20 weken zwanger update + Babybump

Dia120 weken zwanger update. Ik hoor je denken, het is maandag Kelly, mommy monday? Er klopt hier iets niet haha. Ik ben redelijk trouw aan mijn uploadschema en nu komt er een zwangerschapsupdate op maandag? Jep, ik maakte voor een weekje even een verandering. Komende woensdag is Lana jarig (alweer 2 wordt ze) en omdat ik dat een hele belangrijke mijlpaal vind die eigenlijk op mommy monday hoort, heb ik deze dus omgewisseld met de zwangerschapsupdate van woensdag. Afgelopen weekend organiseerde we haar verjaardagsfeestje en het fotoverslag en een terugblik op 2 mooie jaren wil ik woensdag met jullie delen. Vandaag dus voor een keertje een Preggo monday 😉 haha. En dat met een update waarin ik je bijklets over mijn 20e zwangerschapsweek waar ik nu midden in zit. Hoe gaat het met de kwaaltjes, hoe voel ik mij? Ik vertel je uitgebreid hoe de 20-weken echo verlopen is en natuurlijk ga ik met de buik bloot in een babybump update. En als je die vergelijkt met de video van 16 weken zwangerschap dan zie je dat ik een groeispurt heb doorgemaakt.

20 weken zwanger update met persoonlijke ervaringen:

Klik hier als je de video niet kunt zien

We zijn dus alweer (net) over de helft van de zwangerschap op dit moment en ik merk dat ik dat veel bewuster beleef nu zo’n tweede keer. Ik weet nog zo goed hoe ik die zwangere buik miste toen ik niet meer zwanger was, al zijn er ook genoeg momenten dat ik die buik even af wil kunnen doen. Toch probeer ik er daarom nu wat bewuster bij stil te staan. Heel herkenbaar denk ik ook voor veel zwangeren of vrouwen die een zwangerschap ervaren hebben. Ik ben heel benieuwd wat jullie van de update vonden! Herkenbaar voor anderen zwangeren of mama’s die al bevallen zijn? Laat je reactie achter bij de comments.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

40 reacties

 • Josan
  12 oktober 2015

  Fijn dat alles goed is gegaan met de 20 weken echo. Het is ook altijd spannend. Bij 2 kinderen heb ik het niet gedaan. Laatste zwangerschap wel. Men wat een stress als ze dan beeldje voor beeldje alles gaan inzoomen, nog eens teruggaan of opeens stil worden. Mijn dikke toeter mis ik niet, maar het zachte geschop soms wel.
  Josan onlangs geplaatst…Mommy Monday giveaway: Win een Bratz popMy Profile

 • Femke
  12 oktober 2015

  Leuke video en begrijpelijk dat je je mommy monday naar woensdag verplaatst. Hopelijk hebben jullie een leuke verjaardag gehad (/gevierd) afgelopen weekend. Heel veel plezier woensdag. Fijn dat je echo allemaal goed was en het goed met je gaat.
  Femke onlangs geplaatst…Shoplog #1: Flying Tiger, River Island, Primark en DouglasMy Profile

 • Channa
  12 oktober 2015

  Herkenbaar! De tweede zwangerschap maakte ik hier ook veel bewuster mee en groeide mijn buik naar mijn idee ook veel harder!
  Channa onlangs geplaatst…Schoonmaken: hulp van een 3-jarige #deel 2My Profile

 • Sophie
  12 oktober 2015

  Ah wauw het groeit inderdaad hard! Super knap dat je er elke keer weer bij stil wil staan hoe bijzonder het is ondanks negatieve dingen.
  Sophie onlangs geplaatst…Lief dagboek #14 Help, waar is mijn vrije tijd!?My Profile

 • Marion
  12 oktober 2015

  Fijn, Kelly, dat de 20-weken echo goed ging. Zo’n geruststelling. Je ziet er mooi uit. Prachtige buik! Geniet ervan. X
  Marion onlangs geplaatst…Loving Lazy Sundays #61My Profile

 • Patricia Schmitz-Heres
  12 oktober 2015

  Wat fijn dat alles goed was met de echo!!! Mooie buik krijg je al zeg!
  Patricia Schmitz-Heres onlangs geplaatst…Maatschappij | Vluchtelingen en hun problematiekMy Profile

 • Lisanne
  12 oktober 2015

  Leuke buik hoor lijkt me zo speciaal. Het is volgens mij wel vaker dat een tweede kindje groter is, mij moeder vertelde het laatst nog dat ik een heel klein baby’tje was weet niet meer exact mijn gewicht maar volgens mijwas ik rond de 5 a 6 pond mij zusje werd vijf jaar later gebeuren en ik kan mij dus ook heel bewust de zwangerschap van mijn moeder herinneren. Ze had een dikke buik en mijn zusje was ook 9 pond een flinke baby dus. Nu bijna 20 jaar later pfff wat voel ik me oud hahaha ben ik de grootste en de zwaarste hahaha dus het zegt helemaal niks. Lekker doorzwangeren Kelly en blijven genieten liefs Lisanne
  Lisanne onlangs geplaatst…Diario # 10My Profile

 • Tamara
  12 oktober 2015

  Wauw alweer bijna 2 en bijna grote zus! Nog 20 weekjes! Wat gaat dat ontzettend snel zeg!!
  Tamara onlangs geplaatst…Loopt hij nou nog niet?My Profile

 • Saskia
  12 oktober 2015

  Gaat heel snel Kelly! En wat heerlijk dat de echo goed was!
  Saskia onlangs geplaatst…Persoonlijk: Welcome To My Life! Veel selfies, verstoppertje & tuimeljudo)My Profile

 • Renske
  12 oktober 2015

  Wauw! Wat groeit jouw buik hard. Mooi hoor! 🙂 Groot gelijk trouwens dat je de verjaardag van Lana als een mijlpaal ziet. Hopelijk hebben jullie het goed gevierd afgelopen weekend. 🙂
  Renske onlangs geplaatst…De 10 leukste én handigste printablesMy Profile

 • Charlotte
  12 oktober 2015

  Wat gaat het toch snel inderdaad! Je hebt een prachtige buik, geniet er maar lekker van!
  Charlotte onlangs geplaatst…Help! Ze is uit haar ledikant gevallen…My Profile

 • Nesrin
  12 oktober 2015

  Fijn dat alles goed is en het is en blijft mooi dat je dit je dit nog een keer mag meemaken. Gelukkig is alles goed met jou en de baby.
  Nesrin onlangs geplaatst…Keeping up with Nesrin photo diaryMy Profile

 • Kelly Caresse
  12 oktober 2015

  Dankjewel Femke, we hebben erg genoten van Lana’s verjaardag 🙂

 • Kelly Caresse
  12 oktober 2015

  Ah dankjewel Lisanne, ik merk heel veel verschil qua snelheid van de groei van de buik ten opzichte van bij Lana, zo grappig hoe dat gaat

 • Kim | Kimsbloglife
  12 oktober 2015

  Wauw zeg wat is je buik groot geworden! 🙂 Ik ben heel blij voor jullie dat de 20 weken echo goed gegaan is, kan me voorstellen dat dat heel spannend is!
  Kim | Kimsbloglife onlangs geplaatst…Op de biechtstoel: ik slaap nog met een knuffelMy Profile

 • Lifesabout
  12 oktober 2015

  Haha ronder en gezonder 😉 20 weken echo gaf inderdaad een hele opluchting. Lekker verder genieten!
  Lifesabout onlangs geplaatst…Opzoek naar een oven #1 – Zijn we compleet of niet?My Profile

 • Simone
  12 oktober 2015

  Wat fijn dat die 20 weken echo goed is gegaan. Ik ging er eigenlijk helemaal niet zo heel nerveus naartoe, maar dat kwam omdat we al veel echo’s hadden gehad. Geniet ervan!
  Simone onlangs geplaatst…Fruit plukken bij De Hoenderik in TrichtMy Profile

 • Celine
  12 oktober 2015

  Leuke video! Wat een prachtige buik! Fijn dat de 20 weken echo goed is gegaan! Liefs, Celine
  Celine onlangs geplaatst…DIY: Candy vaasMy Profile

 • Dorien
  12 oktober 2015

  Mooie buik! Fijn ddat alles ook goed is gegaan, zo fijn als je weer een extra bevestiging krijgt dat het kindje gezond is. Lana alweer 2, waar blijft de tijd he?
  Dorien onlangs geplaatst…GOT SOME BEAUTY ISSUES..My Profile

 • Dita
  12 oktober 2015

  Fijn dat de 20 weken echo goed was. Toch altijd wel een spannend moment.
  Dita onlangs geplaatst…Recept: Pasta met rucola, spekjes, roomsaus en groentenMy Profile

 • Paola
  12 oktober 2015

  Leuke video en wat fijn dat de 20 weken echo helemaal goed was. Je buik begint goed te groeien!
  Paola onlangs geplaatst…Voorlichtingsavond ziekenhuis: bevallenMy Profile

 • Anne
  12 oktober 2015

  Wat een leuke spontane video, tof ook dat je gewoon je buik laat zien, wat een mooie buik heb je zeg!

 • Linda
  12 oktober 2015

  Zo herkenbaar die sneller groeiende buik, ik heb drie kinderen en per zwangerschap ging dat groeien sneller waardoor ik bij de derde het bij 8 weken iedereen maar gewoon vertelde omdat het niet eens meer te verbergen was haha, leuk om jouw ervaringen te lezen en te zien

 • Leonie
  12 oktober 2015

  Wat zie je er weer prachtig uit en zo’n mooie buik!! Ben erg blij dat de echo goed was:)
  Leonie onlangs geplaatst…Mamavoorspelt: Hond & newbornMy Profile

 • Nicole
  12 oktober 2015

  Wat gaat het toch snel he… Lana alweer bijna 2 en jij al op de helft van je zwangerschap.. Geniet maar lekker ervan!
  Nicole onlangs geplaatst…Raar maar waarMy Profile

 • Karlien
  12 oktober 2015

  Klopt bij tweede zwangerschap was ik ook veel bewuster van hoe bijzonder het was om zwanger te zijn!!
  Karlien onlangs geplaatst…Fotoverslag: ArtisMy Profile

 • Marije | Mumstheword
  12 oktober 2015

  Jeetje wat gaat dat snel zeg.. Je bent alweer over de helft! Nog even en je hebt nog een klein prinsesje in huis..
  Marije | Mumstheword onlangs geplaatst…Ontwerp je eigen sweater + WINACTIE!My Profile

 • Dineke
  12 oktober 2015

  Heel herkenbaar dat je bij een tweede zwangerschap veel meer stil staat bij alles. En het gaat veeeel sneller! Jij alweer 20 weken zeg, de tijd vliegt!
  Dineke onlangs geplaatst…Life with a baby #2My Profile

 • Saskia
  12 oktober 2015

  Wow, wat gaat de tijd snel, alweer 20 weken. Fijn dat de echo goed was, dat lijkt me toch wel een heel spannend moment in de zwangerschap. Ik ben benieuwd naar het artikel over de verjaardag van Lana! 🙂
  Saskia onlangs geplaatst…Mijn favoriete tv-programma’s (herfst 2015)My Profile

 • Debbie
  12 oktober 2015

  Leuk filmpje. Nou ik dacht de eerste keer de 20 weken echo leuk. Maar daar ben ik zeker op terug gekomen. Dit zal voor mij nu altijd een puntje van angst zijn. Snap dus goed dat je ook niet echt genietend aan het kijken was met deze echo.

 • Malou
  12 oktober 2015

  Wat fijn dat het allemaal goed was!
  Malou onlangs geplaatst…DAGBOEKJE #128; ZWOLLE, SHOPPEN EN VLOGGENMy Profile

 • Carlijn
  12 oktober 2015

  Fijn gevoel is het hè als je die 20 weken-echo achter de rug hebt en die positief was. Je bent echt prachtig zwanger! Veel plezier woensdag met Lana’s birthday.
  Carlijn onlangs geplaatst…5 dingen die ik nooit achter mezelf als moeder had gezochtMy Profile

 • El.
  12 oktober 2015

  Wat fijn dat het goed gaat met jou en jullie kleine meisje en wat heb je een prachtige buik.
  Ik kan niet wachten het zelf ook eindelijk te mogen ervaren,het zwanger zijn. Helaas is het ons na 1,5 jaar nog steeds niet gegund.

 • Dhini
  12 oktober 2015

  wat fijn dat alles goed gaat. Mooi buikje
  Dhini onlangs geplaatst…Nails : Oh so sheerMy Profile

 • Milou
  12 oktober 2015

  Zo leuk dat wij bijna even ver zijn! Ik loop 5 dagen achter op jou en ik vind het leuk om te horen hoe jij alles beleeft. Ik heb ook al wel ongeveer zo’n buik, maar bij mij zit er een laagje vet overheen. 😉
  Ik ben echt heel blij dat je zegt dat het nu sneller zal gaan en leuker zal worden! Van 10 tot 20 weken ging voor mijn gevoel al vrij snel, maar ik merk nu toch wel dat ik heel erg uit zie naar zijn geboorte en dat duurt nog zooooo laaaaang. Fijn om te horen dat het dus in ieder geval wat sneller en leuker zal verlopen!
  Wat lastig dat je zo zenuwachtig bent met de 20 weken echo! Ik was wel heel zenuwachtig van te voren, maar toen ze eenmaal bezig was bleef ze praten en alles was goed dus ik ging gewoon mee in the flow.
  Mijn baby reageert trouwens op jouw stem. Hij begon net lekker te trappelen toen jij begon te praten. 😉
  Milou onlangs geplaatst…Oh, je hebt geen baan meer? Wat zul jij je vervelen zeg!My Profile

 • Eline
  12 oktober 2015

  Je buik groeit erg mooi Kelly!
  Eline onlangs geplaatst…Gevulde makreelMy Profile

 • Anneleen
  12 oktober 2015

  Fijn dat je weer even bent gerust gesteld en dat alles goed gaat met jullie meisje!
  Anneleen onlangs geplaatst…Babbelmomentje: Kiezen voor zekerheid of je hart volgen? #8My Profile

 • Cindy
  12 oktober 2015

  Wat een prachtige buik! Morgen heb ik een controle bij de gynaecoloog, ik vind het elke keer wel weer spannend. Ook heb ik wat angsten voor de 20 weken echo, maar misschien is dat normaal? Morgen krijgen wij, als het goed is, te horen of we een dochter of een zoon krijgen, zooooo spannend! Ik merk wel dat ik het allemaal heel spannend vind. Ik ben nu bijna 17 weken, ik paste ineens gisteren niet meer in mijn oude broeken, mijn buik begint een beetje te komen. Maar ik voel nog geen plopjes ofzo, dat vind ik wel jammer. Ik zie er nu net uit alsof ik een week bij een all you can eat restaurant ben geweest en ook all you can eat heb gegeten.. Ik voel me verder ook nog niet zo zwanger, behalve de vermoeidheid en wat bandenpijn heb ik nergens last van. Dat maakt me ook weer erg onzeker. Maar onwijs fijn dat je 20 weken echo goed was ♥
  Cindy onlangs geplaatst…Happy ThingsMy Profile

 • Kelly
  12 oktober 2015

  Ah wat een mooie buik wordt het al! Weer een leuk filmpje 🙂 Super dat het goed gaat met jullie mini meisje
  Kelly onlangs geplaatst…365 days of Kelly #12My Profile

 • Barbara
  13 oktober 2015

  Zo mooi, het blijft bijzonder een zwangerschap. Hoe bijzonder besef je vaak pas echt achteraf. Ook na 3 dikke buiken! Jouw buikje is prachtig, geniet van dat kindje onder je hart❤ en je mooie gezin!
  Barbara onlangs geplaatst…Liam moet naar de kapper.My Profile

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.