zwangerverloop

De laatst gedeelde Outfit of the day is al weer even geleden (klik hier om ‘m nog even te bekijken), maar ik wil wel binnenkort weer outfit of the days gaan delen zodra ik weer wat lekkerder in mijn vel (en kleding haha) zit. Maar om nog even terug te blikken op mijn zwangerschap en de groei van mijn babydump, ga ik vandaag een aantal Outfit of the days delen die ik in de zwangerschap gepost heb. Van 7 weken tot aan het einde ongeveer. Van ‘Ik voel me al enorm zwanger, hopelijk hebben jullie niets door‘ foto tot aan ‘om die buik kan je niet heen‘. Blikken jullie weer even met me mee terug?

Hier was ik ongeveer 7 weken zwanger en had ik zelf al het idee dat er een buikje gegroeid was (waar dan??). Ik voelde de behoefte een wijder topje aan te doen om mijn zwangerschap verborgen te houden. Als ik nu terugkijk denk ik, What was i thinking haha, niets te zien. Een stuk minder buik als ik nu nog heb haha. Bekijk hier het volledige artikel met die outfitfoto’s op een rij.

Deze foto’s zijn gemaakt op mijn gender reveal party. Hier was ik 16 weken zwanger. Ook toen vond ik al dat ik best een buikje had, maar nu ik terugkijk denk ik, dat was nog vrij weinig haha. Bekijk hier het artikel met de outfit foto’s op een rijtje.

Op deze foto’s was ik 20 weken zwanger, maar hier zie je het ineens helemaal niet meer. Deze zwangerschapstop en de hoek waarin ik sta verdoezelt alles haha.  In de 20 weken zwanger update van die week zie je wel degelijk hoe mijn buik gegroeid is. Bekijk hier het artikel met de outfit foto’s van die week.

Hier ben ik 22 weken zwanger en zeg maar, Hallo bolle buik en hallo bolle toet! Wat een verschil en wat een groeispurt maakte ik door. Zowel in mijn buik, als in de breedte, maar dat hoort er allemaal bij. Deze outfitfoto’s heeft Shirley van me gemaakt in Amsterdam. Bekijk het volledige artikel met outfitfoto’s hier.

Hier ben ik ongeveer 24 weken zwanger, deze heerlijke losse jasjes/vesten zijn ideaal als je zwanger bent. Ze vallen open, blijven daardoor je gehele zwangerschap wel passen en ze zitten heel fijn. Hier zie je ook dat mijn buik weer een mooie groei gemaakt heeft. Bekijk deze herfstige outfit of the day hier.

Hier loop ik alweer richting de 30 weken zwangerschap aan. De blouse kan niet meer dicht maar dat hoeft ook niet, zo open vind ik het juist wel leuk staan. Die zwangerschapsbroek van H&M droeg ik deze zwangerschap opnieuw en heeft het ook na die weken begeven. Ik heb er lang plezier van gehad. Bekijk de outfit foto’s van deze outfit hier.

Je feestelijk kleden in de zwangerschap kan natuurlijk heel goed, dat deed ik op deze manier tijdens de kerstdagen. Een heerlijk lange jurk met een glittertje erin, overknee laarzen en een panty en ik was klaar. Dit was een look die ik tijdens de kerst droeg. Hier ben ik ruim 30 weken zwanger.

Hier ben ik ruim 32 weken zwanger, daarna heb ik geen outfit foto’s meer gedeeld. Maar in de wekelijkse zwangerschapsupdates deelde ik nog wel foto’s en beelden van mijn zwangere buik. Op deze foto’s draag ik een heerlijk wijdvallend vest van Queen mom wat ik ook nu na de zwangerschap nog fijn kan dragen. Bekijk de outfit foto’s hier.

Een ruime week voor ik bevallen ben deelde ik nog deze foto die bij mijn 36 weken zwanger update hoorde. Wat een buik was het daar al zeg. Ik dacht dat hij niet groter kon, maar de 37 weken zwanger video bewees van wel haha.

Dit was zo mijn zwangerschapsverloop op een rijtje in Outfit of the days. Zelf vind ik het heel leuk om dit terug te kijken. Zo’n artikel maakte ik ook na de zwangerschap van Lana. Die zwangerschap in outfit of the days kun je in dit artikel bekijken met een boel (oude) foto’s op een rijtje.

Ik ben benieuwd wat jullie van deze compilatie onder elkaar vonden. Heb jij van je eigen zwangerschap ook weleens wat foto’s onder elkaar gezet om de groei te kunnen zien? Ik ben benieuwd naar jullie reacties bij de comments.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

49 gedachten over “Mijn zwangerschapsverloop in Outfit of the days”

 1. Superleuk om te zien! Je buik heeft na de 20 weken echt een groeispurt meegemaakt die niet meer stopte..haha! Mooi hoor! Je was prachtig zwanger 🙂
  Ik leef nu ook in shirtjes en vestjes. Vond qua kleding in de zomer zwanger zijn toch wel wat makkelijker…
  marie-louise onlangs geplaatst…Peuterkamer inspiratieMy Profile

 2. Wat mooi om te zien! Ik hoop dat het mij ooit gegeven is om ook met zo’n mooie buik te lopen. Ondanks mijn eetstoornissen verleden, zou ik hiervoor echt wel een bolle toetert willen krijgen.

 3. Wat een superleuk artikel! Ik ben ook heel fanatiek met buikfoto’s. Ik maak er zelf af en toe eentje met m’n telefoon, en Koen maakt iedere zaterdagochtend een ‘mooie’ foto met de spiegelreflex. Zo leuk om dat terug te kunnen kijken; nu al. En dan mag ik nog ‘n week of 8 zwanger zijn.
  Michelle onlangs geplaatst…PLOG#25: VRIJE VRIJDAG 2.0My Profile

 4. Ik ga zo de camera nog even in de handen van mijn man duwen, want ik ben nu ruim 38 weken zwanger en ik wil nog wel een buikfoto hebben hoor, zeker nu het zulk lekker weer is! Je zag er prachtig zwanger uit Kelly!
  Cindy onlangs geplaatst…“Als je me echt zou kennen”My Profile

 5. Wat leuk om alle outfits zo op een rij te zien en je buit te zien groeien! Vind ze allemaal erg geslaagd! Van die losse vestjes/jasjes droeg ik inderdaad ook veel tijdens mijn zwangerschap!

 6. Wat leuk zo zeg! Ik heb wel in de fotoboeken van mijn dochters een overzichtje gedaan. Was nog niet aan het bloggen tijdens mijn zwangerschappen, dus daar nooit foto’s van geplaatst. Prachtige buik had je hoor!
  Jeske onlangs geplaatst…10 x DIY vlechten voor beginnersMy Profile

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.