Food diary + Broccoli soep recept op video (met blunder)

Dia1

Vandaag heb ik voor jullie een food diary, oftewel een eetdagboek in videovorm. Een video opgenomen tijdens mijn zwangerschap, en zwangerschap kan best je eetpatroon beïnvloeden haha. Ik ga heerlijk buiten de deur lunchen met een vriendin en Lana en in de avond kook ik een heel lekker en makkelijk broccoli soep receptje. Echter maakte ik daar een domme fout, maar die zie je wel terug in de video 😉Klik hier als je de video niet kunt zien

Dit is het broccolisoep recept waar ik het in de video over heb. Echter moet je, indien je vermicelli wil toevoegen, dit pas doen na het pureren haha. Anders heb je gelijk het recept voor een broccoli risotto, of een groentehapje voor een baby (als je de ui en knoflook weglaat) haha! Ik ben benieuwd wat jullie van mijn food diary vonden, als jullie dit soort video’s leuk vinden dan ben ik van plan dit vaker op te nemen. Ik vind het zelf altijd leuk om mee te kijken in andermans eetdagboek. Laat je reactie achter bij de comments, ik ben benieuwd.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

31 reacties

 • Carlijn
  13 maart 2016

  Ahh krijg honger van die bananenpannenkoekjes. Zo gezellig dat je die met Lana deelt, lekker samen ontbijten. Zo’n 12-uurtje bestel ik ook regelmatig als ik ergens lunch. Dat eitje zag er niet helemaal doorbakken uit, mag dat wel als je in verwachting bent? Ik deed daar zelf trouwens niet zo moeilijk over..
  Carlijn onlangs geplaatst…Beautynieuws: Bobbi Brown Nude Finish-collectieMy Profile

 • MamaOnderneemt
  13 maart 2016

  Broccolisoep is zo lekker. Ik maak dat ook heel vaak! Heel makkelijk en heel gezond. En die blunder ach dat kan gebeuren. Ik doe zelf nooit vermicelli in de soep. Zo’n soep kun je ook jeel goed een dag van tevoren maken. Dan hoef je hem alleen nog maar op te warmen en dan kun je hem zo opdienen.
  MamaOnderneemt onlangs geplaatst…Het leven van een moeder met een eigen bedrijf #1My Profile

 • MamaOnderneemt
  13 maart 2016

  Broccolisoep is zo lekker. Ik maak dat ook heel vaak! Heel makkelijk en heel gezond. En die blunder ach dat kan gebeuren. Ik doe zelf nooit vermicelli in de soep. Zo’n soep kun je ook jeel goed een dag van tevoren maken. Dan hoef je hem alleen nog maar op te warmen en dan kun je hem zo opdienen.
  MamaOnderneemt onlangs geplaatst…Het leven van een moeder met een eigen bedrijf #1My Profile

 • Channa
  13 maart 2016

  Oh broccolisoep eigenlijk nog nooit gegeten. Wellicht wel iets voor de kinderen. Bloemkoolsoep gaat er hier namelijk ook heel goed in!
  Channa onlangs geplaatst…Action shoplogMy Profile

 • Femke
  13 maart 2016

  Die bananenpannenkoekjes vind ik altijd heerlijk. Brocollisoep is ook zo lekker, yummy!
  Femke onlangs geplaatst…What I did – Week 10 2016: BBG, veel lunches en lekker weerMy Profile

 • Lonneke
  13 maart 2016

  Bananenpannenkoekjes is favouriet van onze kleine man! Broccolisoep nog nooit gemaakt, ben erg benieuwd hoe dit smaakt dus ik ga dat snel eens maken!
  Lonneke onlangs geplaatst…Ik heb straie op mijn buik!My Profile

 • MetMirjam
  13 maart 2016

  Leuk om te zien! Wij eten ook wel een broccolisoep, grappig om te zien dat jij hem ook heel anders maakt (behalve het dingetje met de vermicelli ?) – wij doen er geen vermicelli in – wel een beetje geitenkaas en gerookte forel aan het eind, de geitenkaas maakt de soep heel romig!
  MetMirjam onlangs geplaatst…Plog: bibliotheek, kinderboerderij en meerMy Profile

 • Nicole
  13 maart 2016

  Die bananen pannekoekjes moet ik echt eens gaan maken. En lekker, broccolisoep!
  Nicole onlangs geplaatst…Onze badkamer – hoe gaan we daar nog wat van maken?My Profile

 • marie-louise
  13 maart 2016

  Bananenpannenkoekjes vinden wij hier ook heerlijk 🙂 Brocollisoep heb ik eigenlijk nog nooit gemaakt, dus misschien wel leuk om eens te proberen. Ziet er wel erg lekker uit 🙂
  marie-louise onlangs geplaatst…Zwanger week 28My Profile

 • Charlotte
  13 maart 2016

  Lekker broccolisoep! Ik vind sowieso alle soepen eigenlijk wel lekker haha
  Charlotte onlangs geplaatst…Aukjes diary #11: het zonnetje en sushi!My Profile

 • Merel
  13 maart 2016

  Wat leuk om te zien, mmm die lunch ziet er echt zo goddelijk lekker uit

 • Lisanne
  13 maart 2016

  Hahah dat met die vermicelli zou mij echt zo overkomen, grappig om te zien. Die soep lijkt me heel lekker, ik maak wel eens soep met courgette op dezelfde manier, ook heel erg lekker

 • Tamara
  13 maart 2016

  Ik heb echt nog nooit broccolisoep gehad! Het lijkt me wel heel lekker zoals jij het maakt!
  Tamara onlangs geplaatst…Shoplogje KwantumMy Profile

 • Kelly
  13 maart 2016

  Ik vond het erg leuk om eens mee te kijken ! Die soeprisotto ziet er niet verkeerd uit hoor haha, je hebt wat nieuws uitgevonden !
  Kelly onlangs geplaatst…Tag| Get to know YOU betterMy Profile

 • Dita
  13 maart 2016

  Die soep lijkt me heerlijk!
  Dita onlangs geplaatst…Recept: Frisse witlof/kool saladeMy Profile

 • Malou
  13 maart 2016

  Deze soep lijkt me heel lekker 🙂
  Malou onlangs geplaatst…Wat ziet mijn baby?My Profile

 • Lifesabout
  13 maart 2016

  Hahaha dat had mij ook kunnen overkomen. Ik bewaar het recept, lijkt mij heel lekker en er hoeft geen zout bouillonblokje bij, hoera!
  Lifesabout onlangs geplaatst…Die bewuste maar gekke dag, twee jaar geleden.My Profile

 • Ida
  13 maart 2016

  Haha, oeps ? dat was idd niet zo handig ? Ik maak zelf ook regelmatig broccolisoep, maar dan zonder vermicelli. En ipv alleen water gebruik ik groentebouillon, is ook erg lekker! Brood roosteren in de oven is nieuw voor mij, maar dat ga ik zeker ook eens proberen, goede tip! ?
  Ida onlangs geplaatst…Shoplog: woonaccessoires van Xenos en LeenbakkerMy Profile

 • Simpel, met een snufje liefde
  13 maart 2016

  Lekker hoor! Zelfs al ziet hij er niet echt zo heel lekker uit! Ik ga het zeker een keertje maken.
  Simpel, met een snufje liefde onlangs geplaatst…Knusje, knusje en nog meer knusjes!My Profile

 • Marlotte
  13 maart 2016

  Yum, wat heb je heerlijk gegeten. Ik maak ook héél regelmatig broccolisoep, heel erg lekker en simpel!
  Marlotte onlangs geplaatst…Zo eet je gemakkelijk meer groenteMy Profile

 • Leonie
  13 maart 2016

  Lekker hoor! En wat een gezonde maaltjes!:)
  Leonie onlangs geplaatst…Mamashowt: De Gender Reveal PartyMy Profile

 • Anneleen
  13 maart 2016

  Haha leuk om te zien dat je in deze video nog zwanger was! 🙂 Broccolisoep is zo lekker!
  Anneleen onlangs geplaatst…De lente in huis halen met een vrolijk moodboard!My Profile

 • karlien
  13 maart 2016

  Leuk om te zien dat je nog zwanger was! Wij eten ook veel soep, vaak als tussendoortje.
  karlien onlangs geplaatst…Beleef Curacao als een localMy Profile

 • demallemolenmoeder
  13 maart 2016

  Hier gaat soep er altijd goed in. Leuk om deze video te zien van toen je nog zwanger was. Ik maak de broccolisoep altijd anders maar ga jouw variant zeker eens proberen.
  demallemolenmoeder onlangs geplaatst…Een brief aan..#5My Profile

 • Maike
  13 maart 2016

  Erg lekker, broccolisoep. Fijn als je snel even een gezonde maaltijd op tafel wilt zetten. Je kunt het immers makkelijk een dag tevoren vast maken.
  Maike onlangs geplaatst…Voorkom de felicitatierijMy Profile

 • Dorien
  13 maart 2016

  Ik heb eigenlijk nog nooit Brocollisoep gegeten, toch maar een keer doen. Leuk om je weer even zwanger te zien 😉
  Dorien onlangs geplaatst…DE 10 LEUKSTE VOORDELEN AAN SAMENWONEN MET JE LOVERMy Profile

 • Vanessa
  13 maart 2016

  Leuk om een food diary te zien! De brocollisoep lijkt me heerlijk én het is heel gezond 🙂
  Vanessa onlangs geplaatst…Lidl Cien nagellak: Candy Rose, Lollipop en Juicy CoralMy Profile

 • Fien
  13 maart 2016

  Leuke video Kelly, was wat je toch prachtig zwanger, leuk om dat nog eens te zien.

 • Fien
  13 maart 2016

  Leuke video Kelly, was wat je toch prachtig zwanger, leuk om dat nog eens te zien.

 • Eline
  14 maart 2016

  Heerlijk broccolisoep, ik maak het vaak 🙂 Lekker goedkoop en gezond!
  Eline onlangs geplaatst…Mango kwarktaartMy Profile

 • rachel
  14 maart 2016

  hahha trutje met je vermicellie haha moest ff heel hard lachen en had even een deja vu moahhaha ach het was eetbaar toch ;). ik heb het nog nooit gemaakt in ieder geval die broccoli soep en durf het ook niet aan, lust wel brocoli maar soep?? wie weet ooit eens proberen
  rachel onlangs geplaatst…#Vlog 12 maart 2016My Profile

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.