentesoepje met balletjes.

IMG_4087

Yannick maakte daarna een ‘healthy’ kapsalon met kip reepjes, sla, friet uit de airfryer en kaas. Echt een super geslaagd gerechtje!

IMG_4092

Maandag begon met een afspraak consultatiebureau voor de meisjes. Beiden kregen hun inentingen. Voor Lana stond de oogmeting op het programma en beiden werden weer gemeten en gewogen etc. Altijd weer verdrietig die inentingen, maar ze hebben zich heel dapper gedragen. Altijd fijn als het weer achter de rug is.

IMG_4114

Healthy lunch! Kimberly had me weer geïnspireerd om ook nu ik zwanger ben wat gevarieerder en gezonder te eten. Dus nam ik brood met hummus en een lekkere gemengde salade. Daarna ging ik een middagje werken  in mijn kantoor thuis.

IMG_4123

In de avond ging ik met Lana en Aimy aan tafel knutselen voor een mooie tekening als cadeau voor de verjaardag van mijn vader. Lana is dol op kleuren en knutselen dus die maakte er een heel leuk kunstwerk van. En Aimy geniet er ook van om samen met haar zus aan tafel dingen te doen.

IMG_4130

Dinsdag was mijn vader jarig en dit vierden we gezellig met een dagje Efteling. Hier zie je Lana vol trots bij haar opa op de nek , zo lief.

IMG_4135

We lunchten bij het pannenkoekenrestaurant, heerlijk. Lana is daar helemaal dol op (maar Aimy eet dan ook als een bouwvakkertje hihi). Zo gezellig.

IMG_4145

IMG_4149

Daarna hebben mijn ouders Chinees besteld en aten we dit met zijn allen (ook mijn broer en de kindjes) op. Heerlijk! Dat smaakt gewoon altijd goed.

IMG_4151

Daarna speelden de kindjes nog gezellig samen. Hier zie je Lana met haar neef spelen met de Lego waar mijn broer en ik vroeger altijd al mee speelden. Zo leuk!

IMG_4171

Gisteren was ik al vroeg op pad naar Amsterdam. Eerst sprak ik af met Annic van Wonderen om samen een video op te nemen voor beide kanalen. Ik heb onwijs veel van haar geleerd al en ik vind haar een hele inspirerende vrouw en ondernemer. We raakten dus ook niet uitgekletst over van alles en nog wat. Zo gezellig. Binnenkort kun je de video op mijn kanaal zien.

5x

Gisterenmiddag ging mijn artikel online met Moederdag cadeau inspiratie met Wishlist van wat ik zelf zo leuk zou vinden om te krijgen, heb je deze al gezien?

IMG_4169

Na mijn afspraak met Annic ging ik per Uber door naar mijn mediabureau. Ik wou dat Uber overal in Nederland al beschikbaar was, wat is dat een ideale manier van reizen.

IMG_4172

Deze foto maakte ik op kantoor bij mijn mediabureau. Daarna ging ik met een van hen door naar een afspraak voor een hele leuke aankomende samenwerking, to be continued 🙂

En in de trein terug naar huis leg ik de laatste hand aan deze Photodiary. Hoe is jullie week geweest? Ik kijk uit naar jullie reacties bij de comments.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

27 reacties

 • simpel, met een snufje liefde
  11 mei 2017

  Weer een leuk en druk weekje heb je gehad. Vooral veel gefilmd zo te zien.
  simpel, met een snufje liefde onlangs geplaatst…De week met een snufje liefde #6My Profile

 • Danielle | Mama Lifestyle Blog
  11 mei 2017

  Wat een leuke week Kelly: Blijdorp, Efteling, samenwerken met Kimberly en Annic. Klinkt allemaal top! Hier was het een stuk saaier ? Ik heb de hele week alleen op kantoor gewerkt. Fijne dag vandaag!
  Danielle | Mama Lifestyle Blog onlangs geplaatst…Wanneer gaat je kindje van een babyledikant naar een peuterbed/eenpersoonsbed?My Profile

 • Channa
  11 mei 2017

  Wat een leuke dingen allemaal en wat een heerlijk eten weer!
  Channa onlangs geplaatst…Het verlanglijstje van onze (bijna) 3-jarigeMy Profile

 • Nicole
  11 mei 2017

  Wat een hoop leuke dingen weer zeg! Hier helaas amper meer de mogelijkheid voor uitjes omdat ik na 5 minuten lopen al zoveel pijn heb. Maar dat komt straks wel weer! Die ballerina’s van de H&M zijn super leuk alleen kan ik dat soort schoenen niet aan. slof ik telkens uit haha..
  Nicole onlangs geplaatst…Maak je outfit compleet met kniekousen – kindermodeMy Profile

 • Lisette
  11 mei 2017

  Wat een leuke week! Ik krijg altijd honger van jouw verslagen, haha!
  Lisette onlangs geplaatst…10 geboden voor kraamvisite: knoop dit in je oren!My Profile

 • Dewi
  11 mei 2017

  Leuk! Blijdorp is hier favoriet. We hebben een abonnement hiervoor. De schoenen van Amy zijn heel schattig.
  Dewi onlangs geplaatst…Eenvoudige bloemetjes van vilt voor moederdag, die maak je makkelijk zelf!My Profile

 • Kelly
  11 mei 2017

  Wat een heerlijke week ! Ik ben ontzettend benieuwd naar de video’s met Annic ! Mijn week was een beetje hectisch door toetsen, maar ik heb het weer achter de rug gelukkig.
  Kelly onlangs geplaatst…Hoe maak ik mijn boodschappenlijstje en doe ik de boodschappen?My Profile

 • Frank
  11 mei 2017

  Een heel gezellig weekje heb je gehad zie ik wel ?. Blijdorp ben ik nog nooit geweest maar staat op mijn to do list!! (Efteling ook trouwens met die kleine ?)
  Frank onlangs geplaatst…Terugblik naar een bijzonder moment; vrienden het babynieuws vertellen!My Profile

 • Femke
  11 mei 2017

  Wat een fijne week. Ik ben heel benieuwd naar de promo video die jullie hebben opgenomen, snap zeker dat je daar trots op bent en het is altijd fijn om iemand te helpen die je lief is.
  Femke onlangs geplaatst…50 fun questions tagMy Profile

 • Romy
  11 mei 2017

  Leuke diary weer! Superleuk dat jullie naar de dierentuin zijn geweest! Dat doet me eraan denken dat ik daar ook graag weer eens naartoe wil. En dat spel 30 Seconds is inderdaad echt leuk! Ik ben benieuwd naar de video van jou en Annic 🙂
  Romy onlangs geplaatst…Afgestudeerd zijn | Ik moet er nog even aan wennen…My Profile

 • Nicole
  11 mei 2017

  Die healthy kapsalon ziet er goed uit!!
  Nicole onlangs geplaatst…Mijn favoriete apps voor op mijn smartphoneMy Profile

 • Melanie
  11 mei 2017

  Blijdorp vind ik samen met die in Arnhem de leukste dieren tuinen. Die ballerina’s heb ik ook in mijn handen gehad. Maar zaten nog niet goed bij haar. Al met al heb je weer een gezellige drukke week gehad.
  Melanie onlangs geplaatst…Nieuwe peuter kamer zoeken voor mijn dochter.My Profile

 • Leonie van Mil
  11 mei 2017

  Wat een gezellig weekje weer. En ik ben echt dol op Blijdorp. Wij hebben een abonnement en zijn er dan ook vaak te vinden!
  Leonie van Mil onlangs geplaatst…Jouw foto op Canvas | ReviewMy Profile

 • Sylvia
  11 mei 2017

  Wat een heerlijke week weer. Nog gefeliciteerd met je vader. Wat leuk dat je een vlog hebt opgenomen met Kimberly en Annic. Ben erg benieuwd naar die met Annic. Wil zo graag een masterclass volgen maar ben helaas telkens in het buitenland.. dilemmas haha hopelijk binnenkort.leuke schoentjes heb je gekocht vooral die sneakers vind ik leuk!
  Sylvia onlangs geplaatst…Muggen: 20 tips om muggenbeten te voorkomen en hoe te behandelen!My Profile

 • Joyce
  11 mei 2017

  Wat een leuke en drukke week!

 • rachel
  11 mei 2017

  heerlijk weer meis en ooohh wat een geweldige vrouw vind ik annic!!
  rachel onlangs geplaatst…MUA en HemaMy Profile

 • Essma
  11 mei 2017

  Leuke week! Je hebt het druk joh! Maar wel met heel veel leuke uitjes ook! Heerlijk is dat! Super leuk dat je vriendin straks bij je in de buurt woont! ?
  Essma onlangs geplaatst…Caption the photo #1My Profile

 • Loes
  11 mei 2017

  Wat een fijne week, lekker vol en druk weer! En goed dat je bezig bent met wat meer gezond eten.
  Loes onlangs geplaatst…Story Time – Mijn Eerste TattooMy Profile

 • Jodi - liefthuis
  11 mei 2017

  Heerlijke week met veel lekker en gezond eten inderdaad. Ik wil deze week ook zeker weer naar de efteling
  Jodi – liefthuis onlangs geplaatst…De uitslag van de NIPT…My Profile

 • msevairene
  11 mei 2017

  Ocharme die prikjes ! Ik moet volgende week ook naar het cb voor vaccinaties. Dat wordt weer een leuk feest.
  Alweer zoveel lekker eten ! Ik heb al in een eeuwigheid geen chinees meer gegeten, heerlijk !

 • Wendy
  11 mei 2017

  Die schoentjes van Aimy!! Te lief! Mijn week was ook druk, veel in de Efteling geweest… Om te werken 😉
  Wendy onlangs geplaatst…15 dingen die niemand vraagt…My Profile

 • Cynthia
  11 mei 2017

  Mijn week was druk en eentje met zeer goed nieuws voor mijn blog! Wat een lekkere eterijen zie ik allemaal voorbij komen bij jou steeds. Fijn weekend alvast.
  Cynthia onlangs geplaatst…Question of the day ~ Van welke muziek houd ik? My Profile

 • Tess
  11 mei 2017

  Ik denk dat de meesten van ons een ‘saaie’ week hebben hoor ? ik heb ook een standaard kantoorbaan en de uitjes met mijn zoontje doordeweeks beperken zich echt tot 1 keer naar de Hema of de bieb ofzo op mijn vrije dag. Meer heb ik geen tijd voor ?

 • Marianne
  11 mei 2017

  Wat een leuke week! Wij moesten vanochtend weer voor de prikjes van mijn dochter. Altijd pijnlijk en zooo zielig… Maar uiteindelijk is het wel beter voor ze (ben ik van overtuigd).
  Maar waar is die foto met jou met bril gebleven? Dacht even dat je een bril had gekregen!
  Marianne onlangs geplaatst…Minimalisme, mooi maar moeilijk ideaalMy Profile

 • Nathalie
  11 mei 2017

  Ik wil toch ook wel eens naar Blijdorp. Alles klinkt zo leuker in Nederland.
  Nathalie onlangs geplaatst…What’s in my mommy bag – spring edition!My Profile

 • Rachel
  12 mei 2017

  Wat een gezellig en inspirirend gezond weekje. Wat fijn dat je met zoveel mensen mag samenwerken.
  Rachel onlangs geplaatst…Nieuwe kapsels FAILMy Profile

 • Gwen
  15 mei 2017

  Leuk allemaal! Vraagje over de Efteling…. Wij wonen erg ver weg, dus ik dacht er niet binnenkort te komen, maar nu hebben we een dagje Efteling gewonnen! Wat is leuk met een kindje van 1,5 jaar? Nog tips?
  Ennuh; de kinderen bij iemand anders te slapen leggen; lukt dat dus? Gaan ze daar dan netjes slapen en krijg je ze thuis dan ook weer in bed?
  En verder; ga zo door!

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.